|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
Pokaż wyniki sondy: Czy wolałabyś, aby Twój chłopak był prawiczkiem? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
56 | 31,28% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
123 | 68,72% |
Głosujący: 179. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 | |
BAN stały
|
Dot.: Sonda: prawictwo
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
i kolejny przykład mądrości inaczej
tak, bądź prawikiem, stwórz sonde, czy kobiety takich chcą, nabierz przekonania, że nie chcą - i potem spróbuj przestać być prawikiem te lęki, te niedomagania, ta sieka we łbie - cudowna sprawa działanie w praktyce zasady Darwina o przeżyciu najstosowniejszego - tak widzę takie tematy; jako torpedowanie samego siebie, zanim sie coś zrobi; "internet - nie dla idiotów" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
BAN stały
|
NAskakujesz na mnie, a ja miałem po prostu na myśli to, że spotykanie kogoś dla samego zaliczenia nie było i raczej nie będzie w moim stylu; po prostu taki mam charakter.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
nie mówię o tobie,ale ogólnie.
spotykając kogoś nie oczekuj,że ilość związków będzie jednoznaczna z ilością partnerów seksualnych,to nie jest wyznacznik. przyjmnij to do wiadomości ,a zmieni się twoje podejście . twoja deklaracja o braku powaznych związków nie wystawi ci cenzurki o braku doświadczenia seksualnego.nie musisz się chwalić każdej dziewczynie,że jesteś prawiczkiem,powiedz tylko tej,która bedzie ci na tyle bliska,że nie będzie miało to dla niej znaczenia,a nawet ucieszy się,że nie jest jedną z wielu ,patrz moja wypowiedź : Cytat:
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2014-05-02 o 09:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
wolałabym doświadczonego, ale takiego, który miał jakąs stałą partnerkę,a nie,że robił to z byle kim albo poszedł do burdelu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Właśnie. Może następnym razem dla rozwiania wątpliwości trzeba zrobić ankietę - wolisz prawiczka, czy chłopaczka, który poszedł do burdelu żeby poczuć się lepszym nieprawiczkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
multitasking ninja
|
Wolałabym doświadczonego partnera niż prawiczka. Faceci bez doświadczenia kręcili mnie, jak miałam 15 lat
![]()
![]() |
#71 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Dobra, koniec tego pieprzenia... W niedzielę zmieniam hasło i mnie tu już więcej nie ujrzycie. Może uda mi się z czasem znormalnieć. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
a to swoją drogą. Wolałabym prawiczka niż ruchacza wszystkiego co się da. Tacy mnie obrzydzają.
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#75 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
BAN stały
|
Dziewczyny, wyniki mnie lekko zszokowały. Spodziewałem się 95 % - 98 % na nie. Wiem, że taka ankieta nie jest zbytnio wiarygodna, ale sądzę, że trochę prawdy w niej pewnie jest i są dziewczyny, które mimo swojej mniej lub bardziej bujnej przeszłości seksualnej wolałyby prawiczka.
Szkodak, że żadna nie chcę uzasadnić swojego wyboru na "tak". Może jakaś się w końcu znajdzie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Wtajemniczenie
|
Niektóre są niepewne siebie albo bardzo zazdrosne i chcą być jedyną partnerką. Żadnej filozofii tu nie ma.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
tendencję wyciąganą na podstawie źle skonstruowanej ankiety, zamieszczonej na portalu na który wchodzi tylko pewien niereprezentatywny ułamek osób, które powinny zostać zbadane, żeby było to jakkolwiek minimalnie miarodajne. Niestety, ta ankieta jest skonstruowana na zasadzie udowodnienia tego, co chcesz przeczytać i nie ma nic wspólnego z jakąkolwiek rzetelnością - jeśli potrzebujesz ankiety do tego by otrzymać wartościowe odpowiedzi na jakiekolwiek pytania - najpierw przygotuj się do tego trochę porządniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
A mi wszystko jedno, zupelnie na to nie patrze. Moze byc prawiczek, moze byc doswiadczny, byleby to doswiadczenie wynikalo z jakies stalej relacji. Ruchaczam cotygodniowym w clubie czy tez panom chodzącym na prostytutki mowie NIE.
![]() Przy czym ja uznaje seks tylko w zwiazku, musze sie zauroczyc, a jak ten etap nastapi, to moge i pare miesiecy czekać az sie facet nauczy/poznamy siebie/zgramy. Nawet gdyby mial 30 lat i niewielkie doswiadczenie(bo zerowe to prawie niemozliwe ![]() Gdybym uznawala seks poza zwiazkiem, to wiadomo ze wolalabym doswiadczonego, bo na co mi ktos kto nie wie o co chodzi? ![]() ![]() Edytowane przez blaskskonca Czas edycji: 2014-05-05 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
BAN stały
|
Cytat:
Po drugie to o byciu jedynymi możesz mówić w kontekście przeżycia ze sobą 30 lat razem, a nie po roku znajomości... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
spotkali się bez przesłości,a teraz razem ją nabywają ![]() Cytat:
![]() pisząc o byciu jedynym miała na mysli,że nie mieli wczesniej partnerów seksualnych.SĄ DLA SIEBIE PIERWSZYMI,czyt.jedynymi: mur: a nawet ,gdyby sie rozstali, to dalej ma prawo poszukiwac partnera o podobnym przebiegu co ona. czy to tak trudno zrozumieć?
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.