![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna idzie, bocian za nią, każda z nas tu będzie mamą - część IV.
Witam i ja jeszcze z łóżka
![]()
![]() |
#62 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
a na dłuższe wakacje: Madera. Lizbona, Paryż to aż w maju Cytat:
![]() Natalka u nas nic się nie dzieje, czekam na brak @ a w kwietniu mam wizytę u innego lekarza. Miłego dzionka Kobietki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek!!!
Kochane z okazji dnia kobiet wszystkim wam życzę spełnienia marzeń- mamuśkom pociechy z maluszków a staraczkom wymarzonych fasolek!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#65 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja po 5 wstałam i jeszcze przykimałam do teraz ![]()
![]() |
![]() |
#66 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dla Was również Kobitki wszystkiego naj ![]() ![]() Macie chyba rację, jak chce spać to niech śpi. Może szybciej urośnie? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dzisiaj sie kiepsko czuje :-/ normalnie taka wypompowana z energii głowa mnie boli i do tego chyba mi sie macica rozciąga bo pobolewa … chyba się dzisiaj nie wyspałam ![]()
![]() |
![]() |
#68 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() My zaraz ruszamy na spacer za miasto bo mamy piękną pogodę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest z połogiem po porodzie… Jakie podpaski stosowałyście rozumiem ze trzeba mieć podkład na łóżko i duuużo podpasek ale jakich? Długo się krwawi? Tak siedzę i szukam które lepiej chłoną ale wiadomo każdemu co innego pasuje u Was jak bylo?
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() Zazdroszcze spacerku ![]() Miłego spacerku łapcie słoneczne promyki ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Dla wszystkich i dla każdej z osobną wszystkiego najnajnaj najlepszego
![]() ja wczoraj pojechałam z sis i psiapsiółką do kina i mały shopping tak się nagadałyśmy i naśmiałyśmy że dzisiaj gadam jak facet ![]() ![]() Natalka ja używałam zwykłych podpasek bella jak wróciłam do domu, najbardziej krwawiłam 2 pierwsze dzionki w szpitalu aczkolwiek żadnych przecieków nie miałam ![]() Kinga ja cycem już daaawno nie karmie. a odnośnie chrzcin to udało nam się po kilku próbach urobić proboszcza i pozwolił nam zrobić o 12 a nie jak wcześniej proponował o 17:30 ![]() ![]() ![]() ![]() Ninquelote gratulacje dla tż ![]()
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Hej Kobietki! Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie że chrzciny tak wam się udały ![]() ![]() No i obyś wiecej miała takich babskich wypadów ![]() Laski Wam tego samego życze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Natalka
no powiem Ci że z takim stresem jechałam że szok ![]() ![]() ![]() mam pytanie do mamuś malutka w dzień niekoniecznie wypija mleczko ale dzisiaj do MM dodałam 1 łyżeczke kaszki Bobowita o smaku banana i wytrąbiła całe 120ml chyba nie zaszkodzi jej to jak kaszke można robić normalnie taką co?
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maz na bank da sobie radę jeszcze nie raz ![]() Co do kaszek i mleka nie pomogę ale chętnie zanotuje cenne porady doświadczonych mam ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Podróżniczka
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() Natalka - sam połóg trwa 6 tyg.Krwawienie jakieś niecale dwa tyg.w najgorszym wypadku a na,początek najlepiej mieć podklady poporodowe najtańsze ponoc najlepsze z Belli.Ja takie kupilam.Mam 3 paczki po 10 szt.Podklady zamiast podpasek poniewaz "odchody poporodowe" jak sie to fachowo nazywa są dużo bardziej intensywne niż okres. Brilliant - ciesz sie,ze mama śpi ![]() Aga - super,ze chrzciny sie udaly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co to tam pękło? kurde zawsze coś musi wyjśc nie tak… Dzieki Magda za informacje na temat tego połogu. Ja znowu czytałam że te z Belli nie są takie dobre za to zaś firma Seni lady ma pochlebne opinie… ale to pewnie jak z wszystkim ile ludzi tyle opinii:P Czekamy na fotki pokoiku :P Jak się czujesz??? lepiej już podchodzisz do tej myśli o CC? Ciekawa jestem jak tam nasza Lila się ma oby wszystko bylo dobrze ![]() Ghia czemu się już nie odzywasz? Ja tam Antonio?
![]() |
![]() |
#77 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() Pękniętą byla plyta boczna regału. ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Kurcze z komorki jak pisze to caly czas mi sie stawiaja przecinki gdzie nie trzeba :/ ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Natalka a z moim sapomoczuciem,srednio dzięki ze pytasz.O cesarce staram sie nie myslec bo nadal sie rozklejam i wszyscy po kolei powtarzają mi ze jestem niepoważna,ale nie umiem do tej myśli na razie przywyknąć.Poza tym fizycznie średnio bo wszystko ciągle,mi doskwiera,ale na szczęście brzuch mniej twardnieje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj to już końcówka także szybciutko Ci zleci ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawe co tam u Lili ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Podróżniczka
|
Czesc dziewczyny.Ale u nas piękne slonko dzisiaj.
![]() Natalka - ja w ogóle nie uzywam podpasek i dla mnie to będzie horror ![]() ![]() ![]() A co do cc ro mam nadzieje,ze będzie tak jak piszesz ![]() ![]() A z tym Waszym wyjazdem do PL jak teraz robicie po tym co sie stało ostatnio ? Tez mysle co tam u Lili,mam nadzieje,ze wszystko ok.Nie pisala ile planują ja trzymac? Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2014-03-09 o 07:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Madzia będzie dobrze , niektóre kobiety błagają o CC bo nie chcą się ponarywać tam na dole więc widzisz chyba nie jest takie to złe ![]() Co do naszego wyjazdu to Ci nasi znajomi mają mi dać znać czy wezmą ją czy nie wiec póki co mój wyjazd jest pod znakiem zapytania najwyżej Tż't pojedzie sam choć nie ukrywam że wolałabym jechać z nim… szczegolnie jesli chodzi o zakupy dla dziecka … U nas dzis pochmurno za to od jutra ma być słonecznie aż do czwartku . Szefowa mnie poprosiła czy bym im nie przyszła pomóc w piątek i sobote bo u nas 17go jest wiellllkie święto ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Lila pisała że nie wie ile będą ją trzymać i czy będzie miała dostęp do neta także trzeba czekać… Oby wszystko było okej
![]() |
![]() |
#82 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() lila - daj nam znać jak już będziesz więcej wiedziała ![]() Wczorajszy spacerek baaardzo udany, za chwilę po mleczku idziemy na kolejny ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Natalka, ja uzywalam Bella Mamma po porodzie i sobie chwale jak dla mnie byly lepsze od zwyklych podpasek
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Brilliant Lineczka dzieki dziewczyny za opinie i porady
![]() Ja właśnie wzięłam kąpiel w wannie pierwszy raz od dwóch miesięcy (tak to tylko prysznic) cóż to za przyjemność była ![]()
![]() |
#85 | ||||
Wtajemniczenie
|
My już z powrotem w domu. Źle mi i smutno strasznie, nie lubię wyjeżdżać ze swojego rodzinnego domu. Ale będziemy tam za 6 tygodni i to na całe dwa tygodnie. Lili bardzo dobrze zniosła i podróż i pobyt. Nawet dało się rade wyjść na spacer i usypiała w trakcie. Niestety nie chce jeździć w gondoli łaskawie akceptuje fotelik wpięty w stelaż.
Cytat:
A mąż będzie książkę wydawał. Jak ją oczywiście napisze. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Natalka ja polecam podkłady Absorgyn - dużo lepsze niż Bella. Ja krwawiłam ze 2 tygodnie po porodzie, już w szpitalu zaczelam uzywac podpasek
![]() U nas bajzel w domu, mąż położył kamień dekoracyjny w salonie ale nie dał rady skończyć, więc nawet nie sprzatamy bo za tydzień znowu syf będzie :/ Jak wam weekend minął? Nam za szybko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
Hej wieczorową porą
![]() ninquelote - nawet nie chce w gondoli jechać jak masz oparcie złożone do siedzenia? kinga - też bym nie sprzątała :P ![]() My właśnie po kąpieli i wrzuciliśmy Maryśkę na wagę naszą i nam wyszło 3900 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() brilliant ![]() Kinga jeszcze Wam się remontu zachciało przed wyjazdem:P
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Już starego wątku nie ogarnę... więc zabieram się za nadrabianie nowego
![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- brilliant dawałam na głodomorka. Moim zdaniem jak poje mleczka to warzywka może mniej chętniej zjeść. Pochwal się jakie śliniaczki kupiłaś bo ja też muszę jakieś zapasy zrobić - Zośka zaczęła jeść rękami i rozsmarowywać sobie wszędzie wszelkie pożywienie. Już dwie pary śpiochów poszły do kosza bo nie dało rady sprać ![]() O, już widzę, że dałaś linka. Super, że mleczko wreszcie fajne dobrałyście ![]() Jak Marysia tyle potrzebuje tp niech śpi maluszek! Może potrzebuje odespać te wszystkie przeboje z mleczkiem i kupkami. agi pochwal się fotami z chrztu! Już widzę, że się pochwaliłaś, zaraz obczaję ![]() natalka nadal maruda, ale się nie poddajemy i chociaż ze dwie łyżeczki dziennie je. Ale mam stresa bo mięska nie je przez to i nie wiem czy nie będzie miała jakiegoś niedoboru witaminek ![]() Mieścisz się jeszcze w spodnie swoje czy już coś tam zaczyna uwierać? ![]() Podkłady ja miałam bella i były ok. Plamiłam chyba z 6 tygodni, ale na końcu to już takie plamienia na podpaskę większą. oj duuuużo tego zeszło. I tych majtas siateczkowych też dużo kupiłam. Co do wózków to Zośka ma ponad 8 miesięcy i nadal w gondoli ![]() Czytam o jakiś robalach w materacu, chyba nie chcę wiedzieć co i jak bo my mamy ten materac ![]() dominika ależ dawno Cię tu nie widziałam! Ciekawe co lekarz powie na laparo. A teraz nowe wieści ![]() ![]() ![]() ![]() Czekałam na to z takim utęsknieniem ![]() W ciągu ostatnich kilku dni wyszły jej też dwa ząbki nowe, najpierw dwójka na dole a potem górna jedynka. I idą kolejne (tj. już prawie są). No i zaczyna powoli ogarniać, że raczkować można też do przodu. Tydzień zmian normalnie ![]() Okres mi się spóźnia 9 dni ![]() ![]()
![]() |
#90 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brawo dla Zosi za siadanie ![]() ![]() ![]() ![]() Odnośnie plam to wczoraj wyszukałam podobno rewelacyjne mydełko odplamiające pollena ![]() ![]() U nas od wczoraj z kolei są próby kładzenia się na bok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.