|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas wolny dziecka
Może to zależy od tego, w jakim wieku są dzieci, bo u nas gdy tylko robi się cieplej, to na placach tłumy dzieciaków, ostatnio się smialam, bo do hustawek utworzył się dość długi ogonek - całe szczęście, że moja córka średnio przepada za bujaniem się
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas wolny dziecka
traicionera - Tak, zależy. Bo ja kiedyś ganiałam za dzieckiem po placu zabaw, teraz już po prostu nie muszę. Z reguły robimy objazd rowerowy po różnych placach zabaw - trochę tu, trochę tam, na każdym coś innego.
Figula94-Odnoszę wrażenie, że teraz wszystko jest bardziej kontrolowane . Na moim osiedlu są wyznaczone strefy - strefa dla psów (i tak tam nie chodzę, bo nie puszczę małego yorka między owczarki niemieckie), strefa rekreacyjna dla osób starszych, plac zabaw dla dzieci itd. I coraz więcej monitoringu. A kiedyś w tym samym miejscu była po prostu ogromna łąka i fajna górka, gdzie spotykali się wszyscy, razem. Jakoś mi się tam nie nudziło, sami sobie wymyślaliśmy atrakcje.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.

. Na moim osiedlu są wyznaczone strefy - strefa dla psów (i tak tam nie chodzę, bo nie puszczę małego yorka między owczarki niemieckie), strefa rekreacyjna dla osób starszych, plac zabaw dla dzieci itd. I coraz więcej monitoringu. A kiedyś w tym samym miejscu była po prostu ogromna łąka i fajna górka, gdzie spotykali się wszyscy, razem. Jakoś mi się tam nie nudziło, sami sobie wymyślaliśmy atrakcje.