|
|
#61 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV
Cytat:
![]() Cytat:
W krajach arabskich blondynki są hot Zresztą Polacy też się dzielą na pół ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Zresztą na real wątki jest opis i 37 rozmiaru i 38. Jedne mam ja, a drugie Olcia.
|
|
#62 | |
|
Zaczytanie
|
Cytat:
|
|
|
#63 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam napisać o serwisu ebay czy bespośrenio o paypala? Masakra jakaś ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Oj wierz mi że różnica jest. Na żywo jeden jest mocno różowy żarówa taka a drugi dużo bledszy. Zdjęcie były robione telefonem i pogoda nie jest najlepsza na robienie zdjęć. Ale różnica jest, gdyby była mniejsza nie czepiałbym się bo nie jestem z tych awanturujących się.
|
|
#64 | |
|
Zaczytanie
|
Cytat:
Walcz o swoje
|
|
|
#65 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#66 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Normalnie noszę 36/37. Na mnie 38 w Sweet za duża była. Jednak ja mam krótkie palce, wysokie podbicie i wąskie stopy. Z kolei w Ultragirl Swarovskiego mam 38.
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2014-02-14 o 14:34 |
||
|
|
|
#67 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję.
![]() fajne są, ja ogólnie mam kręcone włosy i jak wyprostuję to prawie do tyłka a jak się pokręcą to zależnie od dnia są różnej długości. ![]() śmieszne są, faktycznie kosmiczne takie, ale na nodze wyglądają całkiem fajnie, chociaż nie wiem czy bym się skusiła, a za taką cenę to na pewno nie. ![]() dziękuję Cytat:
no to najważniejsze, że się udało. ![]() Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma opcji, żebym wyszła bez pomalowania ich... i ten stres czy się brew nie zmaże Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Albo za jej zgodą Ty wrzuć Cytat:
wzięłabym 37, bo skoro włożę nogę do minnie, które mają mniej niż moja stopa to te Twoje ultragirl też powinny być dobre na mnie. Właśnie zmierzyłam moje ultragirl 38 i wyszło niecałe ok. 23,6-7 wkładka ![]() [QUOTE=malgoska_78;4514797 3][QUOTE=LadySith;45146139]nie znam.. ale ładny żakiet ale zostały same duże [znaczy - duże jak na CIebie][COLOR="Silver"]ja mam tak z ciuchami dla Matiego; wiem, ze ma juz z 10 kurtek, par butów, czapek z 20 itp.. a i tak właśnie oglądam parkę na wiosnę dla niego :P ale czadowa ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- nie mój kolor, ale na nodze supeerrr wyglądają ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
ale coś musi być w tym, że faceci lubią wysokie, długonogie blondynki ![]() Cytat:
![]() jak morelle, uważam, że 35/36. 37 byłby duużo za duży ![]() Cytat:
Zaraz zgram i wrzucę na szybko robione zdjęcia Drama. Lodów brak. Masażu też nie było |
||||||||
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Kochana, a jest jakaś różnica w cm między trójkątami a np. serduszkami?
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Olcia;45149907]
[/COLOR] Może być nieatrakcyjna blondynka jak i brunetka, w końcu nie kolor włosów się liczy ale coś musi być w tym, że faceci lubią wysokie, długonogie blondynki ![]() Taaa... chyba tylko Ci żonaci czy coś :-D |
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Super, dziękuję bardzo za odpowiedzi
![]() Czyli trzeba zacząć się czaić na jasne trójkąty 35/36 w super atrakcyjnej cenie
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle Zdjęcia robione telefonem - z rąsi :-D
Spódnica rozm 38... w sumie mogłam wziąć 36 chyba jak tylko będę mogła Ktoś mi zrobi... może lepszej jakości :-/ Edytowane przez malgoska_78 Czas edycji: 2014-02-14 o 15:37 |
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
czemu nie było masażu?
![]() chcę chyba Ultragirl Heel Special, ale boję się, że z rozmiarem nie trafię. i w sumie to chyba czarne bym brała albo szare... ale jak wezmę czarne to wtedy trójkątów już czarnych nie będę brała. a jasne w moim przypadku mało praktyczne, chociaż cudne. a jeszcze mam ochotę na jakieś baletki... i sama nie wiem. haha.
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka też 38, myślałam, że będzie ciut dłuższa :-( ale daję radę - tylko wcięcia w talii niet :-(
wrzucam kilka fotek - może gdzieś coś lepiej widać... |
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Zamawiała może któraś z Was ostatnio z Shaffa shoes? :/ Zamówiłam Melisski i czekam i czekam już 5 dni a buty nadal nie wysłane :/
Mój sutaszowy blog & fanpage : http://madebybarbarella.blogspot.com/ https://www.facebook.com/pages/Made-...44147672458825 Mój rzęsowy blog & fanpage : https://wimpernmannheim.blogspot.de https://www.facebook.com/LashesByBasia?fref=ts Edytowane przez chocolate83 Czas edycji: 2014-02-14 o 15:47 |
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Fotki
|
|
|
|
#77 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też chcę taką! (w końcu może bym zaczęła nosić )Faceci to w ogóle dziwna rasa ale sama przyznasz, że stereotyp ideału męskiego to właśnie blondynka Cytat:
jeśli już to w twardości gumy. Np. dragony od jasona wu w rozmiarze 37 mimo, że miały 24cm wkładkę jak w sercach to na mnie były za małe Cytat:
nie było, bo pani masażystka zapomniała o mnie i mnie nie zapisała i jej nie było jestem umówiona na poniedziałek...
|
|||
|
|
|
#78 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
tylko właśnie na danielfootwear są czarne i jasne za 70f, a szare widziałam na nonnon za 115f.
|
||
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo odłóż kasę i poczekaj aż będzie jakiś kod czy promocja Dodaję jeszcze zdjęcia w innych spodniach, wzięłam pierwsze z brzegu, ale wyglądają lepiej, bo mają węższe nogawki. Jak myślicie? sorki za bałagan ![]() coś nie mogę dodać załączników...spróbuję później
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Olcia;45150247]Jezu, ale piękna
też chcę taką! (w końcu może bym zaczęła nosić )Faceci to w ogóle dziwna rasa ale sama przyznasz, że stereotyp ideału męskiego to właśnie blondynka To może kup sobie tą krótszą? Jest w promocji fashionata.pl/skorzana-spodnica-plisowana-brazowa-p-974.html http://fashionata.pl/images/spodnica_k069braz_fl.jpg Tak, Oni są z Marsa czy coś :-DDD i wszyscy jak kible... albo zasrani albo zajęci... ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- moje (za małe) leżą w kartonie Edytowane przez malgoska_78 Czas edycji: 2014-02-14 o 16:53 |
|
|
|
#81 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bo te wkładki są magiczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Olcia! Babo jedna, one wyglądają świetnie do spodni! Nie oddawaj ich wariatko. Zdecydowanie ładniejsze niż moje mocca-matka ziemia ![]() Cytat:
Przekładamy stres na inny dzień ![]() Ja sprzedałam te złote, asymetryczne szpilki
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Snula;45150317]ładna!
thx
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny otworzyłam spór prze paypal i napisałm do sprzeającego. Prawdopodobnie skończy się na tym, że odeślę buty i dostanę zwrot kasy. A szkoda, że tak wyszło bo bardzo chciałam te kokardy
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=morelle_;45151019]
Wyglądasz przepięknie w spódnicy! Spódnica zdecydowanie ładniejsza Krótka też jest - http://fashionata.pl/images/thumbs_c...069braz_fl.jpg Sukienkę kupiłam dla koloru - pasek zniekształca cały fason niestety ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
Uwierz, ja tak miałam z Globe Navy - przysłali mi jakieś sklejone czymś żółtym kulki 3mam kciuki |
|
|
|
|
#85 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=malgoska_78;4515099 4]
Cytat:
Gosiu, a nie mogłaś odesłać/wymienić Twoich drama? Cytat:
![]() Nie no serio, do tych wosków wglądają źle, spodnie się za bardzo marszczą, jakoś dziwnie to wygląda... chłopak też stwierdził, że lepiej wyglądają jak stoją same, niż na mnie u mnie na razie cisza - nic się nie sprzedaje a ja bym chciała kliknąć butki na mangooutlet |
||
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Olcia;45151192][QUOTE=malgoska_78;4515099 4]
Ta krótsza też jest śliczna, ale ja nie odkryję nóg powyżej kolana więc musiałabym mieć długość taką jak Ty - tylko, że dopasowaną do mojego wzrostu... :/ Gosiu, a nie mogłaś odesłać/wymienić Twoich drama? Zamówiłam z przesyłką nierejestrowaną... Pierwszą parę zgubili, a drugie buty przyszły już po Bumie i nie było już niestety 40 :-( a zresztą one są cieżkie i przesyłka do UK pewnie 50-60 pln :-( Edytowane przez malgoska_78 Czas edycji: 2014-02-14 o 17:06 |
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładnemu i wysokiemu we wszystkim super ;D
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
No niby tak, dzięki
właśnie sprawdziłam info na str sklepu spódnica powinna mieć w pasie 70-73 a ma 77-78 sukienka powinna być długa na 100,5 cm +- 2 cm a ma 94 cm i jak tu wierzyć sklepom i rozmiarówkom Zła jestem ! |
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
No i zrobiłam sobie prezent i zamówiłam te Ultragirl Sweet III w swoim standardowym rozmiarze
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.ebay.co.uk/itm/Melissa-Jo...item2a37c546ef
nie wiedzialam, ze jest też ten model ze svarowskim ;o
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

W krajach arabskich blondynki są hot
Zresztą Polacy też się dzielą na pół
Ostatnio bardzo rozmyślam nad ich kupnem...
Myślałam, że może na sarenzie będzie jakiś kod zniżkowy (chyba, że coś jest i o tym nie wiem?) z okazji <3

też chcę taką! (w końcu może bym zaczęła nosić