![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Melduje gotowość do akcji
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie jeden to cena.... Jak na Dwór Artusa za dwudniowe wesele i przyzwoitą cene zawołali... przynajmniej w Łodzi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. Wielkość - sala na dole (kryształowa) bardzo nam się podobała, może poza tronami (dla mnie to za wiele ![]() 2. Nie do końca spodobało na się podejście managera. Wpierw super, spotkanie, rozmowy. Nie mieliśmy ustalonej daty, wiec obstawialiśmy kilka wariantów. Przygotował wyceny, terminy trzy nad którymi się zastanawialiśmy były wolne, po czym jak zdecydowaliśmy się na konkretny, to sytuacja nagle się zmieniła. Pojawiły się propozycje wesela w piątek i.. no inaczej z nami zaczął rozmawiać. Nie chodziło nawet o kwestie kosztów co o podejście i nagłą zmianę 'frontu'. Bardzo nam się to nie spodobało i podziękowaliśmy. Co do ceny. Z tego co widzę, masz imprezę poza sezonem, więc siłą rzeczy cena nie może być zaporowa.
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-12-30 o 23:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Kaigara W kwestii butów do ślubu - tak sobie myślę, że w Pl jesteśmy sto lat za cywilizacją, bo ciężko o ładny but na niskim obcasie. W UK czy USA nie ma problemu dostać zgrabnych szpileczek na 5 cm obcasie; u nas to tylko obcas typu kaczucha.
Kate Noir Świetne kolczyki - wg mnie pasują, żółte złoto wcale tutaj tak bardzo nie przeszkadza, tym bardziej że koszyczek jest z białego złota. Gratuluję sukienki - pochwal się zdjęciami, choć tymi katalogowymi ![]() Elrosa Z kim miałaby pójść na imprezę trzynastolatka? Z gronem swoich najlepszych psiapsiółek? A te komentarze - wg mnie nie na poziomie. Obie porpozycje z pazkociami wyglądają świetnie - choć pewnie koronka świetnie się wpisze w Twoje etno-motywy ![]() czekooczekolada Skrzypiące łóżko wywołało u mnie atak dzikiego śmiechu ![]() Lady Million Udały Ci się buty - kolor i fason. Wyglądają na bardzo wygodne ![]() missmalezji Dziękuję za zamieszczenie filmiku - mnie też urzekła fryzura PM. Rzęsy tylko trochę przerażają ![]() mmona24 Na pewno u Was też wyjdzie dobrze. Tak dobrze, że Was będą stawiać innym za wzór ![]() Anesthesia Zwykle pierścionek zdejmuję i do prac kuchennych i domowych. Szkoda go, bo zarysować się potrafi od byle poręczy w autobusie. Odstawiam zwykle w to samo miejsce i nic złego się nie dzieje. 21klaudyna, Wasze wytłumaczenie jest dobre. Powinna to zrozumieć, tym bardziej, ze podczas uroczystości mamy bardzo skupiają uwagę gości. Grace Piękne kolczyki ![]() Justynkie ![]() ![]() magdalenka_w_86 Rozumiem te przeboje z bielizną ( ilekroć mówię "stanik bez ramiączek - wycięte plecy", panie ze sklepów pukają się w czoło). Ten ze zdjęcia wygląda bardzo fajnie, mam nadzieję, że się sprawdzi u Ciebie. anannke ![]() ![]() ![]() gornek nie słuchaj gadania głupich ludzi. Piękny miesiąc, są cudowne kwiaty (piwonie ![]() ijaa Jest podczepainy, ale na pewno można go zdjąć. U Ciebie może być nawet szal z delikatnej tkaniny zarzucony jak etola czy uformowany jak z tego poprzedniego zdjęcia. Drogie PM-ki, dziś szalony dzień - pewnie zaglądnę do Was w dniach poświątecznych - dziś życzę Wam wszystkim pozytywnie nastrajającego świętowania i wspaniałego roku. Wymarzonego ślubu i wyjątkowego oczekiwania, z takim dobrym dreszczykiem emocji ![]()
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cena przystępna 259/os za dwudniowe wesele. W tej cenie bardzo dużo oferują.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Niestety muszę się zgodzić. Jak w wyszukiwarkę się wpisze 'wedding flats' to wyskoczą cuda. Ale jak wpisze się 'balerinki do ślubu' to ciężko coś znaleźć. Ale pocieszam się, że butów i tak nie widać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
ooo juz nowy wątek
![]() witam się ![]() powiem wam ze coraz bardziej do mnie dociera że jak od jutra będą mnie pytać kiedy ślub to będe mogła odpowiedzieć że to już w tym roku !!! ![]() ![]() ![]()
#70 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku
![]() Ja również dziękuję Wam za to, że jesteście, za cenne rady i wsparcie ![]() Ja też sie cieszę na ten 2014 rok, bo to będzie dla nas rok wielu zmian - kupno mieszkania i urządzanie, ślub, planowanie rodziny ![]() Mimo, że ostatnio temat ślubu spadł na dalsze miejsce cho teraz głównym tematem jest mieszkanie), to znów zaczynam czuć ekscytacje na myśl o slubie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#71 |
Raczkowanie
|
Melduję się w nowym wątku
![]() Kochane z okazji zbliżającego się roku 2014 pragnę Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia-by każdy dzień był wypełniony uśmiechem,by przygotowania ślubu były radosne a dzień w którym obudzimy się jako żony rozpoczynał najpiękniejszą podróż w naszym życiu-wszystkiego najlepszego-ten rok należy do nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Polka Ogarniaczka
|
Jedna z Was pisała, że w dniu sylwestra ma dola - ja też tak miałam na ogół, ale ten rok był dobry i będzie co wspominać
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#73 |
Wtajemniczenie
|
Melduję się w nowym wątku
![]() ![]() Enzunio współczuję w związku z samochodem ![]()
#74 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Witam w nowym wątku!
Dziewczyny, SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!
#76 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, jadę do pracy a zaraz potem w góry i wracam drugiego. Może na chwilę wpadnę, ale na wszelki wypadek już teraz życzę Wam wspaniałego w Nowym Roku
![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Mnie zazwyczaj koło północy coś się w głosie łamie i zaczynam ryczeć. Koszmar. Ale w tym roku końcówka roku jest mocno szczęśliwa, do tego towarzystwo pierwszy raz od dawna odpowiada mi na 100%, jest szansa, że się nie rozkleję.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowym watku
![]() Wczoraj dopiero odebralam probki zaproszen i jestem w szoku. Probki zawsze sa miniaturkami? Bo sama juz nie wiem czy to ich rzeczywisty wymiar czy taka sciema ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |||
Zadomowienie
|
ijaa gratki! Fajny zestaw
![]() Cytat:
Ja też jakoś nie mam ochoty, bo będzie kilka dziewczyn których nie lubię, ale liczę na to, że będzie fajna zabawa bo gospodarzy b. lubię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak poważnie to gratuluję ![]() Co do dzieci: rodzinę zapraszamy z dziećmi, za te do 2 lat nie płacimy nic, więc nie wiem jak z miejscami (muszę dopytać na sali). Znajomych bez wyjątku zapraszamy bez. Uciekam teraz na zakupy, zrobię sałatkę na imprezę i wpadnę pewnie jeszcze potem ![]()
![]() |
#79 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Idę szykować się na bal. Zaraz fryzjer, potem makijażystka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
U mnie próbki były normalnej wielkości.
#81 |
Zadomowienie
|
Witam wszytskie PM w nowym wątku
![]() Ja dzisiaj na złość obudziłam się jakaś przeziębiona a muszę wieczorem ugościć znajomych.Obudziłam się o 9 bo zapomniałam budzika nastawić i jeszcze muszę nadrobić zaległą pracę zanim zacznę przygotowania sylwestrow.Mam nadzieje ze ten ostatni dzień roku jest ostatnim takim dniem.
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
My za malutkie dzieci również nie płacimy, ale pod warunkiem, że będą siedziały u swoich rodziców na kolanach. Jeżeli zajmą krzesełko, trzeba zapłacić 50% stawki.
#83 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny! Wczoraj przyszła druga para kolczyków, które zamówiłam i już wiem, że to te! Wrzuciłam fotkę do klubu, ale dorzucam też tutaj
![]() ![]() Edit: Fotkę robiłam telefonem, cyrkonie w rzeczywistości nie są matowe tylko lśnią niczym diamenty ![]()
You're mad. Bonkers. Off your head... but I'll tell you a secret... all of the best people are. ![]() ![]() Nasz Dzień Edytowane przez Ad rem Czas edycji: 2013-12-31 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szampan się nie zepsuje bo niby jak? Nie ma daty ważności, oblookałam całą butlę. Kiedyś słyszałam że jak szampan długo stoi to korki strzelają ale niby jak? Ten w sklepach też czasami stoi miesiącami i nic się z nim nie dzieje. Cytat:
![]() ![]() Co do zaproszeń z m,ałymi dziemi, niektóre sale mają specjalne siedziska dla takich maluchów. U nas tak jest i za dzieci do 4 lat w ogóle nie płacimy ale musimy podac ich liczbę żeby przygotowali miejsca. My mamy 37 dzieci na liście, w różnym wieku. Zapraszamy wszystkie bo rodzice mogą się poobrażac, ale liczymy na to że dzieciaki zostaną w domu z jakimś opiekunem. Barwniki ja zawsze daję na samym końcu, jak już wszystko jest wyrobione i gotowe. Ewentualnie jak jest piana z białek to przed pianą, bo zbyt długie mieszanie powoduje że ona opada.
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny wpadam tylko na chwilę, życzyć wszystkiego co najlepsze i spełnienia wszystkich ślubno-weselnych planów, inspiracji i zachcianek
![]() ![]() uciekam szykować coś na wieczorną imprezę ![]() Edit: w kwestii zapraszania małych dzieci - ja byłam nastawiona anty, zwłaszcza, że u mnie te maluchy to dzieciaki mojego kuzynostwa, ale po głębszych zastanowieniu będziemy prosić licząc, ze zjawią się tylko na poprawinach (częsta sytuacja na weselach u mnie w rodzinie). A jeśli się ktoś decyduje na zabieranie dzieci to zazwyczaj załatwia ok 21 -22 transport i odwozi do babć / ciotek itd. na szczęście u mnie cala praktycznie rodzina w promieniu 20km więc nie będzie problemu chyba
![]() Edytowane przez vixena Czas edycji: 2013-12-31 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie zauroczyło TO WINO. Opinia na tej stornie dobra, a mnie to wino urzekło, bo jest pyszne! I chyba je weźmiemy. Czy któraś z Was je piła? (załączam także zdjęcie ![]() ![]() Ad rem nie mój styl kolczyków, ale podobają mi się! Aż mnie to zadziwiło ![]() ![]()
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
say-hello
![]() Kishlaczkowa ![]() Jakby mi ktoś rok temu powiedział, że kupię złote (kolor) kolczyki to bym nie uwierzyła ![]() Winka niestety nie piłam ![]()
#89 |
Zakorzenienie
|
dopiero teraz ale melduję się w nowym wątku
![]() ![]()
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki, za gratki
![]() Z tymi maluchami to nie jest do końca tak, że ich nie chcę bo przecież taki wózek w niczym by mi nie przeszkadzał, ale uważam, że głośna impreza to nie jest dla nich miejsce. Przecież takie maleństwo ma wrażliwy słuch i potrzebuje spokoju. Dziwię się, że rodzice biorą je na takie imprezy. Gorzej z tymi troszkę większymi, bo mam tylko 120 miejsc i prawdę mówiąc wolałabym zaprosić moich znajomych, niż maluchy, których imion nawet tż nie zna. Do jakiego wieku dzieci mogą siedzieć na kolanach rodziców? Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.