![]() |
#61 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: W marcu nowe i używane :)
to może zamiast tuszu balsam regenerujący do ust Yves Rocher oraz zamiast próbki Amilie,która bedzie za jasna odsypkę podkładu Meow?
Oraz oczywiście maska. ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- ja własnie mam jasno-średnią ,oby nie był w rózowej tonacji.Jestem raczej ciepłym typem ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Mi również ![]() To przechodzimy na priv.
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej moze cos u mnie za
1. Nowa zafoliowana Vanille Noir edp 50 ml Yves Rocher 4. Nowe zafoliowane Comme une Evidence edp 5 0 ml Yves Rocher 2. Nowe mleczko perfumowane Vanille Noir Yves Rocher 200 ml
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
ok jutro rano pomierzę spodnie i napiszę Ci wymiary
byłam dziś przy okazj w YR, jeśli będą Ci pasowały to przygarnęłabym chętnie so elixir
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
wymiary spodni prezentują sie tak:
tally weilj :pas 44c, biodra 49 cm, wew.nogawka 81 cm bershka : pas 44 cm, biodra 49-50cm, wew. nogawka 80 cm ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- hm ostatnio pisałam o tych rzeczach: miniaturki (bez so elixir może być) dwufazowy płyn do oczu sexy pulp + so elixir najmniej zależy mi na płynie ode mnie spodnie x2 koszula bokserka jak wg Ciebe będzie sprawiedliwie? ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- ok, w takim razie może tak, bokserkę mogę dorzucić tak czy tak, bo i tak na mnie nie pasuje i nie ma sensu żeby leżała w szafie: 2x spodnie, koszula, bokserka za so elixir , sexy pulp, płyn dwufazowy co o tym myślisz? ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- tak, są bez metek ale leżały tylko w szafie
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
witaj,
napisz mi jeszcze które produkty za ktore produkty, bioliq rano byl wolny ale juz nie jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wieczne Kutango
|
niestety nie oddam tych zapachów za evidence..
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
hej, uprzedzalam ze czesc tych kosmetykow ktore chcialas jest problematyczna i bede miala odp w czwartek, niestety mam dopiero dzis. zelu juz nie ma i raczej niestety lieraca juz nic nie bede tu wstawiac. dorwalam pare rzeczy ale na tyle fajnych ze zostawiam na wlasny uzytek, ale n werbene dla ciebie trzymam wiec jakbys byla jeszcze na cos chetna to sie odezwij
![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:30 ---------- wiesz nie zapisuje swoich PW wiec tu nie moge polemizowac. mam tylko PW od ciebie jak cytujesz moja odp ze bede wiedziala wiecej w czwartek. po czym nastepuje zdanie o dokladce z lieraca.. niewazne, najwazniejsze ze wiem ze werbena sie zwalnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za zapach CuE YR
![]()
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Spodobała mi się jeszcze pomadka z yr ale nie wiem czy teraz to nie bedzie za dużo
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- A z resztą.... Za korektor oddam róż i już, nie będziemy kombinować ![]() ![]() Ślę z fołna ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- A nie, to już bez próbek ![]() ![]() Czyli ode mnie roz a od Ciebie korektor i pomadka ![]() Ja teraz jestem na wakacjach więc przesyłkę będę mogła wysłać dopiero w nastepny poniedziałek ![]() Jeśli Ci pasuje to zapraszam na priv. ![]() Ślę z fołna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Moze cos u mnie za VN wodę i mleczko i moze Nowy peeling roślinny do ciała 30 ml Yves Rocher? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
Hej! Ja też szukam VN. Może znajdziesz coś u mnie? Poza wątkiem mam jeszcze np wycofany już ze sprzedaży Cedr oraz Rose Absolue
![]() .... Ok, nie ma sprawy ![]() Edytowane przez 201608171256 Czas edycji: 2014-10-15 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za : Nowa zafoliowana Vanille Noir edp 50 ml Yves Rocher
2. Nowe mleczko perfumowane Vanille Noir Yves Rocher 200 ml najchętniej wymienię wraz z wodą VN
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
hej
coś za Nowa zafoliowana Vanille Noir edp 50 ml Yves Rocher Nowe mleczko perfumowane Vanille Noir Yves Rocher 200 ml najchętniej wymienię wraz z wodą VN
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.