![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Dziewczyny ja chyba potrzebuje ochrzanu jaka stara taka głupia :(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
Kazdy ma swoje malpy i swoj cyrk. Przeciez Kalincia nie powiedziala, ze Autorka ma zrobic to samo. Tylko, ze mozna zostawic kogos po kilku latach, dla nowopoznanej osoby i byc szczesliwym. nikt metody na dwa fronty nie gloryfikuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
Tego nie krytykuje. Skrytykowałem metodę którą ująłem w cytacie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Bardzo mnie rozśmieszył tekst ciotki
![]() U nas w Polsce to takie zacofanie, tylko żona z mężem, nie to co tam, każdy z każdym, toż to wyższy poziom cywilizacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Kolejny dowód na to, że jak Polka wyjedzie do UK to jej się przewraca w głowie. Dobrze, że to chociaż Łotysz a nie arab.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Taaa Polki dostają małpiego rozumu za granica. Jakże one tak mogą?! Przecież one są tylko Polakom przeznaczone. Seksizm i rasizm w jednym. Obrzydzaja mnie takie komentarze.
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
A ja Ci radzę, autorko wątku, zerwij z obecnym chłopakiem, bo nie zależy Ci na nim. Niepotrzebnie mu głowę zawracasz.
A jak Cię tamten tak rajcuje, to próbuj. Albo coś z tego będzie albo dostaniesz po dupie (być może Ci się należy). To lepsze i tak, abyś miała tkwić w obecnym związku z wygody.
IT - programuj, dziewczyno! Edytowane przez rockandrollqueen Czas edycji: 2014-07-04 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 03:08 ---------- Poprzedni post napisano o 03:06 ---------- Ano właśnie. Ja też nie gloryfikuję, ale i tak bywa, że człowiek nie od razu zerwać potrafi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdy przyjaciółka da mi swoją kartę kredytową do potrzymania na czas wyjścia do toalety to mogę oczyścić jej konto lub tego nie zrobić. Pierwsza możliwość jest bardziej opłacalna i zapewni mi większą wygodę przy planowaniu własnych wydatków. Co z tego, że komuś może się to nie podobać? Nie musi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nikt Ci nie zarzuca, że złamałaś prawo, a jedynie to, że Twoje działania i poglądy budzą niesmak u ludzi o innym systemie wartości od Twojego. W moim systemie wartości nieuzasadnione sprawienie krzywdy psychicznej lub fizycznej drugiemu człowiekowi jest złem. A własna wygoda uzasadnieniem nie jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czasami zastanwiałem się czy kobiety to ☠☠☠☠y. Dzięki temu tematowi już jestem tego pewny. Bardzo dziękuje za ten temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
plaże i koń
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Takie sprawy świadczą o tobie jako o człowieku, czy tego chcesz czy nie i tutaj akurat w dobrym świetle cie nie pokazują ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Jeśli szukasz przygód to najpierw zastanowiłabym się nad swoim związkiem. widocznie jest cos między wami nie tak, skoro rozglądasz się za innymi. chcesz próbować,a nie lepiej zakończyć kulejący związek i z czystym kontem zacząć poszukiwania nowego? poza tym chyba nie do końca chciałabym mieć partnera który zdradza swoją partnerkę,a ty?
Dodam jeszcze ,że w pracy nie wskazane są związki ,ponieważ jeśli między wami coś się nie ułoży potem na codzień będziecie na siebie patrzeć i walczyć Wysłane z mojego GT-I9300 ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9300
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2014-07-05 o 18:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
"Jak Cie tamten tak rajcuje, to próbuj". "Przez jakiś czas nie zerwałam z poprzednim, a spotykałam się z tym drugim." "Przecież Angel nic jeszcze nie zrobiła, a to że spodobał się jej ktoś inny to nie jej wina. Tak czasem jest ![]() "I bym w to nie brnela, aczkolwiek po Twoim stylu pisowni mogę wywnioskować, że masz ciagotki do takich przygód. Więc nie żałuj sobie." "Ja tez dla milostki zostawilam swoj paroletni związek. I nie bylam w porzadku w stosunku do pierwszego partnera. Dwa fronty." "Rób co chcesz, możesz zdradzić swojego chłopaka wszystko zależy od Ciebie, chyba że oczekujesz przyzwolenia od wizażanek ![]() To tak na szybko. Najgorsza w tym wszystkim jest ta fałszowość. Chronienie swojej dupy, żeby tylko udało się na dwa fronty i jeszcze coś ugrać czyli w razie czego nie stracić byłego. Takie są fałszywe i obłudne tendecje kobiet. Całe szcześćie, że chociaż anonimowo kobiety piszą jakimi ☠☠☠☠ami są naprawdę. Dobrze, że się nie myliłem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9300
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Systemy wartości innych nie mają wpływu na moje decyzje. ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
Powiedziałabym "do widzenia". Ale jaki to ma związek z tym, że ja to zrobiłam? Bo chyba nie będziesz twierdzić, że "z;ła karma wraca" i na pewno mnie to spotka? Takie sprawy świadczą o mnie jako o człowieku? Ależ nic nowego, czego o sobie nie wiem mi nie powiecie. A autorce radzę - poczekać z decyzją, próbując poznać się trochę z tym drugim. I tyle. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.