Październikowe mamusie 2013 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-06-21, 08:34   #61
michellinka
Raczkowanie

Dot.: Październikowe mamusie 2013

Cytat:
Napisane przez Knw1986 Pokaż wiadomość
Ja jestem za tym , żeby pisać tutaj. Tam się za dużo dzieje i wszystko szybko. My się jednak już znamy Ale same zdecydujcie to tylko moje zdanie.
ja też tak myślę ale tu piszemy czy w klubie?
ja dziewczyny wysłałam wam zaproszenia do klubu klinijcie na swoje loginy i się pokaże zaproszenie
pozwolę sobie skopiować moją wypowiedź z tamtego wątku bo dzisiaj tam wcześniej napisałam|
Aleksander ma chyba skok rozwojowy :/ i z tego co wyczytałam nawet pasuje tygodniami tak jak już 5 miesięcy nie budził się w nocy tak od 3 nocek się budzi i to coraz częściej. dzisiaj wstawałam ze 20 razy aż boje się pomyśleć ile dzisiaj będę miała pobudek
no cóż to tylko dziecko ale sobie dzisiaj zapałki będę musiała załatwić ...
i ciekawe bo w ogóle nie chce ani pić ani jeść w nocy tylko muszę smoczka mu podac i spi dalej
w dzien nie ma zapchanego noska ale w nocy widzę też że mu trochę przeszkadza. no i jakiś taki dziwny kaszel dostał inny niż zawsze... może to też objawy ząbkowania????? Albo kolejnej choroby

Edytowane przez michellinka
Czas edycji: 2014-06-21 o 08:40
michellinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-21, 09:03   #62
Knw1986
Raczkowanie

Ja wolę pisać tutaj

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Dzisiaj od rana porządki i wiecie co zapomniałam nakarmić dziecko hihi ale ona się nie upomniała ładnie się bawiła a teraz śpi. Jak wstanie od razu idę robić mleczko. Pierwszy raz taka sytuacja. Mąż się śmieje ładnie my śniadanko zjedliśmy kawkę wypiliśmy a dziecko z rana zjadło flipsa i popiło soczkiem.
Stary 2014-06-21, 09:10   #63
Mama__Lenki
Raczkowanie

knw no to ładnie ale jakby była głodna to by się na pewno upomniała nocka straszna, pobudka po godzinie 5 :-( jestem jak wrak człowieka.....
Mama__Lenki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-21, 10:02   #64
radmon
Raczkowanie

Hej kochane,poczytam później co tam napisałyście.Niedawno wróciłam do domu,bo spaliśmy dziś u męża w domku rodzinnym.Na panieńskim było super!Balowałam do 1 nie piłam alkoholu ale jestem mega zmęczona..Alan był bardzo kochaniutki,dziewczynki tak go zabawiały i nie wiedział że nie ma mamy i taty Muszę ogarnąć się,mieszkanie i rozpakować..Odezwę się!
A co do przeniesienie,to mi obojętne.Ja mogę zostać tu a jeśli wy idziecie tam no to i ja też Ale wydaje mi się,że my już sporo razem piszemy,znamy sie i dzieciaczki,no i oczywiście czekamy na nasze pozostałe mamuśki To może tu??
radmon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-21, 10:45   #65
AnetaN84
Raczkowanie

Czesc dziewczyny mi zdecydowanie lepiej pisze sie tutaj, na tamtym watku za duzo sie dzieje i nie sposob to ogarnac.. Musialabym miec mnostwo wolnego czasu,zwby byc w miare na biezaco, a wystarczy jedwn dzien przerwy i 20 stron do nadrobienia. I jest sie chyba w stanie odpowiedziec na wszystkie posty. Wiec ja zostaje tutaj. I mozemuqnormalnie tutaj pisac, bo za duO kombinowania jest w ttm klubie, no ale to tez zalezy od Was.
U nas noc super, co prawda mala wczoraj wyjatkowo poszla spac o 22, ale za to wstala dzis o 9.20. Chociaz szczere to wole jak wstaje o tej 8, wtedy wszystko ze spokojem ogarne, a tak to zanim pozbieramy sie z wyrka, mala zje ro robi sie 10 i potem wszystko szybko.

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez radmon Pokaż wiadomość
Hej kochane,poczytam później co tam napisałyście.Niedawno wróciłam do domu,bo spaliśmy dziś u męża w domku rodzinnym.Na panieńskim było super!Balowałam do 1 nie piłam alkoholu ale jestem mega zmęczona..Alan był bardzo kochaniutki,dziewczynki tak go zabawiały i nie wiedział że nie ma mamy i taty Muszę ogarnąć się,mieszkanie i rozpakować..Odezwę się!
A co do przeniesienie,to mi obojętne.Ja mogę zostać tu a jeśli wy idziecie tam no to i ja też Ale wydaje mi się,że my już sporo razem piszemy,znamy sie i dzieciaczki,no i oczywiście czekamy na nasze pozostałe mamuśki To może tu??
Tez bym chetnie poszla na taki panienski, ale na zaden slub ani w rodzinie ani wsrod znajonych sie nie zanosi..
Cytat:
Napisane przez Mama__Lenki Pokaż wiadomość
knw no to ładnie ale jakby była głodna to by się na pewno upomniała nocka straszna, pobudka po godzinie 5 :-( jestem jak wrak człowieka.....
Wspolczuje.. A normalnie o ktorej wstaje??
Cytat:
Napisane przez Knw1986 Pokaż wiadomość
Ja wolę pisać tutaj

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Dzisiaj od rana porządki i wiecie co zapomniałam nakarmić dziecko hihi ale ona się nie upomniała ładnie się bawiła a teraz śpi. Jak wstanie od razu idę robić mleczko. Pierwszy raz taka sytuacja. Mąż się śmieje ładnie my śniadanko zjedliśmy kawkę wypiliśmy a dziecko z rana zjadło flipsa i popiło soczkiem.
Hehe widocznie nie byla glodna, inaczej by sie upomniala o swoje
Stary 2014-06-21, 11:40   #66
radmon
Raczkowanie

U nas dziś pobudka o 5:10!Położyłam się spać o 2..więc też padam..
Zaraz idę z małym na spacer,nie mam mocy ale muszę..
Martwi mnie ranne stękanie Alana.Od kilku dni budzi się rano i przez godzinę stęka.Oczka ma zamknięte,bo tak drzemie sobie..nie wiem co on tak się nauczył.
To co zostajemy tu,tak?
Nie wiem jak tu cytować,aby odp.na wypowiedzi innych Jeszcze nie ogarnęłam tej stronki
Stary 2014-06-21, 11:46   #67
Julka__Z
Przyczajenie

Jestem i ja. Muszę się trochę odnaleźć bo nigdy na wizażu nie pisałam
Julka__Z jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-21, 12:28   #68
2013tatiana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez michellinka Pokaż wiadomość
ja też tak myślę ale tu piszemy czy w klubie?
ja dziewczyny wysłałam wam zaproszenia do klubu klinijcie na swoje loginy i się pokaże zaproszenie
pozwolę sobie skopiować moją wypowiedź z tamtego wątku bo dzisiaj tam wcześniej napisałam|
Aleksander ma chyba skok rozwojowy :/ i z tego co wyczytałam nawet pasuje tygodniami tak jak już 5 miesięcy nie budził się w nocy tak od 3 nocek się budzi i to coraz częściej. dzisiaj wstawałam ze 20 razy aż boje się pomyśleć ile dzisiaj będę miała pobudek
no cóż to tylko dziecko ale sobie dzisiaj zapałki będę musiała załatwić ...
i ciekawe bo w ogóle nie chce ani pić ani jeść w nocy tylko muszę smoczka mu podac i spi dalej
w dzien nie ma zapchanego noska ale w nocy widzę też że mu trochę przeszkadza. no i jakiś taki dziwny kaszel dostał inny niż zawsze... może to też objawy ząbkowania????? Albo kolejnej choroby
Michelinka u nas pobudki po 20 razy zwiastują nowego zeba.t

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Co do tego nowego forum to ja 20 stron nie dam rady ogarnąc nie mam tyle czasu niestety. Dzis do malej wstawał mąz w nocy. Pila grzecznie wode i szla spac. A ja spalam slodko w drugim pokoju. Taki mi prezent zrobil uznalismy, ze bedzie kolejna proba oduczania jedzenia w nocy. Bylam na zakupach. Kupilam udka z krolika. Podziele.i do zamrarki dla malej. Jutro testuje polecaną przez was zupke z cukini
2013tatiana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-21, 12:42   #69
michellinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 2013tatiana Pokaż wiadomość
Bylam na zakupach. Kupilam udka z krolika.

gdzie kupiłaś udka? w małym mięsnym czy gdzie? u mnie w małych i dużych i w marketach wszędzie są całe króliki
Stary 2014-06-21, 13:17   #70
AnetaN84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez radmon Pokaż wiadomość
U nas dziś pobudka o 5:10!Położyłam się spać o 2..więc też padam..
Zaraz idę z małym na spacer,nie mam mocy ale muszę..
Martwi mnie ranne stękanie Alana.Od kilku dni budzi się rano i przez godzinę stęka.Oczka ma zamknięte,bo tak drzemie sobie..nie wiem co on tak się nauczył.
To co zostajemy tu,tak?
Nie wiem jak tu cytować,aby odp.na wypowiedzi innych Jeszcze nie ogarnęłam tej stronki

Przy kazdej wypowiedzi na dole po prawej stronie masz "cytuj" , jeśli chcesz cytowac kilka osob to przy kazdej wypowiedzi ktora chcesz zacytowac dajesz ten drugi kwadracik i jak juz zacytyjesz wszystko co chcesz to robisz"odpowiedz" i wtedy pod kazdym cytatem piszesz co tam chcesz i jak skonczysz to wysylasz odpowiedz. Mam nadzieje, ze dobrze to wyjasnilam.

Odezwe sie pozniej buzki
Stary 2014-06-21, 13:26   #71
Francuzeczka_F1
Raczkowanie

Hej
Znacie mnie pod pseudonimem Ctr + Alt + Delete, ale kiedyś już byłam zalogowana na wizażu i nie będę zmieniać nicku. Zdecydowałam, że na kafe już nic nie napiszę, ale tutaj to co innego.
.
Jeśli chcecie sprawdzić, czy ja to ja, to walcie śmiało
Bo nie dostałam od Was żadnego maila, ale nie jest trudno Was znaleźć... hihi.
Co do Milki, to może warto jej dać link, żeby nas podczytywała, a z czasem może się przekona...
.
Chwilę poobserwowałam forum tamtych mamuś. Jest ich znacznie więcej, ale też znaczni trudniej jest się wbić. Poobserwuje dalej, zobaczymy gdzie, co i jak
.
Milakulus, radmon i knw- ciesze się, że jesteście!
.
Któraś jeszcze na kafe pytała o te podkoszulki na wieczór panieński lub kawalerski- są na allegro- trzeba wpisać w wyszukiwarce "t-shirt dla zakochanych, dla par" i powwinno się coś znaleźć. Tutaj link, ale nie wiem, czy się wklei: http://allegro.pl/show_item.php?item=4253978213
.
Pozdrawiam
Francuzeczka_F1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-21, 13:39   #72
michellinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Francuzeczka_F1 Pokaż wiadomość
Hej
Znacie mnie pod pseudonimem Ctr + Alt + Delete, ale kiedyś już byłam zalogowana na wizażu i nie będę zmieniać nicku. Zdecydowałam, że na kafe już nic nie napiszę, ale tutaj to co innego.
.
Jeśli chcecie sprawdzić, czy ja to ja, to walcie śmiało
Bo nie dostałam od Was żadnego maila, ale nie jest trudno Was znaleźć... hihi.
Co do Milki, to może warto jej dać link, żeby nas podczytywała, a z czasem może się przekona...
.
Chwilę poobserwowałam forum tamtych mamuś. Jest ich znacznie więcej, ale też znaczni trudniej jest się wbić. Poobserwuje dalej, zobaczymy gdzie, co i jak
.
Milakulus, radmon i knw- ciesze się, że jesteście!
.
Któraś jeszcze na kafe pytała o te podkoszulki na wieczór panieński lub kawalerski- są na allegro- trzeba wpisać w wyszukiwarce "t-shirt dla zakochanych, dla par" i powwinno się coś znaleźć. Tutaj link, ale nie wiem, czy się wklei: http://allegro.pl/show_item.php?item=4253978213
.
Pozdrawiam
hej fajnie że wróciłaś ja wysyłałam w czwartek do ciebie maila
co do Milki dostała link wrazie co może zawsze do nas napisać ale narazie nie chce po aferze z fałszywą mamą
Stary 2014-06-21, 13:52   #73
Knw1986
Raczkowanie

Aneta - jestem tego samego zdania , że tam trzeba nadrobić kilka stron bo za dużo się dzieję. Ja zostaję tutaj
My wróciliśmy z zakupów. Zrobiłam zapas deserków , jogurcików i kaszek z Rossmana. Teraz będę tylko tam robić zakupy dla małej bo uważam , że bardziej się opłaca np. taki duży deserek za 3.70 zł a 4 jogurciki za 5.99 zł. -
Ctr - fajnie , że jesteś z nami piszę w skrócie ale wiecie o co chodzi.
Mąż teraz śpi z małą a ja mam czas dla siebie. W sklepie Wiki spała tylko 30 minut , więc jest nie dospana.

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Radmon - moja tez tak stęka i ma oczy zamknięte. Potrafi nawet godzinę i się strasznie wierci no ale widzisz u nas to już trwa długo. Ja nie mam pojęcia dlaczego tak jest. Dziecko ma czystą pieluchę jest najedzone , ubieram ją lekko , żeby nie było ciepło no i są w nocy pobudki. Widocznie tak już musi być.
Stary 2014-06-21, 13:54   #74
Francuzeczka_F1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez michellinka Pokaż wiadomość
hej fajnie że wróciłaś ja wysyłałam w czwartek do ciebie maila
co do Milki dostała link wrazie co może zawsze do nas napisać ale narazie nie chce po aferze z fałszywą mamą
Rzeczywiście dostałam maila- ale nie wiedzieć czemu- uznało mi go jako SPAM. znalazłam w koszu Hihi

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Jak mój Julek tak stęka, to na bank rano jest wieeeeeelka kupa. Do nocnika!
Francuzeczka_F1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-21, 13:59   #75
Knw1986
Raczkowanie

My już niedługo jedziemy nad morze już się nie umiem doczekać. Jeszcze parę tygodni .... musze powoli robić listę , żeby niczego nie zapomnieć. Kupiłam dzisiaj na wyjazd mały basen taki za 19.90 zł. , żeby zabrać na plażę.

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Do nocnika robi kupię -- superrrr
Stary 2014-06-21, 14:06   #76
Julka__Z
Przyczajenie

No właśnie ja dostałam 2 wiadomości na poczcie bom się upomniała że nic nie dostałam a też mi za spam to wzięło i w koszu było ...
Mi dzieciaczki śpią. Jedyne co kupuje na obiadki z mięsa to ryba kurczaka i indyka, też mam problem z królikiem :/ chociaż można kupić i podzielić na obiadki zamrozić. Dziewczyny a co zrobić żeby było tylko "nasze grono" czytających-piszących bo niezalogowany i tak nic nie napisze tak ?? na inne październikówki to ja sobie daruje bo i tak mam nie za wiele czasu przy dwójeczce maluchów więc nadrobić i być na bieżąco było by mi ciężko. A tu kilka dziewczyn pamiętam jak jeszcze szło do porodu chociażby milkę jak się męczyła i urodzić nie mogła dlatego mi szkoda że nie piszę i mam nadzieję że o czyta i da się namówić na powrót do nas
Stary 2014-06-21, 14:08   #77
2pluss1
Raczkowanie

Jak dla mnie lepiej znaleźć jedno miejsce i tylko tam pisać - bo śledzić kilka wątków, stron to ciężka sprawa - zwłaszcza, ze ja wpadam na neta na chwilę

<sprzedaż>

Wishlista https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post48744841
2pluss1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-21, 14:10   #78
Knw1986
Raczkowanie

Julka - osoba niezalogowana nie napisze. Pisać i czytać może nas każdy.
Stary 2014-06-21, 14:11   #79
Julka__Z
Przyczajenie

a jak zrobić sobie ten opis pod wpisem ??
Stary 2014-06-21, 14:15   #80
Knw1986
Raczkowanie

Widzę , że kilka osób jest za tym , żeby zostać tutaj Ja też nie będę wstanie nadrobić kilka stron i udzielać się wszędzie.

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Julka - wejdź na ustawienie konta potem po lewej stronie masz edycja podpisów coś takiego i tam wpisujesz co chcesz.

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Dokładnie ( edytuj podpis )
Stary 2014-06-21, 14:17   #81
radmon
Raczkowanie

Dzięki Anetka!Spróbuję,jak będzie potrzeba.

Knw,o to widzisz coś może jest w tym stękaniu,a myślałam ze tylko mój taki odmieniec Fajnie że wakacje dopiero przed wami,bo ja już zapomniałam że byliśmy Tak czas szybko leci!Ale planujemy jeszcze wypad w góry,tylko nie wiem kiedy.

Ctr Alt Delete-Fajnie że się odezwałaś!!O podkoszulki na panieński to ja pytałam,no ale już nieaktualne,bo właśnie wczoraj był Ale dzięki,zapisze przyda się na przyszłość Ale super,że do nocnika kupka!!My nawet jeszcze nocnika nie posiadamy Ale u nas stękanie nie równa się z kupką.

Alan śpi w wózku na zewnątrz,ja ogarnęłam dom,ugotowałam zupkę małemu i dla nas.Teraz piję kawę na wzmocnienie,bo do wieczora daleka droga.A muszę jeszcze dziś na zakupy jechać.Pogoda u nas fatalna,ale dobrze że nie pada.
Stary 2014-06-21, 14:20   #82
Julka__Z
Przyczajenie

testuje wpis
Stary 2014-06-21, 14:23   #83
radmon
Raczkowanie

No ja też bardziej za tym aby zostać przy jednym forum.Takie skakanie to mieszanina niezła.Wraca do Nas coraz więcej mamusiek z kafe więc sami swoi praktycznie są i tak jest O.K.(jak dla mnie)
Stary 2014-06-21, 14:26   #84
Knw1986
Raczkowanie

Radmon - u nas też fatalna pogoda razem jesteśmy ze śląska.
Dziewczyny ja idę się położyć moja córka z mężem dalej śpią.
Nie wiem czy będę wieczorem bo koleżanka namawia mnie , żebym gdzieś wyszła na drinka ale ja się zastanawiam znając mnie tak i tak mnie namówi także będę jutro. Miłego dnia
Stary 2014-06-21, 16:25   #85
wodna2
Raczkowanie

Witam wszystkie w nowym miejscu! Fajnie że jesteście, szkoda że nie wszystkie. Na razie ciężko mi tu pisać bo internet bardzo przerywa i nie mam jaj obejrzeć tej strony ale na razie bardziej mi się podoba

U nas ostatnie noce to tragedia. Czasem biorę Młodego do naszego łóżka ale nawer to nie zawsze pomaga. Wczoraj jak się obudził o 1.30 to zasnął dopiero o 4 jak mu paracetamol dałam. A tak to tylko na piersi, aż mnie boleć zaczęły. Mam nadzieję że to zęby, które w końcu wyjdą i wszystko wróci do normy. Też wspominam jak dobrze się wysypiałam w 4-5 miesiącu.
W dzień na szczęście jest fajnie. Bąbel buszuje w trawie i wspina się po czym może, lubi stać. Brudny jest strasznie ale szczęśliwy. W dodatku ten brud chyba dobrze robi na jego atopową skórę
Nie wiem czy uda mi się jeszcze stąd napisać jak nie to odezwę się po powrocie.
wodna2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-21, 17:18   #86
Knw1986
Raczkowanie

Wodna - super , że się odezwałaś. Brakuje jeszcze kilka dziewczyn. Mam nadzieję , że namówię Fasolkę ale ona jeszcze odpoczywana na Mazurach.
Trochę pospałam , wstaliśmy o 16. Mała już zmęczona , ale teraz nie mogę jej położyć bo o 19 kąpanie. Jeszcze trochę musi wytrzymać.
Cały czas próbuje raczkować ale jakoś jej to do końca nie wychodzi.
Uciekam pobawić się z małą.
Stary 2014-06-21, 17:53   #87
AnetaN84
Raczkowanie

Ctr Alt Delete i Wodna- fajnie, ze napisalyscie, mam nadzieje, ze reszta dziewczyn tez wroci..

Na tamten watek juz nie wchodze, one od rana nastukaly 265 postow!! Wiec zanim bym to ogarnela to juz nie starczyloby mi czasu, zeby cos napisac

Kurcze kompletnie stracilam poczucie czasu, w zyciu bym nie powiedziala, ze dzisiaj sobota. Pol dnia mielismy gosci. Zaraz ide mala kapac, dostanie butle i do spania, to bede miala troche luzu
Stary 2014-06-21, 19:42   #88
2pluss1
Raczkowanie

_Nasze dziecko dzisiaj pierwszy raz puściło się podczas stania. Stał oparty o łóżko, stał, stał, i puścił łóżko. Oczywiście po chwili bam na pupę. I zrobił tak ze 3 razy.
_w nocy wierci się jakby miał owsiki - przez 90 min dzisiaj. Wiecie czemu?? Wasze maluchy też tak robią??
_i szarpie uszko - aż strzela.

<sprzedaż>

Wishlista https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post48744841
2pluss1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-21, 19:50   #89
2013tatiana
Raczkowanie

udka z kólika kupiłam w auchanie. Takie paczkowane są. Drogie trochę bo za dwa udka 17 zł, ale co ja zrobię z całym królikiem? nie mam czasu na pasztety.. wyszło porcji na 20 obiadków. Pediatra mi mówiła, że najlepsze mięso to królik, ewentualnie indyk. Kurczaka nie polecała dla niemowlaka. No i w końcu upolowałam tego królika
Stary 2014-06-21, 20:30   #90
Knw1986
Raczkowanie

2pluss1 - jakie ładne postępy. Moja Wiki próbuje wstać trzymając się mnie za nogę albo za bluzkę no i za tapczan.
-----------
Ja małej daję mięso z indyka. Jutro Wiki będzie jadła domowy rosołek. Moja mama powiedziała , że jej zrobi.
------------
Jednak wyszłam ale już wróciłam jakoś nie miałam ochoty dłużej siedzieć. Zrobiłam sobie popołudniową drzemkę i wiecie co jestem bardziej zmęczona niż myślałam. Nic mi się nie chce.
-----------
Wiki sobie smacznie śpi zasnęła o 19.45 padnięta.
-----------
Mam pytanie czy Wasi mężowie / partnerzy czepiają się , że siedzicie na necie ? Mój mi mówi , że nie umiem żyć bez forum.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości