|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
wczoraj np byłam 14 h w pracy (w tym na 15 min tylko zeszłam zjeśc bułkę) a co do psychologa: tez chodziłam, byłam na kilku/kilkunastu spotkaniach. Nie wiem, czułam jakby traktowała mnie jak debila nie mówiąc o psychiatrze, przez którego wylałam masakryczną ilość łez teraz mam straszny stres w pracy, wszystko mnie przerasta i oprócz napadów głodu pojawiają mi sie znów stany lękowe typu: dzwonie do TZta bo sie boje wrócić do domu, a raczej wyjść sama na ulice ostatnio sie popłakałam o 18, że boje sie wrócić od Mamy i TZ musiał po mnie przyjechac 30km zaznacze tylko, że to była godz 18/19. Musze znaleźć dobrego psychiatre, ale nie wiem jak sie do tego zabrać. Boje się że znów ktos mnie potraktuje jak tamten gnój sorki za off topa bo na plener juz mamy tego kolege TŻta, ale musze kogos znaleźć teraz do Kościoła i na wesele ![]() dzięki za opinie o STD ciesze się z nich jak głupia wszystko staje sie namacalne |
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Cude wiadomość poszła.
Sęk w tym, że do Wrocławia pojedziemy i tak, bo 90% rodziny Tżta to Wrocław. No nic, pojadę do cioci to podpytam - jak mi powie, że np. kuzynka będzie u nich na dniach to zostawię u nich. Jeśli nie to wezmę adres i zawiozę osobiście.
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
puchaczmalinowy czym Cię wkurzyła dentystka?
![]() My mieliśmy mieć księgę gości, ale jednak jej nie kupujemy. Stwierdziliśmy, że będzie tylko leżeć i się kurzyć... Lecę pooglądać z TŻ tv ![]() Miłego wieczorku wszystkim
|
#64 | |
|
Wtajemniczenie
|
Melduje sie i ja!
Cytat:
Coraz bardziej chwalicie ta Ewe Michalak, bede musiala poszukac sklepu, gdzie mozna jej staniki stacjonarnie pomierzyc! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#65 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zapraszam je ze względu na resztę rodziny, która solidarnie nie przyszłaby na mój ślub, gdybym tych dwóch nie zaprosiła, a na obecności całej reszty bardzo mi zależy.Ewentualnie może spytaj rodziców o jej nowy adres i wyślij pocztą? Moja rodzina jest z frakcji, która się o to nie obraża ![]() Cytat:
całość będzie stać na sztalugach, mam obiecane takie niezbyt duże (drzewko planuję wydrukować na kartce A4).
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli kogoś interesowałby bukiet z piwonii w okresie letnim, to florystka wyceniła mi bukiet na 200 zł ( piwonie sprowadzane).
|
|
|
|
#67 |
|
Konto usunięte
|
Też czytałam dużo dobrego o Ewie Michalak i chyba zaryzykuję i zamówię cielaka, jak nie na ślub to i tak go wychodzę bo mam dużo białych koszulek a mój cielisty pomału kończy swój żywot
|
|
|
|
#68 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie w skrzypiacym watku!
|
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak to jest z Ewką, rozmiary dość standardowe, jeśli chce się online zamawiać? Jak z kwestią zwrotu, ma któraś z Was jakieś doświadczenia?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#71 |
|
Konto usunięte
|
Z tego co ja wiem to u Ewki nie zaniża się aż tak obwodu czyli np. w moim przypadku standardowo noszę 70 to effuniaka lepiej zamawiać 75 - są bardziej ściśliwe. Co do miski, jeszcze nie wyczytałam. Velika chyba ma effuniaka
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() jak przeczytałam tż'owi tytuł wątku to stwierdził, że tylko jedno nam w głowie ![]() Tż dał mi czas do jutra by zdecydować się na kolor papieru do zaproszeń i jak nie wybiorę to on sam zamówi Nie mogę się zdecydować! |
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Pokaż zaraz Ci pomożemy
|
#74 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sorki za taki wywód ale już moja stomatologiczna walka przed ślubem przyprawia mnie o depresję ![]() A co do księgi gości - my najpierw mieliśmy nie mieć, a później zakochałam się w tych drzewkach na odciski, co sobie wymarzyłam w dużym pokoju powiesić i już nie ma odwrotu!
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
Zdążyłam prawie na początek, to cud jak na mnie!
Kate, pokazuj papiery, coś postaramy się doradzić ![]() positive, chyba bym zostawiła rodzicom zaproszenie ![]() Ja nie mogę znaleźć nigdzie straplesa, który by mi się spodobał, a czasu do przymiarek coraz mniej już... Zamawiała może któraś z Was welon z tiulu muślinowego? Czym się różni od takiego zwykłego? Faktycznie dużo miękkszy jest w dotyku?
|
#77 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
A Ewkowy kalkulator jest do niczego... Mi np. pokazuje 70DD, a noszę 70 FF także tego Poza tym rozmiarówka jest wg mnie mocno nierówna, zamówiłam ostatnio 3 staniki, z jednego 70FF było za małe (strapless), z drugiego - czarnej mgiełki czy jak jej tam za duży i bądź tu mądry. Wypróbować można, najwyżej zwrócisz. Ja jestem zadowolona ze wszystkich jej staników, tylko żaden strapless mi nie leży niestety, robią mi z cycków naleśniki.A tak w ogóle witam w nowym wątku z pięknym tytułem
Edytowane przez velika Czas edycji: 2014-02-17 o 20:58 |
|
|
|
|
#78 |
|
Przyczajenie
|
hej
witam nowe PMki wszystkich załatwionych sprawprzyznaję się , że od piątku nie nie było, weekend w domu mnie pochłonął byłam -na próbnej fryzurze, -wycenić bukiet u florystki, -na urodzinach kolegi, -na chwilkę u teściów, - u dziadków i rozdaliśmy 16 zaproszeń więc same rozumiecie, nie nadrabiam bo nie dam rady nowy wątek nadrobiłam byłam dziś u brafitterki, dobrała mi rozmiar 65E, mierzyłam Ewę Michalak i jej stanik był świetny tylko nie miał możliwości dopięcia ramiączek żeby go później wykorzystać więc go odrzuciłam dlatego, ten który wybrałam 270 zł
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawy tytuł nowego wątku!
Dziewczyny ale jestem podekscytowana dzisiejszym dniem! Odebraliśmy w końcu obrączki! Są piękne, aż się nie chce ich zdejmować. I grawer też wyszedł super. Bałam się że na mojej (rozmiar 9) 24 znaki wyjdą mikro czcionką ale jest wyraźnie i naprawdę super. A u TŻ to w ogóle jeszcze sporo miejsca zostało Jak obfocę to wrzucę zdjęcia do klubu.No i byliśmy pomierzyć garnitury. W drugim salonie jakim byliśmy już mieliśmy wybrany cały zestaw: garnitur, koszula, pasek i buty ale okazało się że marynarka ma jakąś skazę a w tym rozmiarze jest tylko jedna sztuka
|
#80 | ||
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a duży ten bukiet?Ja próbuje ustalić jak mają wyglądać zaproszenia, rodzice TŻ bardzo sie oburzyli na wzmiankę o tym żeby dołączyć bileciki z wierszykami ze chcemy zamiast kwiatków zdrapki i zamiast prezentów kase.. no i jeszcze chcą inna datę potwierdzenia bo muszą już na początku maja wiedzieć ile gości będzie z ich strony a ja mam zamiar dopiero maj/ czerwiec roznosić zaproszenia do mojej rodziny..
|
|
|
#81 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Witam się w nowym wątku
|
||
|
|
|
#82 | |
|
Rozeznanie
|
Ja top gadułą?!
Muszę przestać tyle gadać ![]() Cytat:
![]() Powodzenia z tym dentystą, nie dość że lekarz średnio ciekawej specjalności to jeszcze takie problemy
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku. Świetny tytuł
![]() Połowa zaproszeń rozdana Poza jednym małym niemiłym incydentem, dotychczas było bardzo sympatycznie z zaproszeniami.Kasia, masz nowe konto? |
|
|
|
#84 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
urwał mi połowę niku ![]() wow szybko , dopiero zaczeliście a już pół, my niestety możemy rozdawać tylko w weekendy, pojedyncze sztuki na tygodniu tylko a nie mamy ich dużo
|
|
#85 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
Kupiłam sobie ładny zeszyt, zrobię do niego kokardę. Na ślubie będą robione zdjęcia gości i wpisy na bieżąco. Chciałam Instax jak nie wyjdzie to zwykłą cyfrówką, a potem poprzyklejam zdjęcia. Drzewko narysuje mi mój chrześniak, mistrz rysowania drzew! Mój mały dendrolog <3
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
Witam gaduliny!! 4 godziny przerwy a tu nowy wątek i już 3 strony
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam na mój wątek zaproszenia - będę wdzięczna za wskazówki
|
|
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam !!
Świetny tytuł wątku |
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja na nowym wątku
I jednocześnie proszę o dodanie mnie do kalendarza, bo na starym chyba też mnie nie było - jestem z 27 września ![]() Z nowości - dzisiaj kupiłam sobie buty do biegania i coś ciepłego na górę, żeby móc pomykać przy takich temperaturach jakie teraz mamy Przyszły serwetki do zaproszeń, kupiłam tasiemki, jeszcze tylko czekam na tekturę i koperty i mogę sklecać zaproszenia |
|
|
|
#90 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie ma odwrotu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.

wczoraj np byłam 14 h w pracy (w tym na 15 min tylko zeszłam zjeśc bułkę)
ostatnio sie popłakałam o 18, że boje sie wrócić od Mamy i TZ musiał po mnie przyjechac 30km 

Nie mogę się zdecydować! 

A Ewkowy kalkulator jest do niczego... Mi np. pokazuje 70DD, a noszę 70 FF także tego
wszystkich załatwionych spraw