|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzień... :)
Życzę Wam dnia zwykłych cudów.
Gorącą filiżankę kawy, którą ktoś dla Was zrobi. Nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela. Zielonych świateł na Waszej drodze do pracy, albo sklepu. Życzę Wam dnia małych spraw, które Was ucieszą... Najszybszej kolejki w sklepie spożywczym. Dobrej piosenki zaśpiewanej w radiu. ![]() Kluczy dokładnie tam gdzie ich szukacie. Życzę Wam dnia pełnego szczęścia dawkowanego w perfekcyjnych ilościach, które dadzą Wam radosne poczucie, że ktoś uśmiecha się do Was. :czarodzie Świadomości, iż jesteście KIMŚ specjalnym i nietuzinkowym. Życzę Wam dnia Pokoju, Szczęśliwości i Radości. Mówi się, że zajmuje minutę, aby znaleźć szczególne osoby, godzinę aby je docenić, dzień aby je pokochać i całe życie, aby o nich zapomnieć. Więc kochajmy a nie zapomniajmy o bliskich nam ![]() |
|
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co, ja mysle, ze kajka jest takim Aniolem, ktory tu na wizaz przybyl, zeby wspierac biednych i zchorowanych, pomagac zagubionym, otulac cieplym slowem, dodawac nadziei i rozweselac smutnych....
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry wszystkim!
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poprostu kiedyś ten tekst dostałam mailem i dzień rozpoczął się miło, więc postanowiłam wszystkim pozytywne wibracje przesłać ![]() P.S. Chyba masz pelną skrzynkę PW ![]() Buziaki |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Eeech, wariateczko! Wizaz jest tak wspanialym miejscem wlasnie miedzy innymi dzieki Tobie..
|
|
|
#66 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dużo szczęścia dziewczyny dziś pieknie slonko świeci
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEŃ DOBRY WSZYSTKI. Buziaki dla wszystkich razem i każdego z osobna. Miłego dnia. Wieczorem "spotkajmy" się w doskonałych humorach. Usmiechnijcie sie
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry - miłego dnia
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry wszystkim!!!!
Milego dnia zycze Buziaki
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry i duzo buziaczków na cały tydzien
|
|
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
dziń dybry
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#73 |
|
xxyy
|
dzien dobry
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry bardzo
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też miałam napisać ach To Radio Zet ![]() "Goooooooooood morning Wieeetnam ! " |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!! Jak pieknie słoneczko dziś świeci
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Południe. Pozdrowienia dla wszystkich
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
piękny dzień dzisiaj, prawda? no to pysznych herbatników i smacznej kawy wszystkim
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Everyone
![]() Miłego dzioneczka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

Wiecie co, ja mysle, ze kajka jest takim Aniolem, ktory tu na wizaz przybyl, zeby wspierac biednych i zchorowanych, pomagac zagubionym, otulac cieplym slowem, dodawac nadziei i rozweselac smutnych....