![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Złość na faceta - o co najczęściej?
Widocznie odpoczywa od ciebie, nie od pracy. Niestety
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Co tu dużo mówić, ideałem partnera na życie to on nie jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moj TZ przyjezdza do mnie po pracy, czyli jakos ok. 17 bo pracuje na jedna zmiane no i kladziemy sie na ok. godzinke a potem mamy dla siebie jeszcze troszke czasu ![]()
![]() |
![]() |
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz co? Powiem Ci co ja o tym myślę, a pamiętam też co-nieco o czym pisałaś na Służby Mundurowe. Moim zdaniem to albo jesteś dla niego obojętna i nie wie jak się z tego wykręcić. Lub wersja 2: jest takim typem człowieka i niestety tego nie zmienisz bo to dorosły facet tylko zastanów się czy to dobrze wróży skoro masz zupełnie inne potrzeby i wymagania w tej kwestii niż on. W mojej opinii facetowi, któremu zależy na kobiecie okazuje to w określony sposób (nie chodzi mi o ciągłe przebywanie ze sobą), chce z kobietą przebywać, wykazuje inicjatywę, zainteresowanie i zaangażowanie. Także pomyśl i zdecyduj sama. Bo tak na prawdę jeżeli będziecie chcieli założyć rodzinę, obydwoje będziecie pracowali na etacie, Tobie dojdą obowiązki jakie najczęściej należą do kobiety a jego jedynym zajęciem będzie praca i spanie to sory ale ja nie chciałabym mieć z kimś takim nic wspólnego ![]() Jednocześnie nie podważam zdania, że praca policjanta jest ciężka, szczególnie jeśli chce jak najlepiej wykonywać swoje zadania i angażuje sie dodatkowo w to emocjonalnie. Jak to mój kolega-policjant kiedyś, dawno temu do mnie powiedział "wiesz, to nie praca-to służba". Twój partner natomiast jest na początku swojej drogi, dopiero ze szkoły wrócił także bez przesady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Ja się z TŻ pokłóciłam dzisiaj uwaga... o to że nie miałam ochoty na anal.
![]() ![]() Mam wrażenie że jak się nie ma powaznych problemów to się je tworzy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Autorko, nie ma się co oszukiwać, facet nie chce Twojego towarzystwa. Edytowane przez 818b6f2de5dfa79adb4775de183f054ac63b96e9_6594a3faefca2 Czas edycji: 2014-07-08 o 18:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |||
Raczkowanie
|
Szczere, aż do bólu
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
![]() Natomiast co do tego, że jestem mu obojętna to raczej nie, jestesmy ze sobą 5 lat, takie sytuacje zdarzają się od jakichś 3 lat, wcześniej to wiadomo na głowie stawał. Do dziś mu wspominam, że ja konczyłam liceum, on już studiował -zaocznie i jakoś się widywaliśmy. Potrafił po całym 12 godzinnym dniu w uczelni przyjechać o 21, jechać o 1 w nocy gdzie w niedziele mial znowu na 8... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Zielona Driada
|
Ja bym się naprawdę poważnie zastanowiła nad zmianą partnera. Coś się między Wami wypaliło, przynajmniej z jego strony jest to bardzo widoczne. Skoro kiedyś potrafił będąc zmęczonym biec do Ciebie jak na skrzydłach, a teraz nawet raz na jakiś czas ma problem, to wydaje mi się, że on nie odpoczywa po ciężkiej pracy, ale odpoczywa od Ciebie. Może to jeden z tych przypadków, co to pan czeka, aż dziewczyna sama zerwie, a chce ją do tego skłonić olewając ją
![]() W każdym razie nie dziwię się, że jest Ci przykro.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Minna Czas edycji: 2014-07-08 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Ale jednak może mu wyjaśnij skąd ta zmiana. Facet czasami się nie domyśli, niech usłyszy otwarcie to, co nam tutaj napisałaś na temat jego zachowania i związanego z nim Twojego samopoczucia..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Nie przejmuj sie moja droga, ja ze swoim TZ to klocimy sie o byle glupote,
ehh meczace to jest, ale coz sie poradzi jesli sie kocha.
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
Ludzie potrzebuję różnej ilości snu - ja muszę spać 8 godzin, mój przyjaciel 5, a do przyjaciółki nie dzwonie przed 10 rano
![]() Ja jestem zła o słowa. Jak coś nie tak powie to jestem wkurzona. Edytowane przez 201607040940 Czas edycji: 2014-07-11 o 20:48 Powód: , |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Wiecie co? Dziś rano czekałam na pociąg bo jechałam na 6 do pracy...i kto wysiada? Mój facet, który wczoraj pracował do 22 i który pisał mi o 23 smsa że właśnie wszedł do domu...i co mam myśleć? Powiedział mi rano w przelocie, że przyjechał po służbie do domu ale zadzwonili do niego koledzy z pracy i zaprosili na grilla, ba, nawet po niego przyjechali...tak powiedział...mój facet, po 8 h pracy pojechał na imprezkę przy czym dziś ma na 17 spowrotem. A jeszcze jedno...nigdy nie wierzyłam w sny, ale dziś mi sie sniło, że byłam z nim w szpitalu i pocałował jakąs kobietę, potem powiedział żebyśmy się rozstali...ten sen może i gługi,. ale jego zachowanie...
![]() |
#75 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
No cóż, ja bym pomyślała, że albo kogoś ma, albo naprawdę ma mnie dość, bo na imprezę ma siłę, ale ze mną to mógłby się w ogóle nie widzieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Może on nie wie, że jest z Tobą w związku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.