|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: YSL,Lancome,La Prairie,Dior i inne w lutym
Coś za tusz EL ?
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
"Macałam" dziś Smashboxa i jest dla mnie za żółty. Za to tak zerkam sobie jeszcze na tusze do rzęs ,które masz w wątku - czy wybrałabyś coś za któryś z nich? |
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
YSL w negocjacjach.. hm, a co byś sobie życzyła za obie miniaturki EL?
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Znalazłabyś coś u mnie za : *Bumble and Bumble Thickening Full Form-pianka do włosów zwiększająca objętość.Nowa taka wymienię na Bumble and bumble Dysprun Finish,pomyłkowo kupiłam nie ten produkt ![]() *MUFE professional HD high definition-Nowy Puder,poj.1g *La Prairie Celluar Treatment Loose Powder-puder sypki odcień 02,oddam połowę w opakowaniu po innym pudrze Albo ewentualnie za jedną z rzeczy
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
*Estee Lauder, Sumptuous Mascara - tusze do rzęs, kolor: czarny, poj. 2,8 g NOWE
może coś ci się spodoba u mnie powiem szczerze jestem w stanie dużo ci oddać za ten tusz https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747568
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
No to mało z mojej strony :/ jeszcze z lakierów który może ci się spodobać to mam OPI big red apple -użyty 1 raz. Z past Blanx mam nową ale tą czarną.
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Yyy no właśnie kompletnie nie mam pomysłu jak wyceniasz miniaturki EL,więc jakbyś mi coś podpowiedziała to wtedy mogłabym się ustosunkować
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() może znajdziesz coś u mnie za: *La Prairie Celluar Treatment Loose Powder-puder sypki odcień 02,oddam połowę w opakowaniu po innym pudrze |
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
odpowiem tak:
pandora pasuje na bransoletkę trolową ![]() miałam kilka srebrnych korali z pandory i nosiłam na bransol trolowej - pasowały tak jakby były z troll. ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- aby skompletować branso wydałam ponad 4000zł ![]() gdy będę w domu wymierzę jakie mają otwory i sprawdzisz czy się nadaja do pandory. |
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najbardziej lubię w całości srebrne korale a te są najdroższe. murano jakoś nie robią na mnie wrażenia |
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
poczytałam w necie i faktycznie nie nadają się
![]() mają średnicę dziurki ok. 4mm |
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Ddianko,to jednak podziekuję,liczyłam po cichu że coś jeszcze znajdziesz za piankę
![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Ddianko-przyszła koza do woza
![]() Nie mam ja ci Sensuous,bo poleciało w świat,ale może znajdziesz coś u mnie za MUFE professional HD high definition-Nowy Puder,poj.1g rozumiem,że to jakaś odsypka,bo to tylko 1g ? właściwie to mi wystarczy,bo chce go po prostu przetestować.Zajrzyj do mnie-oczywiście rzeczy z innych wątków też do oddania
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
hej, widze, ze poszukujesz Tenue 02, mam 1/2 opakowania i mogę oddac ale jest ze tak się wyraze lekko sfatygowany ponieważ upadl mi już trzykrotnie :/ mimo wszystko jeśli jesteś zainteresowana to podrzuce zdjęcia
Edytowane przez Curious71 Czas edycji: 2014-03-23 o 16:30 |
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Znaleźć to znalazłam, ale wszystko ma adnotacja za wish
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ja o meteorytach myślałam, ale one są za drogie
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#78 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
A Hejka, Kochama, dziękuję za wiadomość u mnie
![]() A coś Ci się spodobało u mnie, w tych moich resztkach zapachowych ... w zamian za tusz L'Oreal False Lash Wings ? (Bo pozostałe Twoje tusze są z tych naprawdę drogich, chyba nie będę w stanie wyrównać cenowo niczego do nich ... )
|
#79 |
|
|
Wyczyściłam szafę z zapachów
![]() A dzisiaj kliknęłam dla siebie Coco Noir więc na razie to już nie jest mój "must have" i jestem szczęśliwa ![]() Mam jeszcze Lanvi Eclat D'Arpege Perles ok. 25 ml/50...ale nie wiem czy oddam, bo zawsze gdy się nim popsikam to zbiera komplementy i zapytania o niego
|
#80 |
|
|
Puder prasowany IsaDora 3-4x machnięty pędzlem, odcień 11 Beige Mist
Sypki podkład The Body Shop Extra Virgin Minerals Loose Powder Foundation , odcień 108 Golden Ivory, 5 g. Nowy, nieotwierany, zalakowany. Podkład Even Better Clinique, odcień 03 Ivory, ok. 20 ml/30 - był parę razy użyty, nie mój odcień, oddam. Więcej raczej nie mam
|
#82 |
|
|
O to fajnie, bo ja chętnie oddam ten podkład - może Tobie będzie dobrze służył . Te podkłady Clinique są rewelacyjne, ale ja nie mogę się dopasować do nich z moim odcieniem cery i bardzo nad tym boleję
Chętnie za niego przygarnę tusz L'Oreal False Lash Wings , odpowiada mi taki układ Będę mogła wysłać w piątek rano ![]() PW ?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.