|
|
#61 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Prośba o ocenę mojego TŻ
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
To wtedy bym powiedziała, że ja pasuje
Że dla mnie liczy się zaradność, bezpieczeństwo i racjonalne podejście do życia, a tu tego nie ma. Jak facetowi zależy, to powinien jakoś odpowiednio zareagować i spróbować coś zmienić. A jak nie to trudno...
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#63 |
|
Przyczajenie
|
Była dziś rozmowa, powiedziałam iż musze z nim zerwać ze wzgledu iz boje się o stabilna przyszłość w takim związku.
Zaczął przepraszać , mówic jaka jestem dla niego ważna obiecał poprawę i że będzie jeszcze wiecej pracował i wszystko przeznaczy na spłatę zobowiązań i że obiecuje że za 3 miesiące będzie na plusie... Powiedziałam ze muszę to przemyśleć bo naprawdę nie spodziewałam się tego z jego strony. Myślicie ze powinnam dać mu ostatnia szanse ? zależy mi na nim. |
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy powinno aż tak bardzo Ci zależeć - kiedy już po 3 miesiącach wyłażą takie problemy (kiedy teoretycznie facet i kobieta starają się tuszować swoje wady), to ja nie wiem, co będzie dalej.
|
|
|
#65 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle że wymagałabym od faceta realnej zmiany, a nie zmiana na 3 miesiące, wyjdzie na czysto, a potem znowu powrót do złych nawyków. Ale to ja :P A ja jestem z tych naiwnych chyba, które wierzą, że czasami ludzie zmieniają się na dobre. Ja się potrafiłam zmienić i wierzę, ze jak komuś naprawdę zależy to jest w stanie ruszyć głową i dupą i zrobić coś dobrego.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale obserwuj uważnie i nie angażuj na razie bardziej, bo równie dobrze może mu zapał do samorozwoju przejść po tygodniu
Edytowane przez 201609102148 Czas edycji: 2014-02-17 o 00:23 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

Że dla mnie liczy się zaradność, bezpieczeństwo i racjonalne podejście do życia, a tu tego nie ma. Jak facetowi zależy, to powinien jakoś odpowiednio zareagować i spróbować coś zmienić. A jak nie to trudno...