![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: musztrardowe spodnie
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
Dot.: musztardowe spodnie
jeszcze gdyby nie były to rurki, to by uszły, pomijając, że jest to w wypadku spodni kolor wyjątkowo niemęski. rurki u faceta = tragedia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie te spodnie też się za bardzo zwężają i każdy facet będzie wyglądał w tym jakoś DZIWNIE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Według mnie są w porządku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Też mi się podobają, zarówno krój jak i kolor. Kupiłbym nawet takie, o ile materiał byłby dobry. Stylizacja przedstawiona na zdjęciu też nie jest zła, z wyjątkiem butów.
Żeby kupić takie spodnie trzeba mieć odpowiednią sylwetkę, części garderoby oraz wiek. Odnoszę wrażenie, że mężczyźnie powyżej 40 lat nie przystoi nosić coś takiego. Nie do każdej okoliczności pasują, więc nie są uniwersalne i zbyt praktyczne. Dziwią mnie komentarze porównujące te spodnie do rurek. Jedna z komentujących już wyjaśniła, w czym tkwi błąd. Są to normalne spodnie, tylko że lekko zwężane na dole. Przeważają komentarze, że są zbyt odważne, odbiegają od jakiegoś męskiego standardu, którym są proste jeansy lub bojówki. Odnoszę wrażenie, że wiele kobiet podziela tę opinię, co można zauważyć po tym jak polscy mężczyźni się ubierają. Wielu jest smutasów na polskich ulicach, a ci którzy chcą odbiegać od szarej normy, są uważani za ekstrawaganckich. Można odnieść wrażenie, że już samo tworzenie własnych stylizacji jest odbierane jako niemęskie. Tak jak by moda była zarezerwowana tylko dla kobiet. Gdyby Polacy przykładali taką uwagę do ubioru jak na przykład Włosi, to byłoby o wiele bardziej kolorowo. Na szczęście powoli się zmierza to w tym kierunku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.