![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: chcę więc schudnę.
No ja mam jak widać mniej bo JESZCZE 66 no ale wzrostem do Was nie dorastam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- A dzisiejszy jadłospis przedstawia się następująco: śniadanie: tradycyjnie 2 parówki ALE BEZ KETCHUPU (sukces) II śniadanie: kanapka ale z szynką drobiową (szkoła więc coś kanapkowego musiałam wziąć) obiad: duży talerz rosołu z dużą ilością marchewki Kolacji raczej nie będę jeść bo obiad był około 17,30 Do picia woda niegazowana i niestety 2 czekolady (musiałam bo bym usnęła na zajęciach) Przypominam że przez ten miesiąć problem z samodzielnym karmieniem się ![]() A jak wasze jadłospiski wyglądają? Jak będę siedzieć wieczorem to mnie wygnać do ćwiczeń ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- A co do czekolady to dlatego że nie lubię a wręcz nienawidzę kawy i cappucino.
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Dziewczęta, tak mało piszecie
![]() ![]() w pracy się wybiegałam dzisiaj, nie dość że dużo gości do ogarniecia to jeszcze nowa dziewczyna na szkoleniu. jakoś nie mogę się ogarnąć w robocie. nie wiem jak sobie poradzić z tymi 4-5 posiłkami w ciagu dnia. wydaje mi się że mój żołądek się bardzo skurczył, poza tym ta owsianka na śniadanie jest tak zapychająca że głodna się robię ok godz 16.30. jakoś nie mogę się zmusić do dodatkowych posiłków. w niedzielę była tragedia, ok 17 zjadłam obiad, a potem poprawiłam kolacja o 21, fakt że zjadłam tylko 1 kromkę ciemnego pieczywa, ale taka byłam pełna, całą noc nie spałam, miałam zgagę, a rano dziś jak wstałam mój brzuch był taki napęczniały, duży, a już przez pare dni miałam wrażenie że jest taki fajny, bardziej płaski. żeby nie było to od jedzenia do położenia się minęło trochę ponad 2godz. jestem zadowolona wyglądu mojej skóry, od kiedy 2 razy dziennie balsamuję zwłoki jest taka fajna, gładsza, nawilżona, czy cellulit na udach mniej widać to na razie nie jestem pewna. a co do uczucia grzania po czerwonym eveline, to dalej go nie ma ![]() ![]() czy któraś z Was używa pasa noeprenowego do ćwiczeń? czytałam trochę ostatnio na ten temat i sama nie wiem co o nim myśleć. jeśli macie z nim jakieś doświadczenia to dajcie znać ![]() no i piszcie jakie macie efekty Waszych diet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a może to nie jest rozgrzewający? ![]() ja używam spodenek neoprenowych do ćwiczeń i bardzo się w nich pocę i u mnie skóra się poprawiła i cellulit trochę znikł, ale nie wiem czy to zasługa spodenek czy po prostu ćwiczeń ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() p.s. 2 czekolady, ale cale?? I jakie? Mleczne? Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2014-03-04 o 11:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;45430431]Parowy maja w sobie zero wartosci odzywczych - jesz po prostu cos, co w ogole nie wplynie pozytywnie na Twoje cialo i zdrowie. Kolacje MUSISZ jesc, bo ostatni posilek po 17:30, to glodzenie sie zanim pojdzie sie spac - organizm nastepnego dnia zamieni w tluszcz wiekszosc rzeczy, ktore zjesz - tak to dziala. Chyba, ze chodzisz spac o 19:00 wieczorem, to wtedy nie mam pytan
![]() p.s. 2 czekolady, ale cale?? I jakie? Mleczne?[/QUOTE] Chyba chodziło o czekoladę do picia, takie z automatu. Znawcą nie jestem od diet ale powyższa dieta z parówkami itp to raczej na niej koleżanka nie schudnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
wybaczcie, ale mam mało czasu żeby pisać - brzuszek trochę zmalal mimo braku jakies rygorystycznej diety. rolki musiałam oddac do sklepu, gdyż były wadliwe (poranily mi noge) - czekam az noga się zagoi i zaczynam biegać.
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
ja chcę schudnąć, ale przerobiłam już tyle diet że nie wiem czy coś na mnie podziała, czy tylko operacja albo pogodzenie się z losem
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.