![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ehh... Jestem zen... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Informować go o swoim stanie zdrowia, wymusić na nim, by sam z siebie zaczął się tym interesować? Na razie osiągasz jedynie wywoływanie w nim poczucia winy. Gdybyś do mnie wysyłała takie wiadomości, to na ostatnią odpowiedziałabym Ci "w takim razie umów się do psychiatry lub psychologa", na co na pewno byś się śmiertelnie obraziła. Po co to robisz?
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
I znowu tu jestem.. wszystko mu wybaczyłam, zaczęliśmy wszystko od nowa symbolicznie od "Nowego Roku" i koniec
![]() Zerwał, bo miałam wymagania.. bo coś mi nie pasowało, a on musi mieć taką dziewczynę, która by się nigdy nie odzywała, nigdy nie miała własnego zdania i tylko chwaliła jak pan i władca ją odwiedzi ![]() "jeżeli będziemy mieli być ze sobą, to ze sobą będziemy ze względu na wszystko. (...) Rozstańmy się w zgodzie (...) Dajmy sobie święty spokój(...)" Miło.
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Jade sobie ostatnio samochodem, no i patrze a z drogi po prawej stronie wyjezdza moj ex(takie mam szczescie ze zawsze go spotkam)jade dalej taka polna droga patrze a ten za mnie i sie za wyprzedzanie zabiera no to ja jak to ja powiedzialam sobie w duchu o ty ch*** nie pojedziesz i nie wyprzedzisz mnie, dodalam gazu i prawie bym go zabila na tej drodze, bo z naprzeciwka jechal samochod ;D potem w koncu odpuscilam to ten idiota ktory samochodem jezdzic nie potrafi prawie by mnie z drogi zrzucil ;D ale mam refleks i zahamowalam w idealnym momencie ;D
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
on wie,tez,ze nie mam w domu najlepszej sytuacji,więc nie mam w nikim wsparcia Edytowane przez kawa_o Czas edycji: 2014-01-27 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Ja też ostatnio mam takie problemy. Nawet jak wróciliśmy do siebie to nie przeszły. Chyba zacznę brać leki na sen.
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
a) po co mu o tym piszesz b) czego od niego oczekujesz c) na co narzekasz w ostatnich postach :P
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i niczego nie oczekuje od niego,ale ostatnio myślalam,ze juz sie nie odzezwie do mnie,dziwnie sie czuje tak z nim pisząc jak ze znajomym |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
Witajcie w nowym wątku
![]() Ale już naskrobałyście, muszę nadrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
A ja z perspektywy czasu muszę stwierdzić, że jednak lepiej jest, gdy nie mamy kontaktu z exem. Można wtedy spokojnie, powoli funkcjonować.
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Smutno mi jakoś.. czuję taką pustkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Nie dziwię się, że czujesz się dziwnie. To za wcześnie na przyjacielskie pogawędki. Twoje ostatnie posty zioną agresorem. Tak nie wygląda koleżeńska wymiana zdań. Jak nie chcesz, by sobie z Tobą konwersował jak z sąsiadką, to poproś go o zaprzestanie kontaktu albo sama poprowadź tak, by nie czuł się w obowiązku odpisywać (typu "co u ciebie?", "w porządku, dzięki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, a znacie to?
Na poprawę humoru ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ABrSYqiqvzc http://www.youtube.com/watch?v=X0DeIqJm4vM http://www.youtube.com/watch?v=Pi7gwX7rjOw Oglądajcie w kolejności w jakiej wysłałam ![]() ![]() Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2014-01-27 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
Ja nigdy nie pojmę mojego ex-a
![]() Dzisiaj miesiąc od rozstania. W piątek była ta afera, o której Wam pisałam, że ma kogoś, czemu zaprzeczył. Poczułam się głupio, postanowiłam mu wyjaśnić całą sytuację. Zadzwoniłam, nie odebrał. Napisałam maila i smsa, odpisał "nie mogę teraz rozmawiać. nie potrafię. Ale bardzo mi zalezy by nasze kontakty były dobre". Do teraz absolutna cisza. Siedzi cały dzień online i nawet 2 zdań nie napisze, żeby "zapomnieć" , albo jakkolwiek odnieść się do moich mailowych wypocin. BOLI |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz też pewnie szybko się nie odezwie... chyba oczekiwał, że będę dla niego milusia, będę pocieszać, pisać jak mi przykro... A takiego wała! A teraz musze przechodzić mój "odwyk" od początku ![]() Niech się nie odzywa! Tak jest lepiej! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Drogie Dziewczyny,
Ratunku! Odezwał się były chłopak, po takim czasie, nagle, z przeprosinami. Tłumaczył się poniekąd, wyjaśniał, zapewnia, że o mnie myśli, nie wie cze chciałby powrotu ale, że tęskni...że to ze mną zawsze chciał być. I to jak kijem w brzuch. Boli. Tyle zbudowałam, odzyskałam siłę względnie choć ... a tu.... |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() a ile czasu minęło? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Więc mi sie głupio zrobilo, że zrobiłam "aferę" że kogoś ma.... Naprzepraszalam, natłumaczyłam i co? I cisza. Bo Jaśnie Pan co robi? Myśli? fochuje się? Odpoczywa? Chce mnie ukarać??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak Ty się do niego odnosisz? Gdyby chciał wrócić, chciałabyś? O ile pamiętam Twój ex zachował się tragicznie w stosunku do Ciebie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Minął ponad miesiąc, prawie półtorej. Jejku, nie wiem co ja na to. Straszny mętlik...po rozstaniu wytłumaczyłam sobie, że mnie nigdy nie kochał, skoro w tak okropny sposób to zakończył. Nie jestem bez winy, on też nie. Stwierdził, że nie potrafił inaczej tego zakończyć, że w danej chwili tak się czuł, emocje okropnie negatywne do mnie ... I niby tęskni, napisał mi, ze wspomnienia go wykańczają. Powiem Wam szczerze, dostałam tę wiadomość na gg, pierw byłam dostępna potem niewidoczna (usunęłam Go ze znajomych). Siedzę a tu wiadomość od nieznanego numeru ... i sam początek "witaj Justynko..." i jedyne co umiałam zrobić to powiedzieć do samej siebie "O Boże" i się popłakałam. Może głupie. Ale nagle emocje wróciły. |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak zakończył podle, z takimi słowami jakbym nic NIGDY nie znaczyła. Wiem jedno nie zapomniałam o nim jeszcze, dalej coś czuję. Zaklinam się na wszystko co ważne dla mnie ...w życiu nie spodziewałabym się, ze on się jeszcze odezwie. Nie wiem czemu to zrobił może ma wyrzuty sumienia, napisałam mu niepotrzebne mi współczucie, już nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | ||||
Nie depcze krokusów
|
smutnaja88 - czemu się mu narzucasz? Telefony, maile, smsy... On nie chce o tym rozmawiać i to jest najwyraźniej jego odpowiedź. Tak "bardzo" mu zależy na przyjaźni z Tobą, że nie odniesie się do sytuacji, która zburzyła Twój spokój, choć gdyby prawda była po jego stronie, wyjaśnienie byłoby proste i krótkie.
Swoim zachowaniem dał Ci 2 odpowiedzi: - "odwal się" - "nie twoja sprawa, z kim się spotykam" Jeśli odczytałaś go jako "tak bardzo zraniły mnie te pomówienia, że zamknę się w pokoju i nie będę się do nikogo odzywał przez tydzień", to skończ z naiwnością. Czy ta dziewczyna rozmawiała już ze swoją cnotliwą przyjaciółką? Cytat:
![]() Niesamowity przykład 3 różnych reakcji na motyw przeprosin: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2014-01-27 o 14:39 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem,ze nie jestem mu obojętana,bo jednak to 3 lata,no ale ksoro do siebie nie pasujemy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.