|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co robicie w sobotnie wieczory?
Zwykle w sobotnie wieczory w sezonie wiosennym i jesiennym jeżdżę na mecze
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wrażenie, że już go (?) gdzieś widziałam!
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
ja nadrabiam cały tydzień zaległości jak mój TŻ wyjeżdza na studia
|
|
#64 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I jakie popularne: występuje w reklamie Levis'a
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
ja najczesciej sobotni wieczor spedzam w dyskotecez moimi najleprzymi przyjacolkami ,bardzo lubie sie bawic.jesli niegdzie nie wychodze to zasiadam przed kompem i na wizazu bywam.albo poprostu zajmuje sie soba:robie jakies maseczki, paznokcie,podcinam wlosy, przycinam grzyweczke,itp.
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
A ja zapomniałam się pochwalić, że byłam w Le Madame. I było superowo. Naprawdę świetny klub i w porządku towarzystwo. A zaraz potem (żeby nie wypaśc z rytmu
) wybrałam się ze znajomymi do Klubokawiarni. Ciężko się dostać, drogawe piwo (w słoikach podają!) ale muza i zabawa fantastyczna. I takie oto były ostatnie moje podboje
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ten wątek jeszcze funkcjonuje
?Moje wieczorki sobotnie są przeróżne. Ostatnio najczesciej razem z moim TŻ siedzimy w domku, a raczej leżymy w łóżeczku, bo TŻ pracuje bardzo dużo i w soboty nie ma siły imprezować, zwykle pod cieplutkim kocykiem gadamy przytuleni kilka godzin o wszystkim (uwielbiamy tak rozmawiać o głupotach, ale i poważnych rzeczach), popijając sobie kawę, albo jakieś procenciki. Czasem jak nam sie zdarzy jakis fajny filmik, albo ciekawsza niż na codzień audycja polityczna nt których mozna bedzie pozniej gadac godzinami to zalaczamy ;p A jesli w TV ida jakies rajdy samochodowe czy mecz ktorego moj TŻ nie moze przegapic to on oglada a ja wtulona w niego czytam sobie jakas pasjonujaca ksiazke, babska gazete, albo klikam cos w laptopku ![]() Czasamy wyjezdzamy gdzies na weekendy, obydwoje uwielbiamy gory ![]() Ale przez ostatnie 2 lata to imprezowalismy w soboty bardzo, zwykle do bialego rana, bo w koncu na takiej calonocnej imprezie w krakowskim klubie sie poznalismy ![]() Lubie tez babskie wieczorki, ale od kiedy moja przyjaciola obrazila sie nie wiadomo o co (( to raczej nie chadzam. Przydalaby mi sie jakas nowa przyjaciolka ale ciezko mi po tym incydencie komus zaufac. Cierpialam tak jak po utracie ukochanego bo bylysmy razem na smierc i zycie przez wiele lat ![]() A jesli zdazy mi sie spedzac sobotni wieczor samej w domku, bo i tak sie zdarza, robie sobie z lazienki salon spa, zapalam swieczki, wlaczam muzyke, nakladam maseczke na twarz i oddaje sie relaksowi, uwielbiam to.. Albo zapraszam kolezanki. Zdarza sie tez ze wychodzimy z TŻ na miasto idziemy na romantyczna kolacje, a potem razem ze znajomymi albo sami na jakis koncert, albo maraton filmowy do kina. Czasem tez jeszcze jakas imprezka sie trafi ale juz rzadziej niz dawniej. Obydwoje tez lubimy grille i ogniska |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
róznie.
kino, wypad ze znajomymi, film, ksiazka, przesiadywanie w mojej altanie z przyjaciolmi, jakis film, domowe SPA
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Różnie
![]() Czasem pub/klub/knajpa (ze znajomymi) Innym razem samotne wieczory z TV/kompem
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
imprezy, pub, lub po prostu tv
... mimo wszytsko najbardziej lubie to ostatnie
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnio u TŻta oglądamy filmy lub robimy grilla z przyjaciółmi. Pisze ostatnio, bo ograniczamy wydatki i zbieramy na wakacje
a tak to zazwyczaj spotykamy się z kims znajomym na drinka/pizze/film dvd itp. a jeśli wyciągnę mojego na disco to już jest święto |
|
|
|
|
#73 |
|
Przyczajenie
|
Zazwyczaj w sobotnie wieczory..
- jak ładna pogoda, to jakiś miły wypad w miasto.. z przyjaciółmi.- jak brzydka pogoda, to siedzę przed komputerem, albo przed telewizorem. ![]() A jak nic mi się nie chce robić to idę spać.
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
różnie, zależy od weekendu
-czasem jak w ten zbliżający się, razem z tż pracujemy także wieczorem jakąś kolacyjke zjemy i pewnie obejrzymy jakiś film -mniej więcej co 2 tyg wychodzimy gdzieś ze znajomymi na imprezke -czasem do kogoś ale to częściej do nas wpadają znajomi na pogaduchy -czasem wybieramy sie gdzies tylko we dwoje - czaasem po prostu lenimy sie bo żadne z nas nie ma sił by coś robić (zmęczenie po całym tyg)
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
a) siedze na wizazu
![]() b)czytam ksiazke c) robie cos na szydełku d)jezdze na rolkach e) gaaaadam i to tyle chyba
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
A to różnie:
- czytam - oglądam film z Tż - robię zakupy - siedze na wizażu - rozmyślam |
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
- oglądam filmy z TŻ
- jeżdże do supermarketów - siedze na wizażu |
|
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
Sobotnie wieczory zawsze spędzam z najbliższymi, czyli przyjaciółmi
zawsze wspólnie coś zaplanujemy i nigdy się nie nudzimy Uwielbiam ich za to
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

) wybrałam się ze znajomymi do Klubokawiarni.
?
(( to raczej nie chadzam. Przydalaby mi sie jakas nowa przyjaciolka ale ciezko mi po tym incydencie komus zaufac. Cierpialam tak jak po utracie ukochanego bo bylysmy razem na smierc i zycie przez wiele lat 

z przyjaciółmi.