![]() |
#61 | |
BAN stały
|
Dot.: Wiem że moja kobieta się masturbuje
Cytat:
ty ją sprawdzasz, ona ci nie ufa, oboje kombinujecie, zastanów się na poważnie czy ten związek ma sens, a wcześniej jej powiedz szczerość albo koniec, a jak nie to sobie tkwijcie oboje w tym dziwnym układzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Panna woli sobie zrobić dobrze ręką niż się z Tobą kochać i nawet nie ma zamiaru powiedzieć o co chodzi. Nie poniża Cie to? Po co Ci taka panna? Żeby mieć kogoś kto jeździ Ci po ambicji? Masz się dopraszać o seks? Ja bym kopnął w tyłek taką księżniczkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
Szczerze mówiąc też tak myślę ale... wiesz jeżeli się kochają to nie tak łatwo sobie tak powiedzieć i rozstać się z kimś bo nie chce seksu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
tylko co znaczy "kochają" w tym kontekście? Oszukwanie, nie interesowanie się potrzebami partnera, brak szczerości i próby znalezienia jakiegoś środka (głównie ze strony dziewczyny) - w którym miejscu jest ta miłość?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Obawiam się, że należę do osób, które nie rozumieją jakim cudem związek może być cudowny i wspaniały jeśli jego jedna sfera jest w całości oparta na kłamstwie, ignorowaniu potrzeb i wpędzaniu w kompleksy. to brzmi jak "jest cudownym człowiekiem, tylko czasem mnie bije".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
BAN stały
|
Cytat:
różnie bywa. A nie można porównać masturbacji i braku chęci do seksu z biciem... ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mój chłopak pisał z laskami z gier okłamując, że tak nie robi, ja wchodziłam na czat kłamiąc, że tak nie robią a mimo to nie wydaje mi się, by to był powód do zerwania... Ani ja ani on w gruncie nic złego nie robiliśmy... Nie ma ideałów ani idealnych związków... Związek to dwie osoby, które mają własne uczucia, światopogląd, przyzwyczajenia, nawyki itp.itd które muszą się dotrzeć, zdobyć kompromis, zrozumienie... Czasami są i takie chwile kiedy nawet najprostsza rozmowa to problem bo ktoś np. boi się wyznania co czuje, co przeżywa, co jest dla niego ważne obawiając się, że zostanie to wykpione, zlekceważone albo wyśmiane... Nic nie jest albo czarne albo białe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Rozmowa kluczem do sukcesu. Jeśli jesteście w stanie współżyć, a nie potraficie ze sobą rozmawiać, coś jest nie tak.
Może jestem za stary...
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
Miałam taki problem, że mój facet wybierał filmy a nie mnie... nie chciał rozmawiać dla czego itp. ale przeczekałam to i wyjaśnił (wtedy przechodziliśmy kryzys) że to nie moja wina w żadnym stopniu była, że po prostu nie wiedział jak z nami będzie, czy to udźwigniemy i nie chciał bym poczuła się wykorzystana... Z czasem się polepszyło i jest normalnie... Fakt nie robił żadnych rzeczy w stylu : po piwie może być... przytulał mnie, mówił miłe rzeczy, traktował z szacunkiem ale o niczym więcej nie było mowy... w sumie teraz to myślę, że zachował się nawet w porządku.
Co do sygnału w pełni się z Tobą zgadzam, fakt czas by się zastanowić co jest źle... pytanie tylko czy autor dopiero po braku seksu nie odkrył, że jest źle... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.