![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze wpadki w pracy
Dostałem ambitne zadanie- zapakowac i wysłać listy. Tak się zaaferowalam, ze wychodząc z pracy wrzucilam listy do skrzynki firmy i jak nigdy nic poszlam zadowolona do domu. Na drugi dzień się wszyscy smiali jaka mądra jestem
![]() Nie wiem jak to zrobilam ![]()
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Ja mimo że pracuję w mojej pracy już ponad rok to dopiero teraz zdarzyły mi się 2 wpadki ( 2 w przeciągu hmm 3-4 dni?
![]() - Siedzę w pracy na zmianie popołudniowej, już taka znudzona, a tu nagle dzwoni do mnie...kierowniczka ( nie zorientowałam się ![]() ![]() ![]() - Kilka dni później mieliśmy odprawę, czyli takie jakby spotkanie naszej grupy liderskiej, to się odbywa normalnie w godzinach pracy. No to jak przyszła godzina odprawy to wzięłam torbę, zablokowałam komputer ( nie trzeba się wylogowywać, wylogowujemy się tylko wtedy jak jest bardzo dużo osób w pracy i są problemy ze znalezieniem miejsc) i poszłam. Na biurku zostawiłam tylko krzyzówki no bo po co mi? Okazało się że jak my już poszliśmy na chwilę do naszej sali weszła A. ( tak, ta kierowniczka z poprzedniej wpadki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.