![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wspólnej część VI
Coś czuje, że Ula jeszcze da popalić Zuzie i Kamilowi
![]() I fakt, nawet ostatnio Tż mówiłam, że powinni coś zrobić z tą czołówką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Smolny jak wczoraj basie o reke poprosil, a ona : co robisz, to drugi raz sie smialam, ale fajne to bylo na kleczkach
![]() bo piwerwszy raz sie smialam z Bogdana znow, jak wrocil, dzieciaki sztywne, z enic nic, a ja mysle co pies zjadl, a tu moze obiad, kurczak w pieciu smakach, moze byc w jednym, a TV moze obejrze i Franek: ja Ci poprzełaczam, to juz na glos sie smialam ![]() ale Bogdan zadowolony : oj Rita bedziesz miala długa terapie i w myslach pewnie wetka ![]() ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
no
![]() a czemu wkurza, ja ich uwielbiam, co czlowiek to co innego lubi widze ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dla mnie teraz najciekawszy wątek to Kuba kontra Smolny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
widzialam
![]() a mnie Kaśka tez bawi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
a dla mnie Baśka- Smolny i hmmm Ula z Kamilem i Zuzą :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
oczywiście, że może. Zwłaszcza dzieci po przejściach.
#71 |
Wtajemniczenie
|
Smolny i Basia coś mi tu ostro śmierdzi.
Iza pewnie zabierze dupencje w troki i pojedzie na wioche. Bogdan z panią weterynarz ![]() Z Ula będą mieli pewnie dużo problemów. No niestety dziecko dużo przeszło i trzeba czasu. Ewolucje w barze u Ziebow ![]() Marka szkoda z tą firmą. Co do czołówki to już dawno powinni ją zmienić ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#72 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
też tak myślę, że jeszcze da popalić ![]()
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Smoluch" w ustach Bambaryły mnie rozbawił, i to jak celował śnieżką w Smolucha, i tekst (po przekleństwach) "Słyszałem!" ![]() Takie tempo z tym ożenkiem ![]() Bogdan ciacho ![]() ![]() ![]() I cieszę się, że czegoś dowiedziałam się dzięki temu serialowi, otóż co robić aby pies nie nudził się w domu i nie hałasował, przydatne informacje ![]() A w ogóle witam się, bo jakoś umknął mi nowy wątek ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-02-28 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
ja już oglądałam poniedziałkowy odcinek, rozwalił mnie tekst Daniela do Kuby, który niby szukał żelek w szafce: karateka, co ty chcesz być gruby? i jaki styl chcesz prezentować? styl foki?
![]()
#75 |
Raczkowanie
|
uwaga spoilery
Streszczenia odc. 1877-1887 03.03.2014-19.03.2014 Na Wspólnej - odcinek 1877 Kuba jedzie do Andrzeja zamiast do szkoły. Zaskoczonemu ojcu mówi, że chce się do niego wprowadzić. Przejęty stanem Izy Maks zapowiada Zdybickiej, że nie będzie już namawiał mamy do sprzedaży Bud-Maksu. Ilona przekonuje go, że właśnie to sprawi, że Brzozowska się uspokoi. Ula nie chce iść do szkoły, prosi Zuzę, żeby pozwoliła jej zostać w domu. Ta się zgadza. Kamil się denerwuje, że żona znowu ulega dziewczynce. Na Wspólnej - odcinek 1878 Smolny pokazuje Basi działkę, na której ma zamiar zbudować dom. Brzozowska reaguje bez entuzjazmu, obawia się, czy Kuba to zaakceptuje. Mężczyzna przekonuje ukochaną, że jej syn w końcu go polubi. Marta ma zostać wydawcą codziennego programu porannego. Roman gratuluje córce awansu. Roztrzęsiona Ludwika oznajmia Rafałowi, że Henryk ją okradł. Na Wspólnej - odcinek 1879 Przed pojawieniem się ekipy Magdy Gessler Monika podstępem wyciąga Marię z baru. Podczas wizyty reżyser stwierdza, że lokal Ziębów nie nadaje się do programu, ponieważ Włodek ma za mało charyzmy. Zmienia zdanie, gdy niespodziewanie wraca Maria. Widząc nastawienie Pawła, Marta chce zrezygnować z awansu. Na Wspólnej - odcinek 1880 Magda Gessler odwiedza bar Ziębów. Włodek wciąż nie powiedział żonie, że zgłosił lokal do programu. Tymczasem Maria zabrania restauratorce wstępu do kuchni i wyprasza ją z baru. Iza bardzo przeżywa sprzedaż Bud-Maksu Zdybickiej. Martwi się, że nowa właścicielka odsunie Maksa od firmy. Wieczorem przyjeżdża do syna, żeby mu powiedzieć o swoich obawach. Zastaje go z Iloną w niedwuznacznej sytuacji. Na Wspólnej - odcinek 1881 Gdy Adam wraca z Helsinek, zastaje Maćka w swoim łóżku. Zbulwersowany Roztocki robi wyrzuty Weronice. Iza jest wściekła na syna, że dał się zmanipulować Zdybickiej. Młody Brzozowski broni Ilony, jest przekonany o jej uczciwości. Marta spóźnia się do studia, gdzie ma poprowadzić swój pierwszy program. Na domiar złego nie radzi sobie z gośćmi. Na Wspólnej - odcinek 1882 Włodek dowiaduje się, że Magda Gessler zakwalifikowała bar do programu "Kulinarne ewolucje". Gdy restauratorka pojawia się w lokalu, między nią a Marią dochodzi do scysji. Iza jest zszokowana informacją o wydaniu pozwolenia na budowę w Poręcie. Jest przekonana, że Zdybicka uknuła spisek. Maks w to nie wierzy. Na Wspólnej - odcinek 1883 Smolny proponuje Kubie wspólne ugotowanie obiadu. Gdy Krzysztof każe chłopakowi dosypać przypraw do potrawy, ten dodaje bardzo ostrej papryki, chociaż wie, że Smolny nie może jej jeść. Skutki okazują się katastrofalne. Henryk Martwi się o Ludwikę, której nie ma od kilku godzin. Gdy Rafał i Agnieszka chcą dzwonić na policję, kobieta wraca do domu. Na Wspólnej - odcinek 1884 Maria zgadza się na udział w "Kulinarnych ewolucjach". Nie zmienia to faktu, że sceptycznie podchodzi do pomysłów Magdy Gessler. W związku z pracą Marta będzie musiała czasami nocować u ojca w Warszawie. Kuba przeprasza Smolnego za doprawienie jedzenia ostrą papryką. Niestety, Krzysztof nie wierzy w szczerość jego skruchy. Na Wspólnej - odcinek 1885 Między Magdą Gessler i Marią dochodzi do konfliktu, który panie zamierzają rozstrzygnąć w pojedynku na najlepsze pierogi. Klienci zostają zaproszeni do degustacji. W barze brakuje miejsc, wszyscy są ciekawi, która z kobiet wygra. Agnieszka zastanawia się nad połączeniem swojej kancelarii z kancelarią byłego współpracownika, Mariusza Czerskiego. Weronika popiera ten pomysł. Iza oskarża Zdybicką o to, że z premedytacją zniszczyła Bud-Maks.. Na Wspólnej - odcinek 1886 Nicole dostaje skurczów porodowych. Zdenerwowana Betty nie może się dodzwonić do Mikołaja. Decyduje, że sama zawiezie córkę do szpitala samochodem, który zabrała sąsiadowi. Na domiar złego kobieta nigdy nie prowadziła auta. Maria jest zachwycona wyglądem baru. Magda Gessler wie, że wystrój lokalu to połowa sukcesu - najważniejsza jest promocja. Restauratorka wysyła Ziębów z tacami pełnymi pierogów na ulicę, aby częstowali przechodniów. Na Wspólnej - odcinek 1887 Nicole zaczyna rodzić. Mikołaj chce być przy narodzinach syna, niestety, nie wytrzymuje napięcia i mdleje. Maks proponuje Ilonie wspólne mieszkanie. Ona odrzuca pomysł. Obiecuje niespodziankę rozczarowanemu kochankowi. Niebawem Maks znajduje u Zdybickiej drogi zegarek, jest pod wrażeniem planowanego prezentu. Tymczasem dostaje od ukochanej wizytówki.
#76 |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że będzie się działo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
hahahahhaha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
buhahaha
![]() chcesz byc, a co nie jest ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- o wroca starzy bohaterowie ![]() a Betty bez prawka..... ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
Czytam spoiler i wydaje mi się, że Ludwika będzie miała Alzheimera.
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Nie mam już żadnego pilota
![]() Smolny przekonany, że B. go w końcu polubi..a co on takiego robi w tym kierunku ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-03-01 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
B. to skrot nie od imienia widze
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
też tak sądzę. Gdy płakała, ze dziewczynki ją przezywają "Ula z bidula" i potem Zuza ją przytulała, miała taką podejrzanie uśmiechniętą minę. Poza tym skad te dziewczynki miałyby wiedzieć, że Ula jest adoptowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Konto usunięte
|
A jednak mi się nie przewidziało. Teraz na 100% jestem pewna mojej teorii o jej charakterku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
Rety, ale ten Bambaryła wali miny
![]() "Smoluch" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Jak ja tego dziecka nie lubie
![]()
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.