Staraczki i Mamusie cz. 8 (jeszcze szczęśliwsza) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-14, 11:02   #61
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Staraczki i Mamusie cz. 8 (jeszcze szczęśliwsza)

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny.
Chcialam sie z Wami pozegnac i zyczyc kazdej powodzenia. Mam nadzieje ze wkrotce kazda zobaczy II i to bez wielkich stresow. A pozniej kazda szczeslislwie donosi ciaze i nie bedzie juz wiecej mam aniolkow w tej grupie.
Trzymam za wszystkie razem i za kazda z osobna kciuki.

Aby Wam nie robic niepotrzebnej zagwozdki i nerwow od razu napisze co i jak. Nauczona watkiem mamus mialam nadzieje ze i tutaj znajde swoje miejsce i bede mogla dzielic sje radosciami i smutkami i liczyc na uspokojenie w chwilach ciezszych. I choc wiem ze mone obawy sa niczym w porownaniu do wielu cyklow staran czy tez konkretnych klopotow zdrowotnych to jednak tez odczuwam strach i obawy. Kilkukrotnie juz jednak wyzalajac sie Wam z nich zostalam totalnie zignorowana a tak jak napisalam tez potrzebuje czasami wsparcia.
W zeszlym miesiacu poronilam. W tym miesiacu napisalam 12.06 ze jednak jest I. Bylo mi przykro jak kazdej ale zupelnie nikt nie napisal " nastepny cykl bedzie lepszy", wczoraj napisalam o swojej schizie bo niestety podobna syt.zle sie skonczyla, rowniez nikt nie napisal dobrego slowa a przyznam ze wxhodzilam dzis rano tutaj z bijacym sercem liczac ze troche poprawi mi sie nastroj i mnie pocieszycie.
Rozumiem ze jestem nowa i od 2-3 watkow dopiero ale i tak marzylam ze tez znajde tu uspokojenie.
Dziekuje wszystkim serdecznie za zyczenia dla synka i wspolnie spedzony czas.
Chce podkreslic ze nie mam zalu do zadnej z Was, jestescie cudowne po prostu nie udalo mi sie znalesc tego czego potrzebuje moje serce tutaj.
Trzymam goraco kciuki!!
P.s. ale zagladac pewno bede bo licze na II wkrotce u kazdej.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Magiusa ja tez sie z tym nie zgadzam - nie zgadzam sie na Twoje odejscie

I Ty wiesz dlaczego.

Wyslane z Samsunga Galaxy S3
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-14, 11:17   #62
Magiusa
Zakorzenienie

Dziewczyny, prosze nie bierzcie tego personalnie. Bo tak jak napisalam uwazam ze jestescie wspaniale. Jest kilka z Was ktorym naprawde mocno kibicuje widzac ich smutek, zlosc czy tez niesprawiedliwosc losu, pozostalym kibicuje rowniez ale czuje ze maja czas i psychicznie sa gotowi poczekac jeszcze. Ja na pewno bede zagladala bo nie umialabym nie i na pewno uciesze sie z kazdych II...moze ograniczs pisanie.
Ale nie martwcie sie, ja was tak polubilam ze na pewno za jakis czas znoe bede pisala wiecej niech to bedzie taka chwilowa przerwa z podgladaniem.
Z reszta przyd mi sie tez prywatnie. TZ wczoraj byl ostatni dzien w pracy ( zwolnienie grupowe) ale raczej od poczatku lipca bedzie mial nowa bo juz kilka osob go chce, nie mniej te 2 tyg.postaram sie rodzinnie wykorzystac tym bardziej ze w przyszly weekend wyprawiamy roczek wiec bedzie sporo do roboty.
Bede podgladala na bank

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-14, 11:24   #63
jalouse
Wtajemniczenie

Sonia, jakbym dorwala Twojego Tz w swoje rece, to marny jego los. Za jego teksty zrobilabym mu taka szkole, ze chodzilby jak w zegarku. Nie pozwalaj mu na takie pomiatanie soba, bo teraz masz wszystko na glowie, a jak bedzie dziecko, to z domu nie wyjdziesz, bo wszystko bedziesz robic. Ja wiem, ze jeszcze jest mlody, no ale jak sie zdecydowaliscie na stworzenie rodziny, to musi juz dojrzec.

Magiusa, nie odchodz. Czasami w natloku postow, nie jest sie w stanie wszystkiego wylapac. Ja teraz jestem na watku bardzo sporadycznie, wiec ja to w ogole nie jestem wspierajaca Zrobisz jak uwazasz. Trzymam kciuki za owulke w weekend, skoro jajo duze i endo grube

Gryzia, jak panienski?

Misiak, masz juz termin operacji. Tabletki cos podzialaly na miesniaka? Jak choroba Tzta?

Lwica, kciuki za rozmowe

Konsternacja, a ta galaretka do ubijania,to obojetnie jaka, czy jakas konkretna musi byc, zeby biala wyszla Nigdy nie slyszalam o ubijaniu galaretki

Nowa, a Ty w szpitalu bylas, bo cos mnie chyba ominelo
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-14, 11:25   #64
misiak17
Wtajemniczenie

Magiusa szkoda, ale ja też mam teraz taki okres. Mało piszę, czasem chwilę dłużej. Staram się czytać na bieżąco. Wszystkim kibicuję tak samo. Więc ja Cie rozumiem. Mi takie oderwanie się trochę pomaga. Spędzam więcej czasu z TŻ, ale nie potrafiłabym chyba tak opuścić Was na całko. Za bardzo Was polubiłam. Także i zaglądaj.

Jalouse tak mam termin na 16 lipca. Do szpitala kładę się 15. Nie wiem czy tabletki coś podziałały, tydzień przed operacją mam wizytę u gina. TŻ pod koniec czerwca pojedzie na wizytę do urologa i zobaczymy co tam u niego. Narazie ból i krzywizna jest.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny

Edytowane przez misiak17
Czas edycji: 2014-06-14 o 11:29
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-14, 11:41   #65
jalouse
Wtajemniczenie

Magiusa, moze Tztowi zmiana pracy wyjdzie na lepsze

Misiak, no to trzymam kciuki za operacje. Mam nadzieje, ze Tz wyzdrowieje, bo pomijajac starania, jak tu normalnie funkcjonowac

Ostatnio czytalam ten watek o wizaznkach nie chcacych miec dzieci. Troche mnie zszokowaly wypowiedzi, ze przy zarobkach 5 tys. na pare nie zdecydowalyby sie na dzieci, przy 7 tys, zaczelyby sie zastanawiac. Dobrze, ze reszta swiata ma inne zdanie, bo przyrost naturalny bylby malutkich. Jakie macie zdanie na ten temat?
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-14, 12:02   #66
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, prosze nie bierzcie tego personalnie. Bo tak jak napisalam uwazam ze jestescie wspaniale. Jest kilka z Was ktorym naprawde mocno kibicuje widzac ich smutek, zlosc czy tez niesprawiedliwosc losu, pozostalym kibicuje rowniez ale czuje ze maja czas i psychicznie sa gotowi poczekac jeszcze. Ja na pewno bede zagladala bo nie umialabym nie i na pewno uciesze sie z kazdych II...moze ograniczs pisanie.
Ale nie martwcie sie, ja was tak polubilam ze na pewno za jakis czas znoe bede pisala wiecej niech to bedzie taka chwilowa przerwa z podgladaniem.
Z reszta przyd mi sie tez prywatnie. TZ wczoraj byl ostatni dzien w pracy ( zwolnienie grupowe) ale raczej od poczatku lipca bedzie mial nowa bo juz kilka osob go chce, nie mniej te 2 tyg.postaram sie rodzinnie wykorzystac tym bardziej ze w przyszly weekend wyprawiamy roczek wiec bedzie sporo do roboty.
Bede podgladala na bank

kochana mam nadzieje ze nowa praca wyjdzie Tztowi na dobre, nerwy mina i bedzie super
jesli ma propozycje pracy innej to bardzo dobrze, super wrecz - wierze ze ta praca bedzie lepsza

i udanego wyprawiania roczku, moze wpasc Ci pomoc?
Cytat:
Napisane przez jalouse Pokaż wiadomość
Sonia, jakbym dorwala Twojego Tz w swoje rece, to marny jego los. Za jego teksty zrobilabym mu taka szkole, ze chodzilby jak w zegarku. Nie pozwalaj mu na takie pomiatanie soba, bo teraz masz wszystko na glowie, a jak bedzie dziecko, to z domu nie wyjdziesz, bo wszystko bedziesz robic. Ja wiem, ze jeszcze jest mlody, no ale jak sie zdecydowaliscie na stworzenie rodziny, to musi juz dojrzec.

Magiusa, nie odchodz. Czasami w natloku postow, nie jest sie w stanie wszystkiego wylapac. Ja teraz jestem na watku bardzo sporadycznie, wiec ja to w ogole nie jestem wspierajaca Zrobisz jak uwazasz. Trzymam kciuki za owulke w weekend, skoro jajo duze i endo grube

Gryzia, jak panienski?

Misiak, masz juz termin operacji. Tabletki cos podzialaly na miesniaka? Jak choroba Tzta?

Lwica, kciuki za rozmowe

Konsternacja, a ta galaretka do ubijania,to obojetnie jaka, czy jakas konkretna musi byc, zeby biala wyszla Nigdy nie slyszalam o ubijaniu galaretki

Nowa, a Ty w szpitalu bylas, bo cos mnie chyba ominelo
tak , ja mu sama szkole niedlugo zrobie bo juz psychicznie nie wytrzymam ;/

co u Ciebie?
Cytat:
Napisane przez jalouse Pokaż wiadomość
Magiusa, moze Tztowi zmiana pracy wyjdzie na lepsze

Misiak, no to trzymam kciuki za operacje. Mam nadzieje, ze Tz wyzdrowieje, bo pomijajac starania, jak tu normalnie funkcjonowac

Ostatnio czytalam ten watek o wizaznkach nie chcacych miec dzieci. Troche mnie zszokowaly wypowiedzi, ze przy zarobkach 5 tys. na pare nie zdecydowalyby sie na dzieci, przy 7 tys, zaczelyby sie zastanawiac. Dobrze, ze reszta swiata ma inne zdanie, bo przyrost naturalny bylby malutkich. Jakie macie zdanie na ten temat?
tez to czytalam, to jest jakas masakra!;/
my razem mamy 3000 i jakos zyjemy, a mamy jeszcze psa i o dziwo uwaga staramy sie o dziecko!;/

ja czytalam tez watek o podwiazujacych sobie jajowody dziewczynach za granica
Stary 2014-06-14, 12:14   #67
Brawurka_29
Zakorzenienie

Dzien dobry )

Ooo Sonius nie dobry ten Twój . chłop. Mecz meczem mnie tez nic nie ruszy w trakcie, ale.mozna bylo grzeczniej odpowiedziec :/ np ze napewno po meczu weźmie psiaka na.dwor.

Magiusia kochana nigdzie nje odchodz kochana.!! Mnie ostatnio.mniej bo praca w takich godzinach durnych ze wracajac oczy mi sie zamykaja.czasem cos napisze czasem nie.Ale.pamietam.o Was wszystkich.
Mam nadzieje ze Twoj mąż bedzie.mial lepiej w nowej pracy

Jalouse ja nawet nie czytam tego wątku bo sie.we mnie.gotuje :/

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Aaa macie.ochote na czereśnie ? Moj wstanie to pedze do pakistancow na stragan po bob i czeresnie !!

11.05.09 żegnaj kruszynko
17.03.10 żegnaj kruszynko
wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę
07.05.13 ciąża pozamaciczna
04.05.14 - II kreseczki
20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud córeczka Hannah

Brawurka_29 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-14, 12:20   #68
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

soniuska albo nie dostałam albo po prostu nie wiem gdzie to się dostaje, wiadomości żadnej nie mam.

A niech pomaga proszę bardzo tylko nie na byle jak. Wole żeby zrobił mniej a dobrze. Bo jak ma odkurzyć na łapu capu to wolałam żeby mi tylko pozmywał i ogarnął kuchnie przed wyjściem a reszte najwyżej po powrocie jak by coś zostało. Oczywiście jak już zobaczył ze się zdenerwowałam to szybciutko pozmywał i kuchenkę nawet ładnie umył co mu się rzadko zdarza A nie można było tak od razu żeby mnie nie denerwować?

misiak17 chyba nie mieszkamy daleko od siebie chyba że jesteś z drugiej strony Łodzi i też masz kawałek do dojazdu. Ja mieszkam w Bełchatowie A Ty?

Magiusa ja jestem od niedawna więc my się jeszcze nie zżyłyśmy ale będę czekała na Ciebie. Naciesz się jak najwięcej M i synkiem Mam nadzieję że szybko się odezwiesz i ogłosisz dobre nowinki
I życzę dobrej pracy Tż

Sonia tak jak napisała jalouse ja M też bym dała szkołę Niestety tak nie wolno. Gdyby M do mnie się tak odezwał bo bym mu wyłączyła tv porozłączała wszystkie kable a jak by to nie pomogło to jeszcze przecięła... po to żeby było na moim... Już nie pamiętam o co nam poszło na Zuzki urodziny ale tak mnie wkurzył że poprułam pilota do auta... bo rzuciłam z nerwami... I ostrzegłam że jeszcze raz to rzuce laptopem, ma wybór...

jalouse ja chyba nie mam zdania. Każdy ma prawo do decyzji czy chce dzieci czy nie i na jakim poziomie chce żyć. My nie mamy takich zarobków ani 5 ani 7 tys a bardzo chcieliśmy drugiego dziecka. Ale znam ludzi którzy dzieci nie chcą w ogóle. Tak samo jak ludzi którzy mają 4 dzieci. To jest indywidualna sprawa.
Spotkałam koleżankę ostatnio, czasem na piwko wyskakiwałyśmy razem i ploteczki i pytała kiedy wychodzimy a ja mówię że tylko sok bo ciąża i blaa blaaa a ona na to ZNOWU!!!! Haaaloooo to 2 dziecko a pierwsze skończyło 5 lat więc jakie znowu pytam??? No ale każdy może mówić i myśleć co chce

Misia zdrówka dla Was obojga

A my dzisiaj znowu jedziemy na grilla M leży ba brzuchu na wersalce a na nim Zuzka Jak to fajnie wygląda

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Brawurka_29 M chciał bob ale już zapowiedziałam że jak będzie gotował to mnie w domu być nie może
Jak się czujesz? Zachcianki widze są
MaamaaZuzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-14, 12:20   #69
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brawurka_29 Pokaż wiadomość
Dzien dobry )

Ooo Sonius nie dobry ten Twój . chłop. Mecz meczem mnie tez nic nie ruszy w trakcie, ale.mozna bylo grzeczniej odpowiedziec :/ np ze napewno po meczu weźmie psiaka na.dwor.

Magiusia kochana nigdzie nje odchodz kochana.!! Mnie ostatnio.mniej bo praca w takich godzinach durnych ze wracajac oczy mi sie zamykaja.czasem cos napisze czasem nie.Ale.pamietam.o Was wszystkich.
Mam nadzieje ze Twoj mąż bedzie.mial lepiej w nowej pracy

Jalouse ja nawet nie czytam tego wątku bo sie.we mnie.gotuje :/

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Aaa macie.ochote na czereśnie ? Moj wstanie to pedze do pakistancow na stragan po bob i czeresnie !!

poprosze bob !
ale mam lenia dzis no

Kochana jak sie czujesz?
co dobrego mi ugotujesz?
Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
soniuska albo nie dostałam albo po prostu nie wiem gdzie to się dostaje, wiadomości żadnej nie mam.

A niech pomaga proszę bardzo tylko nie na byle jak. Wole żeby zrobił mniej a dobrze. Bo jak ma odkurzyć na łapu capu to wolałam żeby mi tylko pozmywał i ogarnął kuchnie przed wyjściem a reszte najwyżej po powrocie jak by coś zostało. Oczywiście jak już zobaczył ze się zdenerwowałam to szybciutko pozmywał i kuchenkę nawet ładnie umył co mu się rzadko zdarza A nie można było tak od razu żeby mnie nie denerwować?

misiak17 chyba nie mieszkamy daleko od siebie chyba że jesteś z drugiej strony Łodzi i też masz kawałek do dojazdu. Ja mieszkam w Bełchatowie A Ty?

Magiusa ja jestem od niedawna więc my się jeszcze nie zżyłyśmy ale będę czekała na Ciebie. Naciesz się jak najwięcej M i synkiem Mam nadzieję że szybko się odezwiesz i ogłosisz dobre nowinki
I życzę dobrej pracy Tż

Sonia tak jak napisała jalouse ja M też bym dała szkołę Niestety tak nie wolno. Gdyby M do mnie się tak odezwał bo bym mu wyłączyła tv porozłączała wszystkie kable a jak by to nie pomogło to jeszcze przecięła... po to żeby było na moim... Już nie pamiętam o co nam poszło na Zuzki urodziny ale tak mnie wkurzył że poprułam pilota do auta... bo rzuciłam z nerwami... I ostrzegłam że jeszcze raz to rzuce laptopem, ma wybór...

jalouse ja chyba nie mam zdania. Każdy ma prawo do decyzji czy chce dzieci czy nie i na jakim poziomie chce żyć. My nie mamy takich zarobków ani 5 ani 7 tys a bardzo chcieliśmy drugiego dziecka. Ale znam ludzi którzy dzieci nie chcą w ogóle. Tak samo jak ludzi którzy mają 4 dzieci. To jest indywidualna sprawa.
Spotkałam koleżankę ostatnio, czasem na piwko wyskakiwałyśmy razem i ploteczki i pytała kiedy wychodzimy a ja mówię że tylko sok bo ciąża i blaa blaaa a ona na to ZNOWU!!!! Haaaloooo to 2 dziecko a pierwsze skończyło 5 lat więc jakie znowu pytam??? No ale każdy może mówić i myśleć co chce

Misia zdrówka dla Was obojga

A my dzisiaj znowu jedziemy na grilla M leży ba brzuchu na wersalce a na nim Zuzka Jak to fajnie wygląda
haha dobra jestes;p musze sie uczyc od Ciebie!
Kochana orywatne wiadomosci - zaproszenia czy cos takiego, musisz to z kompa sprawdzac;*

haha smieszna, my chcemy dwojke albo trojke z max 2 latami roznicy jak sie uda..
Stary 2014-06-14, 12:30   #70
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elinka21 Pokaż wiadomość
Calineczka ale miliard czego?

Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
plemników
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-14, 12:32   #71
elinka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
plemników
To duzo ich, miliard to ktorys zrobi swoje

Co serce pokochało, rozum nigdy nie wymaże ...
25.03.14
elinka21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-14, 12:35   #72
Brawurka_29
Zakorzenienie

MamaZuzi zadnych zachcianek.ja zawsze na widok bobu i czereśni to slina do kolan czuje sie dobrze , dziekuje.A jak Ty ?

Mężu dzisiaj gotuje pewnie zrobi sobie jakąś baraninke , a ja fryty sobie zrobie z majoneze. Jesc będę - dietetycznie
Ja bym chciala.min trojeczke

04.05.14 - II kreseczki

Stary 2014-06-14, 12:39   #73
misiak17
Wtajemniczenie

MamaZuzi ja mam do Łodzi ponad 150 km. Mieszkam na wschód od Łodzi.

Ale bym zjadła bobu.

Wkurzyłam się przed chwilą bo okazało się że zostawiłam nową kurtkę u siostry TŻ jak byliśmy tydzień temu a chciałam w niej jutro jechać na mecz. Prawie się popłakałam, ale ja durna jestem

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
Stary 2014-06-14, 12:46   #74
201704210903
Konto usunięte

ale smutno się zrobiło Magusia - ja czasem nie mogę sie wbić, ale interesuje mnie wszytsko co piszecie, tylko jak chce cos odpisac to już jest dawno po fakcie

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

dobra a teraz z innej beczki - angelika założyła dziś wątek mamuś lutowych - wiecie co, wkurzyło mnie to

niech jeszcze 10 osób założy i każdy swój wątek
Stary 2014-06-14, 12:48   #75
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
MamaZuzi zadnych zachcianek.ja zawsze na widok bobu i czereśni to slina do kolan czuje sie dobrze , dziekuje.A jak Ty ?

Mężu dzisiaj gotuje pewnie zrobi sobie jakąś baraninke , a ja fryty sobie zrobie z majoneze. Jesc będę - dietetycznie
Ja bym chciala.min trojeczke

kochana bobu mi przynies, co mi ugotujesz?
frytki z majonezem i ketchupem <3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-14, 12:52   #76
kanwa
Zakorzenienie

Cytat:
ale smutno się zrobiło Magusia - ja czasem nie mogę sie wbić, ale interesuje mnie wszytsko co piszecie, tylko jak chce cos odpisac to już jest dawno po fakcie

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

dobra a teraz z innej beczki - angelika założyła dziś wątek mamuś lutowych - wiecie co, wkurzyło mnie to

to ta wkurzająca angelika?

6 cs @5.07
kanwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-14, 12:53   #77
Brawurka_29
Zakorzenienie

Sonius zaserwuje Ci dzisiaj frytusie z kurczaczkiem a la kfc

Misiak na jaki mecz smigasz ?

04.05.14 - II kreseczki

Stary 2014-06-14, 12:55   #78
201704210903
Konto usunięte

tak - zgłosiłam do zamknięcia;

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

MISIAK kciuki za zabieg
SONIA przykre to, że tak się stało, ale może on nerwowy przez mecz był?
Stary 2014-06-14, 12:56   #79
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:

zaraz jej moderator zamknie

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Sonius zaserwuje Ci dzisiaj frytusie z kurczaczkiem a la kfc

Misiak na jaki mecz smigasz ?

ooo ja zjadlabym!
Cytat:
tak - zgłosiłam do zamknięcia;

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

MISIAK kciuki za zabieg
SONIA przykre to, że tak się stało, ale może on nerwowy przez mecz był?
moze, ale mnie to nie interesuje, niech przeprosi!;/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-14, 12:58   #80
elinka21
Zakorzenienie

A My sie z Calineczka jutro spotkamy

Co serce pokochało, rozum nigdy nie wymaże ...
25.03.14
elinka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-14, 13:02   #81
201704210903
Konto usunięte

a w ogóle przeprasza??? czy to możliwe?

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

bawcie się dobrze tylko się nie upijcie
Ciekawe jak tam wieczór najesz GRyzi
Stary 2014-06-14, 13:03   #82
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elinka21 Pokaż wiadomość
A My sie z Calineczka jutro spotkamy

faajnie:!)
czzekamy na fotke
Cytat:
a w ogóle przeprasza??? czy to możliwe?

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

bawcie się dobrze tylko się nie upijcie
Ciekawe jak tam wieczór najesz GRyzi
Gryzia pewnie leczy kaca;p
moze przeprosi,.. rzadko sie mu zdarza;/
Stary 2014-06-14, 13:06   #83
misiak17
Wtajemniczenie

Brawurka na Ligę Światową w siatkówce, mecz Polska - Włochy.

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
Stary 2014-06-14, 13:08   #84
kanwa
Zakorzenienie

Dziewczyny Wy przez tą pogodę też tak źle się czujecie?
Mnie muli i głowa mi pęka jakbym miała migrenę

6 cs @5.07
Stary 2014-06-14, 13:16   #85
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
Dziewczyny Wy przez tą pogodę też tak źle się czujecie?
Mnie muli i głowa mi pęka jakbym miała migrenę

6 cs @5.07
glowa mnie boli, ale kawa pomogla
Stary 2014-06-14, 13:21   #86
Brawurka_29
Zakorzenienie

Misiak zazdraszczam !

04.05.14 - II kreseczki

Stary 2014-06-14, 13:29   #87
kanwa
Zakorzenienie

Ja dziś mam młode ziemniaki i kotlety kapuściano- mięsne z kaszą manną
Tylko jak na razie tylko pokroiłam kapustę :P Chyba mnie jakaś choroba łapie :\
Masz rację Sonia zrobię kawe
U nas od rana wieje i pochmurno

Edytowane przez kanwa
Czas edycji: 2014-06-14 o 13:43
Stary 2014-06-14, 13:43   #88
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
Ja dziś mam młode ziemniaki i kotlety kapuściano- mięsne z kaszą manną
Tylko jak na razie tylko pokroiłam kapustę :P Chyba mnie jakaś choroba łapie :\
A wrzuciłaś przepis ?
Jaka kapustę dajesz ?

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-06-14, 13:47   #89
Brawurka_29
Zakorzenienie

Kanwa gdyby to ze na miecho nie.moge.patrzec to bym powiedziała mniaaaam

04.05.14 - II kreseczki

Stary 2014-06-14, 13:49   #90
kanwa
Zakorzenienie

Nie nie nie rzuciłam przepisu leniwa jestem:P
Miałam 2 małe młode kapuchy do tego pół kilo mięsa mielonego szklanka kaszy manny dwa jajka dwie małe cebule przyprawa do bigosu prymat sól pieprz
Kapuchę poszatkowałam.Do gata z 2 szklankami wody i zagotowałam żeby zmiękła. Trochę ostudziłam dodałam resztę składników. Teraz chwilę poczekam i otoczone w bułkę tartą smaże jak mielone

6 cs @5.07
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości