|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie wytrzymam dluzej z facetem matki !!!
Cytat:
---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Dobra, znalazłam. Chłopak ma nick danny1107 poczytaj sobie jego wątki
|
|
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dawno się tu nie odzywałem, ale czytam na bieżąco. Skoro Pani o mnie wspomniała to się odezwę Minęło półtora roku odkąd tu opisałem swój problem. Co prawda u autora sprawy się mają nieco inaczej niż u mnie, ale kolego powiem Ci jedno: nie załamuj się ! Wiem co czujesz i uwierz mi, że z tego dramatu da się wyjść. Mnie się udało. Było mi ciężko, ale dziś wiem, że było warto
|
|
|
|
|
|
#63 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brawo i trzymam kciuki
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
|
|
#65 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#67 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
Kamil, odbierz priva! U Ciebie nie musi dojśc do tak strasznych pobić. Danny jest dramatycznym dowodem na to, jak opieszały jest nasz system sprawiedliwości. Ale to nie koniec świata. Można wiele w ramach prawa zdziałać. I koniecznie na bieżąco pisz, z jakim skutkiem co się działo!
Pozdrawiam Cię gorąco i się ie poddawaj. |
|
|
|
|
#69 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kolego, półtora roku temu byłem identycznie zielony i załamany jak Ty. Fejsa Ci nie podam ale mam lepszy pomysł - spotkajmy się (tylko nie na piwo, bo będzie, że rozpijam nieletnich ) Mieszkam w Gdańsku i mogę podjechać do Ciebie do Sopotu. |
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Jeszcze pomyślałam, że Kamil mógłby nagrać jak ten koleś się na niego rzuca. Ustawiasz odpowiednio laptopa, włączasz kamerę i jak wejdzie do Twojego pokoju i się na Ciebie rzuci to będzie nagranie. Nazbierałabym kilka takich nagrań i pokazała dyrektorce, na policji, u pedagog. |
|
|
|
|
|
#71 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Może spotkaj się z Dannym? Dobrze jest mieć wsparcie w kimś, kto przeżył coś takiego i wydostał się z tego z pozytywnym skutkiem. I działaj, to opłaci Ci się na dłuższą metę
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.

Minęło półtora roku odkąd tu opisałem swój problem. Co prawda u autora sprawy się mają nieco inaczej niż u mnie, ale kolego powiem Ci jedno: nie załamuj się ! Wiem co czujesz i uwierz mi, że z tego dramatu da się wyjść. Mnie się udało. Było mi ciężko, ale dziś wiem, że było warto