![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nietypowe prezenty
Na każdym kroku???
Może sam coś wymyślisz niekonwencjonalnego dla swojej dziewczyny, a nie czekasz aż ktoś ci gotowca podsunie...
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Powiem TZetowi, że czuję się nie dowartościowana, bo mnie na każdym kroku nie obsypuje prezentami. Najlepiej drogimi.
Autorze, źle się do tego zabierasz. Tragicznie bym powiedziała. Najważniejsze jest to co sprawi radość dziewczynie, a nie to co jest oryginalne i nietuzinkowe. Jeżeli nie potrafisz nic wymyślec to jej nie znasz, a to już smutne. Jeżeli jesteście na początku związku, to silenie się na oryginalność też jest nienajlepszym pomysłem, bo możesz zwyczajnie nie trafić. To charakter, zainteresowania i marzenia dziewczyny są najważniejsze, a nie gest i nietuzinkowy pomysł. Tapnięte z mojego HTC ONE V |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2014-03-17 o 05:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
skok ze spadochronu albo nurkowanie - bardzo ucieszyłby mnie taki prezent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Na ubiegłe Święta Bożego Narodzenia, kupiłam mężowi bilet na lot paralotnią. Był zachwycony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
Koleżance przytrafił się lot balonem, farciara
![]() Raz dostałam plecak turystyczny, a w środku bilety na pociąg. Może nic super nadzwyczajnego, ale coś czego kompletnie się nie spodziewałam i bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Naczelna Nastolatka
|
o, ja bym chciała wypasioną wagę jubilerską albo nawet laboratoryjną
![]()
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
dla mnie nietypowym prezentem jest torba na wiosnę i lato z własnym napisem (ulubionym tekstem, cytatem, wzorem) - wiem, że takie cuda można zamówić tu: http://www.ksyksy.pl/jak-zamowic/
już jedną torbę kupiłam przez ich sklep a drugą zamówiłam ze swoim ulubionym tekstem. są świetne i super na prezent, bo można kogoś zaskoczyć. o nich dowiedziałam się na forum wizaz.pl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Dla mnie taka torba to nie byłby nietypowy prezent , raczej jakaś szalona rzecz typu skok ze spadochronem czy na bungee
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Myślałam, że te torby to jakiś szał, a to zwykłe, płócienne, na zakupy. Szczerze mówiąc nie rozumiem szału z nimi. To znaczy rozumiem, że sa ekologiczne i bardziej wytrzymałe - to jest ok. Ale to już któraś strona z jakimiś spersonalizowanymi, mającymi oddawać styl, zainteresowania i charakter właściciela.
Ale może to kwestia tego, że ja zazwyczaj pakuję zakupy do bagażnika i torba mi potrzebna tylko do tego, aby przenieść z bagażnika zakupy do mieszkania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
A może, jeżeli kobieta jest Ci bliska, Wasze wspólne zdjęcia, ewentualnie jej zdjęcia na czekoladzie?
![]() Moja koleżanka zamawiała takie coś dla mnie ![]() O tutaj ![]() Ale nie powiem jak smakuje ![]() Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2014-03-13 o 18:22 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Firma z podkarpacia robi świetny grawer na przedmiotach - to świetny pomysł na wyjątkowy prezent
xxxx pozdrawiam Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-03-14 o 09:56 Powód: link + kontakt |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Najlepiej zrobić coś w innej formie niż normalnie ale z zachowaniem pewnych reguł. Mój chłopak bardzo ciekawie mi się oświadczył. Sam pomysł jest chyba uniwersalny i pasuje też do mniej formalnych okazji. Więc tak… Czas akcji: zima. Miejsce akcji: polskie góry (miejsca nie zdradzę ![]() ![]() ![]() ![]() Podobne kieliszki widziałam ostatnio w http://www.grupart.pl/szklo-167.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Może coś bardziej ekscytującego? Np. skok na bungee albo lot helikopterem.
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
Ja bardzo lubię nietypowe, a najchętniej zwariowane prezenty, swojemu TŻ na dzień chłopaka kupiłam coś wyjątkowo zwariowanego
http://www.godstoys.pl/prezenty-dla-mezczyzn "Lordowski zestaw do ... ". Jak go dostał i rozpakował to szczę ka mu opadła i to był widok warty wszystkich pieniędzy ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Przyczajenie
|
Ja akurat mam torbę eko od KsyKsy i to nie jest dla mnie torba tylko i wyłącznie na zakupy. To przede wszystkim torba na uczelnię - mieszczę tam wszystkie książki, a i laptopa uniesie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Do mnie eko torby jako codzienna torebka nie przemawiają. A już na pewno nie na laptopa, bo według mnie nie są odpowiednio bezpieczne i wytrzymałe. Szczerze mówiąc skóra mi cierpnie jak sobie pomyślę, ze miałabym laptopa włożyć do eko torby
![]() Dla mnie są to torby na zakupy, na plażę lub do przeniesienia dużej ilości rzeczy, które nie mieszczą się do torebki - chociaż moje torebki są na tyle pojemne, że nie potrzebuję nosić dodatkowych poza nimi toreb. A rzeczy na uczelnię lub do pracy noszę często w torbie na laptopa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
Jasne, każdy ma swoje zdanie na ten temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
[1=bb410bd1fbb42d2edea92b1 ada01ce79bf3cfb02_603add0 278cd5;45539882]Koleżance przytrafił się lot balonem, farciara
![]() Ja mamie zafundowalam 2 osobowy lot balonem z szampanem "na pokladzie" na 40 urodziny, cieszyla sie jak dziecko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
BAN stały
|
piękny prezent! mi się osobiście marzy skok ze spadochronu tylko, że mój tż nie chce mi na to zbytnio pozwolić bo sam ma lęk wysokości i się poprostu obawia, że coś mi się stanie. cóż może moja przyjaciółka zafunduje mi taki prezent na urodziny :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.