![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem zazdrosna i nie daję sobie z tym rady
Dziewczyny i stało się.. Zerwalam z nim, po tym jak mi powiedział, wiedzac jaka jestem zazdrosna o kolezanki, ze ma fantazje, wlasnie z kolezankami.. powiedzial ze to normalne wsrod facetow i robia tak by im sie partnerka nie znudzila. Powiedzcie mi, jak po nieco ponad roku bycia ze soba facet fantazjuje o innych? jak tak w ogole mogl powiedziec? bym mu sie nie znudzila?! mam go juz dosc, nie moge na niego patrzec..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a że faceci fantazjują to dla mnie normalne. Dziewczyny też to robią ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
No normalnie, ale po co o tym mówić? Skoro zna Cię już tyle i wie, że masz problem z zazdrością.
Ja wiem, że mój też fantazjuje, ale nie chciałabym tego słyszeć od niego. Po co niby? Bez sensu się ten Twój facet zachowuje. Może mu się spodobało, że taka zazdrosna jesteś i chciał podkręcić atmosferę? Podbudować swoje ego? Nie wiem, nie rozumiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Też mam cholerny problem z zazdrością. Jestem tego świadoma, za każdym, gdy poznaję nowego chłopaka, mówię sobie, że nie powinnam mieć powodów do zazdrości - po pierwsze nie jesteśmy razem, a po drugie co...nie może pogadać z koleżanką? Ale jak widzę wiadomość od którejś, to udaję sama przed sobą, że mnie to nie rusza. A potem mam wielkiego doła. I tak jest za każdym razem
![]()
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez female95 Czas edycji: 2014-01-22 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.