|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kompleks na punkcie nosa - zdjęcie
Małego nosa nie masz, ale gdybym Cię poznała, to nie zwróciłabym na niego uwagi.
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Nos tragiczny nie jest, ale ładnym też bym go nie nazwała, jeśli Ci przeszkadza przejdź się do chirurga i zobacz co Ci powie
Ja np jestem w trakcie załatwiania spraw związanych z operacją
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
A Ty tak serio?
![]() Jakby mi się chciało zrobić zdjęcie mojego nosa i wiedziałabym jak je tu wrzucić to bym to zrobiła i byś zobaczyła jak okropny można mieć nos Jeżeli swojego nie chcesz to ja się chętnie zamienię, bo wątpię, żeby mój nawet po operacji wyglądał tak dobrze jak Twój teraz. Także, proszę, znajdź sobie inny kompleks, bo nos jest super
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Mam taki sam nos z profilu... i w ogóle mi on nie przeszkadza. Nie zgodzę się z wypowiedziami, że "ładnym bym go nie nazwała". Mój nos jest najładniejszy na świecie w opinii mojej i wąskiego grona osób, których zdanie mnie w ogóle obchodzi - i to mi wystarczy
Co do operacji plastycznych to moim zdaniem takie ingerencje nierzadko wyglądają sztucznie, widać, że to nie jest prawdziwy, naturalny wygląd danej części ciała i to rzuca się w oczy bardziej, niż pierwotny stan rzeczy ![]() Jeśli słyszysz skądkolwiek, że masz brzydki nos, to chyba powinnaś zmienić otoczenie, no bo przepraszam bardzo, chodzę po tym świecie już prawie 21 lat, a jeszcze w życiu nie usłyszałam negatywnego zdania na temat mojego nosa nawet od najgorszych wrogów. Czepiali się wielu rzeczy... ale tego jakoś nigdy Polub siebie i swój nos. Mógł być gorszy!!! ![]() ![]()
"Prawdziwy artysta nie posiada dumy. Widzi on, że sztuka nie ma granic, czuje, jak bardzo daleki jest od swego celu, i podczas gdy inni podziwiają go, on sam boleje nad tym, że nie dotarł jeszcze do tego punktu, który ukazuje mu się w oddali, jak światło słońca. "
Ludwig van Beethoven |
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
A propos operacji nosa. Oglądałam kiedyś jakiś program ślubny o hamerykańcach i był tam pan który robił sobie operacje nosa przed ślubem coby świetnie wyglądać. Na materiale z ceremonii wyglądał jak podrzutek, bo cała jego rodzina miała takie same nosy jak on przed operacją. I wyglądał dziwnie w otoczeniu bliskich
|
|
|
|
|
#67 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
"Prawdziwy artysta nie posiada dumy. Widzi on, że sztuka nie ma granic, czuje, jak bardzo daleki jest od swego celu, i podczas gdy inni podziwiają go, on sam boleje nad tym, że nie dotarł jeszcze do tego punktu, który ukazuje mu się w oddali, jak światło słońca. "
Ludwig van Beethoven Edytowane przez nadto_skomplikowana Czas edycji: 2014-01-07 o 01:32 |
||
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
hey twój nos jest normalny, ale wiem co czujesz z tymi docinkami od ludzi. Ja swój nos zooperowałam, jeżeli chcesz wiedzieć jak operacja przebiegała, jak się po niej czułam itd to napisz mi na priv
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak uważam. Natomiast może wiesz to są wielbiciele takich malutkich nosków, takich ledwo widocznych. No, ale nawet jak są to nie usprawiedliwia takich komentarzy. Ja tam właśnie takich malutkich, ledwo widocznych nie lubię, ten jest po prostu w sam raz, ani za duży, ani za mały, nie jest ledwo widoczny, tylko normalny i to moim zdaniem dobrze, lubię takie nosy i cieszę się, że mam podobny ![]() nadto_skomplikowana, zgadzam się, że to jest ładny nos i Twój też na pewno taki jest jak masz podobny. Jak mówiłam takie mi się podobają, też mam podobny, jak widzisz wcześniej wstawiłam zdjęcie i widać. No, ale nigdy nie narzekałam na swój nos, podoba mi się ![]() Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2014-01-07 o 02:24 |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli ten nos jest "z większych", to ja zostałam na drodze ewolucji wyposażona w kilof. To chyba znaczy, że nieznacznie minęłam się z powołaniem
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
na moj mowia :zydowski nos
Mam kompleks, dlatego nie lubie chodzic w spietych wlosach, nie lubie byc fotografowana z profilu. Ale nic z tym nie zrobie, tata ma gorszy, ja tylko w polowie odziedziczylam
|
|
|
|
|
#73 |
|
Biała Dama
|
Z takimi?
nefretete.jpg |
|
|
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie cierpię swojego nosa. Zawsze mówię, że mam nos francuskich encyklopedystów z XVIII wieku
Może nie przeszkadzałby mi tak bardzo, gdybym nie miała małych oczu.Twój autorko jest naprawdę spoko, profil masz ładny i szlachetny , nie rozumiem dlaczego masz z tego powodu kompleksy. Co do operacji przypomniała mi się aktorka z "Dirty Dancing" - ona nie miała super zgrabnego nosa, ale nadawał jej charakteru, a kiedy go sobie zoperowała to zupełnie zmieniło jej wygląd i mówiono, że straciła cały swój urok. |
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Wyczytałam gdzieś tam, że nos ..rośnie nam całe życie i nie sądzę, że jest to dobra wiadomość dla niektórych
O, już znalazłam nawet wątek dla chętnych do zdołowania https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=175526
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli co, po 30tce będę wyglądać tak? ![]()
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
ej ej, jest ratunek! chociaż to amerykańscy naukowcy, więc wiecie...
![]() Cytat:
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2014-01-07 o 23:54 |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Noo, ja bym się tak nie przejmowała, jeśli chodzi o starsze osoby, to jakimś cudem moją uwagę zwracają jedynie naprawdę wielkie uszy u panów. Panie jakoś się zgrabnie kamuflują. Albo po prostu mają specjalnie wyprofilowane berety
![]() Uszy duże czy małe, pamiętajcie o ich higienie Ja kiedyś jechałam w autobusie za dwójką panów emerytów, oboje mieli uszy dość sporych rozmiarów... tyle że jeden miał uszy czyściutkie, a drugi miał dosłownie chyba jakiś kurz za swoimi... Feeeee, nie zapomnę tego jeszcze długo, a to było jakieś 3 lata temu trzeba uważać, komu się zagląda "do ucha", bo można się niemile zaskoczyć i żeby nie było, wcale nie zamierzałam im oceniać stanu czystości, tego się po prostu nie dało nie zauważyć
Ludwig van Beethoven Edytowane przez nadto_skomplikowana Czas edycji: 2014-01-08 o 00:05 |
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Tez wydaje mi sie, ze nosy rosna z wiekiem, szczegolnie to rzuca sie w oczy u tych co juz mlodzi mieli wieksze, czy dluzsze nosy i bardziej jeszcze u facetow, niz kobiet. Tak patrze czasem na niektore nosy, niektorych starszych facetow, no to gdzie jako mlody facet moglby on miec, az taaaki nos, w zyciu, to jest niemozliwe. Takich nosow, jak ma calkiem spora czesc starszych panow, u mlodych jeszcze nie widzialam. Na uszy jeszcze nie zwracalam uwagi, bo sie po prostu uszy mniej w oczy rzucaja, a nos jest na srodku twarzy, to jak taki szyld,
wiec charakterystyczny nos rzuca sie w oczy od razu.
Marseille 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fNdpsOBWbc8# Marseille Capitale Européenne du Sport 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ZFhJPOJDLPA Gipsy K http://www.youtube.com/watch?v=xUZpoogW_40 Cantique gitan http://www.youtube.com/watch?v=bPwHF_9hE8U |
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem o co Ci chodzi... Nos jak nos.
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Autorko, nie masz przecietnego nosa to prawda. Masz jeden z najpiekniejszych nosków jakie widziałam, serio
Jesteś piękną dziewczyną z przepieknym profilem. Zzdroszcze Ci straaasznie.
|
|
|
|
|
#85 |
|
Biała Dama
|
Całe życie rosną chrząstki w nosie i w uszach (to one powodują zmianę rysów twarzy), ale to kwestia milimetrów więc bez przesady, nic wam nie urośnie zauważalnie na długość
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niemniej, jakoś nigdy nie zwracałam na to uwagi i nikt nigdy nie dokuczał mi, że mam duży nos czy coś. Raczej dokuczali mi z powodu moich zębów krzywych. Hehe, więc też mam kilof tym tokiem myślenia
Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2014-01-09 o 20:10 |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Czas nam zjechać do kopalni i ratować przemysł górniczy :P
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nos masz piekny i założę się,że niejedna ci go zazdrości.przestań się przejmować,bo musiałabyś przestawiać całą twarz,aby wszystko do siebie pasowało,a i tak nie będzie to co ma być. wydaje mi się,że masz profil podobny do lady gagi,zaraz znajde jakąs fotkę ![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2014-01-09 o 21:15 |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem nie powinnas sie przejmowac, ja np mam taki nos jak Steczkowska. Jest dlugi duzy grabaty i na koncu kartoflowaty z opadajacym czubkiem. Wiele osob sie z niego smieje. Ogolnie mam przez niego strasznie niską samoocene, zaniedbalam sie i przez to czuje sie brzydka. Przez to ze czuje sie brzydka i gruba nie chce mi sie ladnie ubierac ani nic ze soba robic, koło się zamyka. Uwierz mi twoj nosek wyglada okej, moglo byc o wiele gorzej
|
|
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
A mnie właśnie znów dopadł kompleks mojego nosa , Wydaje mi sie dlugi nieproporcjonalny i krzywy ale z drugiej strony jak slysze o operacji to szlak jasny mnie rafia, bo wiem ze nigdy nie bede miec na to pieniędzy no i nie chce, ale problem z tym ze z pogodzeniem sie z soba tez mam problem. Czasami jest ok, a czasem mnie łapie taki kompleks nosa.. Nie uważam ,ze mam jakas brzydka twarz.. tylko gdyby nie ten nos. Wydaje mi sie ze teraz nawet gdy ludzie na mnie patrzą z przodu to widac na oko ze cos jest nie tak na mojej twarzy, oczywiście to niejedyny moj problem ale główny i nie wiem co ze soba począć. Dla chłopaków zawsze jestem srednia, albo brzydka , a moj chlopak nie nadmienia nic więcej poza ladna.. a przeciez kazda z nas chce byc uwazana za ladna..moj byly to nawet mi w oczy powiedzial ze moja kolezanka jest ladniejza ode mnie, a w mlodszyc laach nabijali sie z mojego nosa i tak mi juz zostalo.. dziewczyny czy serio jestem taka paskuda? Dodam kilka fotek i prosze o wyrozumiala ocene
![]() PS. mam wrazenie ze ten nos niemal rosnie z roku na rok!!! Edytowane przez blackcherryx94 Czas edycji: 2015-07-02 o 02:10 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.