![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Flowerbomb,Cinema Festival YSL,Babydoll,AoD,Burberry Body Gold Rose, Signorina
Signorina Salvadore Farragamo 18-20/100 ml EDT (Uwaga! Tester bez korka).
mogłabym oddac 20ml ale odlewki jak chcesz to napisz pw. poz]dr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: Flowerbomb,Cinema Festival YSL,Babydoll,AoD,Burberry Body Gold Rose, Signorina
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
coś za La Petite Robe Noire 15/30ml EDT
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=765017&page=2 poza wątkiem mam kilka próbek- Dior J'adore, Versace, CK Truth (30 ml ze 100) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Louisko,
Narazie nic nie znalazłam, choć LPRN mnie kusi. Mam jedną chętną poza tym forum na kupno J'adore, dam znac jak cos się wyklaruje. Kurczę, my się coś mijamy ciągle ![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Niestety, Chloe jest mistrzem drugiego planu, zupełnie przypadkiem się tam znalazł, nawet nie zwróciłam uwag. Tych zdjęć już nie ma żeby nie kusiły
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Wiesz, podoba mi się Signorina, ale jednak to trochę za mało, by mnie przekonać do oddania Diorka.
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- La Petite nie znam, więc spróbuję przetestować na dniach... Generalnie to poluję teraz na J'adorka klasycznego, więc jakby mi ktoś zaproponował to nie wahałabym się. Ale przemyślę i dam znać ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- A wymiany w Wawie też b.lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
Dot.: Lipiec: La petite Robe Noire, Signorina, Flowerbomb, Venise.
la petite robe noire 15*/30ml mnie interesuje
![]() a nie oddam coco za signiorine ,pozatym interesuje mnie tylko eleganza a miss dior le parfum juz nieaktualne niestety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Hej,widzę na Twoich zdjęciach Aliena Essence Absolue,Czy jest szansa na odlewkę?Mam z Twojej listy min.Chanel Coco Noir
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
A LVEB czy Aliena już nie masz? Bo podejrzewam, że ten zapach będzie dość mocny i nocny, a ja wolę słodziaki:P
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Chętnie bym się wymieniła za Diorskin Nude, gdybyś miała+coś do tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Właśnie po obczajce na kwc zobaczyłam flakon i przypomniałam sobie, że go testowałam niedawno, niestety nie podpasował mi, z tych względów o których pisałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem,myślę jakieś 10-15ml,ja mam ok.85/100ml,więc tylko odlewkę mogę oddać,tylko problem w tym,że nie mam atomków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Kliknij w ustawienia konta(prawy górny róg), potem na środku po lewej stronie masz Twój panel kontrolny, następnie Ustawienia & opcje i tam klikasz w drugie od góry, czyli Edytuj podpis i gotowe. Bardzo ułatwia życie
![]() To chyba będzie ciężko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Właśnie chodzi to,że ja również lubię flaszki
![]() ![]() Tresor Midnight Rose mam,Signiorina nie w moim typie,miałam próbkę z Sephory i to nie mój klimat.Guerlain lubię,ale nie chciałabym pozbywać się całej szanelki. Chanel jak już pisałam mam ok 85/100ml,więc odlewka nawet większa wchodzi w grę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
Louisko kochana
![]() Coś ten J'adore przykleił się do mnie, zaproponowałam cenę tamtej dziewczynie, ale nie piszę (jeju, jak ja nie lubię wyceniać perfum- jakbym dzieci sprzedawała ![]() ![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
miss została mi jedna,tylko nie moge zaktualizowac .Trudno,może innym razem
![]() Pozdrawiam,Diana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Spodobała mi się jedynie Mała Czarna ale jest jej jednak trochę za mało... Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
Louisko,
Nie wiem jakie masz pojemności, ale podobają mi się: Bombka, chanelki, tresor ( ale jego chyba masz duzo, prawda ? ) i Alien - czy w ogole byłaby szansa na cokolwiek z w/w ? ![]()
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Spodobały mi się tylko Tresor Midnight Rose
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
Ach, szkoda, ze go tak duzo - nie pałam do niego taką miłością, by dwie flachy Diorków oddawać
![]() Kurczę, chyba będę czekać albo na dokładkę u Ciebie albo się w koncu na La petite zdecyduje, chociaz mam swoją i bardzo rzadko jej niestety używam ![]() No zobaczymy jak to będzie, mam nadzieję, ze w koncu nam się uda ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Niestety Tresor to za mało a Signorine i LPRN mam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.