![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dodatki do sukienki czyli idealna zimowa panna mloda
Ejva suknia jest świetna i widzę że znalazłaś bardzo fajny kozuszek. A jak Ci poszło z butami ?????????
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Dzieki Kobietki
![]() ![]() Bucikow ciagle niem mam ![]() Malenka a Ty jakie mas zte buciki? Kozaczki czy zwykle polbutki?
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
![]()
zwykle polbutki-chyba z 12 centow maja-troche sie w nich chwieje ale co tam
![]()
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Ejva sukienka jest super!!! jest zimowo-sniegowa
przez to wlasnie ze taka puchata i przez te blyszczatka tylko, ze wedlug mnie, pasuja do niej bardziej polbutki niz kozaki taka delikatna i elegancka... chociaz znalazlam takie, co pasuja do wszystkiego no chyba oprocz portfela - bo to gucci ![]() jak mi sie uda to wkleje fotke ![]()
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Suknia na zdjeciu nie jest dokladnie moja suknia - ale nic podobniejszego nie znalazlam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Hurra
![]() ![]() ![]() moja suknia juz jest w sklepie - jutro ide do otatecznej przymiarki ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
![]()
Czesc Dziewuszki
![]() ![]() ![]() [QUOTE=Ejva;865349]Niusiu wlasnie pochwalilam Twoja sukienke w watku Suknie marzen - ale co tam, napisze jeszcze raz ze piekna... I z trenem - tak jak i moja ![]() Fryzurki bardzo urocze (w koncu sama wybieralam zdjecia to musza mi sie podobac ![]() ![]() ![]() ![]() A wracajac do dodatkow zimowych - przymierzalam dzis piekny bialy kozuszek. Po prostu urzekl mnie.... krociotki z futerkiem przy rekawkach i na szyji, dopasowany do kobiecej figurki.... i w dodatku cena calkiem przystepna.... tylko jest jedno ale ![]() Ejva : ja mam wrazenie ze wcale nie musi byc tego samego kolorku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
dziewczynki mam pytanie : ja pragne sukienki prostej i np plaszczyk choc sama nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
ojej paanti ale stary watek wygrzebalas. Ale przyjemnie bylo tu zajrzec
![]() Moj slub pozostal juz tylko wspomnieniem ![]() Zycze powodzenia w szukaniu - skromne suknie tez pieknie sie prezentuja. Moze bardziej swieze, ze sie tak wyraze, w temacie dziewczyny Ci cos doradza ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe dziewczyny, ja wychodzę za mąż za 3 dni ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Cóż,,,,ja już 3,5 roku po ślubie przepraszam Dziewczyny które tu były i czekały na relacje a ja nie dotarłam Nie będę Was zanudzać relacją podam tylko namiary na ludzi, którzy sprawili, że ten dzień był jednym z najpiękniejszych w moim życiu i podeśle Wam kilka zdjęć, tak ku inspiracji
Ślub odbył się w Bochni 5 grudnia 209 roku w Parafii Jana Nepomucena - piękny Kościół, cudowny Pan Organista, który zafundował nam nie oprawę muzyczną a prawie koncert na współ z moim kolegą, który grał mi Ave Maryja na saksofonie i masę innych rzeczy jak się okazało w trakcie trwania ślubu. Bardzo fajny Pan Proboszcz. Polecam - zresztą zdjęcia, dzięki temu , że Kościół jest biały wychodzą cudne Dekoracja ślubna : kwiaty w kościele, moje bukiety i bukiety dla Druhen i druhenek, oraz wystrój sali - pani Patrycja Kolarz - numer 694533819 - oprócz moich zdjęc mozecie znależć jej prace na fb (https://www.facebook.com/pages/Patry...06085682770882 ) - cudowna Kobieta zrealizowała moją wizję w 150% procentach mnie sama zaskakując Miejsce wesela : Hotel Zalesie w Bochni - piękne miejsce, idealna obsługa starająca się zaspokoić wszystkie potrzeby - od pań kucharek, kucharza (kuchnia pyszna i tylę, że potem jedliśmy jeszcze przez miesiąc ) kelnerów, po panie sprzątające - nawet koszule mojemu mężowi w dniu ślubu panie prasowały, że on się zajął ostatnimi poprawkami - Teraz wiem, że maja mega promocje - my takich nie mieliśmy polecam http://www.hotel-zalesie.com/ Makijaż ślubny : tuo viso - Pani Monika - cudny dojeżdżają do klienta - nie wiem czy nadal - w tarnowie . polecam gorąco Frak Męża - frak taneczny - szyty na zamówienie w sklepie tanecznym http://sklep.artdance.pl/ ArtDance na Karmelickiej Moja suknia - Kolekcja Tanzanit, model Marie z salonu Catherine http://www.suknieslubne.net.pl/sukni...e_tanzanit.php Ja szukałam sukni w której bede mogła tańczyć cała noc - i to jest taka suknia - taneczna a do tego ślubna Nie wiem ile teraz ten model kosztuje - moja wyczyszczona sobie pięknie leży na szafie, wiec jeśli któraś ma ochotę przymierzyć bez zobowiązań zapraszam na Kurdwanów chyba już jestem gotowa się z nią rozstać Chyba :P - a Buty - taneczne - cudnie sie sprawdziły nawet w zimie - i moje i męża - http://www.akces.biz/ wygodne, piękne i tanie a teraz służą nam na wszytskich ślubach Fryzura - pani Ania Kocan - salonik na Krupniczej 29 w Tarnowie = polecam gorąco Hm...chyba wszystko ...ach ! nie wszytsko Król i sprawca, dzięki któremu nasz ślub i wesele zostało uznane za najlepsze wesele w naszych rodzinach - i do dzisiaj wszyscy inne śluby i wesela porównują z nim właśnie - Wodzirej z Prawdziwego zdarzenia - Pan Józef Hojna - namiar 608511121 - dprawde o nic nie musiałam się martwić na weselu - on nad wszystkim panował , tylko ewentualnie doradzał czy zmienić kolejność ustaloną widząc jak sie goście bawią - profesjonalista w każdym calu - na końcu tańczył ze mną osobiście No cóż - pozostało zaprosić was na relację zdjęciową pozdrawiam ciepło Fotografia : ślub i polenner : Łukasz Lisiecki http://www.lukaszlisiecki.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.