Dodatki do sukienki czyli idealna zimowa panna mloda - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-04, 09:15   #61
malenkaa20
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: Dodatki do sukienki czyli idealna zimowa panna mloda

Cytat:
Napisane przez Ejva
Znalazlam lepsze zdjecie mojej sukienki Tylko ramiaczek brakuje
Co o niej myslicie?
ooooojaka ladnasliczna jest-pewnie ty w niej bedziesz wygladac jeszcze ladniejbuzka

agatka
malenkaa20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-04, 09:36   #62
nusia127
Raczkowanie

Dot.: Dodatki do sukienki czyli idealna zimowa panna mloda

Ejva suknia jest świetna i widzę że znalazłaś bardzo fajny kozuszek. A jak Ci poszło z butami ?????????
Stary 2005-11-04, 20:10   #63
Ejva
Zadomowienie

GG do Ejva

Dzieki Kobietki Co do sukni to poczatkowo podobaly mi sie takie bardziej skromne.... I mierzylam je i niby ladne alr tak do konca nie bylam przekonana.... a kiedy ubralam ta..... Po prostu bylo jak milosc od pierwszego wejrzenia I pomyslalam - coz skromne sukienki bede miala okazje jeszcze nie raz zalozyc a taka.... tylko raz w zyciu

Bucikow ciagle niem mam
Malenka a Ty jakie mas zte buciki? Kozaczki czy zwykle polbutki?

Heal my heart and make it clean
Open up my eyes to the things unseen
Show me how to love like you have loved me
Ejva jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-04, 20:21   #64
malenkaa20
Raczkowanie

Smile Dot.: Dodatki do sukienki czyli idealna zimowa panna mloda

zwykle polbutki-chyba z 12 centow maja-troche sie w nich chwieje ale co tam

agatka
malenkaa20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-11, 09:47   #65
corps bride
Przyczajenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do corps bride

Ejva sukienka jest super!!! jest zimowo-sniegowa
przez to wlasnie ze taka puchata i przez te blyszczatka

tylko, ze wedlug mnie, pasuja do niej bardziej polbutki niz kozaki
taka delikatna i elegancka...

chociaz znalazlam takie, co pasuja do wszystkiego
no chyba oprocz portfela - bo to gucci

jak mi sie uda to wkleje fotke

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg butcigucci.jpg (7,6 KB, 39 załadowań)
Stary 2005-11-11, 19:30   #66
Ejva
Zadomowienie

GG do Ejva

Cytat:
Napisane przez corps bride
Ejva sukienka jest super!!! jest zimowo-sniegowa
przez to wlasnie ze taka puchata i przez te blyszczatka

tylko, ze wedlug mnie, pasuja do niej bardziej polbutki niz kozaki
taka delikatna i elegancka...

chociaz znalazlam takie, co pasuja do wszystkiego
no chyba oprocz portfela - bo to gucci

jak mi sie uda to wkleje fotke

Kozaczki suuuper - mozna by spokojnie je przechowac i ubierac po slubie - pasowalyby z moim kozuszkiem Tylko ja nie moge takiego wysokiego obcasa - i bez obcasow centymetrow mi nie brak ;-) a w koncu nie moge byc wyzsza niz Moj Przyszly Pan Mlody. I w koncu chyba zdecyduje sie na polbuciki. I chyba kupie je dopiero jak przyjade do Polski - czyli gdzies dwa tygodnie przed slubemm..... Mam nadzieje ze nie popelniam bledu

Suknia na zdjeciu nie jest dokladnie moja suknia - ale nic podobniejszego nie znalazlam.
Stary 2005-11-20, 22:06   #67
Ejva
Zadomowienie

GG do Ejva

Hurra
moja suknia juz jest w sklepie - jutro ide do otatecznej przymiarki

Stary 2009-02-03, 08:17   #68
paanti
Raczkowanie

Talking Dot.: Dodatki do sukienki czyli idealna zimowa panna mloda

Czesc Dziewuszki chcialam sie przywitac i podziekowac za watek - szukalam na wizazu tyle razy a dopiero tu czuje sie zrozumiana i zaczynam czuc inspiracje bo narazie to kompletnie nie mialam pomyslu na ewentualna moja zimowa suknie slubna

[QUOTE=Ejva;865349]Niusiu wlasnie pochwalilam Twoja sukienke w watku Suknie marzen - ale co tam, napisze jeszcze raz ze piekna... I z trenem - tak jak i moja
Fryzurki bardzo urocze (w koncu sama wybieralam zdjecia to musza mi sie podobac ) i beda jak ulal pasowac do sukni Czy bedziesz miala welon? A jesli tak to czy wepniesz go pod spod koczka? Az Ci zazdroszcze bo ja sie ciagle nie umiem zdecydowac co do fryzurki :-( Kok u gory - odpada bo jestem wysoka i bez tego A w ogole to moje wlosy sa wyjatkowo cienkie i malo ich jest wiec taki kok u mnie by wygladal chyba jak marna namiasteczka

A wracajac do dodatkow zimowych - przymierzalam dzis piekny bialy kozuszek. Po prostu urzekl mnie.... krociotki z futerkiem przy rekawkach i na szyji, dopasowany do kobiecej figurki.... i w dodatku cena calkiem przystepna.... tylko jest jedno ale .... On nie jest idealnie bialy... raczej taka delikatna kosc sloniowa. I boje sie jak to bedzie wygladalo czy moze sie kurteczka roznic od sukienki troche kolorem? Co Wy na to?[/QUOTE

Ejva : ja mam wrazenie ze wcale nie musi byc tego samego kolorku naprawde- wystarczy ze np dodatki jak kwiatuszki we wlosach albo kwiaty np beda w kolorze kosci sloniowej lub bizuteria to odrazu ladnie wyglada ,,, zaraz znajde zdjecie ktore znalazlam na jednym forum gdzie wlasnie dziewczyna miala nawet capucinoo korzuszek i pieknie to wygladalo
paanti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-03, 08:31   #69
paanti
Raczkowanie

ja wiem ze to capucinno ale pieknie evja - teraz dopiero zobaczylam kozuszek jest sliczny i mysle ze bedzie pieknie pasowal do sukiennki dodatki i cud miod
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukniaql5.jpg (54,2 KB, 67 załadowań)
Stary 2009-02-03, 08:45   #70
paanti
Raczkowanie

dziewczynki mam pytanie : ja pragne sukienki prostej i np plaszczyk choc sama nie wiem poradzcie slub w grudniu...
Stary 2009-02-03, 21:05   #71
Ejva
Zadomowienie

GG do Ejva

ojej paanti ale stary watek wygrzebalas. Ale przyjemnie bylo tu zajrzec
Moj slub pozostal juz tylko wspomnieniem ale jakim milym. I kozuszek zdal egzamin fantastycznie.

Zycze powodzenia w szukaniu - skromne suknie tez pieknie sie prezentuja. Moze bardziej swieze, ze sie tak wyraze, w temacie dziewczyny Ci cos doradza

Stary 2009-02-03, 22:21   #72
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez janeausten Pokaż wiadomość
witam,
jesli będzie czysty świeży śnieg to jeszcze nic, gorzej gdy szara breja do kostek, ale wtedy pan młody będzie mógł się spisać ;-)
a propos: ze względów rodzinnych musieliśmy odwołać zaplanowany na 10 wrzesnia ślub, ale nie chcemy czekać aż rok na kolejne ciepłe dni.
Sukienkę już mam, jest oczywiście letnia, bez rękawów.
Zimowe Panny Młode powiedzcie, jak ubieracie się na ślub, co założycie pod/na sukienkę, by nie zamarznąć przez tę ponad godzinę w kościele?
obawiam się, że sam szal nie wystarczy, jestem strasznym zmarźlakiem...

hehe dziewczyny, ja wychodzę za mąż za 3 dni i podobno ma padać a na nóżkach pantofelki, zamiast kozaczków... do tego etola zamiast kurteczki... suknia standardowa, do niej bolerko z krótkim rękawkiem i etola... rękawiczki bezpalcowe... mam nadzieję, ze nie zmarznę za bardzo
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-29, 10:22   #73
rptrbj1978
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ejva Pokaż wiadomość
kozaczki -
1. bylyby idealne gdyby nie fact ze obcas maja wysoki
2. sliczne tylko gdzie takie kupic
jakiej firmy te butki
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-08, 13:36   #74
paanti
Raczkowanie

Cóż,,,,ja już 3,5 roku po ślubie przepraszam Dziewczyny które tu były i czekały na relacje a ja nie dotarłam Nie będę Was zanudzać relacją podam tylko namiary na ludzi, którzy sprawili, że ten dzień był jednym z najpiękniejszych w moim życiu i podeśle Wam kilka zdjęć, tak ku inspiracji

Ślub odbył się w Bochni 5 grudnia 209 roku w Parafii Jana Nepomucena - piękny Kościół, cudowny Pan Organista, który zafundował nam nie oprawę muzyczną a prawie koncert na współ z moim kolegą, który grał mi Ave Maryja na saksofonie i masę innych rzeczy jak się okazało w trakcie trwania ślubu. Bardzo fajny Pan Proboszcz. Polecam - zresztą zdjęcia, dzięki temu , że Kościół jest biały wychodzą cudne
Dekoracja ślubna : kwiaty w kościele, moje bukiety i bukiety dla Druhen i druhenek, oraz wystrój sali - pani Patrycja Kolarz - numer 694533819 - oprócz moich zdjęc mozecie znależć jej prace na fb (https://www.facebook.com/pages/Patry...06085682770882 ) - cudowna Kobieta zrealizowała moją wizję w 150% procentach mnie sama zaskakując
Miejsce wesela : Hotel Zalesie w Bochni - piękne miejsce, idealna obsługa starająca się zaspokoić wszystkie potrzeby - od pań kucharek, kucharza (kuchnia pyszna i tylę, że potem jedliśmy jeszcze przez miesiąc ) kelnerów, po panie sprzątające - nawet koszule mojemu mężowi w dniu ślubu panie prasowały, że on się zajął ostatnimi poprawkami - Teraz wiem, że maja mega promocje - my takich nie mieliśmy polecam http://www.hotel-zalesie.com/
Makijaż ślubny : tuo viso - Pani Monika - cudny dojeżdżają do klienta - nie wiem czy nadal - w tarnowie . polecam gorąco
Frak Męża - frak taneczny - szyty na zamówienie w sklepie tanecznym http://sklep.artdance.pl/ ArtDance na Karmelickiej
Moja suknia - Kolekcja Tanzanit, model Marie z salonu Catherine http://www.suknieslubne.net.pl/sukni...e_tanzanit.php Ja szukałam sukni w której bede mogła tańczyć cała noc - i to jest taka suknia - taneczna a do tego ślubna Nie wiem ile teraz ten model kosztuje - moja wyczyszczona sobie pięknie leży na szafie, wiec jeśli któraś ma ochotę przymierzyć bez zobowiązań zapraszam na Kurdwanów chyba już jestem gotowa się z nią rozstać Chyba :P - a Buty - taneczne - cudnie sie sprawdziły nawet w zimie - i moje i męża - http://www.akces.biz/ wygodne, piękne i tanie a teraz służą nam na wszytskich ślubach
Fryzura - pani Ania Kocan - salonik na Krupniczej 29 w Tarnowie = polecam gorąco Hm...chyba wszystko ...ach ! nie wszytsko

Król i sprawca, dzięki któremu nasz ślub i wesele zostało uznane za najlepsze wesele w naszych rodzinach - i do dzisiaj wszyscy inne śluby i wesela porównują z nim właśnie - Wodzirej z Prawdziwego zdarzenia - Pan Józef Hojna - namiar 608511121 - dprawde o nic nie musiałam się martwić na weselu - on nad wszystkim panował , tylko ewentualnie doradzał czy zmienić kolejność ustaloną widząc jak sie goście bawią - profesjonalista w każdym calu - na końcu tańczył ze mną osobiście

No cóż - pozostało zaprosić was na relację zdjęciową pozdrawiam ciepło
Fotografia : ślub i polenner : Łukasz Lisiecki http://www.lukaszlisiecki.com/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg plener 8.jpg (56,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg plener 4.jpg (130,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg po przysiędze 1.jpg (78,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg plener 19.jpg (92,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia 2.jpg (17,1 KB, 9 załadowań)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości