![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: Średnia/wyższa półka - kolorówka, perfumy pielegnacja włosów
Cześć, coś u mnie za - Karleidoscope Karl Lagerfeld - 2/3 opakowania 60 ml, jest kartonikowa tuba (brak zdjęcia)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Cześć, jestem pierwszą właścicielką CK Obsession, kupiony w SuperPharm, więc jest na pewno oryginalny
![]()
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
- Gres Cabotine Gold EDT - pojemność 100 ml, ubytek widoczny na zdjęciu, bez kartonika - Lutens - Sa Majeste La rose - ok. połowa opakowania 50 ml Poza wątkiem mam ścięty pędzelek, używany kilka razy, jest napisane, że do eyelinera. Firma Elite Models (tak jest napisane na pędzelku ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Podoba mi się jeszcze: - Toni&Guy - odżywka do zniszczonych włosów - Toni&Guy - nawilżający Spray dodający włosom blasku Czy to drugie to jest odżywka, czy bardziej nabłyszczacz - preparat do układania włosów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się paleta YSL. Mogę prosić o kod?
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Dziękuję. Chetnie wymienię Diora na YSL ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, pozdrawiam
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
mogłabym wymienić rasasi abyan 85 ml na lutensa sa majeste la rose 25 ml, daj znać jakby co
![]()
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za:
- Toni&Guy - nawilżający Spray dodający włosom blasku, pojemność 150 ml, dwie sztuki, możliwe, że testowane, ubytek jeśli był to znikomy - 1szt. dostępna, druga leci w świat - Toni&Guy - sól morska w sprayu, pojemność 200 ml, dwie sztuki, możliwe, że testowane, ubytek jeśli był to znikomy ? ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Kochana, ale szczotki na pewno nie oddam za te dwa kosmetyki. Masz może coś poza wątkiem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za
Avon Femme EDP 50 ml, raz przetestowane, kartonik moja wymianka (narazie skromnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=744621 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Rzeczywiście gapa ze mnie
![]() Podoba mi się u Ciebie : - Sephora - Moonshadow baked palette - paleta wypiekanych cieni - zużycie poniżej 5% Poza tym podobają mi się jeszcze: - Dove - szampon Nourishing Oil Care, pojemność 250 ml, nowy i - - Nina Ricci - puder matujący w kamieniu, z pędzlem i lusterkiem, kolor 03 Teint Clair Lumiere Beige - jaśniutki beż - kilka razy muśnięty, jeszcze dobrze widoczny napis może byś coś jeszcze u mnie znalazła ? ![]()
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
coś za MAC?
![]() poza wątkiem z wish mam czarny pigment MAC z limitowanki ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Moglabym oddac fragonarda i odsypke pudru.Nie wiem,napisz mi prosze ,jaką wage mają te róże? Dior to jest malutki testerek,kiedys pamietam podawalas mi wymiary,chyba 3 cm na 2 cos...
A TBS? albo moze mojego Maca za oba? Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2014-02-26 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Średnia/wyższa półka - kolorówka, perfumy, pielegnacja włosów DOKŁADKA nr 2!
Niestety nic.
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
hej, niestety chyba nie uda mi się wymienić Trafnego Wyboru, bo chce ukaść go kuzynka
![]() lakiery są używane, pojemność z tego co kojarze to 15 ml. Żel nieużywany
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
DZieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Napisz prosze,czy ktoras z opcji Ci odpowiada,czy moze jakas inna...bo ja bardzo potrzebuje roż na juz.
![]() Jesli sie nie wymienimy,to pójde szukac dalej..,tylko muszę wiedziec. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Średnia/wyższa półka - kolorówka, perfumy, pielegnacja włosów DOKŁADKA nr 2!
cos za tony&guy spray i cienie loreal?
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- podaj mi proszę link do tego tony&guy na kwc, bo nie ejstm pewna który masz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
hm... nie jestem pewna czy aby na pewno pasuje mi taka wymianka i czy się opłaca. hm....
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- może ta mała paletka z sephory... no sama nie wiem.. ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- a u mnie widzisz tylko pędzel i bazę? bo w sumei ja mogłabym przygarnac ten spray, paletkę spehora, tusz yves rocher(bo zawsze byłam go ciekawa) i ewentualnie tez te cienie loreal. większa wymianka to oszczędniejsze rozwiazanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Cos u mnie za zestaw ultraflesh??
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=743580 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.