![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam chętnych do wspólnego wyjazdu za granicę :)
Dziewczyny weźcie mnie ze sobą. Co prawda mam tu pracę którą lubię ale chce przeżyć coś nowego pomieszkać w innym miejscu. Sama napewno nie pojade brakuje mi odwagi. Mieszkam niedaleko trójmiasta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Tęz szukam osoby z którą można by wyjechać,byłabyś zainteresowana...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
a czy jest ktoś zainteresowany wyjazdem na camp america? albo jakiś wolontariat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Ja jestem zainteresowana wolontariatem, sama szukałam ale nie wiem czy się odważę jechać. Miło by było mieć towarzystwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Witajcie,
również zastanawiam się nad wyjazdem za granicę. Jestem z okolic Katowic. Mam 24 lata, niedawno skonczylam studia. Moj angielski jest słaby, nie ukrywam-zaczęłam coś w tym kierunku działać, bo się uwsteczniłam z językiem ang. ![]() Może jakieś wspólne spotkanie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Hey dziewczyny, ja bardzo chcę wyjechać pomimo , ze mam tu pracę ale chcę po prostu zmienić swoje życie i spróbować czegoś nowego w nowym miejscu...
od jakiegoś czasu obserwuję ogłoszenia i najwięcej pracy jest w niemczech i w holandii. Czy któraś z was była by zainteresowana tymi kierunkami??? jeśli tak to może jakieś spotkanie bo przez ciągłe pisanie na forum do niczego nie dojdziemy a czas leci ![]() ps. mieszkam w warszawie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
cześć,
w Niemczech trzeba znać niemiecki…a ja np.nigdy się go nawet nie uczyłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
cuore.del.sole@gmail.com ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Hej dziewczyny ![]() Mam na imie Ewelina ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja też właśnie szukam kogoś na wyjazd, najlepiej do UK, bo znam angielski. Mam 24 lata i chciałabym wyjechać w celu zarobkowym. W sumie sprawdzałam w necie i jest dość sporo ofert. Jaką pracą byłybyście zainteresowane? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Witam
Jeżeli jesteś zainteresowana UK zapraszam na szczegóły pixelles@interia.pl Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
![]()
witam znam wszystkie lokalne zakłady pracy w mojej okolicy budują fabrykę żelków haribo i potrzebują 2,500 tysiąca pracowników a tak wogule w firmie w kturej pracuje jest nabór na święta pracowników już tam pracuje około 60 polaków ale może ich być więcej nie liczyłem cały czas przyjmują bez języka i z językiem jak chcecie to dajcie jakiś kontakt zobaczę co zdziałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Mam 38 lat jestem z Podkarpacia (okolice Rzeszowa). Chciał bym wspólnie z kimś wyjechać do pracy za granice, interesuje mnie Holandia i Niemcy. Wyjazd planuję na początku roku 2015. Chętni/ne proszę pisać pod e-mail: andrzejkrol75@gmail.com
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
Witam,
Ja się wybieram do Bristolu w połowie stycznia albo początek lutego. Jak ktoś chętny to pisać: k.miszke@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
Ojej pamiętam gdy to ja wyjechałam. Czułam sie strasznie samotna, bez najbliższych wokół siebie i ojczystego języka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
szukam dziewczyny jestem polakiem od jakiegoś czasu w anglii (wielka Brytania) pomogę zabiorę do siebie mam dwuosobowy pokój pomogę znaleść pracę i pozałątwiać formalności nip, otwożyć konto bankowe znam angielski nauczę angielskiego. Kawaler 22 lat sam poszukuję pracy teraz to bym załatwił dla dwojga przy jednej okazji jak już znajdę dla siebie to nie będę się kłopotał w pomaganie innym bo nie warto ale puki jest okazja to może jeszcze coś wykombinuje zależy jaka dziewczyna może i mógłbym kupić nawet bilet lotniczy ale nic na siłę zakwaterowanie jest praca by się znalazłła iż obok są dzielnice przemysłowe zakłady produkcyjne fabryki i magazyny i restauracje. śmiało zostawić jakiś skype na priv jak jakaś zainteresowana mnie też czas goni i na siłę dziewczyny nie będę szukał bo sam wyląduję na bruku ale z kimś to i raźniej i łatwiej a ja jestem jako i tłumacz i przewodnik więć jak kturaś zechce skorzystać to pisać jak nie to nie już się z tym pogodziłem już i tak kilka chętnych chłopaków i dziewczyn było ale widocznie się rozmyśleli bo gdzie tam oni sobie sami poradzą ha mi szasem jest ciężko z angielskim w paluszku a im bez języka no powodzenia
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
A czy jest ktoś chętny na wspolny wyjazd na studia do UK? Glownie interesuje mnie Londyn i Leicester. Jesli tak, to prosze pisac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Hey, ja bym z chęcią dołączyła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Ja mam zamiar wyjechać do UK, ale nie do Londynu, tylko Bristol, na początku roku. Jakoś przełom stycznia/lutego. Ktoś chętny, to pisać na maila: k.miszke@wp.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
![]()
hej,odezwij sie jesli nadal jestes zainteresowana wyjazdem .Ja rowniez chcialabym ale sama nie mam odwagi
![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Hej Jesli jestes jeszcze zainteresowana wyjazdem odezwij sie.Ja niestety sama sie nie odwaze ale z kims zawsze razniej ![]() Pozdrawiam ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Hej,ja mam 27 lat i chcialabym rowniez wyjechac ale sama niestety sie nie odwaze.Z kims zawsze razniej.Odezwij sie jesli jestes nadal zainteresowana malutka1248@wp.pl ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- odezwij sie: malutka1248@wp.pl ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- odezwij sie malutka1248@wp.pl ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- DZIEWCZYNY Jeśli jesteście nadal zainteresowane wyjazdem odezwijcie się,bo ja niestety sama się nie odważę wyjechać,a z kimś zawsze raźniej ![]() malutka1248@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
ja chcę wyjechać, mieszkam w Warszawie, może jakieś spotkanie uskutecznimy? szukałas już w ogóle czegoś? jaki kraj Cię interesuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
witajcie, mam na imię Marcin mam 27lat i szukam chętnej osoby na wyjazd do angli. jeżyk angielski jest u mnie kiepski i dokładnie się nie dogadam, ale wszystkiego można się nauczyć. Zanim jednak wyjedziemy to na pewno jeszcze w PL trzeba załatwić jakieś lokum w angli żeby na miejscu nie było problemów. a co do pracy to wiadomo jakiś informacji poszukamy jeszcze tu w PL a resztę będziemy już załatwiać na miejscu.
.....ODPOWIEDZI PROSZĘ KIEROWAĆ NA PW..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
Podaj meila
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Szukam chętnej do wyjazdu za granicę, jako au pair.
Ściślej mówiąc do Irlandii. Jakby ktoś był chętny to napiszcie do mnie wiadomość prywatną ![]()
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
Czesc, jestem chetna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Ktoś planuje wyjazd w przyszłym roku styczeń/luty?
Myślalałam o wyjeździe do UK ![]() Ktoś to byłby chętny do wspólnego wyjazdu - piszcie ![]()
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Jutte, nadal myślisz o wyjeździe do UK?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Ktoś myśli o wyjeździe do Holandii?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.