![]() |
#61 |
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
#62 |
Raczkowanie
|
A nie no,uczę się czasami
![]() Mam wrażenie,że im jestem starsza,tym co raz więcej moich dobrych koleżanek odwraca się ode mnie.Ostatnio znów straciłam kontakt z jedną z nich,gadałam z nią o wszystkim,znamy się parę lat.I olała mnie,bo znów zaczęła się kolegować z byłą przyjaciółką,która kiedyś była również była moją przyjaciółką.Takie pogmatwane.Ale chyba nie ma sensu napierać na kontakt. |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Może to ja jestem sceptycznie nastawiona ale chyba zraziłyby mnie takie wiadomości od faceta na początku znajomości i to pewnie do tego stopnia, że przestałabym pisać z kimś takim. Cytat:
Mimo to dzisiaj chciałabym chociaż tej sprzeczki z nim, byleby tylko był... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam tak samo. teraz bez niego widzę, że jestem taka warzywno-spokojna. On budził we mnie takie instynkty, że miałam ochotę mordować. Dlatego zgadzam się w zupełności, z tym, co napisała elve (po raz któryś już ;p ) Mój ukochany eks po ostatniej nocnej jeździe, rano wypisywał przeprosiny, jak on to mi wynagrodzi, przeprasza, bla bla bla. Od ponad doby mam spokój. Nie wiem, co się dzieje ze mną, ale chyba zaczyna do mnie docierać, że bez niego mogę być szczęśliwa. Zaczęłam już nawet realizować jedno z moich marzeń. Zawsze myślałam, że nie dam rady, a tu spotkała mnie miła niespodzianka -poradziłam sobie całkiem, całkiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny resztkami sił się powstrzymuję, żeby nie napisać do niego i poprosić o spotkanie, rozmowę... to takie żałosne
![]() Cały dzień spędziłam myśląc o nim, wróciło mi to cholerne poczucie winy. Czuję się jak dzień po rozstaniu a nie miesiąc po ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Nie wiem, kurczę, co Ci poradzić, żeby zadziałało. Ja miałam takie pokusy i im ulegałam. Mnie pomaga trochę skupienie się na tym, co złe, wywlekam wszystkie negatywne cechy eksa. Rozstanie samo w sobie jest cholernie ciężkie, starajmy się chociaż resztki godności zachować, bo potem zostanie koszmarny kac.
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zazwyczaj też staram się myśleć o tym co było złe, jednak tych dobrych rzeczy było w nim więcej. Najlepiej by mi zrobiło skupienie się na tym jaki On jest teraz, jakim stał się człowiekiem, a ja jak na złość pamiętam to jaki był kiedyś. Nie tęsknie za nim dzisiaj, tęsknię za tym co było rok temu. Ciągle się zastanawiam czy gdybym go nie zraniła też taki by się stał, czy może nadal byłby świetnym człowiekiem. Chociaż wydaje mi się, ze to wynika trochę z tego że w przeszłości się nie wyszalał, nie miał innych dziewczyn, nie miał kumpli, byłam tylko ja. Może prędzej czy później by mu "odbiło". |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Ja do wczoraj sie czulam dobrze,a dzis znowu jakis dol,chyba z okazji swiat, i tak mam ciagle wahania nastrojow i co chwile zmieniam zdanie. Pogoda popsula...kupilam jakas powiesc pt. "Gdybys teraz mnie zobaczyl" jakos ten tytul wpadl mi w oko.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Konto usunięte
|
confused women - jesteś na rozstaniowym? nie tak dawno chyba czytałam, że pisałaś coś o swoim tż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Ja czuję nic. Po jego dzisiejszych próbach kontaktu ze mną...
Napisał, że jeszcze może być dobrze. Ale obydwoje potrzebujemy przerwy. :O |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Też odnosicie wrażenie, że im ładniejsza pogoda, tym cięższa do zniesienia tęsknota?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zauważyłam u siebie pewien dziwny objaw. Chyba rzeczywiście jestem uzależniona od tych zjazdów emocji. Gdy eks się odzywa to mnie wkurza jego beznadziejne, dziecinne zachowanie, ale jednocześnie w jakimś sensie sie uspokajam, bo COŚ sie dzieje. Boje sie, że za kilka dni znó dopadnie mnie dół, gdy urwiemy zupełnie kontakt.
Daidai konjou ajisai... Edytowane przez GhostInTheFog Czas edycji: 2014-04-20 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Jak do mnie sie odzywa,to mam mieszane uczucia, z jednej strony jakies pozytywne,ze pamieta o mnie itp,a z drugiej jednak,negatywne,bo jednal nie potraktowal mnie za fajnie
![]() ![]() |
![]() |
#74 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
No bo najbardziej boli obojetnosc,bo wtedy wiadomo,ze juz komus nie zalezy nawet
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Konto usunięte
|
napisałam 'do szuflady'. czuję się jakby mi milion kamieni z serca spadło. wysyłanie jest zbędne.
elve dziękuję za dobrą radę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Ja wczoraj sie gapilam w okno,jak zakochane pary szly na spacerze...moze i bym miala z kim wyjsc,ale to nie to samo..
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Wiecie... Jeszcze pół roku temu udzielałam się na tym wątku jako jedna z najbardziej załamanych
![]() A dzisiaj żyję, mało tego, żyję świetnie i mam mnóstwo planów na przyszłość. Ból to takie coś, co mija. A złamane serce bije dalej. Kochane, głowa do góry. Dzisiaj ON jest dla was całym światem - za kilka miesięcy będzie wspomnieniem. Dzisiaj płaczecie, ale jeszcze wzruszycie nad tym ramionami. Naprawdę. Wiem coś o tym - ja też kochałam do szaleństwa.
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co u Ciebie?
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
To milo sie czyta takie cos,jest jeszcze nadzieja na lepsza pzyszlosc
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak się nie odzywa, to sobie myślę - super, ma mnie gdzieś, bardzo dobrze, że z nim zerwałam... /po chwili/ tęsknię za nim A jak już się odzywa - niech mi da spokój, czego on chce / miło, że się odezwał / nie cierpię go/ tęsknię za nim i tak w kółko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mimo, że byłam teraz przez ten króciutki okres z byłym facetem i dało mi to jakąś namiastkę szczęścia i poczucia, że może jeszcze być ok, teraz zaczynam uświadamiać sobie, że to nie za nim tęskniłam (bo i jak można tęsknić za kimś, kto traktował mnie jak śmieć i przedmiot) ![]() Edytowane przez OpusPocus Czas edycji: 2014-04-20 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Zawsze mniej mnie bolało jak było ciepło, w tym okresie przyroda daje tyle powodów do radości, że bez problemu można się cieszyć każdym dniem ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#90 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.