Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-30, 23:41   #61
Lady Million
Raczkowanie

GG do Lady Million
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Melduje gotowość do akcji
01.11.16r.

Lady Million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 23:44   #62
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Nie no, wózki i leżaczki to faktycznie jest przegięcie.
Jestem w stanie zrozumieć dwulatka - serio. Zwłaszcza, ta jak np. w mojej rodzinie czasem nie ma innego wyjścia.
Kuzyn z żoną u synkiem mieszkają na wyspach. Przyjadą na ślub i wesele na którym będzie również siostra kuzyna oraz jego Mama (Tata nie żyje), a moja Ciocia.
Dziecko nie zna rodziny żony kuzyna, bo mieszkają 500 km stąd. Nie zna też przyjaciół bo widział ich raz w życiu przez jeden dzień jak byli ostatnio z wizyta w PL.
Co zrobić z dzieckiem w takiej sytuacji?
Sama też bym wzięła synka na wesele, bo przecież nie zostawiła z obcą osobą - koleżanką, opiekunką, kimkolwiek.[COLOR="Silver"]
Właśnie z drugiej strony rozumiem sytuacje kiedy to na prawdę nie ma komu zaopiekować się dzieckiem Wiem, że takie rzeczy się zdarzają i gdyby chodziło o bliską rodzinę to pewnie inaczej bym na to patrzyła. Muszę nad tym jeszcze pomyśleć.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 23:46   #63
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Cytat:

Oooo Dwór Artusa. Oglądaliśmy u nich salę - piękna jest. Dwa powody zawyżyły o tym, że się nie zdecydowaliśmy.
W łodzi mają dwie sale. Kryształową i Lustrzaną. Ja mam kryształową i będę siedzieć na tronie :p

Pewnie jeden to cena....

Jak na Dwór Artusa za dwudniowe wesele i przyzwoitą cene zawołali... przynajmniej w Łodzi

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 23:56   #64
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olena90 Pokaż wiadomość
W łodzi mają dwie sale. Kryształową i Lustrzaną. Ja mam kryształową i będę siedzieć na tronie :p

Pewnie jeden to cena....
Nie trafiłaś.

1. Wielkość - sala na dole (kryształowa) bardzo nam się podobała, może poza tronami (dla mnie to za wiele ) ale.. mamy małą imprezę na 50 osób i baliśmy się, że na takiej powierzchni znikną nam goście.
2. Nie do końca spodobało na się podejście managera. Wpierw super, spotkanie, rozmowy. Nie mieliśmy ustalonej daty, wiec obstawialiśmy kilka wariantów. Przygotował wyceny, terminy trzy nad którymi się zastanawialiśmy były wolne, po czym jak zdecydowaliśmy się na konkretny, to sytuacja nagle się zmieniła. Pojawiły się propozycje wesela w piątek i.. no inaczej z nami zaczął rozmawiać.
Nie chodziło nawet o kwestie kosztów co o podejście i nagłą zmianę 'frontu'. Bardzo nam się to nie spodobało i podziękowaliśmy.

Co do ceny. Z tego co widzę, masz imprezę poza sezonem, więc siłą rzeczy cena nie może być zaporowa.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-12-30 o 23:58
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 00:38   #65
cornflower_girl
Zakorzenienie

Kaigara W kwestii butów do ślubu - tak sobie myślę, że w Pl jesteśmy sto lat za cywilizacją, bo ciężko o ładny but na niskim obcasie. W UK czy USA nie ma problemu dostać zgrabnych szpileczek na 5 cm obcasie; u nas to tylko obcas typu kaczucha.

Kate Noir Świetne kolczyki - wg mnie pasują, żółte złoto wcale tutaj tak bardzo nie przeszkadza, tym bardziej że koszyczek jest z białego złota. Gratuluję sukienki - pochwal się zdjęciami, choć tymi katalogowymi

Elrosa Z kim miałaby pójść na imprezę trzynastolatka? Z gronem swoich najlepszych psiapsiółek? A te komentarze - wg mnie nie na poziomie. Obie porpozycje z pazkociami wyglądają świetnie - choć pewnie koronka świetnie się wpisze w Twoje etno-motywy

czekooczekolada Skrzypiące łóżko wywołało u mnie atak dzikiego śmiechu

Lady Million Udały Ci się buty - kolor i fason. Wyglądają na bardzo wygodne

missmalezji Dziękuję za zamieszczenie filmiku - mnie też urzekła fryzura PM. Rzęsy tylko trochę przerażają

mmona24 Na pewno u Was też wyjdzie dobrze. Tak dobrze, że Was będą stawiać innym za wzór

Anesthesia Zwykle pierścionek zdejmuję i do prac kuchennych i domowych. Szkoda go, bo zarysować się potrafi od byle poręczy w autobusie. Odstawiam zwykle w to samo miejsce i nic złego się nie dzieje.

21klaudyna, Wasze wytłumaczenie jest dobre. Powinna to zrozumieć, tym bardziej, ze podczas uroczystości mamy bardzo skupiają uwagę gości.

Grace Piękne kolczyki

Justynkie to co udało Wam się załatwić, robi wrażenie

magdalenka_w_86 Rozumiem te przeboje z bielizną ( ilekroć mówię "stanik bez ramiączek - wycięte plecy", panie ze sklepów pukają się w czoło). Ten ze zdjęcia wygląda bardzo fajnie, mam nadzieję, że się sprawdzi u Ciebie.

anannke za nowy wątek Co do kursu, chodzimy już na użytkowy (dobre rozwiązanie, żeby poczuć się pewnie na parkiecie). Problem jest z pierwszym tańcem - do długiej sukienki pasują walce (tanga nie damy rady, bo mi się nogi poplączą pod tą kiecką, a i najbardziej widowiskowych kroków nikt nie zobaczy pod warstwami tkaniny )

gornek nie słuchaj gadania głupich ludzi. Piękny miesiąc, są cudowne kwiaty (piwonie ). Najpiękniejsze śluby jakie pamiętam, to właśnie te majowe. Uprzedzając pytania osób przesądnych - pary młode są szczęśliwe i zakochane w sobie.

ijaa Jest podczepainy, ale na pewno można go zdjąć. U Ciebie może być nawet szal z delikatnej tkaniny zarzucony jak etola czy uformowany jak z tego poprzedniego zdjęcia.

Drogie PM-ki, dziś szalony dzień - pewnie zaglądnę do Was w dniach poświątecznych - dziś życzę Wam wszystkim pozytywnie nastrajającego świętowania i wspaniałego roku. Wymarzonego ślubu i wyjątkowego oczekiwania, z takim dobrym dreszczykiem emocji

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 00:43   #66
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Cytat:
Nie trafiłaś.

1. Wielkość - sala na dole (kryształowa) bardzo nam się podobała, może poza tronami (dla mnie to za wiele ) ale.. mamy małą imprezę na 50 osób i baliśmy się, że na takiej powierzchni znikną nam goście.
2. Nie do końca spodobało na się podejście managera. Wpierw super, spotkanie, rozmowy. Nie mieliśmy ustalonej daty, wiec obstawialiśmy kilka wariantów. Przygotował wyceny, terminy trzy nad którymi się zastanawialiśmy były wolne, po czym jak zdecydowaliśmy się na konkretny, to sytuacja nagle się zmieniła. Pojawiły się propozycje wesela w piątek i.. no inaczej z nami zaczął rozmawiać.
Nie chodziło nawet o kwestie kosztów co o podejście i nagłą zmianę 'frontu'. Bardzo nam się to nie spodobało i podziękowaliśmy.

Co do ceny. Z tego co widzę, masz imprezę poza sezonem, więc siłą rzeczy cena nie może być zaporowa.
Ja nie brałam nawet lustrzanej pod uwage. W łódzkim DA wygląda ona bardziej na bankietową salę niż weselną.
Cena przystępna 259/os za dwudniowe wesele. W tej cenie bardzo dużo oferują..

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 00:51   #67
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Kaigara W kwestii butów do ślubu - tak sobie myślę, że w Pl jesteśmy sto lat za cywilizacją, bo ciężko o ładny but na niskim obcasie. W UK czy USA nie ma problemu dostać zgrabnych szpileczek na 5 cm obcasie; u nas to tylko obcas typu kaczucha.
Niestety muszę się zgodzić. Jak w wyszukiwarkę się wpisze 'wedding flats' to wyskoczą cuda. Ale jak wpisze się 'balerinki do ślubu' to ciężko coś znaleźć. Ale pocieszam się, że butów i tak nie widać.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-31, 03:26   #68
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Wino - 30 x 1L (15 białych i 15 czerwonych) - udało się w super cenie 13,49 . Często pijemy to wino i poniżej 15zł nigdy nie kupiliśmy.
bardzo dobre to wino to białe też często kupuje
Stary 2013-12-31, 06:03   #69
ane3kaa
Zakorzenienie

ooo juz nowy wątek ))

witam się

powiem wam ze coraz bardziej do mnie dociera że jak od jutra będą mnie pytać kiedy ślub to będe mogła odpowiedzieć że to już w tym roku !!!
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 06:24   #70
poznanianka1990
Zakorzenienie

Witam w nowym wątku

Ja również dziękuję Wam za to, że jesteście, za cenne rady i wsparcie

Ja też sie cieszę na ten 2014 rok, bo to będzie dla nas rok wielu zmian - kupno mieszkania i urządzanie, ślub, planowanie rodziny
Mimo, że ostatnio temat ślubu spadł na dalsze miejsce cho teraz głównym tematem jest mieszkanie), to znów zaczynam czuć ekscytacje na myśl o slubie Chyba dlatego, że 2014 jest coraz bliżej!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 06:35   #71
asia1206
Raczkowanie

Melduję się w nowym wątku

Kochane z okazji zbliżającego się roku 2014 pragnę Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia-by każdy dzień był wypełniony uśmiechem,by przygotowania ślubu były radosne a dzień w którym obudzimy się jako żony rozpoczynał najpiękniejszą podróż w naszym życiu-wszystkiego najlepszego-ten rok należy do nas

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-31, 06:36   #72
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Jedna z Was pisała, że w dniu sylwestra ma dola - ja też tak miałam na ogół, ale ten rok był dobry i będzie co wspominać

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 06:42   #73
no_doubt
Wtajemniczenie

Melduję się w nowym wątku Tytuł rewelacyjny

Enzunio współczuję w związku z samochodem

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 06:59   #74
nasturcja1308
Rozeznanie

witam w starym roku (jeszcze) w nowym wątku przez święta mnie nie było, ale przeleciałam pobieżnie tematy.

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku
z marzeniami o które warto walczyć,
z radościami którymi warto się dzielić,
z przyjaciółmi z którymi warto być i
z nadzieją bez której nie da się żyć!

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 07:25   #75
niulka_1985
Zadomowienie

Witam w nowym wątku!
Dziewczyny, SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 07:43   #76
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku!
Dziewczyny, SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!
Dziewczynki, jadę do pracy a zaraz potem w góry i wracam drugiego. Może na chwilę wpadnę, ale na wszelki wypadek już teraz życzę Wam wspaniałego w Nowym Roku

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Jedna z Was pisała, że w dniu sylwestra ma dola - ja też tak miałam na ogół, ale ten rok był dobry i będzie co wspominać

Mnie zazwyczaj koło północy coś się w głosie łamie i zaczynam ryczeć. Koszmar. Ale w tym roku końcówka roku jest mocno szczęśliwa, do tego towarzystwo pierwszy raz od dawna odpowiada mi na 100%, jest szansa, że się nie rozkleję.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 08:04   #77
myboyismine
Zakorzenienie

Witam w nowym watku

Wczoraj dopiero odebralam probki zaproszen i jestem w szoku. Probki zawsze sa miniaturkami? Bo sama juz nie wiem czy to ich rzeczywisty wymiar czy taka sciema poszukam moze sa na necie ich wymiary

myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 08:06   #78
Lemon_Drop
Zadomowienie

ijaa gratki! Fajny zestaw Gdzie kupowaliście wino?

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
My idziemy na domowke ale wcale mnie ten Sylwester nie cieszy... Zawsze pod koniec roku lapie mega dola bo strasznie nie lubie Sylwestra
A czemu nie lubisz??
Ja też jakoś nie mam ochoty, bo będzie kilka dziewczyn których nie lubię, ale liczę na to, że będzie fajna zabawa bo gospodarzy b. lubię

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku!
Odniosę się do tamtego jeszcze, Elrosa dzięki za namiary na makijażystkę, właśnie będę oglądać.
Lady Million bardzo ładne buty! I kolor- najlepszy!
Pochwalę się: doszło próbne zaproszenie i chyba się zdecydujemy. Jest takie skromne i małe, ale nam się podoba. Moja mama uznała, że bardzo dziewczęce i że jej zdaniem super.
Za 17 dni będę miała "studniówkę" do ślubu.
Jutro narzeczony chce kupić buty już do ślubu, rozejrzeć się za garniturami.
W końcu coś się ruszyło!
Dasz link do aukcji

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Żeby nie zostawiać ważnych rzeczy na Nowy Rok, dziś wybrałam suknię ślubną W końcu ją znalazłam i jestem pewna wyboru na 100% Za miesiąc pojadę ją kupić Jak trochę się ośmielę, albo ją kupię to wstawię foto do klubu.

Zaproszenia też już mamy prawie gotowe W końcu coś idzie do przodu.

Mam pytanie do dziewczyn, które zapraszają rodziców z dziećmi, tymi małymi, poniżej 3-4 lat. Co z nimi robicie? Dajecie im miejsce? Wałkuję z tż'em aby nie zapraszał maluchów ale on się tylko obraża. Tych małych dzieciaków wyszło chyba z 7 [COLOR="Silver"]
Ośmiel się, ośmiel się!!!!
A tak poważnie to gratuluję

Co do dzieci: rodzinę zapraszamy z dziećmi, za te do 2 lat nie płacimy nic, więc nie wiem jak z miejscami (muszę dopytać na sali). Znajomych bez wyjątku zapraszamy bez.

Uciekam teraz na zakupy, zrobię sałatkę na imprezę i wpadnę pewnie jeszcze potem
Stary 2013-12-31, 08:10   #79
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Żeby nie zostawiać ważnych rzeczy na Nowy Rok, dziś wybrałam suknię ślubną W końcu ją znalazłam i jestem pewna wyboru na 100% Za miesiąc pojadę ją kupić Jak trochę się ośmielę, albo ją kupię to wstawię foto do klubu.
Chwal się koniecznie!

Cytat:
Wydawało mi się, że nikt o zdrowych zmysłach nie przyprowadziłby rocznego lub kilkumiesięcznego dziecka na taką imprezę, jednak zdjęcia pokazują coś innego Widziałam fotki, że przy stole stały wózki.
Ja mam akurat taką sytuację, że moja przyjaciółka, którą znam od urodzenia ma termin porodu na miesiąc przed naszym ślubem. Nie wyobrażam sobie, że mogłoby jej nie być. Dziecka kilkutygodniowego nie zostawi z nikim na taki długi czas, poza tym jej rodzice i siostra z mężem też są zaproszeni.

Idę szykować się na bal. Zaraz fryzjer, potem makijażystka

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 08:11   #80
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
Witam w nowym watku

Wczoraj dopiero odebralam probki zaproszen i jestem w szoku. Probki zawsze sa miniaturkami? Bo sama juz nie wiem czy to ich rzeczywisty wymiar czy taka sciema poszukam moze sa na necie ich wymiary

U mnie próbki były normalnej wielkości.
Stary 2013-12-31, 08:11   #81
21klaudyna
Zadomowienie

Witam wszytskie PM w nowym wątku
Ja dzisiaj na złość obudziłam się jakaś przeziębiona a muszę wieczorem ugościć znajomych.Obudziłam się o 9 bo zapomniałam budzika nastawić i jeszcze muszę nadrobić zaległą pracę zanim zacznę przygotowania sylwestrow.Mam nadzieje ze ten ostatni dzień roku jest ostatnim takim dniem.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 08:14   #82
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Co do dzieci: rodzinę zapraszamy z dziećmi, za te do 2 lat nie płacimy nic, więc nie wiem jak z miejscami (muszę dopytać na sali). Znajomych bez wyjątku zapraszamy bez.

Uciekam teraz na zakupy, zrobię sałatkę na imprezę i wpadnę pewnie jeszcze potem
My za malutkie dzieci również nie płacimy, ale pod warunkiem, że będą siedziały u swoich rodziców na kolanach. Jeżeli zajmą krzesełko, trzeba zapłacić 50% stawki.
Stary 2013-12-31, 08:32   #83
Ad rem
Zadomowienie

Dziewczyny! Wczoraj przyszła druga para kolczyków, które zamówiłam i już wiem, że to te! Wrzuciłam fotkę do klubu, ale dorzucam też tutaj
Edit: Fotkę robiłam telefonem, cyrkonie w rzeczywistości nie są matowe tylko lśnią niczym diamenty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg $_12.jpg (35,2 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20131231_001.jpg (62,5 KB, 48 załadowań)

30.08.2014
Nasz Dzień

Edytowane przez Ad rem
Czas edycji: 2013-12-31 o 08:33
Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 08:47   #84
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Monisia_1987 Pokaż wiadomość
ijaa my tęż kupujemy szampany bliżej ślubu,ale chyba nie powiniem sie popsuć Poza tym szampanów dużo nie potrzeba.A 6-7 na ile osób robicie wesele? bo ja nie mam pojęcia na ile osób rozleją 1 szampan

No i jeszcze jeżeli chodzi o szampany to kupujecie jakieś z "wyższej półki"?
My kupiliśmy 16 butelek na 100 osób, Gran Cazzano. Była akurat promocja w Tesco, po 8 zł. Mieliśmy kupowac Dorato ale trafił się ten i wzięliśmy, na 16 butelkach zaoszczędziliśmy 32 zł. Niby nie dużo ale zawsze coś.
Szampan się nie zepsuje bo niby jak? Nie ma daty ważności, oblookałam całą butlę. Kiedyś słyszałam że jak szampan długo stoi to korki strzelają ale niby jak? Ten w sklepach też czasami stoi miesiącami i nic się z nim nie dzieje.

Cytat:

Zaproszenia też już mamy prawie gotowe W końcu coś idzie do przodu.

Mam pytanie do dziewczyn, które zapraszają rodziców z dziećmi, tymi małymi, poniżej 3-4 lat. Co z nimi robicie? Dajecie im miejsce? Wałkuję z tż'em aby nie zapraszał maluchów ale on się tylko obraża. Tych małych dzieciaków wyszło chyba z 7

Jeszcze jedno! Czy któraś z Was robiła kiedyś jakiś prosty krem do babeczek i wie w którym momencie powinnam dodać barwniki spożywcze?
z okazji sukni! Czekam na foto

Co do zaproszeń z m,ałymi dziemi, niektóre sale mają specjalne siedziska dla takich maluchów. U nas tak jest i za dzieci do 4 lat w ogóle nie płacimy ale musimy podac ich liczbę żeby przygotowali miejsca. My mamy 37 dzieci na liście, w różnym wieku. Zapraszamy wszystkie bo rodzice mogą się poobrażac, ale liczymy na to że dzieciaki zostaną w domu z jakimś opiekunem.

Barwniki ja zawsze daję na samym końcu, jak już wszystko jest wyrobione i gotowe. Ewentualnie jak jest piana z białek to przed pianą, bo zbyt długie mieszanie powoduje że ona opada.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 08:53   #85
vixena
Rozeznanie

Dziewczyny wpadam tylko na chwilę, życzyć wszystkiego co najlepsze i spełnienia wszystkich ślubno-weselnych planów, inspiracji i zachcianek a po ślubnie tylko cudownych dni u boków waszych mężów

uciekam szykować coś na wieczorną imprezę buziaki

Edit: w kwestii zapraszania małych dzieci - ja byłam nastawiona anty, zwłaszcza, że u mnie te maluchy to dzieciaki mojego kuzynostwa, ale po głębszych zastanowieniu będziemy prosić licząc, ze zjawią się tylko na poprawinach (częsta sytuacja na weselach u mnie w rodzinie). A jeśli się ktoś decyduje na zabieranie dzieci to zazwyczaj załatwia ok 21 -22 transport i odwozi do babć / ciotek itd. na szczęście u mnie cala praktycznie rodzina w promieniu 20km więc nie będzie problemu chyba

Edytowane przez vixena
Czas edycji: 2013-12-31 o 08:56
vixena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 08:59   #86
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Wczoraj przyszła druga para kolczyków, które zamówiłam i już wiem, że to te! Wrzuciłam fotkę do klubu, ale dorzucam też tutaj
Edit: Fotkę robiłam telefonem, cyrkonie w rzeczywistości nie są matowe tylko lśnią niczym diamenty
śliczne są!!
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 09:06   #87
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Wódka - 60 x 0,5L (40 czystych i 20 cranberry) - czysta 19,67zł/0,5L, smakowa 21,39zł/0,5L
Wino - 30 x 1L (15 białych i 15 czerwonych) - udało się w super cenie 13,49 . Często pijemy to wino i poniżej 15zł nigdy nie kupiliśmy.
Whisky - 3L (w boskiej butelce na stojaku ) - 329zł - TŻ ładnie się uśmiechnął do Pani na stoisku i dostaliśmy 30 zł rabaciku - pewnie dlatego, że braliśmy też wódkę.

Normalnie - rogal na gębie!
Imponujące!!! To wino także pijam i jest naprawdę dobre!!! Też o nim myślałam

Mnie zauroczyło TO WINO. Opinia na tej stornie dobra, a mnie to wino urzekło, bo jest pyszne! I chyba je weźmiemy. Czy któraś z Was je piła? (załączam także zdjęcie )

Ad rem nie mój styl kolczyków, ale podobają mi się! Aż mnie to zadziwiło Gratuluję, ślicznie na Twym uchu się prezentują

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 09:16   #88
Ad rem
Zadomowienie

say-hello
Kishlaczkowa

Jakby mi ktoś rok temu powiedział, że kupię złote (kolor) kolczyki to bym nie uwierzyła

Winka niestety nie piłam

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 09:18   #89
moniczka_90
Zakorzenienie

dopiero teraz ale melduję się w nowym wątku
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 09:37   #90
Kate Noir
Zakorzenienie

Dzięki, za gratki

Z tymi maluchami to nie jest do końca tak, że ich nie chcę bo przecież taki wózek w niczym by mi nie przeszkadzał, ale uważam, że głośna impreza to nie jest dla nich miejsce. Przecież takie maleństwo ma wrażliwy słuch i potrzebuje spokoju. Dziwię się, że rodzice biorą je na takie imprezy.
Gorzej z tymi troszkę większymi, bo mam tylko 120 miejsc i prawdę mówiąc wolałabym zaprosić moich znajomych, niż maluchy, których imion nawet tż nie zna.

Do jakiego wieku dzieci mogą siedzieć na kolanach rodziców?

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość

Barwniki ja zawsze daję na samym końcu, jak już wszystko jest wyrobione i gotowe. Ewentualnie jak jest piana z białek to przed pianą, bo zbyt długie mieszanie powoduje że ona opada.
dziękuję. Czyli jak ubiję śnieżkę, to dopiero wtedy tak?
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości