Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-14, 13:01   #61
morelle_
Zakorzenienie

Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV

Cytat:
Napisane przez honeychild Pokaż wiadomość
Dostałam odpowiedź od sprzedawcy. Nie wymieni ich bo to jest jedyna para jaką miał, chce mi zwrócić 10 funtów. Moim zadaniem to żadna rekompensata. Zwrotów podobno nie przyjmuje. Wściekła jestem normalnie. Wychodzi na to że zostanę z butami których nie da się sprzedać i nie wiem czy będę w nich chodzić bo wyglądają jak dwa różne.
Płaciłaś przez paypal? Jeśli tak zgłoś do nich roszczenie. Towar jest niezgodny z opisem. Oni zwracają środki w takich przypadkach. Nie tak jak allegro!

Cytat:
Napisane przez malgoska_78 Pokaż wiadomość
Kochana, Ty jak 'RUMUNKA' ? Daj żyć... 90 % Polek w takim razie chciałaby być Rumunkami ! Ja naturalna blondynka (teraz trochę jaśniejsza) uważam, że brunetki są o wiele ładniejsze !
Ile ludzi tyle gustów W krajach arabskich blondynki są hot Zresztą Polacy też się dzielą na pół

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Napisane przez coldi3 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich bardzo serdecznie

Czytam Was od dłuższego czasu, ale skoro zaczął się kolejny wątek to postanowiłam dołączyć, mam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko

Melisski Lady Dragon marzą mi się od dłuższego czasu Ostatnio bardzo rozmyślam nad ich kupnem...
Na początku myślałam o jakiś kolorowych serduszkach lub kokardkach, później jednak stwierdziłam, że najlepszym wyborem na pierwsze takie buciki będą jakieś stonowane. Wybór padł na jasne trójkąty (ciemnych butów mam już kilka par, więc kolejna mi nie potrzebna).
Jednak, jest jedno "ale"...

Kompletnie nie wiem jaki wybrać rozmiar. Gdyby było zwykłe 36 nie byłoby problemu, a tak?
Moja stópka ma 23 cm.

Jaki wybrać rozmiar?

Pomocy
Hej Ja mam trójkąty w rozmiarze 37. Moja stopa ma 23,5 cm. Musisz brać 35/36 rozmiar

Cytat:
Napisane przez 98agnyk Pokaż wiadomość
Zgadza się tutaj jednak rozmiar wypada standardowo Pisałam do shuluv i chyba w ciemno podała mi wkładki, bo napisała, że 37=23,5cm a 38=24cm... a to jednak nie jest prawda - zaczerpnęłam informacji u innych sprzedawców i 37=24cm Dobrze, że ich nie zamówiłam bo pewnie wybrałabym rozmiar 38 Myślałam, że może na sarenzie będzie jakiś kod zniżkowy (chyba, że coś jest i o tym nie wiem?) z okazji <3 a tu nic
Shuluv zmierzyła wkładkę prawidłowo. Bo 37 ma 23,5 cm wkładki. Jednak ten model ma cofnięta piętę do tyłu i na mnie 37 są idealne chociaż mam stopę 23,5 i buty muszę mieć 24 cm.

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Zresztą na real wątki jest opis i 37 rozmiaru i 38. Jedne mam ja, a drugie Olcia.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 13:02   #62
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Dostałam odpowiedź od sprzedawcy. Nie wymieni ich bo to jest jedyna para jaką miał, chce mi zwrócić 10 funtów. Moim zadaniem to żadna rekompensata. Zwrotów podobno nie przyjmuje. Wściekła jestem normalnie. Wychodzi na to że zostanę z butami których nie da się sprzedać i nie wiem czy będę w nich chodzić bo wyglądają jak dwa różne.
Jak dla mnie to aż takiej wielkiej różnicy nie ma. Ale fotki przekłamują

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 13:11   #63
honeychild
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Płaciłaś przez paypal? Jeśli tak zgłoś do nich roszczenie. Towar jest niezgodny z opisem. Oni zwracają środki w takich przypadkach. Nie tak jak allegro!
Tak płaciłam Paypalem
Mam napisać o serwisu ebay czy bespośrenio o paypala?
Masakra jakaś pierwszy raz mi się zdarza coś takiego

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to aż takiej wielkiej różnicy nie ma. Ale fotki przekłamują
Oj wierz mi że różnica jest. Na żywo jeden jest mocno różowy żarówa taka a drugi dużo bledszy. Zdjęcie były robione telefonem i pogoda nie jest najlepsza na robienie zdjęć. Ale różnica jest, gdyby była mniejsza nie czepiałbym się bo nie jestem z tych awanturujących się.

Zaręczona 14.02.2013
Ślub 05.07.2014
honeychild jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 13:17   #64
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Tak płaciłam Paypalem

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Oj wierz mi że różnica jest. Na żywo jeden jest mocno różowy żarówa taka a drugi dużo bledszy. Zdjęcie były robione telefonem i pogoda nie jest najlepsza na robienie zdjęć. Ale różnica jest, gdyby była mniejsza nie czepiałbym się bo nie jestem z tych awanturujących się.
To napisz do ebaya. Kurcze szkoda, kokardki są moimi ulubionymi Melisskami Walcz o swoje

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 13:20   #65
98agnyk
Raczkowanie

Cytat:

Ile ludzi tyle gustów W krajach arabskich blondynki są hot Zresztą Polacy też się dzielą na pół

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Hej Ja mam trójkąty w rozmiarze 37. Moja stopa ma 23,5 cm. Musisz brać 35/36 rozmiar

Shuluv zmierzyła wkładkę prawidłowo. Bo 37 ma 23,5 cm wkładki. Jednak ten model ma cofnięta piętę do tyłu i na mnie 37 są idealne chociaż mam stopę 23,5 i buty muszę mieć 24 cm.

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Zresztą na real wątki jest opis i 37 rozmiaru i 38. Jedne mam ja, a drugie Olcia.
No tak tylko, że model modelowi nie jest równy co za tym idzie rozmiar... Inni sprzedawcy pisali mi, że 38=24,5cm a w takim rozmiarze już bym pływała... Więc już nie wiem komu tu wierzyć
98agnyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 13:33   #66
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Tak płaciłam Paypalem

Moim zdaniem różnicę widać. Zaloguj się na swoje konto paypal. następnie zgłoś spór. Opisz, że sprzedający nie zaznaczył w aukcji iż towar nie jest pełnowartościowy. Twoim zdaniem jest niezgodny z opisem i chcesz odesłać buty. Oczekujesz zwrotu pieniędzy. Oni do niego napiszą i zobaczymy co dalej. Tylko tam jest ograniczona liczba znaków. Koniecznie dodaj zdjęcia.

Cytat:
No tak tylko, że model modelowi nie jest równy co za tym idzie rozmiar... Inni sprzedawcy pisali mi, że 38=24,5cm a w takim rozmiarze już bym pływała... Więc już nie wiem komu tu wierzyć
Zgadzam się, ja i Olcia mamy stopy 23,5 cm. Ja mam Ultragirl 37, ona 38.

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Normalnie noszę 36/37. Na mnie 38 w Sweet za duża była. Jednak ja mam krótkie palce, wysokie podbicie i wąskie stopy. Z kolei w Ultragirl Swarovskiego mam 38.

Edytowane przez morelle_
Czas edycji: 2014-02-14 o 13:34
Stary 2014-02-14, 14:16   #67
Snula
Wtajemniczenie

Cytat:

To są Melissa + Zaha Hadid
dziękuję.

Cytat:
Włosy
fajne są, ja ogólnie mam kręcone włosy i jak wyprostuję to prawie do tyłka a jak się pokręcą to zależnie od dnia są różnej długości.

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość

znalazłam kilka zdjęc na nogach tych od hadid
śmieszne są, faktycznie kosmiczne takie, ale na nodze wyglądają całkiem fajnie, chociaż nie wiem czy bym się skusiła, a za taką cenę to na pewno nie.

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość

Dołączam się do gratulacji!
dziękuję

Cytat:
Napisane przez zaakrecona Pokaż wiadomość
UUUpii!!! przyjechała moja walentynka - ultragirl sweet III śliwka

i jestem zadowolona ze nie wzięłam większych bo bym utonęła a moja 40 jest w sam raz
no to najważniejsze, że się udało.

Cytat:

Czytam Was od dłuższego czasu, ale skoro zaczął się kolejny wątek to postanowiłam dołączyć, mam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko
witamy również.

Snula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-14, 14:26   #68
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Znam ten ból jako jasna blondynka
Ale przez ostatnie parę m-cy trochę udało się wyhodować
Jeszcze jako blondynka to nie ma u Ciebie takiego kontrastu jak ja mam ciemne włosy i brak brwi nie ma opcji, żebym wyszła bez pomalowania ich... i ten stres czy się brew nie zmaże
Cytat:
Ja mam ciemno brązowe, ale brwi też maluje codziennie kredką. Bo na końcówkach henna trzyma mi się 3 dni
Także znam ten ból

No to czekamy dalej na lody

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Olejek rycynowy pomaga
Cytat:
Napisane przez Kitikejt7 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że tak jak w Pepper to jest plastik!

Ojej.. jestem odważna ale nie aż tak żeby założyć te buty
Ja też nie wiem czy bym się odważyła, chociaż serca, kulki też przyciągają dużo spojrzeń
Cytat:
Małgosia ja tak namówiłam przyszłą szwagierkę - ma już 4 pary. Nawe zachęcałam ją żeby zdjęcia wrzuciła bo kupiła te czarne Magic które mi się podobały (ale jednak za wysokie... ).
Ale te dziecięce są słodkie, Ty dobra ciocia im kupiłaś?
Niech wrzuca fotki! Albo za jej zgodą Ty wrzuć
Cytat:
Właśnie to samo pomyślałam, że rozparowane mogą być. Ja bym je zwróciła, nawet na swój koszt.

Olcia Ty masz Sweet romiar większe, prawda? Więc to nie do końca tak jest, że rozmiar większe by były za duże.

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Pogięło ich z tą ceną za Zaha... :haha:
Ja mam większe, ale gdyby były mniejsze to nie byłoby tragedii, chciałabym za ~150zł upolować szare, ale pewnie nie da rady wzięłabym 37, bo skoro włożę nogę do minnie, które mają mniej niż moja stopa to te Twoje ultragirl też powinny być dobre na mnie.

Właśnie zmierzyłam moje ultragirl 38 i wyszło niecałe ok. 23,6-7 wkładka
[QUOTE=malgoska_78;4514797 3][QUOTE=LadySith;45146139]nie znam.. ale ładny żakiet ale zostały same duże [znaczy - duże jak na CIebie][COLOR="Silver"]

ja mam tak z ciuchami dla Matiego; wiem, ze ma juz z 10 kurtek, par butów, czapek z 20 itp.. a i tak właśnie oglądam parkę na wiosnę dla niego :P

ale czadowa

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

nie mój kolor, ale na nodze supeerrr wyglądają

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
niech się dobrze noszą!

To super, że zarażamy manią
Tak, Hani kosztowały tyle co niektóre moje (48Ł), a Lidzi 105 pln, ale opłacało się... jak Im coś kupię to cieszę się bardziej niż jak sobie kupuję ! Ich miny są bezcenne !!! ... no i ja obie moje Bratanice kocham jak swoje Córcie, i nawet czasami żałuję, że tak nie jest

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Kochana, Ty jak 'RUMUNKA' ? Daj żyć... 90 % Polek w takim razie chciałaby być Rumunkami ! Ja naturalna blondynka (teraz trochę jaśniejsza) uważam, że brunetki są o wiele ładniejsze !
Może być nieatrakcyjna blondynka jak i brunetka, w końcu nie kolor włosów się liczy ale coś musi być w tym, że faceci lubią wysokie, długonogie blondynki

Cytat:

Melisski Lady Dragon marzą mi się od dłuższego czasu Ostatnio bardzo rozmyślam nad ich kupnem...
Na początku myślałam o jakiś kolorowych serduszkach lub kokardkach, później jednak stwierdziłam, że najlepszym wyborem na pierwsze takie buciki będą jakieś stonowane. Wybór padł na jasne trójkąty (ciemnych butów mam już kilka par, więc kolejna mi nie potrzebna).
Jednak, jest jedno "ale"...

Kompletnie nie wiem jaki wybrać rozmiar. Gdyby było zwykłe 36 nie byłoby problemu, a tak?
Moja stópka ma 23 cm.

Jaki wybrać rozmiar?

Pomocy
Hej
jak morelle, uważam, że 35/36. 37 byłby duużo za duży
Cytat:
Zgadza się tutaj jednak rozmiar wypada standardowo Pisałam do shuluv i chyba w ciemno podała mi wkładki, bo napisała, że 37=23,5cm a 38=24cm... a to jednak nie jest prawda - zaczerpnęłam informacji u innych sprzedawców i 37=24cm Dobrze, że ich nie zamówiłam bo pewnie wybrałabym rozmiar 38 Myślałam, że może na sarenzie będzie jakiś kod zniżkowy (chyba, że coś jest i o tym nie wiem?) z okazji <3 a tu nic
To dobrze wiedzieć, czyli najnowsze ultragirl mają "normalną" rozmiarówkę...

Zaraz zgram i wrzucę na szybko robione zdjęcia Drama.

Lodów brak.
Masażu też nie było
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 14:31   #69
coldi3
Raczkowanie

Kochana, a jest jakaś różnica w cm między trójkątami a np. serduszkami?
coldi3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 14:33   #70
malgoska_78
Zakorzenienie

[QUOTE=Olcia;45149907]

[/COLOR]
Może być nieatrakcyjna blondynka jak i brunetka, w końcu nie kolor włosów się liczy ale coś musi być w tym, że faceci lubią wysokie, długonogie blondynki

Taaa... chyba tylko Ci żonaci czy coś :-D
malgoska_78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 14:34   #71
coldi3
Raczkowanie

Super, dziękuję bardzo za odpowiedzi

Czyli trzeba zacząć się czaić na jasne trójkąty 35/36 w super atrakcyjnej cenie
coldi3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-14, 14:35   #72
malgoska_78
Zakorzenienie

Morelle Zdjęcia robione telefonem - z rąsi :-D
Spódnica rozm 38... w sumie mogłam wziąć 36 chyba
jak tylko będę mogła Ktoś mi zrobi... może lepszej jakości :-/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_001374.jpg (87,0 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_001377.jpg (84,7 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_001378.jpg (88,6 KB, 52 załadowań)

Edytowane przez malgoska_78
Czas edycji: 2014-02-14 o 14:37
Stary 2014-02-14, 14:39   #73
Snula
Wtajemniczenie

Cytat:

Lodów brak.
Masażu też nie było
czemu nie było masażu?

chcę chyba Ultragirl Heel Special, ale boję się, że z rozmiarem nie trafię. i w sumie to chyba czarne bym brała albo szare... ale jak wezmę czarne to wtedy trójkątów już czarnych nie będę brała. a jasne w moim przypadku mało praktyczne, chociaż cudne. a jeszcze mam ochotę na jakieś baletki... i sama nie wiem. haha.

Stary 2014-02-14, 14:41   #74
malgoska_78
Zakorzenienie

Sukienka też 38, myślałam, że będzie ciut dłuższa :-( ale daję radę - tylko wcięcia w talii niet :-(
wrzucam kilka fotek - może gdzieś coś lepiej widać...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_001384.jpg (84,4 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_001383.jpg (89,8 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_001382.jpg (88,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_001381.jpg (81,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_001380.jpg (94,2 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_001379.jpg (83,3 KB, 26 załadowań)
Stary 2014-02-14, 14:43   #75
chocolate83
Raczkowanie

Zamawiała może któraś z Was ostatnio z Shaffa shoes? :/ Zamówiłam Melisski i czekam i czekam już 5 dni a buty nadal nie wysłane :/

Edytowane przez chocolate83
Czas edycji: 2014-02-14 o 14:47
chocolate83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 14:46   #76
Olcia
Zakorzenienie

Fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00924.jpg (84,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00925.jpg (58,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00928.jpg (85,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00931.jpg (88,1 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00929.jpg (97,9 KB, 15 załadowań)
Stary 2014-02-14, 14:51   #77
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Jezu, ale piękna na mnie pewnie źle by wyglądała, bo jestem niska, ale też chcę taką! (w końcu może bym zaczęła nosić )
Cytat:

Taaa... chyba tylko Ci żonaci czy coś :-D
Faceci to w ogóle dziwna rasa ale sama przyznasz, że stereotyp ideału męskiego to właśnie blondynka
Cytat:
Nie jeśli już to w twardości gumy. Np. dragony od jasona wu w rozmiarze 37 mimo, że miały 24cm wkładkę jak w sercach to na mnie były za małe
Cytat:
Napisane przez Snula Pokaż wiadomość
czemu nie było masażu?

chcę chyba Ultragirl Heel Special, ale boję się, że z rozmiarem nie trafię. i w sumie to chyba czarne bym brała albo szare... ale jak wezmę czarne to wtedy trójkątów już czarnych nie będę brała. a jasne w moim przypadku mało praktyczne, chociaż cudne. a jeszcze mam ochotę na jakieś baletki... i sama nie wiem. haha.
To weź szare ultragirl, a czarne trójkąty
nie było, bo pani masażystka zapomniała o mnie i mnie nie zapisała i jej nie było jestem umówiona na poniedziałek...
Stary 2014-02-14, 14:57   #78
Snula
Wtajemniczenie

Cytat:
ładna!

Cytat:

To weź szare ultragirl, a czarne trójkąty
nie było, bo pani masażystka zapomniała o mnie i mnie nie zapisała i jej nie było jestem umówiona na poniedziałek...
a to pani.

tylko właśnie na danielfootwear są czarne i jasne za 70f, a szare widziałam na nonnon za 115f.

Stary 2014-02-14, 15:18   #79
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
ładna!

a to pani.

tylko właśnie na danielfootwear są czarne i jasne za 70f, a szare widziałam na nonnon za 115f.
Domyślam się, że chcesz sie nagrodzić, ale może na razie kup jakieś z przeceny? albo odłóż kasę i poczekaj aż będzie jakiś kod czy promocja

Dodaję jeszcze zdjęcia w innych spodniach, wzięłam pierwsze z brzegu, ale wyglądają lepiej, bo mają węższe nogawki. Jak myślicie?
sorki za bałagan
coś nie mogę dodać załączników...spróbuję później
Stary 2014-02-14, 15:49   #80
malgoska_78
Zakorzenienie

[QUOTE=Olcia;45150247]Jezu, ale piękna na mnie pewnie źle by wyglądała, bo jestem niska, ale też chcę taką! (w końcu może bym zaczęła nosić )

Faceci to w ogóle dziwna rasa ale sama przyznasz, że stereotyp ideału męskiego to właśnie blondynka

To może kup sobie tą krótszą? Jest w promocji

fashionata.pl/skorzana-spodnica-plisowana-brazowa-p-974.html
http://fashionata.pl/images/spodnica_k069braz_fl.jpg

Tak, Oni są z Marsa czy coś :-DDD i wszyscy jak kible... albo zasrani albo zajęci...

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
Fotki

moje (za małe) leżą w kartonie

Czas edycji: 2014-02-14 o 15:53
Stary 2014-02-14, 15:50   #81
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:

fajne są, ja ogólnie mam kręcone włosy i jak wyprostuję to prawie do tyłka a jak się pokręcą to zależnie od dnia są różnej długości.
Hehe no właśnie ja też mam kręcone, ale jak były dłuższe to zdecydowanie mniej i już się do tego przyzwyczaiłam. Teraz muszę się na nowo przyzwyczajać...

Cytat:

Ja mam większe, ale gdyby były mniejsze to nie byłoby tragedii, chciałabym za ~150zł upolować szare, ale pewnie nie da rady wzięłabym 37, bo skoro włożę nogę do minnie, które mają mniej niż moja stopa to te Twoje ultragirl też powinny być dobre na mnie.

Właśnie zmierzyłam moje ultragirl 38 i wyszło niecałe ok. 23,6-7 wkładka
Hehe ja balerinek dość, chyba że Swarovskiego inny kolor
Bo te wkładki są magiczne

Cytat:
W długości wkładki nie ma, z wyjątkiem perłowych serc

Cytat:
Wyglądasz przepięknie w spódnicy! Szkoda , że ja za niska jestem na taką buuu

Cytat:
Heel ja będę jak już to brać swój rozmiar

Cytat:
Sukienka też 38, myślałam, że będzie ciut dłuższa :-( ale daję radę - tylko wcięcia w talii niet :-(
wrzucam kilka fotek - może gdzieś coś lepiej widać...
Spódnica zdecydowanie ładniejsza Kolor śliczny, może z paskiem pokombinuj?

Cytat:
Fotki
Olcia! Babo jedna, one wyglądają świetnie do spodni! Nie oddawaj ich wariatko. Zdecydowanie ładniejsze niż moje mocca-matka ziemia

Cytat:

A to pani Przekładamy stres na inny dzień

Ja sprzedałam te złote, asymetryczne szpilki
Stary 2014-02-14, 15:51   #82
malgoska_78
Zakorzenienie

[QUOTE=Snula;45150317]ładna!

thx
Stary 2014-02-14, 15:54   #83
honeychild
Zadomowienie

Dziewczyny otworzyłam spór prze paypal i napisałm do sprzeającego. Prawdopodobnie skończy się na tym, że odeślę buty i dostanę zwrot kasy. A szkoda, że tak wyszło bo bardzo chciałam te kokardy

Zaręczona 14.02.2013
Ślub 05.07.2014
honeychild jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-14, 15:59   #84
malgoska_78
Zakorzenienie

[QUOTE=morelle_;45151019]

Krótka też jest - http://fashionata.pl/images/thumbs_c...069braz_fl.jpg

Sukienkę kupiłam dla koloru - pasek zniekształca cały fason niestety

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Dziewczyny otworzyłam spór prze paypal i napisałm do sprzeającego. Prawdopodobnie skończy się na tym, że odeślę buty i dostanę zwrot kasy. A szkoda, że tak wyszło bo bardzo chciałam te kokardy
lepsze to niż śmieszna zniżka, która i tak nic nie pomoże... na pewno zaraz kupisz takie same i będą OK Uwierz, ja tak miałam z Globe Navy - przysłali mi jakieś sklejone czymś żółtym kulki
3mam kciuki
Stary 2014-02-14, 16:00   #85
Olcia
Zakorzenienie

[QUOTE=malgoska_78;4515099 4]
Cytat:
Jezu, ale piękna na mnie pewnie źle by wyglądała, bo jestem niska, ale też chcę taką! (w końcu może bym zaczęła nosić )

To może kup sobie tą krótszą? Jest w promocji

fashionata.pl/skorzana-spodnica-plisowana-brazowa-p-974.html
http://fashionata.pl/images/spodnica_k069braz_fl.jpg

Tak, Oni są z Marsa czy coś :-DDD i wszyscy jak kible... albo zasrani albo zajęci...

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

moje (za małe) leżą w kartonie
Ta krótsza też jest śliczna, ale ja nie odkryję nóg powyżej kolana więc musiałabym mieć długość taką jak Ty - tylko, że dopasowaną do mojego wzrostu... :/
Gosiu, a nie mogłaś odesłać/wymienić Twoich drama?
Cytat:
Hehe no właśnie ja też mam kręcone, ale jak były dłuższe to zdecydowanie mniej i już się do tego przyzwyczaiłam. Teraz muszę się na nowo przyzwyczajać...

Hehe ja balerinek dość, chyba że Swarovskiego inny kolor
Bo te wkładki są magiczne

W długości wkładki nie ma, z wyjątkiem perłowych serc

Heel ja będę jak już to brać swój rozmiar

Olcia! Babo jedna, one wyglądają świetnie do spodni! Nie oddawaj ich wariatko. Zdecydowanie ładniejsze niż moje mocca-matka ziemia

A to pani Przekładamy stres na inny dzień

Ja sprzedałam te złote, asymetryczne szpilki

Nie no serio, do tych wosków wglądają źle, spodnie się za bardzo marszczą, jakoś dziwnie to wygląda... chłopak też stwierdził, że lepiej wyglądają jak stoją same, niż na mnie
u mnie na razie cisza - nic się nie sprzedaje a ja bym chciała kliknąć butki na mangooutlet http://mangooutlet.com/PL/p0/outlet/...=1392269310941
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00939.jpg (109,6 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00938.jpg (112,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00940.jpg (115,4 KB, 30 załadowań)
Stary 2014-02-14, 16:04   #86
malgoska_78
Zakorzenienie

[QUOTE=Olcia;45151192][QUOTE=malgoska_78;4515099 4]
Ta krótsza też jest śliczna, ale ja nie odkryję nóg powyżej kolana więc musiałabym mieć długość taką jak Ty - tylko, że dopasowaną do mojego wzrostu... :/
Gosiu, a nie mogłaś odesłać/wymienić Twoich drama?

Zamówiłam z przesyłką nierejestrowaną... Pierwszą parę zgubili, a drugie buty przyszły już po Bumie i nie było już niestety 40 :-( a zresztą one są cieżkie i przesyłka do UK pewnie 50-60 pln :-(

Czas edycji: 2014-02-14 o 16:06
Stary 2014-02-14, 18:24   #87
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
ale laska z Ciebie,
ładnemu i wysokiemu we wszystkim super ;D

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 18:35   #88
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
ale laska z Ciebie,
ładnemu i wysokiemu we wszystkim super ;D
No niby tak, dzięki

właśnie sprawdziłam info na str sklepu
spódnica powinna mieć w pasie 70-73 a ma 77-78
sukienka powinna być długa na 100,5 cm +- 2 cm a ma 94 cm i jak tu wierzyć sklepom i rozmiarówkom
Zła jestem !
Stary 2014-02-14, 18:47   #89
98agnyk
Raczkowanie

No i zrobiłam sobie prezent i zamówiłam te Ultragirl Sweet III w swoim standardowym rozmiarze
98agnyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 19:09   #90
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

http://www.ebay.co.uk/itm/Melissa-Jo...item2a37c546ef

nie wiedzialam, ze jest też ten model ze svarowskim ;o

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości