Dziewczyny ja chyba potrzebuje ochrzanu jaka stara taka głupia :( - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-07-03, 15:13   #61
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Dot.: Dziewczyny ja chyba potrzebuje ochrzanu jaka stara taka głupia :(

Cytat:
Napisane przez kalincia Pokaż wiadomość
Przez jakiś czas nie zerwałam z poprzednim, a spotykałam się z tym drugim. Zerwałam, gdy poczułam się na to gotowa i wiedziałam, że z tym drugim chcemy wspólnie być.
Ale wygodnictwo i ubezpieczanie się, niedobrze się robi.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-03, 16:06   #62
201604130936
Konto usunięte

Kazdy ma swoje malpy i swoj cyrk. Przeciez Kalincia nie powiedziala, ze Autorka ma zrobic to samo. Tylko, ze mozna zostawic kogos po kilku latach, dla nowopoznanej osoby i byc szczesliwym. nikt metody na dwa fronty nie gloryfikuje.
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-03, 16:10   #63
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
Kazdy ma swoje malpy i swoj cyrk. Przeciez Kalincia nie powiedziala, ze Autorka ma zrobic to samo. Tylko, ze mozna zostawic kogos po kilku latach, dla nowopoznanej osoby i byc szczesliwym. nikt metody na dwa fronty nie gloryfikuje.
Tego nie krytykuje. Skrytykowałem metodę którą ująłem w cytacie.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-04, 13:30   #64
kas0
Raczkowanie

Bardzo mnie rozśmieszył tekst ciotki
U nas w Polsce to takie zacofanie, tylko żona z mężem, nie to co tam, każdy z każdym, toż to wyższy poziom cywilizacji.
kas0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-04, 13:43   #65
AllKnowingOne
Raczkowanie

Kolejny dowód na to, że jak Polka wyjedzie do UK to jej się przewraca w głowie. Dobrze, że to chociaż Łotysz a nie arab.
AllKnowingOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-04, 14:15   #66
LilyAllen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AllKnowingOne Pokaż wiadomość
Kolejny dowód na to, że jak Polka wyjedzie do UK to jej się przewraca w głowie. Dobrze, że to chociaż Łotysz a nie arab.
A co by to zmieniało, gdyby był to Arab?
LilyAllen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-04, 14:36   #67
DarkChocolate666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AllKnowingOne Pokaż wiadomość
Taaa Polki dostają małpiego rozumu za granica. Jakże one tak mogą?! Przecież one są tylko Polakom przeznaczone. Seksizm i rasizm w jednym. Obrzydzaja mnie takie komentarze.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-04, 15:19   #68
rockandrollqueen
Zadomowienie

A ja Ci radzę, autorko wątku, zerwij z obecnym chłopakiem, bo nie zależy Ci na nim. Niepotrzebnie mu głowę zawracasz.

A jak Cię tamten tak rajcuje, to próbuj. Albo coś z tego będzie albo dostaniesz po dupie (być może Ci się należy). To lepsze i tak, abyś miała tkwić w obecnym związku z wygody.

Edytowane przez rockandrollqueen
Czas edycji: 2014-07-04 o 15:21
rockandrollqueen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-05, 02:08   #69
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość
Ale wygodnictwo i ubezpieczanie się, niedobrze się robi.
A niech ci się robi. Tak, jestem wygodna i ubezpieczam się. I co z tego, że ci się to nie podoba? Nie musi. Mnie się sprawdza.

---------- Dopisano o 03:08 ---------- Poprzedni post napisano o 03:06 ----------

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
Ano właśnie. Ja też nie gloryfikuję, ale i tak bywa, że człowiek nie od razu zerwać potrafi.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-05, 13:38   #70
AlaZala
Zadomowienie

Cytat:
A niech ci się robi. Tak, jestem wygodna i ubezpieczam się. I co z tego, że ci się to nie podoba? Nie musi. Mnie się sprawdza.
To kwestia sumienia.
Gdy przyjaciółka da mi swoją kartę kredytową do potrzymania na czas wyjścia do toalety to mogę oczyścić jej konto lub tego nie zrobić. Pierwsza możliwość jest bardziej opłacalna i zapewni mi większą wygodę przy planowaniu własnych wydatków.

Co z tego, że komuś może się to nie podobać? Nie musi.
AlaZala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-05, 14:54   #71
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez AlaZala Pokaż wiadomość
To kwestia sumienia.
Gdy przyjaciółka da mi swoją kartę kredytową do potrzymania na czas wyjścia do toalety to mogę oczyścić jej konto lub tego nie zrobić. Pierwsza możliwość jest bardziej opłacalna i zapewni mi większą wygodę przy planowaniu własnych wydatków.

Co z tego, że komuś może się to nie podobać? Nie musi.
Kradzież jest w Polsce przestępstwem karalnym. Zdrada - problemem moralnym zależnie od poglądów ocenianym. To różnica.
Stary 2014-07-05, 15:09   #72
AlaZala
Zadomowienie

Cytat:
Kradzież jest w Polsce przestępstwem karalnym. Zdrada - problemem moralnym zależnie od poglądów ocenianym. To różnica.
Kwestii prawnych nie analizuję, a jedynie moralne. Ja w obu sytuacjach nie potrafiłabym wieczorem stanąć przez lustrem i bez obrzydzenia dla samej siebie spojrzeć sobie w oczy.

Nikt Ci nie zarzuca, że złamałaś prawo, a jedynie to, że Twoje działania i poglądy budzą niesmak u ludzi o innym systemie wartości od Twojego. W moim systemie wartości nieuzasadnione sprawienie krzywdy psychicznej lub fizycznej drugiemu człowiekowi jest złem. A własna wygoda uzasadnieniem nie jest.
AlaZala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-05, 15:52   #73
marcelosilva
Przyczajenie

Dziewczyny, czasami zastanwiałem się czy kobiety to ☠☠☠☠y. Dzięki temu tematowi już jestem tego pewny. Bardzo dziękuje za ten temat .
marcelosilva jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-05, 15:56   #74
spokoziom
Przyczajenie

plaże i koń
spokoziom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-05, 16:14   #75
VampIrzyca
Zadomowienie

Cytat:
A co byś powiedziała, jakby teraz twój facet zachował się tak wobec ciebie? Spotykałby się z inna, ale jeszcze tak na wszelki wypadek trzymałby ciebie, bo a nuż widelec z tamta mu nie wypali i musi się jeszcze upewnić. Jak się upewni, to nara. Ty dokładnie tak zrobiłaś. Ciekawa jestem, jak podchodziłabys do tego, gdyby twój obecny tak się zachował wobec ciebie...
Takie sprawy świadczą o tobie jako o człowieku, czy tego chcesz czy nie i tutaj akurat w dobrym świetle cie nie pokazują
VampIrzyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-05, 18:50   #76
Shira Yuki
Zakorzenienie

Jeśli szukasz przygód to najpierw zastanowiłabym się nad swoim związkiem. widocznie jest cos między wami nie tak, skoro rozglądasz się za innymi. chcesz próbować,a nie lepiej zakończyć kulejący związek i z czystym kontem zacząć poszukiwania nowego? poza tym chyba nie do końca chciałabym mieć partnera który zdradza swoją partnerkę,a ty?
Dodam jeszcze ,że w pracy nie wskazane są związki ,ponieważ jeśli między wami coś się nie ułoży potem na codzień będziecie na siebie patrzeć i walczyć
Wysłane z mojego GT-I9300

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Napisane przez marcelosilva Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czasami zastanwiałem się czy kobiety to ☠☠☠☠y. Dzięki temu tematowi już jestem tego pewny. Bardzo dziękuje za ten temat .
Do tanga trzeba dwojga. Nie zapominajmy ,że kochanek autorki tez zajety. Świetnie jest wybierać z wypowiedzi tylko to co nam pasuje

Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu.
Jestem jak dziki Mustang.
Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja
.

Edytowane przez Shira Yuki
Czas edycji: 2014-07-05 o 18:48
Shira Yuki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-05, 19:32   #77
marcelosilva
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Shira Yuki Pokaż wiadomość
Jeśli szukasz przygód to najpierw zastanowiłabym się nad swoim związkiem. widocznie jest cos między wami nie tak, skoro rozglądasz się za innymi. chcesz próbować,a nie lepiej zakończyć kulejący związek i z czystym kontem zacząć poszukiwania nowego? poza tym chyba nie do końca chciałabym mieć partnera który zdradza swoją partnerkę,a ty?
Dodam jeszcze ,że w pracy nie wskazane są związki ,ponieważ jeśli między wami coś się nie ułoży potem na codzień będziecie na siebie patrzeć i walczyć

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Do tanga trzeba dwojga. Nie zapominajmy ,że kochanek autorki tez zajety. Świetnie jest wybierać z wypowiedzi tylko to co nam pasuje

Ale ja nie mówię o jakimś konkretnym przypadku. Chodzi o ogólne tendencje. Wśród mężczyzn zdradzający mężczyzna zawsze wzbudza negatywne emocje. Wśród kobiet, co widać po tym temacien jest już inaczej.
"Jak Cie tamten tak rajcuje, to próbuj".
"Przez jakiś czas nie zerwałam z poprzednim, a spotykałam się z tym drugim."
"Przecież Angel nic jeszcze nie zrobiła, a to że spodobał się jej ktoś inny to nie jej wina.
Tak czasem jest "
"I bym w to nie brnela, aczkolwiek po Twoim stylu pisowni mogę wywnioskować, że masz ciagotki do takich przygód. Więc nie żałuj sobie."
"Ja tez dla milostki zostawilam swoj paroletni związek. I nie bylam w porzadku w stosunku do pierwszego partnera. Dwa fronty."
"Rób co chcesz, możesz zdradzić swojego chłopaka wszystko zależy od Ciebie, chyba że oczekujesz przyzwolenia od wizażanek."

To tak na szybko. Najgorsza w tym wszystkim jest ta fałszowość. Chronienie swojej dupy, żeby tylko udało się na dwa fronty i jeszcze coś ugrać czyli w razie czego nie stracić byłego. Takie są fałszywe i obłudne tendecje kobiet. Całe szcześćie, że chociaż anonimowo kobiety piszą jakimi ☠☠☠☠ami są naprawdę. Dobrze, że się nie myliłem.
marcelosilva jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-06, 10:42   #78
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcelosilva Pokaż wiadomość

To tak na szybko. Najgorsza w tym wszystkim jest ta fałszowość. Chronienie swojej dupy, żeby tylko udało się na dwa fronty i jeszcze coś ugrać czyli w razie czego nie stracić byłego. Takie są fałszywe i obłudne tendecje kobiet. Całe szcześćie, że chociaż anonimowo kobiety piszą jakimi ☠☠☠☠ami są naprawdę. Dobrze, że się nie myliłem.
I znow będę bronić tych kobiet,które są przeciw.w swojej nienawiści Zapominasz ,że są i porządni ludzie czyt.kobiety,które brzydza się zdrada

Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu.
Jestem jak dziki Mustang.
Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja
.
Shira Yuki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-06, 19:41   #79
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez AlaZala Pokaż wiadomość
Kwestii prawnych nie analizuję, a jedynie moralne. Ja w obu sytuacjach nie potrafiłabym wieczorem stanąć przez lustrem i bez obrzydzenia dla samej siebie spojrzeć sobie w oczy.

Nikt Ci nie zarzuca, że złamałaś prawo, a jedynie to, że Twoje działania i poglądy budzą niesmak u ludzi o innym systemie wartości od Twojego. W moim systemie wartości nieuzasadnione sprawienie krzywdy psychicznej lub fizycznej drugiemu człowiekowi jest złem. A własna wygoda uzasadnieniem nie jest.
Dla mnie własna wygoda lub poczucie szczęścia jest wystarczającym uzasadnieniem, żeby zrobić tak, jak uważam, że będzie najlepiej dla mnie.
Systemy wartości innych nie mają wpływu na moje decyzje.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez VampIrzyca Pokaż wiadomość
A co byś powiedziała, jakby teraz twój facet zachował się tak wobec ciebie? Spotykałby się z inna, ale jeszcze tak na wszelki wypadek trzymałby ciebie, bo a nuż widelec z tamta mu nie wypali i musi się jeszcze upewnić. Jak się upewni, to nara. Ty dokładnie tak zrobiłaś. Ciekawa jestem, jak podchodziłabys do tego, gdyby twój obecny tak się zachował wobec ciebie...
Takie sprawy świadczą o tobie jako o człowieku, czy tego chcesz czy nie i tutaj akurat w dobrym świetle cie nie pokazują
Co bym powiedziała? A cóż bym miała powiedzieć? Byłabym zawiedziona, smutna, wściekła, zrezygnowana. Albo jeszcze jakaś.
Powiedziałabym "do widzenia". Ale jaki to ma związek z tym, że ja to zrobiłam? Bo chyba nie będziesz twierdzić, że "z;ła karma wraca" i na pewno mnie to spotka?
Takie sprawy świadczą o mnie jako o człowieku? Ależ nic nowego, czego o sobie nie wiem mi nie powiecie.
A autorce radzę - poczekać z decyzją, próbując poznać się trochę z tym drugim. I tyle.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości