|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Co sądzicie o usuwaniu owłosienia z rąk?
Też tak uważam.
w sumie ja mam dość długie i ciemne, ale jak kiedyś zgolilam to było 100 razy gorzej. Mojemu facetowi nie przeszkadza, mnie też przestało, a zdanie reszty mnie nie interesuje. Jakbym jeszcze miała kasę, żeby robić to u kosmetyczki to ok. Ale mam pilniejsze potrzeby. Lekarze stwierdzili, że taka moja uroda i nie da się nic z tym zrobić. Ani plastry (ok 1 tyg) ani depilator (1,5 tyg) nie dają zadowalających efektów, także odpuściłam sobie. Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Co się dzieje ze światem, że już nawet włosy na rękach przeszkadzają?
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Ja w sumie nie mam jakichś ciemnych,długich włosków, ale i tak je usuwam,lubię mieć takie gładkie ręce
golę zwykłą maszynką, zajmuje mi to może z minutę (nie odrastają mocniejsze a golę ok. 2 razy w tygodniu) więc nie widzę problemu i tak,uważam to za ważny element dbania o siebie i podoba mi się, gdy inni też nie mają owłosienia na rękach
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.

w sumie ja mam dość długie i ciemne, ale jak kiedyś zgolilam to było 100 razy gorzej. Mojemu facetowi nie przeszkadza, mnie też przestało, a zdanie reszty mnie nie interesuje. 

golę zwykłą maszynką, zajmuje mi to może z minutę (nie odrastają mocniejsze a golę ok. 2 razy w tygodniu) więc nie widzę problemu i tak,uważam to za ważny element dbania o siebie i podoba mi się, gdy inni też nie mają owłosienia na rękach