![]() |
#61 | |
BAN stały
|
Dot.: "Rolnik szuka żony"
Cytat:
Pokazany jest dorobek życiowy, człowiek wie czego można się spodziewać , życia na jakim poziomie, na jakim poziomie intelektualnym jest rolnik, jakie wartości wyznaje. I albo budzi sympatię albo nie. Wychodziłam za mąż już zakochana. Pojęcie miłości małżeńskiej jest szerokie. To także szacunek, sympatia, przywiązanie, gotowość do wspólnego życia, wspólnego pokonywania problemów i cieszenia się radościami, odpowiedzialność za drugiego człowieka. Wzięte razem nie przegrywa z ognistą miłością, która szybko może się wypalić, być pomylona z namiętnością. Jeśli dobiorą się osoby , które chcą tego samego to mogą cieszyć się sobą do końca życia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Obejrzalam ost. Odcienk
![]() Nawet sasiad z koltliny klodzikiej wysteuje ![]() Dla mnie program zebujacy:p ale i zarazem zabawny:d
#63 |
Zadomowienie
|
W końcu oglądnęłam, podoba mi się, faceci wydają się bardzo sympatyczni i dobrzy. Nie widzę w programie nic żenującego, ani śmiesznego. Prowadząca w pilocie mi się nie spodobała, ale w tym 1 odc. już wygląda sympatyczniej. Ciekawe co będzie w kolejnych odcinkach
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozwoj milosci trwa przez cale zycie. Wszystkie składniki tego procesu mozna udoskonalac i poglebiac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Popieram Wolhę.
Całkiem słodko wychodzi. Najbardziej mi się podoba Adam z Poslasia, nasz olbrzym o gołębim sercu ![]() Pan sołtys wyglądałby o wiele, wiele lepiej, z jakoś po ludzku ostrzyżonymi włosami... To by mu bardzo wiele dało! Kiedy drugi odcinek?
#66 |
Raczkowanie
|
NaTtiTt w niedzielę o 21:30
#67 |
Zakorzenienie
|
Ja drugi odcinek zobaczę w poniedziałek online, chyba, że nie będę śpiąca :P
Szczerze to ja jakąś wielką sympatią do tego sołtysa nie pałam ![]()
#68 | |||
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Szkoda, że nie wzięli wszystkich panów, którzy byli w odcinku specjalnym. Kibicuję zwłaszcza Adamowi, w ogóle to ujęcie z góry jak leżał na polu bardzo mnie rozbawiło ![]() ![]() A i wg mnie Paweł dość ładne dziewczyny sobie wybrał. Choć na zdjęciach, które przysyłały były ładniejsze niż w rzeczywistości. ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() Zobaczyłam pana Wiesława... Żałuję, że nie ma go już w programie i dziwię się, że nie miał zainteresowania ze strony pań ![]()
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2014-09-14 o 09:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Obejrzalam na youtube kilka fragmentow programu z innych krajow....
Wiekszosc wydaje se bardzo sztuczna i ukazuje osoby majace parcie na szkolo, zwlaszcza australia... wszystkie te lalunie na obcasach i w firmowych cuszkach... Dobrze, ze u nas wzieli normalne i sympatyczne osoby. Jak ktos chce zobaczyc: australia https://www.youtube.com/watch?v=mGWmpuzY8NQ ukraina tez daje czadu z wieczorkami ze tancereczkami erotycznymi https://www.youtube.com/watch?v=IRu004GIGJE wlosi tez sie teraz biora ze krecenie tego programu, tez pewnie cyrk z tego zrobia -_- |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Wiem że w dzisiejszych czasach takie programy mogą wydawać się śmieszne gdy facet mieszkający na wsi szuka żony
![]() Tutaj widać że nie ma takiego cynizmu i nachalności ostatnio oglądałam co prawda tylko połowę ale na pewno będę dalej oglądać. Z tego co pamiętam to fajny był ten większy facet, mówił że to że kawał chłopa z niego nie oznacza że jest taki silny w środku i nie potrzebuje uczucia. Myślę że będzie interesująco chociaż wiadomo nie każda zdecyduje się porzucić miasto i wyjechać na wieś, chyba że na kasę poleci. |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
Żeby chcieć mieszkać na wsi na gospodarstwie trzeba naprawdę mieć zamiłowanie do tego, lubić zwierzęta, nie brzydzić się zapachów od nich.
I liczyć się z tym, że zawsze będą na pierwszym miejscu jeśli rolnik z prawdziwego zdarzenia. Bo tak być powinno gdy ma się zwierzęta pod opieką. Jeśli jakaś na kasę leci nie zdając sobie z tego sprawy to życie na wsi szybko to zweryfikuje. Myślę, że te , które zdecydowały się na udział w programie wiedzą jak wygląda życie na wsi i chcą tam być nie tylko dla kasy. |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Było siedmiu ,ale finałową piątkę wybrała publiczność przez sms. To odnośnie pytania dlaczego jest pięciu, a nie siedmiu kandydatów. Mnie w sumie do gustu chyba najbardziej przypadł Adam... zobaczymy, co będzie dziś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
no i 2 odcinek za nami
![]() kurcze dziwne że przy jednym jest tylko jedna kandydatka.ale się biedna wystraszyła z tą akcją z kwiatkiem bardzo sympatyczny jest Grzegorz a sołtys jak dla mnie tez nie bardzo no i pewnie się będzie działo z tą dziewczyną z kwiatkiem we włosach ![]() okropnie mi żal było tej dziewczyny z kr.włosami jak odpadała (wklejam zdj bo nie wiem jak sie nazywają) Edytowane przez 201710120930 Czas edycji: 2014-09-14 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o tak. Tej ź krótkimi włosami teź było sźkoda. Myślałam,źe prźejdźie źamiast tej wrednej,gburowatej blondynnki ![]()
![]() |
#75 | |
BAN stały
|
Cytat:
Adam jest super. ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Czemu u jednego z panów od razu 2 zostały wyeliminowane? Ciekawe co by było gdyby któraś dziewczyna powiedziała, że odchodzi z programu bo jednak kandydat na męża na żywo tak wcale fajnie nie wygląda. Albo na końcu ta która wygra powie, że jednak rezygnuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale do końca nie wiem o co chodzi z wygraną, czyli ta która wygra musi... zostać żoną? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
BAN stały
|
One chcą zostać żonami rolników. A przynajmniej chciały pisząc zgłoszenie, przyjeżdżając na pierwsze spotkanie w realu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
A miałam iść już spać
![]() Grzegorza chyba najbardziej lubię, ta Ewa od niego ładna i wydaje się w porządku. Ta Kinga, blondynka faktycznie nie bardzo, mogłaby odpaść. Adam widać lubi pożartować i bardzo miły jest. Stanisław spokojny i stonowany. U niego na plus Grażyna, ładna (biorąc pod uwagę wiek) i uśmiechnięta. Paweł najprzystojniejszy i najładniejsze dziewczyny ma, ale to głównie przez młody wiek, charakter ciężko mi określić. A Zbigniew jest mi obojętny. Nie chciałabym dostać kosza w taki sposób. I ja widzę jak się całują na "3" to mi się słabo robi, strasznie tego nie lubię.
![]() Edytowane przez Wolha Czas edycji: 2014-09-14 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
BAN stały
|
Problemy z zębami mają też niektóre panie.
Ich niektóre kreacje też nie były odpowiednio do sytuacji dobrane. To jeszcze nie miał być ślub. |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Adam miał fajne kandydatki i on sam jest super. Mogliby go zatrudnic w serialu o mafii ![]() U tego najstarszego to ta blondyna z wyglądu góruje nad resztą, ale co będzie to się okaże, jedna wydaje mi się dla niego za stara, choć sympatyczna. Paweł - widać, że inny "poziom". Wszystkie miał takie dość wylaszczone. Nie mam faworytki. Zbyszka pozostawię bez komentarza ![]() Jestem zadziwiona, że niby taki tandetny pomysł na program, ale zrobione z klasą ![]()
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2014-09-14 o 22:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
BAN stały
|
Mogli wybrać tylko po 6 kandydatek.
Jeśli wybór z tych 6 się nie uda to powinni im dać tamte listy aby sobie jeszcze raz wybrali. Pewnie dużo wartościowych dziewczyn odpadło. Mieliby chłopaki zajęcie na kilka lat aby wszystkie przecastingować. |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
kobieta za ladą
|
jestem po 2 odcinku i jestem zaszokowana ze program mi się podobał
jak na razie oglądałam go bez zażenowania Adam wielkolud podbił moje serce ![]() i Rolnik bije na głowę" Kto poślubi mojego syna" Tvn 1 raz powinno się nauczyć od jedynki jak sierobi programy takie jak ten ,ZE SMAKIEM!
#83 |
Zadomowienie
|
Podobał mi się ten odcinek, pozytywna prowadząca, taka naturalna i ciepła. Fajne, ze nie ośmieszają tych ludzi. Ciekawe czy kobiety będą miały prawo głosu, bo na razie facet wybiera. Najprościej ma Zbigniew, on już żonę znalazł
![]()
#84 |
Konto usunięte
|
ta z tymi krótkimi włosami co odpadła była nie zwykle stremowana.opowiadała o swoim gospodarstwie
no i przyjechała w zwykłych jeansach i koszuli w kratkę.reszta odpicowana w sukienusie.(niektóre az do przesady) jedna babeczka ,ta od Adama co odpadła,ile ona mogła mieć lat? no niestety ale wyglądała jak jego mama ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- wiecie czy są powtórki może ? |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Powinni na youtube wstawic odcinek
Ja wczoraj probowalam ogladac online ale byl limt ogldajacych wiec widzialam tylko pierwsze 15 minut. |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
BAN stały
|
Cytat:
Z tą dziewczyną w koszulę w kratkę to też mnie zastanowiło, dlaczego tak się ubrała. Jeansy jeszcze by uszły, może nie lubi chodzić w spódnicach ale górę mogła wybrać inną. Odbiegała mocno od pozostałych. Balowe , weselne sukienki też przesada. Szczególnie gdy widać cały stanik z tyłu w sukience bez pleców. Szkoda, że nikt jej nie podpowiedział, że koszula w kratkę nie wygląda dobrze na pierwszą randkę w dodatku w telewizji gdzie miliony ją oglądają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Oglądałam wczoraj w TV
![]() Mi tam nie było żal tej z krótkimi włosami, moim zdaniem oni do siebie nie pasowali. Oglądałam z TŻ i on wytypował te które odpadną bezbłędnie :P Ta z krótkimi włosami była antykobieca ![]() Sołtys mnie denerwuje bardzo.... ![]() Reszta rolników bardzo sympatyczna!!!
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do fanek programu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
nie mówię ze ten program jest jakiś super najwyższych lotów.ale fajnie się go ogląda.bez żenady
![]() chciałabym żeby jedynka dała prztyczka w nos TVN ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Tak się śmiałam z tego programu, a tymczasem to produkcja całkiem interesująca i pozbawiona większej żenady. Polsat i TVN nadrabiają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.