![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce jesteście tu?????
Mi pasuje. Zglaszam sie ;]
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
ok. tez sie zglaszam pasi mi
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
to co mamy tak Ghole, Olusie...,Sare, Mnie kto jeszcze? Szkoda ze Jowisi nie bedzie, moze nastepnym razem. Niesmiertelny Puchatek chyba tez moze byc. Na miejscu sie cos wykombinuje. Tez zazwyczaj sie tam umawiam
![]()
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
no to super corza wiecej osob. Ja sie ciesze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
na pewno sie poznamy. Wizazanka wizazanke zawsze pozna. Ale moze i byc zdjecie (choc nie wiem czy mam jakies na kompie), albo miejmy cos charakterystycznego przy sobie po czym sie rozpoznamy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
z transparentem to może nie - ale jak na prawdziwe wizażystki przystało możemy dzierżyć w dłoni po błyszczyku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Ja sie pisze No mamy już : Ciebie, Ghole, Moniske, Olusie, mnie
![]() ![]()
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
No to fajnie
![]() ![]() ps. aha a czy odpowiada wam 18.30 a nie 18.00 bo ja pracuje i na 18 napewno bym się nie wyrobiła |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Może być 18.30.
Może być LUKRECJA. I niech będzie- jak pomysł z błyszczykiem nie pasi - to może być i zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Mi bardzo odpowiada i termin i godzina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
no to super. Badzmy tu w srode w miare mozliwosci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
piatek 06.01 jest ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
ale to gdzie sie spotkamy pod Puchatkiem? czy bezposrednio przed Lukrecja ?
Przy okazji WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MOJE KOCHANE "CZAROWNICZKI" NIECH 2006 ROK PRZYNIESIE WAM SPEŁNIENIE MARZEŃ, BADZCIE SZCZESLIWE I UŚMIECHAJCIE SIE PRZEZ CAŁY ROK, A PŁACZCIE TYLKO ZE SZCZESCIA. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ps. Ja też wam życze wszystkiego najlepszego w nadchodzącym 2006 roku , aby ten Nowy był lepszy od obecnego i żeby wszytko wam się układało tak jak sobie wymarzycie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
ustalimy wszystko w środę
![]() Ja Wam życzę: A=> analogii tworzenia B=> banalnych problemów ![]() C=> czystości duszy D=> dużego racjonalizmu E=> energetycznych ciał F=> fanatyzmu rozkoszy G=> góry spełnionych potrzeb H=> harmonii ducha i ciała I=> iluzji rzeczywistości J=> jak najwiecej pieknych chwil ![]() K=> katalogu wrażeń L=> lubieżnych snów ![]() M=> mądrości serca N=> nietuzinkowych przeżyć O=> ortodoksji wyobrażeń P=> prawa do marzeń i szczęścia R=> rozumnego każdego dnia S=> stanów delirycznych T=> towarzystwa rozkosznego ![]() U=> uwielbienia obowiązków W=> wiecznej pasji odkrywania Wizażu ![]() X=> razy wszystkiego naj naj naj Y=> Yeti rzeczywistych Z=> zrealizowanych celów Szczęśliwego Nowego Roku 2006 Czarowniczki ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Ghola jakie piękne życzenia
![]() ![]() ![]() Ja Wam wszystkim życzę dużo pięknych chwil, wielu przyjaciół i miłości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Ja również przyłączam się do wszystkch życzeń!
Aby przyszły rok nie był gorszy od obecnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.