![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Justin Timberlake - pierwszy koncert w Polsce - 19.08.2014 Gdańsk PGE Arena
@up, głupie pytanie ale ok odpowiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Justin Timberlake - pierwszy koncert w Polsce - 19.08.2014 Gdańsk PGE Arena
No to świetnie, cieszymy się twoim szczęściem
![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
I jak wrażenia?
![]() Ja odebrałam bardzo pozytywnie. Żałuję tylko, że nie byłam bliżej sceny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam wrażenie, że nie do końca wyraźnie było go słychać, ale może to tylko takie odczucie. Ja i tak na pamięć wszystko znałam ![]() Generalnie taki show odstawił i takie wrażenie to na mnie wywarło, że aż się pobeczałam na początku ![]() Jak ten gość śpiewa, gra i tańczy!!! Kto nie był niech naprawdę żałuję. Będę wspominać do końca życia ![]() Wrażenia niezapomniane! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Też byłam!
![]() ![]() ![]() Miałam GCFT, także stałam zaraz pod barierkami lekko z lewej strony sceny. (z miejsca pozdrawiam bydło, które stało pod bramą 12 i przyszło o godzinie 17 licząc, że przepchają się do przodu; staranowali dziewczynę, która gdyby nie pomoc kilku chłopaków, prawdopodobnie zostałaby tam zadeptana...) Koncert był faaaantastyczny, JT to klasa sama w sobie. Jeśli chodzi o organizację to tak: minus wielki jak stąd do Pekinu dla Prestige, które nie zajęło się lepiej wprowadzaniem fanów na koncert. Jak już wspomniałam wyżej, było piekło. Znając mentalność niektórych "polaczków" powinni przewidzieć, że tak to będzie wyglądać i mogli zrobić barierki przez całą drogę do bramek, albo tzw. "ślimaka". Cud, że ta pogoń na płytę nie zakończyła się jakąś tragedią... Minus także za scenę, która wygląda z leksza jak z koncertów na Dni Ciechocinka. Brak plastrów, brak ruchomej sceny, małe telebimy, mała scena ogółem... Ja się dziwię, że to rusztowanie się nie posypało. Jak się spojrzy jak ta scena wyglądała w innych państwach to aż się serce kraja... No i setlista króciutka, ale tutaj to akurat jest raczej wina JT, że nie uznał nas za wystarczająco wart uwagi kraj, by zapodać pełną wersję koncertu :P. Ale to by było tyle, jeśli chodzi o minusy. Plusów mam całe mnóstwo, czekałam na ten koncert prawie 10 lat i bawiłam się GENIALNIE. Świetna atmosfera, ludzie w GC (nie liczac tego pchania się) byli naprawdę super, wszyscy śpiewali, tańczyli, śmiali się, naprawdę niezapomniane przeżycie. Z mojej strony wielki ukłon dla chórku, tancerzy i muzyków, którzy byli przewspaniali, odmachiwali nam, uśmiechali się do nas, no byli kochani ![]() ![]() ![]() Udało mi się też pary razy uchwycić spojrzenie JT, EHHHHH ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A na openingu jak się wszyscy darli! :O Nigdy w życiu jeszcze nie byłam świadkiem TAKIEGO hałasu, normalnie myślałam, że mi uszy pękną i ogłuchnę. Nawet nie było słychać pierwszych wersów Pusher Love Girl, tak było głośno. Ale co do nagłośnienia to ogólem nie mam żadnych zarzutów, basy były MOOOCNE ![]() Czekam teraz na kolejny koncert, chociaż jeśli znowu będzie go organizować Prestige a nie np. Live Nation to chyba się wybiorę za granicę :P
![]() |
#66 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prestige MJM: Cytat:
Co to za żarcik był? ![]()
książki 17 filmy 54 2016 książki 8 filmy 63 Edytowane przez dorot_qa Czas edycji: 2014-08-21 o 17:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A żarcik brzmiał tak: "What does JT say when he enters a cab? . . . . . . . . . . . . . TAKE ME TO THE BRIDGE" łoohoohho, suchar mocno ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Ja nic nowego nie powiem bo tutaj już wszystko zostało napisane
![]() ![]() ![]() Po tym koncercie zdecydowanie doceniłam Justina jako artystę ![]()
![]() Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2014-08-25 o 09:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.