![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Żenująca sytuacja: facet przede mną ucieka
Nie rozumiem. Przeciez napisalam, ze sprawa wyjasniona. Niektore z Was tak pisza jakbym sie go uczepila i robila niewiadomo co. Pisalam przeciez, ze nawet z nim nie rozmawialam. Nie czailam sie, nie lazilam za nim ani nic...
A sytuacja byla glupia, nie umialam tego po prostu olac i napisalam z prosba o rade jak to rozwiazac. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Coffe pewnie zamiast postarałam przeczytała postaram
![]() Masakra z tym gościem, za smarkaty to on jest dla Ciebie, bo zachował się jak ostatni tchórz i w dodatku obmawiał Cię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
and cigarettes
|
Malagenia
Nie, coffeE przeczytała poprawnie, jednak nie ogarnia tego "zrobiłam mu na złość, taka jestem dojrzała". Cytat:
I naprawdę nie wiem, dlaczego jemu ma być głupio, że dostał karteczkę cichaczem, jak w podstawówce od jakieś koleżanki w pracy. Nie rozumiem dlaczego ma mu być głupio, że jakaś koleżanka z pracy nagle rzuca fochy i zmienia zdanie, bo dostała kosza. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko, ze zapominasz o tym jak on sie zachowywal, gdyby to zwyczajnie olal i zachowywal sie normalnie to bym sobie dawno odpuscila. Nie wiem jak Ty bys sie czula gdyby facet uciekal i sie chowal za smietnikami kiedy Ty zwyczajnie idziesz do pracy :P wiec raczej nie moje zachowanie bylo obsesyjne :P A, no i nie kazalam kolezance z nim gadac, sama widziala te chore akcje z uciekaniem etc. Zreszta niewazne, juz po sprawie ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cieszę się, że z tobą nie pracuję, wydajesz się jedną z tych osób, które wszystko byle był dramat, zamiast normalnie, na spokojnie. Ale spoko, 23 lata, może ci jeszcze przejdzie, czego ci - i twojemu otoczeniu - życzę. A co do jego reakcji, powiedziałabym, że mieściła się w granicach normy. Twoje zachowanie było przedziwne. Nie wiedział o co ci chodzi. Zapraszano mnie już na kawę na ulicy - nieznajomi mężczyźni. Zagadywano mnie w czytelniach bibliotek, w autobusach, itd. Ale gdyby mi współpracownik, czyli znajoma osoba, wsunął karteczkę z zaproszeniem sądziłabym, że jest lekko mówiąc stuknięty i pewnie też zachowywałabym się dziwnie, chociaż trudno mi powiedzieć jak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To prawda. Pisanie liścików do kolegi z pracy jest dziecinne, tym bardziej gdy nie nawiązało się z nim jakiejś bliższej relacji. Wtedy taki dowód zainteresowania miałby swój urok. Nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, że uznał ją za dziwną. Masz dostęp do jego umysłu i jego uczuć? ![]() II akapit Facet został postawiony w niezręcznej sytuacji, co nie oznacza, że nie mógł się zachować bardziej asertywnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
Ja uciekałem przed dziewczyną w szkole podstawowej w 4-5 klasie jak chciała mnie do tańca na dyskotece zaprosić. W tym wieku to nienormalne, ale fajny wątek. Można się było oderwać od roboty i chwile pośmiać XD
hehehe wieczna beka z podludzi xD |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
no jak to zaspokaja twoje intelektualne potrzeby to faktycznie, wieczna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No widocznie nie zawsze w każdej firmie każdemu pracownikowi jest przydzielony adres mailowy. Ja takiego np nie mam. Widzę, że niektóre z Was dosyć ostro mnie oceniły. Nie chce mi się tłumaczyć już, co do wypowiedzi kolejnej_wizażanki powiem tylko tyle, że moje otoczenie na moje towarzystwo nie narzeka i chętnie spędza ze mną czas. Może faktycznie zagrywka była dziecinna, przyznaję się - ale to chyba nie powód żeby oceniać mnie aż tak negatywnie ![]() I powtórze jeszcze raz - nikogo nie obgadywałam, bo nie mam takiego zwyczaju, rozmawiałam tylko z JEDNĄ koleżanką na ten temat i nie powiedziałam złego słowa na niczyi temat, chciałam po prostu się dowiedzieć jak rozegrać niezręczną sytuację, którą UWAGA - JA SPROWOKOWAŁAM, przyznaję się. Atmosfera w pracy już nie jest tak napięta. A może to po prostu ja zmieniłam swoje nastawienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pracuj dalej i się nie przejmuj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.