Nietypowe prezenty - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-03-07, 19:13   #61
Pazurka
Zakorzenienie

Dot.: Nietypowe prezenty

Na każdym kroku???
Może sam coś wymyślisz niekonwencjonalnego dla swojej dziewczyny, a nie czekasz aż ktoś ci gotowca podsunie...
Stary 2014-03-07, 19:46   #62
Aimee_J
Zakorzenienie

Powiem TZetowi, że czuję się nie dowartościowana, bo mnie na każdym kroku nie obsypuje prezentami. Najlepiej drogimi.

Autorze, źle się do tego zabierasz. Tragicznie bym powiedziała. Najważniejsze jest to co sprawi radość dziewczynie, a nie to co jest oryginalne i nietuzinkowe. Jeżeli nie potrafisz nic wymyślec to jej nie znasz, a to już smutne. Jeżeli jesteście na początku związku, to silenie się na oryginalność też jest nienajlepszym pomysłem, bo możesz zwyczajnie nie trafić. To charakter, zainteresowania i marzenia dziewczyny są najważniejsze, a nie gest i nietuzinkowy pomysł.

Tapnięte z mojego HTC ONE V
Aimee_J jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-11, 09:39   #63
dunia80
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez OliwierB Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad nietypowymi prezentami, które na prawdę sprawiają przyjemności kobietom.

Rzeczy typu: SPA, kwiaty, czekoladki, kino, spacer, weekend, teatr, koncert, kolacja przy swiecach, bielizna, biżuteria etc. to taki typowy banał oklepany z każdej strony. Chciałbym poznać niespodzianki, które zostały Wam "zgotowane" i zapadły Wam na długo w pamięci.

Nie ukrywam, że najbliższą okazją jest jutrzejszy dzień, ale poniekąd to temat uniwersalny i ponad czasowy.
prezenty serdecznie polecam

Edytowane przez jola2243
Czas edycji: 2014-03-17 o 05:52
dunia80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-11, 12:38   #64
Krystianna
Przyczajenie

skok ze spadochronu albo nurkowanie - bardzo ucieszyłby mnie taki prezent
Krystianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-11, 14:21   #65
martus283328
Raczkowanie

Na ubiegłe Święta Bożego Narodzenia, kupiłam mężowi bilet na lot paralotnią. Był zachwycony
martus283328 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-11, 15:38   #66
bb410bd1fbb42d2edea92b1ada01ce79bf3cfb02_603add0278cd5
Konto usunięte

Koleżance przytrafił się lot balonem, farciara

Raz dostałam plecak turystyczny, a w środku bilety na pociąg. Może nic super nadzwyczajnego, ale coś czego kompletnie się nie spodziewałam i bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło
bb410bd1fbb42d2edea92b1ada01ce79bf3cfb02_603add0278cd5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-11, 15:46   #67
zakonna
Naczelna Nastolatka

o, ja bym chciała wypasioną wagę jubilerską albo nawet laboratoryjną bardzo super prezent dla mnie byłby

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-12, 16:58   #68
kapselkova
Przyczajenie

dla mnie nietypowym prezentem jest torba na wiosnę i lato z własnym napisem (ulubionym tekstem, cytatem, wzorem) - wiem, że takie cuda można zamówić tu: http://www.ksyksy.pl/jak-zamowic/
już jedną torbę kupiłam przez ich sklep a drugą zamówiłam ze swoim ulubionym tekstem. są świetne i super na prezent, bo można kogoś zaskoczyć.
o nich dowiedziałam się na forum wizaz.pl
kapselkova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-13, 08:19   #69
koseek
Przyczajenie

Dla mnie taka torba to nie byłby nietypowy prezent , raczej jakaś szalona rzecz typu skok ze spadochronem czy na bungee
koseek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-13, 11:22   #70
Aimee_J
Zakorzenienie

Myślałam, że te torby to jakiś szał, a to zwykłe, płócienne, na zakupy. Szczerze mówiąc nie rozumiem szału z nimi. To znaczy rozumiem, że sa ekologiczne i bardziej wytrzymałe - to jest ok. Ale to już któraś strona z jakimiś spersonalizowanymi, mającymi oddawać styl, zainteresowania i charakter właściciela.
Ale może to kwestia tego, że ja zazwyczaj pakuję zakupy do bagażnika i torba mi potrzebna tylko do tego, aby przenieść z bagażnika zakupy do mieszkania
Stary 2014-03-13, 12:33   #71
MarysiaStaskiewicz
BAN stały

A może, jeżeli kobieta jest Ci bliska, Wasze wspólne zdjęcia, ewentualnie jej zdjęcia na czekoladzie?

Moja koleżanka zamawiała takie coś dla mnie

O tutaj

Ale nie powiem jak smakuje bo nie odważyłam się zjeść ;>

Edytowane przez jola2243
Czas edycji: 2014-03-13 o 18:22 Powód: link
MarysiaStaskiewicz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-13, 18:21   #72
Natalia Kowalska
Przyczajenie

Firma z podkarpacia robi świetny grawer na przedmiotach - to świetny pomysł na wyjątkowy prezent
xxxx

pozdrawiam

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2014-03-14 o 09:56 Powód: link + kontakt
Natalia Kowalska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-15, 09:10   #73
unokleo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez OliwierB Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad nietypowymi prezentami, które na prawdę sprawiają przyjemności kobietom.

Rzeczy typu: SPA, kwiaty, czekoladki, kino, spacer, weekend, teatr, koncert, kolacja przy swiecach, bielizna, biżuteria etc. to taki typowy banał oklepany z każdej strony. Chciałbym poznać niespodzianki, które zostały Wam "zgotowane" i zapadły Wam na długo w pamięci.

Nie ukrywam, że najbliższą okazją jest jutrzejszy dzień, ale poniekąd to temat uniwersalny i ponad czasowy.
Temat zdecydowanie ponadczasowy

Najlepiej zrobić coś w innej formie niż normalnie ale z zachowaniem pewnych reguł. Mój chłopak bardzo ciekawie mi się oświadczył. Sam pomysł jest chyba uniwersalny i pasuje też do mniej formalnych okazji. Więc tak…

Czas akcji: zima. Miejsce akcji: polskie góry (miejsca nie zdradzę. Pora: popołudniowa. Wybraliśmy się na spacer. Znalazł fajną łagodną górkę (nie, nie popchnął mnie na dół. Wyjął z plecaka gruby koc i go rozłożył. Zaliczyłam pierwszy szok. Piknik w zimie?! Nic, patrzę dalej. Wyjął z plecaka kieliszki – tu muszę sobie pozwolić na wspomnienie jakie bo ciężko je dostać – kieliszki na wino z kryształkami Swarovskiego. Nalał szampana. Sceneria nieziemska bo jak na zamówienie niebo się zrobiło różowo-czerwone. Co było dalej nie napiszę le faktem jest, że byłam w szoku. On nie jestem jakimś Don Juanem ale się postarał i było niesztampowo a ja to doceniam. Nie musi być drogo żeby był efekt – to tak dla wszystkich tych co myślą że dziewczyny teraz tylko na kasę lecą

Podobne kieliszki widziałam ostatnio w http://www.grupart.pl/szklo-167.html
unokleo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-15, 18:36   #74
nikkyyy
Raczkowanie

Może coś bardziej ekscytującego? Np. skok na bungee albo lot helikopterem.

https://www.instagram.com/clfrparadise/
nikkyyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-24, 08:19   #75
betinia84
Przyczajenie

Ja bardzo lubię nietypowe, a najchętniej zwariowane prezenty, swojemu TŻ na dzień chłopaka kupiłam coś wyjątkowo zwariowanego
http://www.godstoys.pl/prezenty-dla-mezczyzn "Lordowski zestaw do ... ". Jak go dostał i rozpakował to szczę ka mu opadła i to był widok warty wszystkich pieniędzy !
betinia84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-26, 12:35   #76
atokot
Przyczajenie

Ja akurat mam torbę eko od KsyKsy i to nie jest dla mnie torba tylko i wyłącznie na zakupy. To przede wszystkim torba na uczelnię - mieszczę tam wszystkie książki, a i laptopa uniesie zawsze wyciągam ją na wiosnę i noszę do jesieni. Lubie ją za to, że ma wzór, który ja chciałam i który ja wymyśliłam. Wyróżnia się z tłumu innych eko

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kapselkova Pokaż wiadomość
dla mnie nietypowym prezentem jest torba na wiosnę i lato z własnym napisem (ulubionym tekstem, cytatem, wzorem) - wiem, że takie cuda można zamówić tu: http://www.ksyksy.pl/jak-zamowic/
już jedną torbę kupiłam przez ich sklep a drugą zamówiłam ze swoim ulubionym tekstem. są świetne i super na prezent, bo można kogoś zaskoczyć.
o nich dowiedziałam się na forum wizaz.pl
Myślę podobnie! najpierw ja zamówiłam sobie własną osobistą, przetestowałam...a potem zamówiłam dwóm koleżankom na urodziny - były zachwycone mają swoje osobiste ekotorby.
atokot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-26, 13:12   #77
Aimee_J
Zakorzenienie

Do mnie eko torby jako codzienna torebka nie przemawiają. A już na pewno nie na laptopa, bo według mnie nie są odpowiednio bezpieczne i wytrzymałe. Szczerze mówiąc skóra mi cierpnie jak sobie pomyślę, ze miałabym laptopa włożyć do eko torby
Dla mnie są to torby na zakupy, na plażę lub do przeniesienia dużej ilości rzeczy, które nie mieszczą się do torebki - chociaż moje torebki są na tyle pojemne, że nie potrzebuję nosić dodatkowych poza nimi toreb. A rzeczy na uczelnię lub do pracy noszę często w torbie na laptopa.
Stary 2014-03-27, 08:09   #78
kapselkova
Przyczajenie

Jasne, każdy ma swoje zdanie na ten temat
kapselkova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-27, 20:40   #79
cabin_crew
Raczkowanie

GG do cabin_crew Send a message via Skype™ to cabin_crew

[1=bb410bd1fbb42d2edea92b1 ada01ce79bf3cfb02_603add0 278cd5;45539882]Koleżance przytrafił się lot balonem, farciara [/QUOTE]

Ja mamie zafundowalam 2 osobowy lot balonem z szampanem "na pokladzie" na 40 urodziny, cieszyla sie jak dziecko od paru lat o tym marzyla ale to jednak jest wydatek wiec nie robila nic w kierunku spelnienia tego marzenia
cabin_crew jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-28, 10:00   #80
Adrianna1980
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cabin_crew Pokaż wiadomość
Ja mamie zafundowalam 2 osobowy lot balonem z szampanem "na pokladzie" na 40 urodziny, cieszyla sie jak dziecko od paru lat o tym marzyla ale to jednak jest wydatek wiec nie robila nic w kierunku spelnienia tego marzenia
piękny prezent! mi się osobiście marzy skok ze spadochronu tylko, że mój tż nie chce mi na to zbytnio pozwolić bo sam ma lęk wysokości i się poprostu obawia, że coś mi się stanie. cóż może moja przyjaciółka zafunduje mi taki prezent na urodziny :P
Adrianna1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości