![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki i Mamusie cz. 8 (jeszcze szczęśliwsza)
Cytat:
I Ty wiesz dlaczego. Wyslane z Samsunga Galaxy S3 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, prosze nie bierzcie tego personalnie. Bo tak jak napisalam uwazam ze jestescie wspaniale. Jest kilka z Was ktorym naprawde mocno kibicuje widzac ich smutek, zlosc czy tez niesprawiedliwosc losu, pozostalym kibicuje rowniez ale czuje ze maja czas i psychicznie sa gotowi poczekac jeszcze. Ja na pewno bede zagladala bo nie umialabym nie i na pewno uciesze sie z kazdych II...moze ograniczs pisanie.
Ale nie martwcie sie, ja was tak polubilam ze na pewno za jakis czas znoe bede pisala wiecej ![]() Z reszta przyd mi sie tez prywatnie. TZ wczoraj byl ostatni dzien w pracy ( zwolnienie grupowe) ale raczej od poczatku lipca bedzie mial nowa bo juz kilka osob go chce, nie mniej te 2 tyg.postaram sie rodzinnie wykorzystac tym bardziej ze w przyszly weekend wyprawiamy roczek wiec bedzie sporo do roboty. Bede podgladala na bank ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#63 |
Wtajemniczenie
|
Sonia, jakbym dorwala Twojego Tz w swoje rece, to marny jego los. Za jego teksty zrobilabym mu taka szkole, ze chodzilby jak w zegarku. Nie pozwalaj mu na takie pomiatanie soba, bo teraz masz wszystko na glowie, a jak bedzie dziecko, to z domu nie wyjdziesz, bo wszystko bedziesz robic. Ja wiem, ze jeszcze jest mlody, no ale jak sie zdecydowaliscie na stworzenie rodziny, to musi juz dojrzec.
Magiusa, nie odchodz. Czasami w natloku postow, nie jest sie w stanie wszystkiego wylapac. Ja teraz jestem na watku bardzo sporadycznie, wiec ja to w ogole nie jestem wspierajaca ![]() ![]() Gryzia, jak panienski? Misiak, masz juz termin operacji. Tabletki cos podzialaly na miesniaka? Jak choroba Tzta? Lwica, kciuki za rozmowe ![]() Konsternacja, a ta galaretka do ubijania,to obojetnie jaka, czy jakas konkretna musi byc, zeby biala wyszla ![]() ![]() Nowa, a Ty w szpitalu bylas, bo cos mnie chyba ominelo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
Magiusa szkoda, ale ja też mam teraz taki okres. Mało piszę, czasem chwilę dłużej. Staram się czytać na bieżąco. Wszystkim kibicuję tak samo. Więc ja Cie rozumiem. Mi takie oderwanie się trochę pomaga. Spędzam więcej czasu z TŻ, ale nie potrafiłabym chyba tak opuścić Was na całko. Za bardzo Was polubiłam. Także
![]() Jalouse tak mam termin na 16 lipca. Do szpitala kładę się 15. Nie wiem czy tabletki coś podziałały, tydzień przed operacją mam wizytę u gina. TŻ pod koniec czerwca pojedzie na wizytę do urologa i zobaczymy co tam u niego. Narazie ból i krzywizna jest.
szczęśliwa żona swojego Małżona Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy ![]() 1.12.2014 ![]() 21.03.2015 ![]() 14.06.2015 07.2018 cp usunięty lewy jajowód![]() 12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny Edytowane przez misiak17 Czas edycji: 2014-06-14 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Magiusa, moze Tztowi zmiana pracy wyjdzie na lepsze
![]() Misiak, no to trzymam kciuki za operacje. Mam nadzieje, ze Tz wyzdrowieje, bo pomijajac starania, jak tu normalnie funkcjonowac ![]() Ostatnio czytalam ten watek o wizaznkach nie chcacych miec dzieci. Troche mnie zszokowaly wypowiedzi, ze przy zarobkach 5 tys. na pare nie zdecydowalyby sie na dzieci, przy 7 tys, zaczelyby sie zastanawiac. Dobrze, ze reszta swiata ma inne zdanie, bo przyrost naturalny bylby malutkich. Jakie macie zdanie na ten temat? |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli ma propozycje pracy innej to bardzo dobrze, super wrecz - wierze ze ta praca bedzie lepsza ![]() i udanego wyprawiania roczku, moze wpasc Ci pomoc? ![]() Cytat:
co u Ciebie? ![]() Cytat:
my razem mamy 3000 i jakos zyjemy, a mamy jeszcze psa i o dziwo uwaga staramy sie o dziecko!;/ ja czytalam tez watek o podwiazujacych sobie jajowody dziewczynach za granica ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ooo Sonius nie dobry ten Twój . chłop. Mecz meczem mnie tez nic nie ruszy w trakcie, ale.mozna bylo grzeczniej odpowiedziec :/ np ze napewno po meczu weźmie psiaka na.dwor. Magiusia kochana nigdzie nje odchodz kochana.!! Mnie ostatnio.mniej bo praca w takich godzinach durnych ze wracajac oczy mi sie zamykaja.czasem cos napisze czasem nie.Ale.pamietam.o Was wszystkich. Mam nadzieje ze Twoj mąż bedzie.mial lepiej w nowej pracy ![]() Jalouse ja nawet nie czytam tego wątku bo sie.we mnie.gotuje :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Aaa macie.ochote na czereśnie ? Moj wstanie to pedze do pakistancow na stragan po bob i czeresnie !! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 ![]() 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki ![]() 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
soniuska albo nie dostałam albo po prostu nie wiem gdzie to się dostaje, wiadomości żadnej nie mam.
A niech pomaga proszę bardzo tylko nie na byle jak. Wole żeby zrobił mniej a dobrze. Bo jak ma odkurzyć na łapu capu to wolałam żeby mi tylko pozmywał i ogarnął kuchnie przed wyjściem a reszte najwyżej po powrocie jak by coś zostało. Oczywiście jak już zobaczył ze się zdenerwowałam to szybciutko pozmywał i kuchenkę nawet ładnie umył co mu się rzadko zdarza ![]() misiak17 chyba nie mieszkamy daleko od siebie ![]() ![]() Magiusa ja jestem od niedawna więc my się jeszcze nie zżyłyśmy ale będę czekała na Ciebie. Naciesz się jak najwięcej M i synkiem ![]() ![]() I życzę dobrej pracy Tż ![]() Sonia tak jak napisała jalouse ja M też bym dała szkołę ![]() jalouse ja chyba nie mam zdania. Każdy ma prawo do decyzji czy chce dzieci czy nie i na jakim poziomie chce żyć. My nie mamy takich zarobków ani 5 ani 7 tys a bardzo chcieliśmy drugiego dziecka. Ale znam ludzi którzy dzieci nie chcą w ogóle. Tak samo jak ludzi którzy mają 4 dzieci. To jest indywidualna sprawa. Spotkałam koleżankę ostatnio, czasem na piwko wyskakiwałyśmy razem i ploteczki i pytała kiedy wychodzimy a ja mówię że tylko sok bo ciąża i blaa blaaa a ona na to ZNOWU!!!! Haaaloooo to 2 dziecko a pierwsze skończyło 5 lat więc jakie znowu pytam??? No ale każdy może mówić i myśleć co chce ![]() Misia zdrówka dla Was obojga ![]() A my dzisiaj znowu jedziemy na grilla ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Brawurka_29 M chciał bob ale już zapowiedziałam że jak będzie gotował to mnie w domu być nie może ![]() Jak się czujesz? Zachcianki widze są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mam lenia dzis no ![]() Kochana jak sie czujesz? ![]() co dobrego mi ugotujesz? Cytat:
![]() Kochana orywatne wiadomosci - zaproszenia czy cos takiego, musisz to z kompa sprawdzac;* haha smieszna, my chcemy dwojke albo trojke z max 2 latami roznicy jak sie uda.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
To duzo ich, miliard to ktorys zrobi swoje
Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
MamaZuzi zadnych zachcianek.ja zawsze na widok bobu i czereśni to slina do kolan
![]() Mężu dzisiaj gotuje ![]() ![]() Ja bym chciala.min trojeczke Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 ![]() 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki ![]() 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
MamaZuzi ja mam do Łodzi ponad 150 km. Mieszkam na wschód od Łodzi.
Ale bym zjadła bobu. Wkurzyłam się przed chwilą bo okazało się że zostawiłam nową kurtkę u siostry TŻ jak byliśmy tydzień temu a chciałam w niej jutro jechać na mecz. Prawie się popłakałam, ale ja durna jestem ![]()
szczęśliwa żona swojego Małżona Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy ![]() 1.12.2014 ![]() 21.03.2015 ![]() 14.06.2015 07.2018 cp usunięty lewy jajowód![]() 12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
ale smutno się zrobiło
![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- dobra a teraz z innej beczki - angelika założyła dziś wątek mamuś lutowych - wiecie co, wkurzyło mnie to niech jeszcze 10 osób założy i każdy swój wątek |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
frytki z majonezem i ketchupem <3 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
6 cs @5.07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Sonius zaserwuje Ci dzisiaj frytusie z kurczaczkiem a la kfc
![]() Misiak na jaki mecz smigasz ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
tak - zgłosiłam do zamknięcia;
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- MISIAK kciuki za zabieg SONIA przykre to, że tak się stało, ale może on nerwowy przez mecz był? |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
moze, ale mnie to nie interesuje, niech przeprosi!;/ |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
A My sie z Calineczka jutro spotkamy
![]() Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() |
#81 |
Konto usunięte
|
a w ogóle przeprasza??? czy to możliwe?
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- bawcie się dobrze ![]() ![]() Ciekawe jak tam wieczór najesz GRyzi |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
czzekamy na fotke ![]() Cytat:
moze przeprosi,.. rzadko sie mu zdarza;/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Brawurka na Ligę Światową w siatkówce, mecz Polska - Włochy.
szczęśliwa żona swojego Małżona Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy ![]() 1.12.2014 ![]() 21.03.2015 ![]() 14.06.2015 07.2018 cp usunięty lewy jajowód![]() 12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Wy przez tą pogodę też tak źle się czujecie?
Mnie muli i głowa mi pęka jakbym miała migrenę 6 cs @5.07 |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Misiak zazdraszczam !
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś mam młode ziemniaki i kotlety kapuściano- mięsne z kaszą manną
![]() Tylko jak na razie tylko pokroiłam kapustę :P Chyba mnie jakaś choroba łapie :\ Masz rację Sonia zrobię kawe ![]() U nas od rana wieje i pochmurno Edytowane przez kanwa Czas edycji: 2014-06-14 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Kanwa gdyby to ze na miecho nie.moge.patrzec to bym powiedziała mniaaaam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Nie nie nie rzuciłam przepisu leniwa jestem:P
Miałam 2 małe młode kapuchy do tego pół kilo mięsa mielonego szklanka kaszy manny dwa jajka dwie małe cebule przyprawa do bigosu prymat sól pieprz Kapuchę poszatkowałam.Do gata z 2 szklankami wody i zagotowałam żeby zmiękła. Trochę ostudziłam dodałam resztę składników. Teraz chwilę poczekam i otoczone w bułkę tartą smaże jak mielone ![]() 6 cs @5.07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.