![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Dziewczyna 193cm wrostu.
Rozwalają mnie rady
"zostań modelką" "zacznij grać w kosza" Jezu. ![]() Autorko wątku - ja nie będę ci mydlić oczu, to jest trochę "za dużo" jak dla mnie - ale nie jest to żadne kalectwo, po prostu jesteś wyjątkowa. Jedna kobieta ma pieprzyk na twarzy - z którego uczyni atut lub znienawidzi, a jedna jest bardzo wysoka. Nie mozesz zrobić nic innego jak zaakceptować, na wiele rzeczy nie mamy wpływu i niestety - nic z tym nie zrobisz. Zamiast się martwić rzeczami niemozliwymi pomyśl co możesz zrobic zeby poczuć się lepiej sama ze sobą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, że nie podskoczy, bo dla każdego faceta, który pisze w ten sposób, kobieta zaczyna i kończy się na zdjęciu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
Są faceci które lubią wysokie dziewczyny, więc niech autorka założy mini i pójdzie na imprezę, to znajdzie sobie jakiegoś amatora.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
no
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
BAN stały
|
![]()
Nie przejmuj się. Może śmiesznie brzmi to w ustach osoby, która ma 181 cm wzrostu jednak jesteś wysoka a to sprawia, iż jesteś piękna. Uwierz w to może aby poczuć się pewniej zacznij trenować np. taniec. Jesteś wartościową kobietą także nie szukaj sobie chłopaka na siłę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Chyba innej rady nie ma jak spróbować siebie zaakceptować taką jaką się jest
![]() ![]() Beznadziejny, jak Ty coś wypalisz, to ręce i nogi opadają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
and cigarettes
|
Nie zrozumiałaś.
Nie chodzi mi o to, by nie zaakceptowała swojego wzrostu. Chodzi o to, by zrobiła z niego swój atut, zaakceptowała jako swoją cechę, a nie z perspektywy innych, nie poprzez "bo inni by chcieli, więc i ja muszę", nie poprzez wmawianie sobie zazdrości innych. Kobiecie, która ma bardzo duże piersi napisałabyś "te z miską A zazdroszczą i płacą za operacje, nieważne, że cię boli kręgosłup, inne zazdroszczą"? To nie jest argument. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i na pewno poczujesz się pewniej, autorko, kiedy trening doda Ci gracji i wyrzeźbi sylwetkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dumnym można być z tego jakim się jest człowiekiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#72 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Autorko, 193 centymetry to u nas rzeczywiście rzadkość, ale może spróbuj uczynić ze swojej wyjątkowości atut? Nie masz wyjścia- postaraj się polubić swój wzrost, skoro nie można tego zmienić. Ładna, wysoka kobieta może przyciągać wzrok nie tylko w sensie krytycznym czy negatywnym. Modelką może nie masz szans zostać ale może spróbuj ubierać się oryginalnie (widzę Cię w małej czarnej i przyciagającej oko bizuterii)? Nie wstydź się wzrostu a raczej go wyeksponuj, skoro taki masz i przekształć go w swój atut.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() (tak, mam mniej niż 180cm wzrostu) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Dla beznadziejnego kobieta kończy się na .jpg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Wszystko zalezy od figury nie od wzrostu. Co innego kobieta o takim wzroscie z nadwaga co innego kobieta normalna.
Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Haha to widzę, że wszystko zależy od indywidualnych preferencji ![]() ![]() ![]() Do Autorki: Kto powiedział, że facet musi być koniecznie wyższy od dziewczyny? ![]() Nie rozumiem Twojego problemu chyba z jeszcze jednej przyczyny - miałam w liceum pewną nauczycielkę - wzrost na oko >185cm. Zawsze ładnie ubrana, świetny charakter, no po prostu rewelacyjna kobieta ![]() ![]() Edytowane przez eura28 Czas edycji: 2014-04-05 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Ja nie rozumiem osob z podejsciem no daj spokoj, przesadzasz. Ja nie wyobrazam sobie miec tyle wzrostu. Nie mowie ze ogolnie to cos dziwnego bo tak nie jest, ale ja bym sie zle czula ze soba. Mam 170cm i serio czesto czuje sie zbyt wysoka bo wiekszosc dziewczyn jest nizsza.
Po prostu trzeba wiedziec ze nic sie z tym nie zrobi i nie myslec za bardzo o tym Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Serio, nie rozumiem dziewczyn, które mają 170-175 cm i czują sie nie wiadomo jak wysokie
![]() ![]() A do autorki - Twojemu kompleksowi sie nie dziwię, bo jesteś bardzo wysoka jak na kobietę. Nie pozostaje nic innego jak to zaakceptować, bo nic z tym nie zrobisz. Zapisz się do tego Klubu Wysokich, tam znajdziesz akceptację, wsparcie, osoby z podobnymi problemami, a może i miłosć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo podejrzewam ze do tego pije ten post ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
ja jestem z drugiego bieguna - zaledwie 157 cm.
czasem czuję się jak dziecko - np. w windzie, otoczona przez wyższych ludzi. a jeśli chodzi o wzrost faceta - tak, dla mnie facet zaczyna się od 180 cm. obecny 184 cm. zawsze miałam wysokich mężczyzn. wolę mniej atrakcyjnego wysokiego niż niższego super zbudowanego przystojniaka . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wizażowe podwójne standarty to coś do czego się już przyzwyczaiłem i się nie przejmuje. Kobieta ma prawo odrzucić faceta za każdą bzdurę i większość przyklaskuję, ja nie mam prawa akceptować dziewczyny wyższej prawie o głowę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
2. Nie oskarżaj mnie bezpodstawnie o hipokryzję. Mam wiele wad: jestem złośliwa, mam paskudny charakter, do niedawna bylam zdeklarowanym singlem. Ale nigdy nie byłam hipokrytą. Beznadziejny: Jest jakaś róznica między stwierdzeniem: "Nie podobają mi się wysokie kobiety" a "Dla mnie kobieta kończy się na 180 cm". Do pierwszego twierdzenia masz święte prawo: równie dobrze mogą Ci się nie podobać rude, jak niejaka Mijanou. Ale drugie twierdzenie jest po prostu dokuczaniem i zlośliwością. Więc: albo Ty użyłeś zlych słów (mi się to też zdarza i często ludzie mylą moją szczerość ze zlośliwością, choćby w jednym z moich poprzednich postów w innym temacie) albo wiekszość Użytkowniczek tego forum źle zrozumiala to, co chcialeś przekazać. Taki urok słowa pisanego.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2014-04-05 o 14:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
BAN stały
|
W takim razie po co te wyzwiska od kurdupli?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Wtajemniczenie
|
Ruda i złośliwa Mijanou
![]() ![]() ![]() Mogłem się wyrazić ładniej ale i tak już wszyscy mają mnie za trolla wiec co mi za różnica ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Wizażowy Kot Igor
|
Uznaj to za nauczanie poglądowe. Nic tak nie uczy empatii, jak poczucie na własnej skórze, jak to jest, gdy ktoś Cię rani. I chyba to wyjaśnilam już w pierwszym poście osobie zainteresowanej. Nie wydaje mi się, by te slowa były skierowane do Ciebie, Ziomek.
Beznadziejny, niestety, too late. Od niedawna zweryfikowałam swoje poglądy na temat bycia singlem a to za sprawą pewnego faceta ![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
chyba pocisk na niskich facetów jest 100 razy częstszy niż na wysokie kobiety, więc nie przyjmuję tej argumentacji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Gdzie wy widzicie ten pocisk na niższych kolesi? Przeca większość mijanych facetów na ulicy nie przekracza 175 cm wzrostu (tak na oko, zwłaszcza starsze pokolenia są niższe) i jednak ma dziewczyny, żony czy narzeczone. To głównie faceci sobie wkręcają że dla kobiet wielkim problem jest niezbyt wysoki wzrost faceta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.