|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Project Runway- polska edycja
A w wersji amerykańskiej nie było też czegoś takiego, że modelka, która zaszła najdalej otrzymywała nagrodę? Bo z tego co pamiętam im bardzo zależało na tym, żeby wybrał je jak najlepszy projektant, a jak odpadały to był wielki płacz.
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Było tak.
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
chyba jednak zmienią modelki bo w tej video zapowiedzi kolejnego odcinka Jakub ma inną modelkę (tą Magde z tap madl) niż przy pokazie sukien wieczorowych
|
|
|
|
|
#64 | |
|
maskott
|
Cytat:
tam w zależności od sezonu różne zasady panowały jeśli chodzi o "przyznawanie" modelek. w niektórych co zadanie, w niektórych wcale nie wybierali, w innym tylko w jednym zadaniu mieli możliwość zmiany. a co do tvn: porażka, od kiedy to zdanie modelki ma być tak decydujące. sama się zdecydowała na taki zawód, a teraz fochy. litości... |
|
|
|
|
|
#65 |
|
O RLY?
|
W polskiej edycji też jest nagroda dla modelki - sesja zdjęciowa w magazynie mody - była o tym mowa w pierwszym odcinku.
BTW, czy Dorota nie brała udziału w jakimś innym programie TVN-u? Skądś ją kojarzę, ale nie umiem sobie przypomnieć skąd. |
|
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
czyli modelki są już na stałe?
![]() Mnie najbardziej podobały się projekty Natalii, Liliany, Arletty, Doroty, Macieja(Marcina????Ten małomówny w okularach ) i Mility
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Ogólnie to ten cały project Runway Polska wersja nudzi. Nic co by zaciekawiło i w projektach i w wypowiedziach jury.
|
|
|
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny gdzie można obejrzeć zagraniczne edycje PR z napisami/lektorem?
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Co do dzisiejszego odcinka - modelka, która nie chciała założyć projektu Serafina - DO WYWALENIA i mam nadzieję, że więcej już jej nie zobaczymy (nie wyobrażam sobie żeby ktokolwiek jeszcze chciał z nią pracować). I to wypowiedziane z kamienną twarzą "każda modelka ma swoje wartości' - no komedia i porażka.
Odpadła Paulina i bardzo dobrze - zgadzam się, że jej projekt całkowicie spłaszczał biust. Wygrany projekt Liliany rzeczywiście piękny A co do Piotra - moim zdaniem będą go przepychać z odcinka na odcinek, bo jest barwny i zawsze znajdą coś na jego usprawiedliwienie... |
|
|
|
|
#70 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale fajnie, że tyle innych modelek chciało pomóc ![]() nie podoba mi się to tworzenie na siłe pary z tej modelki Magdy i tego projektanta Kuby
|
|
|
|
|
|
#71 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie podobał mi sie projekt maćka. a juz zwłaszcza to co zrobił z marynarką. zresztą.... jaki on miał problem z higieną tego stroju podobał mi sie tez projekt jednej ze starszych babek, projekt ten prezentowała ola z tap madl. z pończochami. te majtki sama bym chętnie założyła
|
|
|
#72 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A fochy "wstydliwej" modelki to przegięcie. Powinni ją wywalić, a raczej nie wybrać ponownie.
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Ta modelka Serafina to jakaś porażka
Przecież potem jak Magda wyszła w tym projekcie to wcale tak bardzo piersi nie było widać. Myślę, że już nikt jej nie wybierze ![]() Podobały mi się projekty Liliany i Doroty, Ola ten Doroty projekt bardzo fajnie zaprezentowała. ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
![]() Bez tłumaczenia to na watchseries |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Jakoś mało tvnowski ten program - żadnych dramatycznych historii
Ale za to historię miłosną chyba chcą na siłę stworzyć. Też mi się wydaje, że Piotrka będą długo trzymać, bo jest barwną postacią. Kolejny raz zgadzam się z jury - projekt Liliany był świetny |
|
|
|
|
#75 |
|
O RLY?
|
Cóż... zadaniem drugiego odcinka było stworzenie bielizny dla kobiety, która wybiera się na randkę i ma zamiar powalić mężczyznę na kolana.
Wg mnie z zadania nie wywiązali się: 1. Natalia - jej projekt jak dla mnie przypominał zwykłą tunikę bez ramiączek - nic specjalnego - randka out. 2. Paulina - strasznie spłaszcza, dla mnie strój wygląda raczej na kostium na plażę niż seksowna bielizna. 3. Aleksandra - o ile lubię tego typu wzór na spodniach o tyle na bieliźnie - dla mnie totalnie aseksualny. W dodatku ten kolor. Nie, nie, nie - randka out. 3. Paulina - narzutka całkiem fajna. Reszta nie - od razu skojarzenie z bielizną dla babci - na randce "babci style" mówimy nie. 4. Piotr - jego projekt wg mnie nadaje się na bazę dla kostiumu na karnawał w Rio - gdybym była facetem, taka bielizna na randce na pewno by mnie nie powaliła. Panu dziękujemy. 5. Serafin - zwyczajny, może trochę bardziej wycięty kostium kąpielowy - jestem na nie. Wygrane: 1. Liliana 2. Dorota Reszta w porządku. Laczki Przybylskiego
Edytowane przez aer Czas edycji: 2014-03-10 o 00:15 |
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Ano! Masakra
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#77 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
dokładnie. Ta modelka to dla mnie jakaś porażka. ![]() I te jej głupie wytłumaczenia o 'wartościach'. To jakby zgodziła sie pracować jako kurier, a powiedziałaby:"nie, nie będę nosić paczek, bo one taaaaaakie ciężkie'. Projekt Liliany
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po za tym wcale tych piersi widać nie było ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- zgadzam się |
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do odcinka: podobały mi się wszystkie projekty z najlepszej trójki, zwłaszcza Liliany. Włożyłabym Odpadła właściwa osoba, choć dla mnie projekt Piotra był tragiczny - miks Pocahontas i spaghetti, masakra.Modelka, która nie chciała się pokazać - do odwalenia. To jej robota, żeby ubrać to, co projektant przygotował. Myślę, że nikt nie będzie jej chciał wziąć w następnym odcinku i się nie dziwię. Przypomniał mi się pierwszy odcinek PR USA, gdzie mieli zrobić ubranie z materiałów ze sklepu spożywczego i projekt Wendy Pepper, gdzie nakleiła cukierki na biust modelki Tam to dopiero modelka mogła mieć opory żeby się pokazać, a jakoś wyszła ![]() http://photos1.blogger.com/blogger2/.../1600/2.25.gif To, że projekt straszny to swoją drogą
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Tam występują wszyscy Ci co wygrali w poprzednich seriach, czy ktoś inny??
|
|
|
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez wskazówka Czas edycji: 2014-03-10 o 12:52 |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
rozwaliła mnie ta modeleczka, która bała się ściągnąć marynarkę. Magda wyszła w tej bieliźnie i wcale nie było aż tak strasznie. No kurna, modelki wychodzą na wybieg w przeźroczystych mgiełkach z widocznymi sutkami i nikogo to nie szokuje, a ona taki cyrk odstawiła.
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
Na siłę tworzony romans projektanta i modelki
No i skąd oni wzięli tą dziewczynę co bała się zdjąć marynarki Nie dziwie się że modelki tak chętnie chciały pokazać się w tym stroju, przecież to dla nich dodatkowe punkty przy wyborach w następnym odcinku A pro po Ksenia pierwsza odpadła w Top Model i znowu historia się powtórzyła :P Stroje: natalia - masakra, na pewno nie powiedziałabym że to jest bielizna.... Arletta - podobało mi się ale jednocześnie troche za tanie to było Paulina - ciesze się że już jej nie ma, strasznie zapatrzona w siebie - dostało jej się w końcu za wykałaczkową sukienkę! Maciek - okropnie, tandeta :P Dorota - założyłabym! 2 miejsce u mnie Monika - gacie zaburzające proporcje modelki, ale podobały mi się kolory i ta narzutka fajnie współgrała Kuba - takie miny robił w czasie pokazu Podoba mi się Magda i podobała mi się bielizna, chociaz d**y nie urwało.Milita - fajnie to wszystko uszyte tylko z przodu coś bym dodała bo za mdłoAleksandra - masakra jak ostatnio, mam nadzieje ze odpadnie za tydzień Piotrek - aaaa mi się bardzo podobało Modelka pasowała do stylizacji. Chetnie założyłabym coś takiego na plaże, fajnie też taka bielizna wyglądałaby na pokazie VS. Miejsce 3.Liliana - uuuuu cuudo Miejsce 1. Serafin - fajne, czegoś takiego mi brakowało
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Liliana cudo stworzyła
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Modelka- cnotka powinna wylecić z programu- myslała, że worki pokutne będzie tylko prezentować- pomijam już, że niewiele miala do pokazania- i mowie to jako wlascielka malego biustu
![]() Wnerwia mnie, że jak na razie(kolejny odcinke także) bedzie to moda nie do noszenia, takie wymyslane bzdury- powinni robic rzeczy na ulicę bo takiej modzie najtrudniej wymyslic cos zaskakującego, nowego. Liliana- góra jej bielizny miała przepiękny krój i majtki tej starszej blondynki- nie pamietam imienia. |
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie mogę dac rękę uciąć, że każdy będzie się bał z nią teraz pracować i że wyleci w następnym odcinku
|
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem projekt Piotra był bardzo ładny, chociaż wcale nie był sexy
i w sumie zgadzam się z Bea_91 piękny projekt na plażęNo i beka z tej modelki co nie chciała kompletu serafina założyć, po jej słowach i dramacie myślałam, że tak faktycznie te cycki bedzie widać czy coś, ale jak magda w tym komplecie wyszła to zaczęłam się zastanawiać o co ta afera(ot taki większy dekolt po prostu), wszystko co najważniejsze było zasłonięte ale bielizna sama w sobie brzydka
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się jeszcze bardzo podoba, że jednak będą w każdym odcinku zmieniać modelki, zawsze to ciekawiej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

) i Mility

Przecież potem jak Magda wyszła w tym projekcie to wcale tak bardzo piersi nie było widać. Myślę, że już nikt jej nie wybierze
Ale za to historię miłosną chyba chcą na siłę stworzyć.

Nie dziwie się że modelki tak chętnie chciały pokazać się w tym stroju, przecież to dla nich dodatkowe punkty przy wyborach w następnym odcinku