|  2014-02-07, 20:48 | #61 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2013-05 
				 | 

Dot.: Guilty Pleasures czyli tandeta i kicz, które kochamy

[1=7ff68c701155e8d8df718a5  3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0  234c28;45038789]Zdaniem Zimnych Łokci oni też słuchają porządnej muzyki   Porządne techniawki  [/QUOTE] Ahahahaha   | 
|     |   | 
|  2014-02-07, 21:03 | #62 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-10 
				 | 

Cytat: 
  ? Nie wiedziałam  . Moim zdaniem jest o niebo lepsza niż te umc bumc dzisiejsze, no ale widzę że się nie znam   
				__________________ Narysuj mi coś  Cytat: 
 No tengas miedo a volar | ||
|     |   | 
|  2014-02-07, 21:07 | #63 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Stace, to był kicz ówczesny, kicz współczesny to jeszcze inna kwestia :P

| 
|     |   | 
|  2014-02-07, 21:10 | #64 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Obywatel Świata ;) 
				 | 

Uwielbiam ryk wieloryba z 1:50 no i ten słynny refren "jo ma ha jo ma sołl" 
				__________________ And we danced And we cried And we laughed And had a really, really, really good time Take my hand, let's have a blast And remember this moment for the rest of our lives | 
|     |   | 
|  2014-02-07, 21:20 | #65 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

Kiedyś, po rozstaniu z facetem, parę dni z rzędu (jak nie więcej) tłukłam w kółko ten sajko kawałek Stachurskiego, poprawia mi humor i można tak fajnie, do rytmu wycierać kurze   | 
|     |   | 
|  2014-02-07, 21:21 | #66 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

Cytat: 
  Ja chcę taki strój dla mojego kota:   Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2014-02-07 o 21:24 | |
|     |   | 
|  2014-02-07, 21:30 | #67 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

W klasie maturalnej obejrzałam po kilka sezonów Hannah Montatna, iCarly i  Glee   (tych najbardziej współczesnych mój wskaźnik kiczu nie  zdzierżył). Uwielbiam brokatowe, błyszczące paznokcie im więcej tym lepiej, potrafię nałożyć zielony jolly jewels na holograficzny srebrny lakier (i jeszcze to zacementować matowym albo flejkowym topem) i tak, wychodzę z takimi na ulicę. Uwielbiam 'Blurred lines' i piosenkę i teledysk dwa teledyski  W smsach nadużywam słodziachnych emotek ':3', 'T.T' itd. i zawsze piszę 'kiciuś/misiu/Kasieńko...'. I mówię 'pieniążki'  Znajomi się przyzwyczaili, trzeba czymś zmiękczyć stylówę 'bez kija nie podchodź'   | 
|     |   | 
|  2014-02-07, 21:35 | #68 | |
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2014-02 
				 | 

Kupuję w osiedlowej drogerii, ale widziałam je jeszcze na pewno w Piotrze i   Pawle, Tesco i chyba w Rossmannie (nie jestem pewna)  Są mięciutkie  tylko mogłyby być tańsze. Co do tych chusteczek, ostatnio jak kupowałam to jakaś dziewczynka z mamą za mną stały w kolejce: córka - mamo, ja też chcę takie chusteczki, mama:   Cytat: 
     Edytowane przez szczureczek Czas edycji: 2014-02-07 o 21:42 | |
|     |   | 
|  2014-02-07, 21:39 | #69 | 
| O RLY? Zarejestrowany: 2013-09 Lokalizacja: Silesia/Varsovia 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2014-02-07, 21:44 | #70 | 
| Ekspert GotowaniaNaGazie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Wsi spokojna, wsi wesoła... 
				 | 

Slucham techno i gatunkow pokrewnych takich jak trance i dance. Zakres czasowy 1990- 2004, potem juz pojedyncze utwory. Znam na pamiec wszystkie skladanki Trance Voices z tamtego okresu. Ja tego nie uwazam za kicz, ale wiekszosc moich znajomych tak, nawet zdarzalo mi sie byc niezbyt fajnie okreslana z tego powodu - tylko tego.  Oczywiscie nie przeszkadza mi to w sluchaniu legend rocka czy metalu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. | 
|     |   | 
|  2014-02-07, 21:49 | #71 | 
| Przyjaciel wizaz.pl Zarejestrowany: 2004-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

O, mnie też się w zasadzie podoba Zmierzch   Wpisuje się nawet w seriale i książki dla nastolatek   | 
|     |   | 
|  2014-02-07, 21:54 | #72 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: mazowieckie 
				 | 

Świetny wątek   No i coś ode mnie  cztery osiemnastki również lubię, haha 
				__________________ Od 5.05.11r DBAM O KRĘCIOŁY!  Pracuję nad sobą   | 
|     |   | 
|  2014-02-07, 22:14 | #73 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

jaram się skrillexem   znaczy tylko kilkoma piosenkami, no ale jednak. oglądam SATC, wiem, że głupie jak stado butów, ale oglądam   
				__________________ Nie było nas, był las, nie będzie nas, będzie las. | 
|     |   | 
|  2014-02-07, 22:34 | #74 | 
| beach please Zarejestrowany: 2011-09 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2014-02-07, 22:34 | #75 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-12 Lokalizacja: Hawarden 
				 | 

1. Kocham Spice Girls, nawet trzymam ich zdjecie w pracy   2. Trudne Sprawy, Dlaczego Ja i cala paleta para-dokumentow - nie ma nic lepszego do gotowania  3. Jak sprzatam to puszczam na fulla Dode. 4. W pracy slucham Braci Figo Fagot i klasycznego discopolo 5. Za koncert BSB dalabym sie pociac   
				__________________ Chciałby nad poziomy człek, a tu ciągle niż nie pociągnie pusty łeb ciężkiej dupy wzwyż | 
|     |   | 
|  2014-02-07, 22:37 | #76 | 
| beach please Zarejestrowany: 2011-09 
				 | 

Pochłonęłam wszystkie sezony Plotkary w nieco ponad tydzień, zaraz potem SATC (i tak dziwię sie, że tak późno   ) | 
|     |   | 
|  2014-02-07, 22:46 | #77 | 
| Ekspert GotowaniaNaGazie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Wsi spokojna, wsi wesoła... 
				 | 

Zamiast spac/poczytac cos ambitnego/zrobic cos konstruktywnego to czytam najglupsze i najbardziej ☠☠☠☠☠☠☠owate watki na wizazu    Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. | 
|     |   | 
|  2014-02-07, 23:25 | #78 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2012-09 Lokalizacja: Lajkovac 
				 | 

-lubię chamowate disco z lat 80., turecki i bałkański pop, piosenki z filmów Bollywood   Sandu Ciorbę też. - "śpiewam" przed lustrem i układam choreografię; w tym roku kończę 25 lat - regularnie przeglądam Pudelka i czasem jestem aż zawstydzona swoim zorientowaniem w zakresie świata szoł-biznesu  - telenowel jakoś nie oglądam, nie licząc "Na dobre i na złe"  - płaczę przy niektórych reklamach | 
|     |   | 
|  2014-02-07, 23:34 | #79 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  też oglądam  oprócz Ravenswood, ale nie wykluczam w przyszłości  Supernatural zdzierżyłam do pewnego sezonu. Lubię "Miłość na bogato", najlepiej z pijacką grą typu pijemy łyk wina za każdym razem kiedy ktoś powie 'naprawdę'   słucham też czasem techno na maxa w słuchawkach, Tsunami uwielbiam  plus durne filmiki na yt niektórych vlogerek... | |
|     |   | 
|  2014-02-07, 23:46 | #80 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-12 Lokalizacja: Londyn 
				 | 

Jak wszyscy sie zwierzaja to ja tez ;D   Mam slabosc do programow typu Warsaw Shore, trudne sprawy czy dlaczego ja (ogladam nawet online czasem jak sama w domu jestem   ).                                               Uwielbiam ogladac Czarodziejke z ksiezyca,pokemony i tym podobne.    Codziennie rano do kawy przegladam pudelka i papilota.                              Mam slabosc do zdzirowatych ubran choc niekoniecznie sama nosze.          Ogladam horrory klasy z, nic nie przebije megalodon vs crocosaurus  Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. | 
|     |   | 
|  2014-02-07, 23:53 | #81 | 
| Przyjaciel wizaz.pl Zarejestrowany: 2004-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Co to jest SATC?    | 
|     |   | 
|  2014-02-07, 23:58 | #82 | 
				 | 

lexie, no, Sex and the city    | 
|     |   | 
|  2014-02-08, 00:02 | #83 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

To teraz pora na mnie:P 1. Uwielbiam bollywood  2. Tańczę i jaram się kulturą dancehall, strojami tancerek, muzyką...wszystkim 3. Na komedii romantycznej raczej nie popłaczę alee kiedy oglądam anime to nawet wzruszających scen mi nie potrzeba:P i to nie tylko na tych "ambitniejszych"... 4. Hello Kitty  mam: pościel, lusterko, perfumy, zeszyty (ale takie "domowe":P) skarpetki, miskę śniadaniową, linijkę, długopisy, kiedyś miałam podpaski i papier toaletowy  i pewnie jeszcze o czymś zapomniałam...uwielbiam:P 5. Kocham całą kulturę "kawaii" i szczerze żałuję że u nas nie ma tej mody takich ślicznych, słodkich, estetycznych bajerów jakie w Japonii można spotkać na każdym kroku   i to chyba tyle   
				__________________ enter the ninja- dietkuję, fitnessuję...walczę | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2014-02-08, 00:03 | #84 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-10 
				 | 

Cytat: 

__________________ Narysuj mi coś  Cytat: 
 No tengas miedo a volar | ||
|     |   | 
|  2014-02-08, 00:12 | #85 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

-uwielbiam oglądać seriale Disney Channel -jestem uzależniona od czytania głupawych książek o nastolatkach, typu "Dziewczyny się spóźniają", "Plotkara"(książka to jakaś masakra  ), chociaż udało mi się znaleźć bardzo fajną serię, mniej głupawą- "Tylko dla wybranych" Kate Brian  -obejrzałam wszystkie odcinki "Jersey Shore", a później wciągnęłam się w "Snooki&Jwoww"  -ubolewam nad tym, że już nie mam kanału E!, bowiem uwielbiałam oglądać Kardashianów- wszystkie ich programy  -jak mam zły humor, słucham tego: https://www.youtube.com/watch?v=zObnQVv_3wc  -obejrzałam "Dirty Dancing 2" ponad dwadzieścia razy... -...podobnie zresztą jak"Dude, where's my car?"   Więcej grzechów nie pamiętam  A, przypomniało mi się: -jestem uzależniona od oglądania produkcji na yt niejakiego Dema3000   Edytowane przez Olkaaaa_s Czas edycji: 2014-02-08 o 00:14 | 
|     |   | 
|  2014-02-08, 00:16 | #86 | 
| Marszałkini II RP Zarejestrowany: 2011-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Moja lista (pewnie będę edytować, bo coś mi się na pewno przypomni): - codzienne wchodzenie na Pudelka - nieraz kupuję buty w szpic - zbyt mocno maluję policzki różem - mój znak rozpoznawczy - lubię rosyjskie disco i piosenki w stylu "Takiego jak Putin" czy "Biełyje rozy" - nie ma porządnego wesela bez tej piosenki  - wesela, ale nie takie "ąę" wysublimowane, ale z disco polo, debilnymi zabawami, podpitymi wujkami i starymi ciotkami pytającymi: "No, a kiedy przyjdzie pora na Ciebie?"  Muzyka z lat 90. to nie obciach, tylko klasa sama w sobie. Edytowane przez Niebieskooka arystokratka Czas edycji: 2014-02-08 o 00:19 | 
|     |   | 
|  2014-02-08, 00:18 | #87 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
   | ||
|     |   | 
|  2014-02-08, 01:07 | #88 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Obywatel Świata ;) 
				 | 

Znam wszelkie teksty piosenek takich sław jak Hannah Montana,  Taylor Swift i inne takie tam   Jak się siostra na mnie złości to zaczynam "podobnie" twirkować, koniecznie z jęzorem na wierzchu   Znam wszelkie jutubowe filmiki typu "ale urwał", "bułka", "krzycz trybson", "legalizacja marihuaen" na pamięć  ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Bollywoody są świetne te piosenki, charakteryzacja, scenograwia i tandetny przepychający kicz który nadaje filmom tego czegoś K3G ♥ Masz na myśli tego rodzaju?  
				__________________ And we danced And we cried And we laughed And had a really, really, really good time Take my hand, let's have a blast And remember this moment for the rest of our lives | 
|     |   | 
|  2014-02-08, 06:22 | #89 | |
| sissy that walk Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Lubię stary dobry kicz rodem z podstawówki, czyli róż i brokat. Najchętniej wszystko miałabym różowe o brokatowe, ostatnio w Empiku widziałam taką okładkę na zeszyt w mocnym różu z toną migoczącego brokatu i postanowiłam wytapetować sobie tym pokój   I lubię seriale typu "Ukryta prawda", "Trudne sprawy" i "Szpital". I często oglądam "Rozmowy w toku". 
				__________________ Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2014-02-08, 08:42 | #90 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2013-05 
				 | 

Przez ten watek za sciezke dzwiekowa snu mialam Scootera i obudzilam sie z "how much is the fish" na ustach    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.