![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytanie do kobiet...prosze o pomoc...jak walczyc o kobiete?
Cytat:
kłamca zawsze pozostanie kłamcą,a luzak i egoista nigdy nie zmieni swojego podejścia. brak ogłady w relacjach d-m męskich moga popsuc niejeden zwiazek,ale nie każdy ma ochote wybaczać,lub dawac ponowną szansę,po tak długim okresie rozstania. przepraszam,ale nie wierzę w jej powrót.wydaje mi się,że dziewczyna gra na zwokę licząc ,że ci przejdzie.
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2014-07-11 o 19:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
5 i pol miesiaca to tak dlugi czas?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
tak.to długi czas,zbyt długi,aby tliło się jeszcze uczucie
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Sa przypadki kiedy po dluzszym czasie ludzie zaczynaja jeszcze raz byc ze soba. Nie wiem co mam myslec. Mam setki mysli i setki odpowiedzi. Czasami po kilka wersji mozliwych opcji na kazde pytanie. Raz mam nadzieje a za chwile jej nie mam. Raz mysle romantycznie a za chwile realistycznie. Hustawka tzw. Nastawiam sie na najgorsze bo bede mniej rozczarowany albo pozytywnie i szczesliwie zaskoczony. Wszystko i niepewnosc cholernie boli i meczy psych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.