|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie skupialam sie na brzuchu.. Raczej zawsze go "chowalam" bo jest.. "tlusty"
Ale chyba zaczne nad nim pracowac... Te kosteczki sa sliczne ![]()
Boisz sie nas? I slusznie, bo powinienes. W srodku mamy potepienie dla Ciebie i Twoich bliskich. Wybacz mi swoj strach... Jestem tylko noca.... Powstala w konkretnym celu... By gasic gwiazdy... Przepraszam ze gasze Twoja. Zabilam Cie.... Wybacz mi te chwile slabosci.........
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: brzuch
no własnie, to kostki, a nie brzuch
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Inch nie widzisz tam przebajecznych miesni brzucha?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też mam wystające kości biodrowe,może nie aż TAK jak dziewczyna na tamtej fotce ale i tak bardzo.Mimo tego że mam na czym usiąść
Tłuszczyku na biodrach mi nie brakuję (mogę komuś oddać ) Moim zdaniem to kwestia budowy.Gdybym ważyła 5kg mniej wyglądałabym jak ta dziewczyna,co średnio mi się podoba.I faktycznie jak się leży na brzuchu to później te kostki strasznie bolą.
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
mięsnie brzucha to ona chyba sobie wycieła za jednym zamachem przy operacji piersi
![]() gdyby ta kobieta (nie nazwe jej modelką ) nie miała takiego ciekawego koloru włosów. to chyba bym w ogóle nie otworzyła tego zdjęcia
|
|
|
|
|
#66 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
A ja się wyłamię i napiszę, że wg mnie, gdyby ta modelka z pierwszej fotki ważyła jakieś 3-4kg więcej to by była prawie że ideałem... Serio, takie jest moje zdanie
A gdyby te jej piersi były naturalne... oj, wiele bym dała za taką figurę
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Okrętka, z nami koniec
|
|
|
|
|
#68 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
No, właśnie tego się obawiałam... Słoneczko, daj mi jeszcze jedną szansę!
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Ja też należę do dziewczyn z wystającymi kośćmi biodrowymi
Trochę mniej mi wystają niż kobicie na 1 zdjęciu, ale to jest okropne.. Nawet opalać się nie ma jak, bo po dłuższym leżeniu bolą okropnie... Ale zaznaczam nigdy się nie odchudzałam i anoreksji też u mnie nie stwierdzono
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
ćwiczenia na brzuch i talię
hejka!w wakacje dużo ćwiczyłam brzuch i tłuszczyk z niego znikną tylko w górnej części a w dolnej zrobiła mi się taka jak by oponka i trudno jest mi sie jej pozbyć.może znacie skuteczne ćwiczenia na dolne partie i może jeszcze coś NA talię?za wszystkie propozycje bardzo dziękuje
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ćwiczenia na brzuch i talię
Ten sam problem :/ Chyba hula hop...
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
podobno kremy wyszczuplające dobrze na tą oponkę działają, posmarowac i zawinąc folią, ale nie wiem na pewno bo sama nie stosowałam (chyba zacznę, o też tam co nieco mam)
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Ania kochanego ciałka nigdy nie za wiele hihihihihih
![]() No cóż, to ja się dołączam Mam balsam z Avonu wyszczuplający, ale to nie ten fioletowy, tylko niebieski.
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
na temat dolnych mięśni brzucha było już tyyyyyle albo i jeszcze więcej
wystarczy wklepać w wyszukiwarce "brzuch" a co do talii to chyba jednym z najstarszych i najlepszych ćwiczeń jest siadanie na przemian z prawej i lewej srony złączonych stóp(należy wcześniej uklęknąć). Ćwiczenie nie jest zbyt skomplikowane i męczące- można je spokojnie robić oglądając telewizję
|
|
#75 |
|
Przyczajenie
|
Jamkie ćwiczenia spowodują szybie rezultaty?
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ćwiczenia na brzuch
jest z czego wybierać: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=77131
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Najskuteczniejsze ćw na brzuch według Was
witam
![]() i jesli zdublowałam czyjs watek to przepraszam ale szukam i nic podobnego nie znalazłam ![]() Dziewczyny i chłopaki ...piszcie tu ćwiczenia które według was sa najskuteczniejsze na brzuszek, na pozbycie sie tłuszczu wyrzeźbienia go itd. Jak ćwiczyliscie i ile powtorzeń, wiecie kazdy ma swoj tok, oraz jedni sie bardziej przykładaja inni mniej, jedni są bardziej lub mniej leniwi. Jestem ciekawa ile i jakie cwiczenia robiliście oraz jak dlugo czekaliśmy na efekty ?? Pozdrawiam Ps nie u krywam ze zacyznam takze cwiczyc brzuszek -z lenistwa tylko on a wiec jakas mala rozgrzewka poźniej brzuszki zwykłe, takie3/4 (nie pełny skłon) i jakies podskakiwanie pajacyki i takie tam oczywscie na rozgrzewkę pozdrawiam
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najskuteczniejsze ćw na brzuch według Was
Up dziewczyny
no nie wstydziec sie
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
Ja robie brzuszki i tylko brzuszki
. Na skośne mięśnie brzucha też.
|
|
#80 |
|
Przyczajenie
|
Ja aktualnie robie szóstkę Weidera. Zaliczyłam dopiero dziewiąty dzień a już widzę poprawę...
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
ja robie 8 minute abs
dopiero kilka dni, więc nie moge za dużo powiedzieć czy są skuteczne czy nie, ale dla mnie są idealne bo trwa to tylko 8 minut. Kilka rodzajów ćwiczeń na wszystkie miesnie brzucha.
|
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Płyta Tamilee Webb "Ja chcę mieć taki brzuch". Świetny trening, naprawdę daje w kość i wzmacnia brzuch. Ja robię program 2 i jestem zadowolona
Polecam!
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
ja brzuszki,brzuszki i jeszcze raz brzuszki
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
słyszłamam o tej szóstce weidera no i nawet próbowałam ćwiczyc ale jakos sie gubiłam w tych ćwiczeniach ,ja tez robie brzuskzi okolo40 dziennie wiecej nie umiem :|
Tylko nie wiem co na ten tłuszcz przeklęty
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
A noo właśnie...bo ja robiłam tak przez ponad tydzień...po okolo 300-400 brzuszków i jakoś efektów na brzuszku nie widziałam (bardziej na nogach
) ale może powinnam robic te niepełne brzuszki...jak myślicie???Chyba znowu zaczne je robić bo przestałam się męczyć przy zwykłym treningu a brzuszki zawsze wysysają energie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
chciałabym się dowiedzieć ,jakie są najlepsze ćwiczenia na ładny wygląd brzusia... tzn żeby był ładnie uwypluklony? jestem osobą szczupłą i chciałabym to podkreślić
|
|
|
#87 |
|
*sportaddict*
|
Dot.: ćwiczenia na...
Kochana, polecam zajrzenie tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=77131
i tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=92137 napewno znajdziesz coś dla siebie
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ćwiczenia na...
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=41088 -> Areobiczna szóstka Weidera, jestem n 2 dniu, podobno daje dobrze efekty, pomaga spalić tłuszczyk i zaznaczyć mięśnie brzucha... No i trening trwa 6 tygodni... dobry jest też trening FLEX (ale nie pamiętam linku) trwa 3 miechy
radze spróbować a6W i jakieś brzuszki do tego, nożyce i takie tam
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Ćwiczenia na brzuch na życzenie Hihi
pozycja wyjściowa --> leżąc na plecach uginamy nogi i opieramy pięty mocno na podłodze. Talerz kładziemy na górnej części klaki piersiowej i przytrzymujemy fgo rękami. Następnie unosimy głowę i lekko obręcz barkową. Na początku lekko napianmy mięśnie brzucha i wykonujemy wdech
wykonanie ćwiczenia --> wraz z wydechem, przy aktywnych mięśniach brzucha, unosimy górną cześć ciała jeszcze wyżej w kierunku sufitu. Kręgosłup lędzwiowy pozostaje na podłodze. Następnie powili i starannie opuszczamy się do pozycji wyjściowej, wykonując wdech
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ćwiczenia na brzuch na życzenie Hihi
następne --> ćwiczenie, które uaktywni mięsień prosty brzucha także z dolnej okolicy. W tym celu krzyżujemy nogi i unosimy je ponad tułów. Podczas koncentrycznej fazy ruchu unosimy dodatkowo miednicę w stronę sufitu. Unikaj wszelkich zamachów!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

Ale chyba zaczne nad nim pracowac... Te kosteczki sa sliczne

Tłuszczyku na biodrach mi nie brakuję (mogę komuś oddać 

Trochę mniej mi wystają niż kobicie na 1 zdjęciu, ale to jest okropne.. Nawet opalać się nie ma jak, bo po dłuższym leżeniu bolą okropnie... Ale zaznaczam nigdy się nie odchudzałam i anoreksji też u mnie nie stwierdzono

pajacyki i takie tam oczywscie na rozgrzewkę