![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak będę miał i nie łyknę to przez ciebie ![]() nie chcę o niczym mówić, na mnie nie działa nic w stylu dasz radę jakiś takich kibicowań, sama muszę chcieć i móc... ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
mały agent, zwrócił olej - mamusia wypiła? ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Hehe, dobre |
||
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Na mnie tez nie
![]() Długoterminowe postanowienie czy szybka chwilowka ? U mnie az sie wezmę i nauczę ![]() Wypila wypila i dodatkowe bonusy tez w niej były ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-12-13 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
postanowienie nawraca sobie, ale teraz już nie ma bata, musi być. A napisz coś po turecku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Monka - nie gadaj już nic o Turcji... jakoś zatęskniłam do ciepła i słońca...
Dla Ciebie - mój Puszek po występach w przedszkolu ![]()
#66 |
Zakorzenienie
|
Güle güle pa pa
Nasılsın jak sıe masz Hayır - nıe Merhaba dzıen dobry Çok duzo Ev - dom Uçak- samolot Bir , ıkı, uç dört , beş , altı , yedı, sekiz, dokuz, on (1...10) Tylko jakieś pojedyncze słówka ![]() MEGI bosz jaka ona juz duża , sama słodycz, nosek ma the best , a ponczusie do wytarmoszenia . Co tylko jedno ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-12-13 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
słodka, jest urocza |
||
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w Turcji tylko ich toast znalam...ale juz nie pamietam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Myśle ze nie.
Np. Ç nasze cz Ş nasze sz Y nasze j jak jajko . C nasze dż I nasze y J nasze ż I niektóre litery w zależności czy sa po samogłoskami przednich czy po samogloskach tylnych inaczej sie wymawia- kogiel mogiel ![]() ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Monka co do paczek to - połowe i tak nie dla niej
![]() a berbecia taka sama jak latorosl a nawet gorsza :P niedosyc ze szybciej kopie tzn ciazowo , to jeszcze intensywniej ![]() ![]() ![]() ![]() co do przedszkola chciałabym zeby od wrzesnia chodziła ale boje sie tych choróbsk ---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- klaudus przykro mi bardzo dlatego zwsze z niechecia chce nowe zwierzatko w domu , wiem ze kiedys przyjdzie ten moment pozegnania a ze człowiek sie strasznie przywiazuje boli tak jakby straciło sie członka rodziny ---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ---------- a ja po wizycie mała ma 836 gram ![]() ![]() ![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Mrówka datę już znasz?
11 lipca metalica. Ceny od 198 zł. Fajne to że kupując bilet masz możliwość stworzenia setlisty. Tego co chciałabys usłyszeć;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |||||
Zakorzenienie
|
no nie zdziwiłabym się
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jaki słodziaczek przytulaśny ![]() Cytat:
![]() No rozwaliłyście mnie z samego rana ![]() Ja się dzisiaj obudziłam z jakimiś oczami zapuchniętymi ,nos cały zawalony ,gardło kłuje ,no masakra ,nawet nie widziałam na zegarku świcącym godziny ,myślałam że 3 ,zeszłam na dół do kuchni ,palę światło a tu 6. Chyba muszę jednak do lekarza iść po antybiotyk ,szlag by to ![]() Czosnku już się nażarłam teraz będę ziać siarką jak smok wawelski a wybieram się dzisiaj na kiermasz świąteczny u młodego w szkole jest , może coś kupię jak jego klasa będzie sprzedawać ,bo pieniądze idą na klasę. Moje postanowienia noworoczne , haha liznąć niemieckiego ![]() a tak na serio naprawdę mama zamiar się przyłożyć ,ale czy to się uda ??? materiałów do nauki mam ful ale samo do głowy nie wejdzie. Następne ,zjechać 10 kg ![]() Co do picia to zmarł niedawno najstarszy człowiek świata -polak ,ponoć codziennie popijał sobie kieliszeczek a dożył 113 lat więc widzicie wskazane ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Megi- cudna.
![]() Widzę ze zabierasz małą na imprezy przedszkolne. Ja nie zabieram bo chcę aby ten czas był poświęcony tylko jej. Edzia - duża jest. Moje w tej wadze to na świat przychodziły. ![]() Dziękuję za przepisy. Oliwka tak szaleje z tym gipsem ze wczoraj Tz pojechał i musieli jej go naprawić bo był cały pokruszony. Ona w nim biega , skacze, tańczy - za chilę bedzie miała drugą w gipsie. ![]()
#74 |
Zakorzenienie
|
Ja durna dopiero o tym lizaniu tureckiego zajarzylam, bylam pewna ze monka o tz pisze :P
Edzia moj maly od poczatku wrzesnia opuscil w przedszkolu 3dni, 2 dni bo zoladkowa, a jeden przez wyjazd. Więc tragedii nie ma. P0P ja salatki robię tak...wrzucam pokrojone do miski co mi smakowo pasuje, czasami dodaję coś dla zlamania koloru (jak za zielono czy żółto to np papryke) i mieszam z sosem czosnkowym ![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Megi cudny puszek
![]() Byliśmy na jasełkach. Michał po wejściu do przedszkola tak się wtulił i nie chciał puścić aż do czasu aż po całym przedstawieniu robiliśmy wspólnie bombki... Potem była kawa i coś słodkiego i pojechaliśmy do domu. Oczywiście popłakałam się jak głupia chociaż Misiek nie występował ![]() Na 14 śmigam do pracy ![]()
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a z tym lodem.. i tureckim ... az sie jogurtem oplułam.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idź do lekarza po co sie meczyc , jeszcze nabawisz sie jakiś komplikacji. Specyfiki czasem sa nie wystarczające . Ja sobie powiedziałam ze codziennie wieczorem 1-2 h poświęcę na turecki ![]() A co popijał w tym kieliszeczku ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() EDZIA może nie bedzie chorować , niektóre dzieci raz na rok coś złapią i tyle. A jeżeli bedzie to lepiej ze teraz a nie w szkole. Mogłas ja teraz puścić póki mała w brzuchu bo jest ryzyko ze bedzie jadem toksycznych płuc ![]() Moj tez do przedszkola chodził ,a małego nie zarazal ![]() MADZIWNIA następna zboczona swintuszka ![]() Jak umocnić karton? Mam duży i paczkę muszę wysłać, ale jakiś taki flegmowaty , nie za bardzo sztywny. Zeby mi sie nie rozwalił bo zawału dostanę ![]() U nas Mikołaj w szkole/ przedszkolu bedzie. Kazaly panie kupić małe drobiazgi za pare funtów i bedzie dzieciom rozdawał ![]() Małemu wzięłam autko i motor policyjny za 3 f ,a młodemu wulkan za 6 f . |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#78 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no nie wiem, może taśmą szeroką potraktuj. Duży ten karton? Piszesz, że duży ale to pojęcie jest względne ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]() mnie też gardło męczy więc nie jesteś sama, też chyba muszę iść po antybiotyk. ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Jeszcze pytanie dla tych co krochamalu używają/używali ![]() chcę małej sukienkę wykrochmalić żeby była taka :stercząca: ![]() tą co miała na ostatnich zdjęciach, wyprać ją normalnie i potem połowe - te falbanki - zamoczyć w krochmalu?? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
NATASZKA no duży
![]() ![]() ![]() Na krochmalu nie znaju sie ![]() Piłas zimne piwo i teraz masz za swoje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pójdę po niedzieli bo już za długo to trwa Oklej ten karton cały taśmą naokoło tak gęsto to powinno wytrzymać my się składaliśmy po 20 zł na Mikołaja ,ale cudów to tam nie było ![]() dziadek mówił że poleca kieliszeczek dobrego alkoholu ,najlepiej "dubeltowy",ale nie wiem jaki to , może jakiś samogon? ja bym Ci radziła kupić w spreyu krochmal ,a jak robisz sama to uważaj żeby za gęstego nie zrobić bo wyjdą Ci takie smugi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę zepsuć coś? czy jak nie wyjdzie to po prostu można wyprać i będzie ok? ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
To nie od piwa, już wcześniej. ale się na sprzątałam, z podłogi można jeść, okna prawie wszystkie umyte, moge leżeć teraz z czystym sumieniem. ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Sara co u Was? ostatnio mało piszesz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Nataszka tak ,możesz po prostu wyprać i nic się nie stanie ,przecież to mąka ziemniaczana
ja też dzisiaj od rana latałam i sprzątałam i darłam się na wszystkich przy okazji ![]() nagrywam sobie przed świtem 2 i obejrzę przez tv ,bo nie wiem kiedy oni to dadzą ,może faktycznie na wielkanoc ![]() piwko się na grzejniku ociepla cobym gardła nie dobiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No my tez mieliśmy po małym drobiazgu kupić i tak przepłacilam ![]() ![]() Władca pierścieni miszczowski film, jak go oglądałam to byłam na bani i nic nie kumalam ![]() Hobbit tez fajny , lubię takie , teraz chyba 2 cześć w kinach leci . Juz to widzę jak sie trzech a oni jak małe robociki na duracelkach latają i zwijają sie z robota ![]() NATASZKA dawaj do mnie na okna , ja nie myje i tak pada wieje i zaraz brudne . Przetre tylko z grubsza . Ja jeszcze w trakcie sprzątania , dół mi został ,ale czekam az sie naładuje , bo narazie na rezerwie ciągnę i wtedy pójdę ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() nie martw się na zapas, ja też srałam po gaciach przed chorobami, a naprawdę nie jest żle w tym temacie u nas Cytat:
![]() ![]() I nie choruj tam ![]() ![]() bao, ale super kubek wyglądał na jasełkach ![]() Cytat:
Ja pamiętam jak się oliwka urodziła, to sobie właśnie myślałam, że ten mój alienek w brzuszku tak może mniej więcej wyglądać i nie mogłam uwierzyć, że to taki mały gotowy człowieczek ![]() już chyba za późno, ale ja mam jedną ulubioną sałatkę: -ze 2 jaja -kawałek sera żółtego pokrojonego w drobną kostkę (może być też starty) -kawałek wędliny pokrojony w kostkę -papryka konserwowa (kostka, a jakże) -kukurydza -szczypiorek -makaron w kształcie ryżu -majonez _łyżeczka musztardy -przyprawy (pieprz, sól, czosnek granulowany, troszkę papryki słodkiej) Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a władca pierścieni to nie to samo co hobbit ![]() ![]() oni na diuraselkach ? to znaczy moi? młody szlifował łazienkę na wyjściowo ,a mały ze starym sprzątali garaż i wiatę i węgiel wozili ,ja resztę ,w międzyczasie obiad robiłam ,3 razy mi się mięso przyjarało i był sos pieczeniowy ciemny naturalny ![]() O do mnie też Nataszka na okna mogłaby przylecieć ![]() Evi dzięki ale nie wiem co mnie dopadło ,już dawno tak długo mnie nie trzymało choróbsko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Libra aaaaaa bimber , noo przecie wiem
![]() ![]() Hobbit to wstęp do Władcy pierścieni , nie sa to te same filmy , ale w jakiś sposób połączone ![]() ![]() ![]() A weź to przeczytaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
A no zaczęłam kiedyś czytać ,mam nawet w domu kupione i przeczytałam spory kawałek ale jakoś ni czorta nie mogłam się w to wgryźć ,czytałam jak na siłę dosłownie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Ja nawet nie zaczynam
![]() Moj mały miał dzisiaj koszmr o robakach ,ryk i histeria ,zganial z siebie robaki, rekami wymachiwał przestraszony. Musiałam go zabrać do siebie. Tak sie wtulił we mnie , ze nie mogłam ruszyć sie .Tz wrócił i polewal. Łóżko puste ,a my w rogu skuleni i wtuleni w siebie. Czekałam az usnie bo nie mogłam sie ruszyć, a co go odsuwalam, to bardziej sie trzymał. ![]() Młody teraz sie kąpie, mały idzie do łazienki i go wygania, nagle mowi- ty kolego kąpać sie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc Libra Monka już lecę. Czy ktoś jeszcze chętny.? No i okres dostałam. Już wiem czemu każdy kąt był mój ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mała piękna ![]() Cytat:
![]() ![]() meble nabyte , ale oczywiście dwóch frontów nie mieli , mają dojechać w poniedziałek ![]() ![]() ![]() Autem dostawczym na szczęście nikogo po drodze nie uszkodziliśmy , no i trzeba było sobie przypomnieć jak się biegi zmienia ![]() Coś zakupów w tym roku nie robicie w HM ? Ja kupiłam dwie kurtki przejściowe po 60 zeta ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.