|
|
#61 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Dot.: Szybko wymienię w grudniu
Hej,
A czego jeszcze szukasz (pisałaś, że czekasz na dokładki)? Ode mnie by wyszło około 14 ml perfum to nie jest mało ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Aaaa, to spoko ![]() Kumam
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
jest w zasadzie pelny, niestety raczej nie interesuja mnie odlewki, lubie miec flakon
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem,ale nie oddam Coco Noir całej 100ki za używany puder,przykro mi
|
|
|
|
|
#64 |
|
koci świat
|
hej
oddam podkład Estee Lauder Double Wear Stay In Place Make-up odcień SAND,Nowy,kupiony ze dwa tygodnie temu w Douglasie,kartonik. |
|
|
|
|
#67 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
DDiano - czy ewentualnie znalazłabyś coś u mnie za DW Sand? Dziś idę do perfumerii sprawdzić odcień
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- A który z moich Alienów ewentualnie wchodziłby w grę? Napisz mi,proszę czy podkład ma tony żółte, beżowe, neutralne czy różowe? ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Rozumiem, dziękuję za odpowiedź Niestety, nie ma tych Alienów w stacjonarnych perfumeriach. |
|
|
|
|
#68 |
|
Mroczny Elf św. Mikołaja
Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
|
Rozumiem, jednak balsam jest już prawie wymieniony, a u Ciebie w sumie nic już nie widzę
Czy w takim razie wymieniłabyś się eyeliner za olejek czy raczej nie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.

Czy w takim razie wymieniłabyś się eyeliner za olejek czy raczej nie?