![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Cierpisz na samotność ? Zapraszamy! Razem ją pokonamy ! Wątek zbiorczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
- Anoreksja bulimiczna - Depresja z myślami samobójczymi - Powolny rozwój alkoholizmu - Brak wiary w jakiekolwiek uczucia (pozytywne). Jak widzisz..czekanie mi nie służy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Yin, większość rzeczy, o których piszesz prawdopodobnie powoduje u Ciebie jeszcze większe załamanie - bo wprowadza w wyrzuty sumienia. Koło się zaciśla, jeżeli nie przestaniesz tego zmieniać chociażby małymi kroczkami - prawdopodobnie sama siebie znienawidzisz. (o ile już do tego nie doszło)
Wszystkie punkty, które wymieniłaś likwiduj ze swoje życia po kolei, małymi kroczkami. Aż będziesz gotowa na większe zmiany. Musisz odnaleźć w sobie siłę. Może spróbuj zupełnie zmienić swój styl życia i wprowadzaj do niego elementy, którym poświęcałaś mało uwagi. Wysiłek fizyczny wytwarza endorfiny, może czas zapisać się na jakiś trening? Taniec, joga, basen, rolki, jogging. Cokolwiek, na pewno jest coś co sprawia/sprawiało Ci przyjemność samą w sobie. Bez "upodlania się". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
No, dziewczyny, jak tam przygotowania przedświąteczne?
![]() Napisałam wczoraj do mojego, no i chwile pisaliśmy, trochę mi nawyrzucał, jak to źle go ostatnio traktowałam (źle, to może za dużo powiedziane, po prostu olewałam, nie chciało mi się spotykać, miałam masę stresów przed egzaminami i zaliczeń ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Yin, próbowałaś iść na terapię, do dobrego psychologa/ psychiatry?? Są pewne sytuacje i sprawy w życiu, że człowiek sam sobie nie poradzi, choćby chciał. W pewnym momencie psycha siada..
![]() |
![]() |
#66 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Anoreksja też bym chciała mieć, przynajmniej była bym chuda. Rozwój alkoholizmu? Poważnie? Może Ci się tylko tak wydaje? Co ile pijesz i w jakich ilościach? Z tym brakiem wiary to ja ma problem. Jak mi się uda jedna rzecz to jestem cała w skowronkach i mogę góry przenosić, a jak mi się nie uda to siedzę i się dołuj do tego momentu, aż nie uda mi się czegoś osiągnąć i poprawić sobie humor w ten sposób. Takie działanie też nie jest za dobre. U mnie już po wszystkim. Tzn. po wigili ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chociaż jest dobrze, bo mimo złego nastroju dzisiaj na wigilii nie tknęłam wina bo było obrzydliwe, więc jakiś postęp jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Czy mogę przylączyć się do wątku? Parę dni temu rozstałam się z chłopakiem, moim jednocześnie najlepszym i jedynym przyjacielem i jest ciężko, zwłaszcza, że tylko dla niego wróciłam do rodzinnego domu. Jak na razie nie mogę znaleźć siły do nauki, a powinnam. Leżę w łóżku i śpię i to jedyne w sumie co robię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;44282957]Witaj siostro
![]() Czy mogę przylączyć się do wątku? Parę dni temu rozstałam się z chłopakiem, moim jednocześnie najlepszym i jedynym przyjacielem i jest ciężko, zwłaszcza, że tylko dla niego wróciłam do rodzinnego domu. Jak na razie nie mogę znaleźć siły do nauki, a powinnam. Leżę w łóżku i śpię i to jedyne w sumie co robię.[/QUOTE] Ja zrobiłam sobie postanowienie - mianowicie od jutra głodówka do Sylwestra a potem wychodzenie z niej i przejście na dietę o niskim indeksie glikemicznym + pozbawiona soli,jedzenia niesłużącego jelitom (czyli tak jak teraz jem)....być może uda mi się te choróbsko zatrzymać. Swoją drogą lubisz gry ? Ostatnio odkryłam,że granie w Simsy oraz LoL-a mnie oddołowuje ![]() Ehhh po wigilii - jak tylko wrócę z pasterki to całą noc będe oglądać sobie Zmierzch <3 Edytowane przez Yin Czas edycji: 2013-12-24 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Na razie żadnej diety nie przewiduje, bo mam "lepszy okres", gdzie jem tylko to co mi podadzą, bo z łóżka nie wstanę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;44283015]Mnie szybko nudzą gry tego typu, ale dostałam od młodszej koleżanki 100 zadań z matematyki, więc przynajmniej zajęcie na wieczór znalazłam
![]() [/QUOTE] Z jakiej książki te 100 zadań ? Przyda mi się do matury. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;44283215]Z kurczaba, tej takiej powtórzeniowej.
O widzę, że chcesz na medycynę, w jaką uczelnię celujesz?[/QUOTE] WUM albo Poznańska Akademia Medyczna ![]() Kurczab jest bardzo cienki i nie ma rygoru maturalnego. Polecam Kiełbase, gdzie na niektóre zadania czasem musisz poświęcić jedną noc ![]() ![]() Edytowane przez Yin Czas edycji: 2013-12-24 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Z mojego doświadczenia nic nie jest tak dobre, jak arkusze maturalne. Jeśli chodzi o maturę podstawową przynajmniej. Ja robiłąm najpierw arkusze z operonu, potem te normalne, z CKE wydawały się łatwizną ![]() A nie rozważasz Wrocławia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Yin ambitnie
![]() Współczuje matury z matmy, ja mam to na szczęście za sobą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;44283319]Kurczab jest przecież wydawnictwa Pazdro ;>
Z mojego doświadczenia nic nie jest tak dobre, jak arkusze maturalne. Jeśli chodzi o maturę podstawową przynajmniej. Ja robiłąm najpierw arkusze z operonu, potem te normalne, z CKE wydawały się łatwizną ![]() A nie rozważasz Wrocławia?[/QUOTE] Wrocławska AM ma różne opinie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;44283739]Moi koledzy są zachwyceni
![]() Ja najlepsze opinie słyszałam o Lublinie.[/QUOTE] Oglądając statystyki i opinie najelpsza w kraju jest Poznańska AM, potem WUM, Jagielloński, Gdańska AM...ofc. Katowicka ma najsłabszy poziom z tych wszystkich ![]() ![]() ![]() Właśnie wróciłam z pasterki, chyba niedługo znów wrócę w szeregi KK (sporo refleksji na temat wiary mam juz od dluzszego czasu). Nic - biorę kąpiel z moimi kosmetykami z playboya które dostatałam pod choinkę i oglądam Zmierzch z moim kochanym Pattisonem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() WUM jest drogi pod względem przeżycia w mieście. Ja za to zbytnio o Poznaniu nie słyszałam i nikt ode mnie z klasy tam nie poszedł, aż dziwne. Ale pewnie dlatego, że to dwu przedmiotowy uniwersytet. Wymienieni wyżej koledzy właśnie funkcjonują na kuciu, no ale większość zaliczają na 5 i 4. Ale spokojnie, można też iść na prościznę i uczyć sie tylko krążących pytań, jak koleżanka ![]() A ja wiercę się i nie mogę zasnąć. Tzn. zasnęłam na chwilę przy filmie, który chciałam obejrzeć, a teraz jak nic nie leci, to się przebudziłam, super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Masz już jakąś wymarzoną specjalizację? Co to jest KK? ferredoksyna ty studiujesz medycyne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Ależ mi się nudzi
![]() ![]() ferredoksyna co teraz porabiasz? pracujesz? studiujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Mozna dolaczyc? Mam meza i core ale maz ma taki grafik w pracy ze praktycznie sie nie widzimy, corka mowi ze jestem za stara na jej kolezanke
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
samotnosc powoduje ze czlowiek zaczyna czuc sie sierota
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
Boże jak ja nienawidzę świąt,niech się już skończą!Ten przymus świętowania,rodzinnej atmosfery i udawania,że wszyscy sie kochają i każdy tylko czeka żeby te święta się skończyły i można było się spokojnie pokłócić.Przynajmniej u mnie w domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
A u mnie z koleji nic się nie dzieje, można umrzeć z nudów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.