Mój TŻ całował się ze swoją dawną dobrą koleżanką) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-23, 06:10   #61
MaRtUhA
Zadomowienie

GG do MaRtUhA
Dot.: Mój TŻ całował się ze swoją dawną dobrą koleżanką)

Jak już chcesz trollować, to wysil się trochę. Powiem szczerze, że ja w gimnazjum miałam ciekawsze rzeczy do roboty
Stary 2014-01-23, 09:10   #62
pffe
BAN stały

Cytat:
Napisane przez fourleafclovergirl Pokaż wiadomość
Hej Na początku chciałabym się przywitać, bo jestem tu nowa. Bardzo was proszę o podzielenie się ze mną swoimi radami i doswiadczeniem. Mianowicie zdarzyła się niefajna sytuacja, o której dowiedziałam się od znajomej. Mam 19 lat od ponad 3 lat jestem w związku z niezwykłym mężczyzną (on jest w moim wieku). On ma niepowtarzalnie fajny charakter (i to z tego powodu zakochałam się w nim), jest lubiany, a do tego mój facet jest mega przystojny. Dzisiaj dzwoniła do mnie znajoma, która z niepokojem widziała całe zdarzenie. Widział jak mój TŻ dosiadł się w autobusie do ładnej szczupłej blondynki (o jasno niebieskich oczach do tego :/) na początku rozmawiał z nią wesoło, potem była między nimi coraz czulsza, zaufana atmosfera, a na przedostatnim przystanku jak przed wstaniem z miejsca namiętnie ją pocałował). Bardzo się zdenerwowałam i poprosiłam ją żeby przyszła do mnie i miałam pomysł żebyśmy poszli do jednego z kolegów mojego chłopaka żeby się dowiedzieć kim ona jest. Po opisaniu ją przez moją znajomą ten chłopak znalazł ją na facebooku (miał ją w znajomych) i moja znajoma potwierdziła że to ona. Kolega mojego chopaka powiedział, że on i ta dziewczyna chodzili razem do podstawówki. Mówił, że dość dobrze się rozumieli on był zawsze miły do niej ona też zdawała się go lubić. Mój chłopak i jej kolega bardzo często jeżdzili z nią wtedy na zawody (ona uzyskiwała podobno bardzo dobre wyniki w przywaniu na szczeble wojewódzkim, ale też jechali na narciarskie i na wszystkie biegi ona też jeżdziła. ogólnie byłoa bardzo wysportowana jak i mój chłopak więdż ciągle jeżdzili na te zawody.Ponadto ten kolega mówił że była bardzo dobra w grach zespołowych i oni lubili ją bo grała z nimi w piłkę nożną i że "wogóle była najfajniejszą i najnormalniejszą dziewczyną z klasy"). Potem wraz z skończeniem podstawówki ona się wyprowadziła na drugi koniec miasta bo jej rodzice dążyli do separacji i ostatecznie ze sobą zerwali (teraz już dawno nie są z sobą). Ona była załamana on z nią wtedy nawet mówił i ona mówiła że dobrze że idzie w inne miejsce bo tam może zacząć od nowa, tzn na nowo ułozyć sobie życie. Ona podobo była dosyć zdolna i teraz studiuje medycynę Tzn jest na pierwszym roku. Ja i mój TZ chodzimy do techników (ale dwóch różnych) i poznaliśmy się mniejwięcej wtedy na domówce. Co mam zrobić żeby on mnie nie zostawił dla niej mam już w głowie różne sposoby ale proszę was podzielcie się też swoimi. ja już jestem prawie 4 lata z nim, spędziliśmy 3 razy wspólne wakacje nad morzem, w glowie wyobrażałam sobie nasz ślub żeby wreszcie był moim mężem i chciałam nawet wkrótce (po skończeniu szkoły) mieć z nim dzieci). Normalnie nie mogę zdać się na myśl żeby mnie dla niej zostawił tym bardziej że z jejzdjęć jest no niestety trochę muszę przyznać ale tak jest ładna, szczupła i wykształcona i boje się że on bedzie wolał jednak ułożyć sobie przyszłość z nią.

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

acha przepraszam za chaotyczność, ale chyba rozumiecie jak się teraz czuję
od razu zaznaczę, że czytałam tylko 1 post, nie cały wątek.

To palant! i pewnie Cię zdradza. Co innego cmok w policzek na do widzenia a co innego namiętne pocałunki.

Nie wiem nad czym się jeszcze zastanawiasz.
pffe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 09:24   #63
Oliwiabb
Wtajemniczenie

Dziewczyny czemu karmicie tego trolla?
Oliwiabb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 09:36   #64
Gazelka007
Raczkowanie

A jakoś nie było (z tego co przeczytałam, moze mi umknęło) ani razu wspomniane o tym, czy zapytała o sytuacje tego pana? :brzydal;

Tak czy siak - troll, bo na normalna dziewczynę z problemem to nie wyglada....

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Stary 2014-01-23, 10:06   #65
KrwawaMary86
Zadomowienie

Cytat:
Tak ale to on mnie zaprosił na wesele (to było jego brata). jak się już pokazuje ze mną przy całej swojej rodzinie jako ze swoją dziewczyną to to chyba jest poważne
No i co z tego, że zaprosił Cię na wesele? Mój eks też mnie zaprosił, chwalił się mną przed rodziną i znajomymi a potem mnie w balona robił.
KrwawaMary86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 10:25   #66
mary_poppins
sissy that walk

Jak dla mnie to klon joasi pracownicy Ona też się lubowała w opisach typu "on będzie ze mną i kij" oraz "ona ma nóżki bardziej, ale ja mam na swoich włosy w kolorze miodowy blond, toteż sądzę, że konkurują z jej zimnymi jak lód, nieprzyjemnymi w spojrzeniu oczami i bardziej łukowatą lewą brwią".
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 10:34   #67
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to klon joasi pracownicy Ona też się lubowała w opisach typu "on będzie ze mną i kij" oraz "ona ma nóżki bardziej, ale ja mam na swoich włosy w kolorze miodowy blond, toteż sądzę, że konkurują z jej zimnymi jak lód, nieprzyjemnymi w spojrzeniu oczami i bardziej łukowatą lewą brwią".
Hahahahahaha to samo sobie pomyslałam
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 10:54   #68
slaaave13
Zadomowienie

takich glupot to tutaj nigdy wcześniej nie widzialam :P zastanawiam się jak bardzo trzeba ske nudzić zeby tak wymyślać..
Stary 2014-01-23, 11:01   #69
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Bożżżż....

Dziewczyno, co jest z Tobą?
Na prawdę chcesz mieć dzieci jak sama nie rozumiesz tego że chłopak Cie nie kocha?
Jakby kochał to by był wierny..
Powiedz mu że wiesz o tym, i skoncz z tym, albo nie... zaczekaj aż on to zrobi, bo pewnie niedługo sam ci powie ze to już koniec
Gomra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 11:32   #70
Bananalama
jestę wieszczę

Dziewczęta, pomużcie! Ja go sobie upaczyłam w podstawuwce, mam do niego większe prawa!!11!!1!!one!11!

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 11:36   #71
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
Dziewczęta, pomużcie! Ja go sobie upaczyłam w podstawuwce, mam do niego większe prawa!!11!!1!!one!11!

Czyżbys zapomniała się przelogować?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-23, 12:03   #72
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez Gomra Pokaż wiadomość
Czyżbys zapomniała się przelogować?
ja jestem tą blondynkom, z kturom on się całował, on jest muj, ja mam takie chłodne niebieskie oczy i tym go zatrzymam!!!!

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Stary 2014-01-23, 12:32   #73
fourleafclovergirl
BAN stały

Wysłałam mu sms w którym poprosiłam go, żeby do mnie wieczorem przyszedł. On pewnie wyzna mi to (chyba logiczne, że będzie chciał wyjaśnić tą sytuację, zanim ja sama dowiem si od kogoś innego szczególnie że to wszystko działo się w miejscu publicznym). I nie wiem jak zareagować być raczej gniewna i dac mu z liścia, czy raczej przyjąć to z cicho ze smutkiem, spokojniew powiedzieć mu, że potzrzebuję trochę czasu żeby to wszytko przemyśleć. (Chociaż wg mnie to trochę głupie robić widły z igły - oni się całowali a nie spali ze sobą, a znam osoby u których i to miało miejce i wybaczyli)
fourleafclovergirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 12:41   #74
Kdjdfn
Zakorzenienie

Najlepiej namów go na seks, pomiń kilka tabletek, oczywiście z finałem w środku iiiii... będzie dzidziuś!! Szybki ślub i szczęśliwy związek do końca życia.
Kdjdfn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 12:46   #75
Alexandra92x
Rozeznanie

Cytat:
Wysłałam mu sms w którym poprosiłam go, żeby do mnie wieczorem przyszedł. On pewnie wyzna mi to (chyba logiczne, że będzie chciał wyjaśnić tą sytuację, zanim ja sama dowiem si od kogoś innego szczególnie że to wszystko działo się w miejscu publicznym). I nie wiem jak zareagować być raczej gniewna i dac mu z liścia, czy raczej przyjąć to z cicho ze smutkiem, spokojniew powiedzieć mu, że potzrzebuję trochę czasu żeby to wszytko przemyśleć. (Chociaż wg mnie to trochę głupie robić widły z igły - oni się całowali a nie spali ze sobą, a znam osoby u których i to miało miejce i wybaczyli)
Nie wiem co Ty masz w głowie

jestem trzy lata starsza od Ciebie i nie mam męża i nie przeżywam...

a ze swoim TŻ byłam już na dwóch weselach, teraz pora na nasze, bo już jesteśmy ze sobą kilka miesięcy

luty 2014 - początkująca włosomaniaczka
Alexandra92x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 12:55   #76
fourleafclovergirl
BAN stały

Ja jestem marzycielką. Często wyobrażam sobie nasz ślub w lecie, ja w białej sukni z welonem , noc poślubną, miesiąc miodowy... Ciarki mnie przelatują jak pomyślę że lata będą mijały i nic.
Stary 2014-01-23, 12:58   #77
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Ja jestem marzycielką. Często wyobrażam sobie nasz ślub w lecie, ja w białej sukni z welonem , noc poślubną, miesiąc miodowy... Ciarki mnie przelatują jak pomyślę że lata będą mijały i nic.
A że ślub to tylko jeden ładny dzień, a potem jest szara rzeczywistość pt. "monż mnie zdradza z jakomś dzifkom", to już nie ma znaczenia
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 13:17   #78
kennedy
Zakorzenienie

a gdzie gustowny pomarancz dla autorki?

typowy troll. pisze 3 po3, nie odpowiada na pomocne posty , ciagle dodaje jakies coraz bardziej kontrowersyjne kawalki
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 13:25   #79
panna mati_
Zakorzenienie

Ferie są takie fajne. Tyle słodkich trolli
Stary 2014-01-23, 13:33   #80
fourleafclovergirl
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
A że ślub to tylko jeden ładny dzień, a potem jest szara rzeczywistość pt. "monż mnie zdradza z jakomś dzifkom", to już nie ma znaczenia
jejku trochę to prawda co piszesz, trzoszkę przejrzałam. Ale jednak niezmienia to faktu że nadal kocham fantazjować o ślubie.
Stary 2014-01-23, 13:44   #81
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Celem samym w sobie jest dla Ciebie ślub - obojętnie z kim, byle szybko. To chore!
Poza tym, żeby wziąć ślub i mieć wesele jak z bajki to trzeba mieć za co to wszystko zorganizować i mieć z czego się potem utrzymać. A nie sądzę, żeby dziewczyna, która dopiero kończy szkołę i jej chłopak-rówieśnik mieli takie możliwości. O ile ten chłopak w ogóle wie o Twoich szybkich planach zamążpójścia
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 13:54   #82
Villga
Zadomowienie

Cytat:
sorry, ale on mi muwił, że jest wolny, nie wiedziałam że ma ciebie nie? Ale ja tesz go kocham, musisz to zrozumić! Odbije ci go, bo serce nie sługa i razem bendziemy paczeć, jak nasze dzieci biegną z naręczem peonii na tle zachodzącego słońca i bujającego się zborza a bendzie ich czterdzieści i cztery.
Czy porabalo ciebie? Nie podszyfaj sie podemnie! To ja jestem tom blondynkom o arktycznym spojszeniu! Mnie on kocha najbardziej bo jak bylismy w podstawuwce to kiedys na wuefie ja mu mojom spoconom bialom koszulke na glowe zarzucilam z okrzykiem-mojci on- bo ja literature czytam i krzyżaków znam- i on od tej pory jest moj! Tylko na drugim koncu miasta mieszkam a to tak bardzo bardzo daleko jest- jakies 5 km- i stad musiałam cierpiec udreke rozstania. Ale jusz go nie oddam nikomu. A wysportowana jestem bardziej i nić sentymentalna nas lonczy to hyba fszystko wyjasnia ze to ja jestem jedynie godna serca jego goroncego. Odwal sie od niego!
Villga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 13:58   #83
fourleafclovergirl
BAN stały

Ale takie coś już jest raczej wiadome jak się ze sobą bierze ślub. Po 4 latach chodzenia to dla mnie jak najbarzdiej można. Rozumiem, że teraz wiele osób skończyło liceum po czym nic nie ma i dopiero musi skończyć studia, żeby mieć zawód, i wtedy małżeństwa zawiera się trochę póżniej. Ale ja już ten zawód będę miała, więc nie wiem dlaczego się ociągać i na co jeszce czekać. Moje koleżanki które studiują są w zwykłych związkach, ale z klasy, już niemała część jest pozaręczana.

Pozatym nie jestdla mnie istotne żeby był to dla mnie ślub jak dla księżniczki. Sama już sama łąka i rosące wokół drzewa w lecie są piękną dla mnie scenerią (nie potrzebuję wynajmować zamku), a przyjęcie też nie musi być z setkami gości. Wystarczy moja i jego najbliższa rodzina, a świętować możemy w ogróku koło jego domu.

Edytowane przez fourleafclovergirl
Czas edycji: 2014-01-23 o 14:03
Stary 2014-01-23, 13:58   #84
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez Villga Pokaż wiadomość
Czy porabalo ciebie? Nie podszyfaj sie podemnie! To ja jestem tom blondynkom o arktycznym spojszeniu! Mnie on kocha najbardziej bo jak bylismy w podstawuwce to kiedys na wuefie ja mu mojom spoconom bialom koszulke na glowe zarzucilam z okrzykiem-mojci on- bo ja literature czytam i krzyżaków znam- i on od tej pory jest moj! Tylko na drugim koncu miasta mieszkam a to tak bardzo bardzo daleko jest- jakies 5 km- i stad musiałam cierpiec udreke rozstania. Ale jusz go nie oddam nikomu. A wysportowana jestem bardziej i nić sentymentalna nas lonczy to hyba fszystko wyjasnia ze to ja jestem jedynie godna serca jego goroncego. Odwal sie od niego!
wyskocz na gołe klaty, wieśniaku to zobaczysz czyj on jest, bo to ze mnom w śline wchodzi w ałtobusach a tobie żal hahahahahahah 11111!!!!!11!!!
Trenuje pływanie i nie masz szans, no cho sie na renke sprubować, a ksionżki są dla nudziar, co nie wyjdom za monż przed 20-tkom i nie urodzom kilokoro didków, żal mi cie, pewnie w dodatku studjujesz!

Stary 2014-01-23, 14:02   #85
Villga
Zadomowienie

Cytat:
wyskocz na gołe klaty, wieśniaku to zobaczysz czyj on jest, bo to ze mnom w śline wchodzi w ałtobusach a tobie żal hahahahahahah 11111!!!!!11!!!
Trenuje pływanie i nie masz szans, no cho sie na renke sprubować, a ksionżki są dla nudziar, co nie wyjdom za monż przed 20-tkom i nie urodzom kilokoro didków, żal mi cie, pewnie w dodatku studjujesz!
Osz ty poczfaro! To ze mnom sie calowal a nie stoba! !! Klamczuha jestes i w dodatku ortografi ni znasz nieuku! A jak hcesz na solo to prosze bardzo- ja tesz od plywania rence mam silne i cie piokonam z latfoscia!

Edytowane przez Villga
Czas edycji: 2014-01-23 o 14:03
Villga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 14:05   #86
201706190936
Konto usunięte

Ten wątek rozwala system
Nawet jeśli to troll to i tak ubaw niezły
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 14:07   #87
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez Villga Pokaż wiadomość
Osz ty poczfaro! To ze mnom sie calowal a nie stoba! !! Klamczuha jestes i w dodatku ortografi ni znasz nieuku! A jak hcesz na solo to prosze bardzo- ja tesz od plywania rence mam silne i cie piokonam z latfoscia!
dawaj, wsiurze, jutro pod szkołom na boisku, ciekawe czy taka cfana bendziesz, a ortografji to ty nie znasz, kłamczucha sie pisze tak hahahaha wiem bo widzialam na ksionżce jak zabłondziłam w empiku raz, jak kupowalam se nowe buty. I wiem kim jestes, muj starszy brat cie znalaz po numeże z kompa, buj sie, bo zobaczysz na mieście, a tak z ciekawości robiom już wklensłe staniki dla takich jak ty? bujaj się!!1!!!!!1!11!!!!one!!1 ,one!!!1

Stary 2014-01-23, 14:08   #88
Alexandra92x
Rozeznanie

Cytat:
A później ten dzień minie i o czym będziesz marzyć? O tym żeby wielmożny małżonek nie przygruchał sobie koleżanki z podstawówki albo żeby nie zdradził Cię kolejny raz

luty 2014 - początkująca włosomaniaczka
Alexandra92x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 14:10   #89
fourleafclovergirl
BAN stały

Masz swoih zalotnikuf Wilka z Brzozowej i Cztana z Rogowa to zostaf mi chociarz go.

Czemu się dziewczyny ze mnie nabijacie. To naprawdę taka śmieszna sytuacja :/?
Stary 2014-01-23, 14:12   #90
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Cytat:
Masz swoih zalotnikuf Wilka z Brzozowej i Cztana z Rogowa to zostaf mi chociarz go.

Czemu się dziewczyny ze mnie nabijacie. To naprawdę taka śmieszna sytuacja :/?

sytuacja nie jest zabawna, jest przykra. Ale Ty jesteś zabawna. Nie widzisz że facet Ci rogi przyprawia?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości