![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WIOSNA w marcowej kosmetyczce ^^ :)
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Ok., to może:
noxzema za peeling Uriage lierac pomadka za artdeco baza? Wymienię Benefit, Essie, OPI, Ciate, Bourjois, Estee Lauder MARZEC - Forum Wizaz.pl
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
postaram się podać wymiary w najbliższym czasie, ale ciężko mi sprecyzować, bo przebywam aktualnie poza domem i muszę mamę o przesłanie ich poprosić. Zdjęciem niestety nie dysponuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Z kremu pod oczy zrezygnowałam, bo ma słabe opinie w sieci
![]()
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Kurcze, tylko ten nuxe widzę jeszcze u Ciebie, więc chyba nici skoro szukasz kremu za niego......
nowe Missguided,Zara, Asos, river isl., kosmet. MAC, Chanel,NYX https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49195590 Kosmetyki naturalne Dushka, Chanel, MAC, Shiseido https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1215911 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
Interesują mnie:
mascara Lancome, podkład Revlon Colorstay 180, CACHAREL edp Lou Lou ok.26/30ml LIERAC odżywczy balsam do ust lśniący róż |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
a możemy zrobic tak:
NOXZEMA Krem głęboko oczyszczający użyty 3 razy HIT NA KWC! - Iwostin fluid łagodzący kryjący SPF30 odcień jasny 60% z 30ml REVLON COLORSTAY podkład normal/dry odcień 180 SPF20 - 1 opakowanie - YVES ROCHER woda toaletowa MALINA 50/100ml - Garnier Łagodzący brzoskwiniowy mus do ciała 250ml NOWY! ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
podoba mi się kilka kosmetyków
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
tylko za inną sukienkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Hej, coś u mnie za:
NOXZEMA Krem głęboko oczyszczający VICHY DERMABLEND puder fixujący do wykończenia makijażu, transparentny, ok.70% GAL Odżywka keratynowa w "rybkach" zostało 19sztuk GAL Serum pod oczy w "rybkach" zostało 19sztuk wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=751977 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
VICHY DERMABLEND puder fixujący do wykończenia makijażu,
Flos-Lek Peeling enzymatyczny Clinique Redness solution baza wyrównująca odcień skóry SPF15 90% z 40ml - Clinique Age Defense krem BB odcień jasny LANCOME Virtuose czarna mascara NOWA! - może coś z tych rzeczy?
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Cześć,
czterech moich rzeczy za krem NUXE nie wymienię, bo są ledwo używane i łącznie znacząco przewyższają wartość kremu. Wymienię Benefit, Essie, OPI, Ciate, Bourjois, Estee Lauder MARZEC - Forum Wizaz.pl
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Jeżeli chodzi o kosmetyki, to raczej nie mam jakiejś sprecyzowanej listy, rzadko się w ogóle na nie kuszę
![]() A jeżeli chodzi o odzież, to noszę L i buty 39. Coś z tego modnego mogłabym przygarąć. Poza tym - książki kucharskie, jakieś drobne sprzęty do kuchni, ozdoby kuchenne. ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- a jaka to pojemność jest? 100 ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
dużo mi wpadło w oko
![]() - Iwostin fluid łagodzący kryjący SPF30 odcień jasny 60% z 30ml - VICHY DERMABLEND puder fixujący do wykończenia makijażu, transparentny, ok.70% - VICHY Dermablend Intensywnie kryjący podkład w sztyfcie odcień najjaśniejszy (11) używałam go w roli korektora i nie chce się skończyć, na pewno jest już po terminie ale zachował wszystkie właściwości- zostało jakieś 80% a i tak nie będę go już używać, bo jest zbyt kryjący dla mnie.
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
podoba mi sie
REVLON COLORSTAY podkład normal/dry odcień 180 SPF20 YVES ROCHER woda toaletowa MALINA 50/100ml
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Hej,
a który podkład by Cię interesował? Jeśli chodzi o sukienkę to wymiary podam jutro, ok? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
A dorzucisz jeszcze trzy rzeczy?
Jeśli tak to baza jest Twoja ![]() Flos-Lek Peeling enzymatyczny do skóry naczynkowej ok.30/50ml Garnier Łagodzący brzoskwiniowy mus do ciała 250ml NOWY! YVES ROCHER woda toaletowa MALINA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
A masz jakaś wish liste?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
A może.maszjeszcze.coś.z.mo jej wish poza watkiem? Ta maskę litrowa wolałabym na coś.stricte.z.wish
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Hehe to widzę,że masz lekkiego bzika na punkcie podkładow, ja swego czasu też miałam i teraz mam ok 10 rożnych
![]() Podaję wymiary: Dlugosc od ramienia - 78cm Szerokosc w biuscie - 39cm Dlugosc od pachy - 58cm Ja u Ciebie chcialabym wstepnie: - NUXE Nuxellence Jeunesse krem przeciwstarzeniowy ml NOWY! - LIERAC Diopticreme krem przeciwzmarszczkowy pod oczy 10ml NOWY! - LIERAC Magnificence krem do twarzy przeciwzmarszczkowy 40/50ml - LANCOME Virtuose czarna mascara NOWA! - Flos-Lek Peeling enzymatyczny do skóry naczynkowej ok.30/50ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
nie oddam spódniczki za kosmetyk :niee:
Mogę oddać sukienkę ![]() Ale jezeli Ci nie odpowiada, to oczywiscie nic na siłę ![]() mozemy pozostac przy kremach vichy za serum ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- sukienka jest z takniny jakby kreszowanej, nie wymaga prasowania i nie gniecie się ![]() na dokładny skład musiałabym spojrzec na metkę. ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- hmmm... kurcze buty są fajne, porządne, nie w moim ztylu, Ale zapytam mamy czy by niechciała tych: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1389011673 to typowe 39? na wąska czy szeroką stopę.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Zależałoby mi najbardziej na kremie Nuxe i kremie pod oczy - czy taka wymiana by Ci odpowiadała?
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Kurcze, szkoda! ![]() Hmm a masz może jakś krem silnie nawilżający/nawadniający? (Do twarzy, nie tylko pod oczy). Podsumowując - chciałabym się wymienić za jakiś fajny krem i do twarzy i pod oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.