|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł kolejnej części naszego wątku? | |||
Mama czeka na mój kroczek, a ja właśnie kończę roczek |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 23,81% |
Pierwsze kroki, pyszny soczek, a ja właśnie kończę roczek |
1 | 2,38% |
Wczoraj raczki, dzisiaj kroczki, obchodzimy nasze Roczki |
10 | 23,81% |
Dziś ogłoszę co już wiecie, mamy najlepszych Roczniaków na świecie |
3 | 7,14% |
Po przygodach z kuratorem, mamy Roczki pod dozorem |
13 | 30,95% |
.Mamy szalone, dzieci ubrudzone, Roczek już nam mija, a kurator nas dobija |
2 | 4,76% |
W domu brudno, zrobić kroczka jest mi trudno, mama tym się nie przejmuje i już "Roczek" mi szykuje |
3 | 7,14% |
nie zmieścił się tutaj, więc albo odpada albo modyfikacja |
0 | 0% |
Głosujący: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz
Magiusa nieźle
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
siedzę i myślę
|
Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz
Cytat:
Ha ha no w sumie racja, ale pokój ma jeszcze nie wykończony ![]()
![]() |
#63 | |
Wtajemniczenie
|
No
Cytat:
![]() chciałabym pocytować to i owo..ale to jutro z kompa ..nuna cysie dadzą rade..zresztą Jula je dużo z tego co piszesz...moze po prostu ma taką drobną figurkę i już...owszem zrób badania..ale skoro je i cysia chce ..wesoła jest to moim zdaniem wszystko dobrze jest... Gabrynio ciągle cyc (różnica dwóch dni z Julą) i dopiero zaczynamy próbować jedzonka..wieczorem manna lub ryżowa do mojego mleka..uwielbia!!! waży 9 na mojej wadze(niekoniecznie dobrej)niedługo też sie szczepimy to dokładnie zobaczymy... ale długo to pisałam...banka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#65 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Nuna! Właśnie rozmawiam z Potterką, Rafał od jakiegoś czasu jest na mm i od miesiąca... stoi z wagą. A doszło mu jedno karmienie w nocy, bo do niedawna nie jadł, przesypiał noc.
Tak dla pocieszenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Megusia ciagle zapominam odp.z tym burakiem. Zgodnie z tym co mowila nam ta bielegniarka to w tego buraka nie wkladasz ile sje zmiesci cukru tylko 2 lyzeczki i z tego sie zrobi sok i ten sok podajesz. Mysle ze ti tak samo dziala jak cebula z miodem...tez sie tworzy sok. Tylko na pewno ta moetoda to nie 1x a co najmniej z 2 tygodnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Magiusa no dla mnie drobnica, w porównaniu np. z Leonem Anoxee to Bart jest naprawdę drobny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
hehe karota...ja sie ciągle cofam..wymazuje..nosz kuźwa (w myslach)mowie
![]() ![]() dzis na kolacje młodemu ściągłam niebieskawo zielone mleko ![]() zachodzę w głowe..po czym? jadłam dziś dużo różnych sałat ogórka i pomidorki śliwkowe..oprócz obiadu i pączków które upieklam... myslicie ze po sałatce z wielosałat?? |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#71 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
nie no nic niebieskiego nie szamałam!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- eee...ide spać bo głupoty pisze...iiiii nie wiem już czy widziałam niebieskie mleko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a tego amarantusa to trzeba gotowac czy jaki pierun? Mam jakis eko z PP i tak sie zastanawiam jak wy to dorzucacie, bo on twardy jest z opakowania
![]() Ash ![]() ![]()
#75 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() biedna Nelcia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Czesc w nowym wątku
![]() Justi dobrze, że wszystko ok na tym usg. Kilka z Was je ostatnio robiło i sie teraz zastanawiam czy my nie powinnysmy bo ciemiaczko jeszcze jest ![]() Magiusa ciekawy sposob na anemie ![]() Ankaaa fajne wakacje ![]() Banka jak to wracasz do pracy? A nasze spacerki? ![]() Ash pieknie sie Sofcia wozi po Dubaju <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
ale masz jakieś podstawy aby je robić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam taki: http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/ds/delika...paign=sklepy24 ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- ![]()
![]() |
#79 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ee ha po wlosku liczyc umiem tez uno due tre quatro sej seto... hhehe aaa jednak cos w tej wielojezycznosci jest hehe Cytat:
Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
cos dzisiaj malo nadrabiam.. czasu brak... :/
Xal i jak tam jabluszko na parze ? Mysia o ile dobrze pamietam to eksmitujesz malego ![]() ![]() ![]() postaram sie jutro byc na biezaco w co watpie bo rano szuram do sklepu bo juz nie bylo truskawek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez esskapada Czas edycji: 2014-02-07 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku
![]() Chciałam się pochwalić, że mamy 4 ząbek !!! ![]() U nas ok, pogoda dopisuje. Od dziś na kilka dni mamy wypożyczone auto i zwiedzamy wyspę, a W. dostał fotelik montowany tyłem. Do usłyszenia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Chyba nie. Tak tylko jestem zdziwiona, że u kilku z Was teraz akurat zbieglo się to badanie w czasie.
My teraz czekamy na konsultację u innego okulisty jeszcze, ale rozumiem, że u Ciebie to wynikało z czego innego, więc chyba u nas nie powinnam tego łączyć. Banka ok będziemy spacerować wieczorami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
witam się
![]() ![]() ![]() za mna ciezki dzień, potworny bol glowy, spanie, rzyganko - jak za starych dobrych czasów ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Mysia - synek znajomej pomimo antybiotyku nadal goraczkowal, dlatego w szpitalu musieli zostac dluzej. teraz jest juz w domu, wiec moze u Was tez potrzeba odrobine wiecej czasu. zdrowka dla Piotrusia! najwazniejsze, ze sie nie meczy. Ash - chcemy wiecej zdjec! a ten dior...kurcze nic nie wypatrzylam ![]() Agnes - kto stal sie perfekcyjnym gospodarzem? ![]() Magiusa - moze pediatra mysli, ze gastrolog cie uspokoi, wiec dla swietego spokoju daje skierowanie? Ankaaa - cudny "psiak" z tego twojego synka ![]() Nuna - nie sluchaj durnych bab tylko rob swoje. Glodne dziecko darloby sie w nieboglosy! mnie kiedys pielegniarka powiedziala, ze mala spi i nie placze, bo pewnie juz nie ma sil taaaaka jest wyglodzona ![]() Nela tez spadala w siatkach, ale później znow szla w gore. wazcie się co miesiąc, rob notatki - sama to kontroluj według siatek who. pilnuj regularności posilkow i będzie ok. Nela w wieku Julci wazyla 7500, a urodzila się dużo wieksza! także wyluzuj i olej durne rady... |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#87 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Malutki ![]() No to eksmitujcie się z dobrym rezultatem ![]() Ja kiedyś może Barta z łóżka eksmituję ![]() Pokoik ma piękny <3 mój Bart też ma takie literki ![]() Cytat:
Tiaa tortilla u nas była hiciorem ![]() Tylko ja robiłam taki tuning: Posmarowalam sosem meksykańskim, sałata lodowa, podsmażona szynka, ser żółty i na to majonez. Mmmmmmmm pikantne i dobre ![]() Cytat:
Zaraz pęknę ze śmiechu ![]() ![]() Cytat:
Ok, dzięki, jutro robię tego buraka. Oby pomogło. QUOTE=JennyAniolek;450421 25]Witam w nowym wątku ![]() Chciałam się pochwalić, że mamy 4 ząbek !!! ![]() U nas ok, pogoda dopisuje. Od dziś na kilka dni mamy wypożyczone auto i zwiedzamy wyspę, a W. dostał fotelik montowany tyłem. Do usłyszenia! ![]() Brawo za ząbek ![]() Piękne widoki, aż się wakacji chce ![]() Cytat:
Brawo, TŻ na medal ![]() Ja swojego nie widzę w takiej zaawansowanej roli ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy wyniki dzisiejszej morfologii, jakieś wskaźniki są poza normą, ale nie wiem co znaczą tzn. +/- wiem, ale wolę sama nie interpretować bo z tego co wiem to morfologię ocenia się całościowo, a nie na podstawie pojedyńczych wyników, więc jutro poproszę o interpretację i tyle. Dam znać.
![]() |
#89 | ||||
Zakorzenienie
|
Sok z buraka moja mama robila nam w dziecinstwie - fuj jak ja go nie lubilam
![]() Ash - przypomnialas mi Nelusiowe ladowanie z lozka ![]() Lonely - Nela wlasnie tak nam spadla - lezac posrodku. wyczolgala sie do tylu, a na koncu lozka jest dziura. aaa i odkad Nela przesiadla sie do spacerowki miala motywacje do dzwigania i ogladania wszystkiego wokol. sprobujcie. Pawie - ukaze, chyba z samego rana jedziemy po materialy ![]() Clo - dokladnie! jak dla mnie to Nela przez 2 miesiace prawie nic nie przybrala, bo w 21 tyg. wazyla 7kg i w 27 tez. a po drodze byl spadek. pozniej w 3 tygodnie. pol kg na plusie ![]() Nuna napisze wiecej: na forum kp poradzono, abym dawac czesciej piers, a mniej deseru (pol sloika) i obiad (maly sloik). Nela miala okazje byc glodna i pila wiecej. MAM PYTANIE - czy Wasze dzieci spia z glowa odgieta do tylu? Nelusia dobija glowa do sciany lozeczka i odgia ja do tylu. spi taka wykrzywiona. to chyba malo wygodna pozycja. Magiusa - dzieki za inspiracje tunelowa ![]() sliczna ta panda - nie dziwie sie Darusiowi, ze ja wybral. fajne ma oczy ![]() a miseczki smaska? ja poluje na sliniak zabe, ale jak na zlosc ikea katowice brak ![]() Megusia - moja mam odkrawala gore buraka (klapka) wydrazala odrobine srodek i wsypywala cukier. burak stal na parapecie, bo w cieple szybciej puszcza sok. co chwile bedzie produkowal kolejny syrop, wystarczy co jakis czas dosypywac cukier. ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- eee, w ostatnim chyba nie bylam na pierwszym ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() która salatke wybralas? Ash - alez ja Ci zazdroszczę tego Dubaju! cudne widoki i wcale się nie dziwie, ze zwiedzacie nawet CH ![]() ![]() Esskapada- licze, ze w końcu mnie zepchniesz z podmium, bo to już jest nudne! ---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- Cytat:
![]() w tym watku możecie go sobie slinic ile chcecie! :P Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam dzwonic, bo trochę mailowalysmy, ale odpuscilam... ![]() Nuna - rozum powinien wolac,: "jestem mama, mam wlasna intuicje" ![]() ![]() Magiusa - Daro idzie jak burza! 9600? masz co dzwigac ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.