![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Natalia-dziewczyna Gorawskiego
moim zdaniem gdyby była ubrana w normalne ciuchy typu jeansy i jakiś sweterek byłaby ładna a tak jest poprostu wyzywająca,biust wylewa jej sie zza tej kurteczki,spódnica ledwo co zakrywa,w pierwszym momencie każdy zwraca w tym przypadku uwagę na jej strój bo bardzo rzuca sie w oczy.
Myśle że dziewczyna dużo więcej by zyskała gdyby sie normalnie ubrała... Swoją drogą nie wiem co to za dzika moda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Racja ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest KICZ i BEZGUŚCIE ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Moje pierwsze skojarzenie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Mnie się niespecjalnie podoba... Zbyt sztuczna jak dla mnie, że o stroju nie wspomnę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
zagladam tu czasami i jedyne co mi sie rzucilo w oczy na tym podforum to te narzekanie, krytykowanie, kolko wzajemnej adoracji.. ze ktoras jest za bardzo zrobiona, sztuczna, ze ma usta po operacji, ze cycki jak po wykarmieniu 3 dzieci, a bluzke to moglaby sobie zapiac, leci na kase[szok] ip itd... i to pisza dziewczyny ktorych przyciagnelo na to forum wlasni chec dbania o siebie. Bo czy ta dziewczyna naprawde zasluzyla na taka ocene? Przykre to i smutne, ze przez krytyke chcecie sie podbudowac, nawet takiej ladnej dziewczyny jak Natalia. Ale zawsze mozna cos wymyslec jak nie brwi to... same wiecie. jestescie w tym ekspertkami...
PS. post nieskierowany do wszystkich dziewczyn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Jakie kolko wzajemej adoracji?? wskaz mi je prosze.
Cos jestes drazliwa, nie moja wina, ze wolalabym aby miala grubsze brwi tam gdzie trzeba, nie moja wina, ze eksponuje swoje piersi, ze wyglada jak 'lalka'. Lubi niech sie tak nosi. Dla mnie nie jest obiektem subtelnosci i tyle. Nie ma jej za grosz. Klasy rowniez. Chcesz ja poogladac, zerknij sobie na foty z "Naszych" spotkan ![]() Jest zadbana, fajno, "MY" Wizazanki rowniez jestesmy, wiemy jak oczarowac mezczyzne/ kobite, nie wywalajac 'amunicji' na wierzch ![]() Nefretete- zielona z zazdrosci i z ![]() ![]() Cytat:
![]() http://www.v10.pl Narodowa strona Polaków-> http://www.narzekalnia.pl Edytowane przez Nefretete Czas edycji: 2005-10-02 o 01:05 Powód: cos mi sie popultalo :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
dziewczyna ladna ale zrobiona i troche sztuczna
Podoba mi sie : kolor wlosow i fryzura rysy twarzy nie podoba mi sie: troszeczke za mocno opalona ale jezeli ma taka karnacje to sie nie czepiam (no coz ja poradze ze lubie mleczna cere) zbyt wyeksponowane piersi ktore wygladaja troche jak pilki stroj troche tirowkowaty a jej chlopak przecietny lo matko ale skrytykowalam ![]() No ale kazdy ma inny gust ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
niemoge sie powstrzymać wiec: wg mnie dziewczyna jest prześliczna ale jak widze niezostawiliście na niej suchej nitki !co do biustu,niejestem typem faceta który aqrat ten element kobiecości ma na pierwszym miejscu choć musze przyznać że za to ma dużżego + !!!co sie jej czepiacie,zawsze tak jest jeśli sie wchodzi w kulisy popularności a że poza jej urodą ma jeszcze czymś emanować PROSZĘ BARDZO,takie czasy...!
ps1.alexandra999-->ehh,widze że Twój cięty języczek i tym razem nas nie zawiódł.. ps2.deanne-->zaglądaj tu częściej ![]() ![]()
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aha, jest tez cos takiego jak gust i prawo do wlasnej opinii ![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ma faceta piłkarza przodującej druzyny(..i oby tak dalej WISEŁKO ![]()
![]() |
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Deanne - czemu uważasz, że jeżeli dla kogoś ta pani jest koszmarna to krytykuje ją, by się podbudować? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
uważam że bardzo ładna z niej kobieta, zadbana, może i ma duży biust ale co z tego?? od razu silikony? może rzeczywiście jest hojnie obdarzona.
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
dla mnie dziewczyna jak każda dwie ręcę, dwie nogi, głowa .... nic specjalnego... o urodzie mogę powiedzieć wtedy jeśli widzę dziewczynę zupełnie bez makijażu i całego tego kosmetycznego retuszu.... co do stroju: są gusta i guściki - jednym się podoba to innym co innego - jak dla mnie jednak zbyt prowokacyjnie poza tym ja nie mam zbyt czym "potrząsać z dekoldu" jeśli ona ma niech sobie potrząsa ile wlezie, bo pewnie za kilka lub kilkanaście lat już nie będzie za bardzo co pokazywać...
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
ładnie zrobiona? naprawdę podoba Wam się dziewczyna z biustem na wierzchu, zbyt mocnym makijażem i która cały dzień spędza w solarium? ładna to ona może i jest (co ukrywa pod tym całym przebraniem), ale na pewno nie ładnie zrobiona. zrobiona jest wg mnie brzydko i ordynarnie.
![]() |
#76 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
nie podoba mi sie; wiele takich na ulicy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak wskazuje sama nazwa, jest to forum plotkowe... Przecież nikt Cię nie zmusza do czytania, potraktuj to trochę z przymrużeniem oka. Nie wszystkich przyciągnęła tutaj chęc dbania o siebie.
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Żadne z nich mi się nie podoba, wywołują uśmiech na mojej twarzy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nigdy nie wyraziłaś swojej opinii o kimś sławnym lub też nie? Wow, ale się uchowałaś, gratuluję ![]() BTW- czy w każdym wątku temat KWA musi zostać poruszony? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
rzeczywiście bardzo ładna dziewczyna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Alexa999->również serdecznie pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Pojecia nie mam kto to, choc uwazam, ze ladna dziewczyna, owszem, ale niestety zrobiona na taniego ****iszonka. Osobiscie sadze, ze piekno dziewczyny najlepiej widac wtedy, gdy jest ubrana zwyczajnie, niewyzywajaco np. w dzinsy i golf, w koncu nie o to chodzi w swiecie, zeby paradowac z golymi piersiami (wedlug mnie piersi ladne i ksztaltne, ale to pewnie zasluga push-up). Kolczyki Chanel maja dodac jej nobliwosci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
ja też zauważyłam, że większość kobiet łatwo i szybko krytykuje wygląd innych kobiet... W szczególności tych ładnych
![]() Chodziłam przez 4 lata do żeńskiego liceum i niestety muszę stwierdzić, że coś w tym jest... Obgadywanie, gadanie w stylu - spójrz jak ta się ubrała, jak ta wygląda... i to czasami za plecami najlepszej koleżanki... Nie mówię że wszystkie dziewczyny takie są... no ale coś w tym jest... A co do tego wątku... Uważam, ze ta dziewczyna jest naprawdę bardzo ładna... oczywiście, że jest "zrobiona" - jak to się mówi... makijaż itd. No ale przecież o to chodzi ![]() ![]() I na koniec takie przysłowie: nie jest ładne to co ładne ale to co się podoba! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładna kobieta, mój ideał urody. W kazdym mozna się do czegos dowalić, ale ta kobieta robi wrazenie.
PS: oddał bym kazda blondynke za taką brunetke. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz słyszę o Gorawskim, no ale skoro już
![]() Czy dziewczyna jest ładna? Akurat taki typ mi się nie podoba, ale brzydulą jej nazwać nie można. Po prostu jak dla mnie żadna piękność.
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Kiya,on nie napisal ze jemu podoba sie Natalia konkretnie w tym stroju tylko ze wg.niego ma ladna urode..Jego zdaniem (moim tez)jest LADNA i to chyba nie swiadczy o powierzchownosci...A podejrzewam ze gdyby te zdjecia byly robione kiedy jest ubrana w golf tez bym na nia zwrocila uwage.Bo pierwsze co zobaczylam na interii to miniaturke jej twarzy a nie biust.A poza tym makijaz owszem robi cuda,ale nie az takie..Mysle ze bez makijazu tez bylaby ladna.A tak btw to bez przesady ale ona tony tapety tez tam raczej nie ma..Oczy sa ladnie podkreslone,nie jakos ***ewsko,usta tez.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.