![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Zmagania z prawdziwą nadwagą- dziennik
Cytat:
![]() rób swoje! kobieto, przecież masz efekty. -16 cm w obwodach (w sumie). mięśnie zamiast tłuszczu i 2 kilo mniej. ![]() od tego co robił twój brat włos się jeży na głowie. jeśli pójdziesz jego drogą to na bank nabawisz się zaburzeń odżywiania. ![]() jak chcesz to na kilka dni obetnij 100-200 kal od tych 1800 i zobacz czy ci wystarczy sił do ćwiczeń. 600 kal na dzień!? dramat!! przy takim odchudzaniu będziesz miała zwisy skóry (brzuch, biust, ramiona), przerzedzone włosy i zdrowie w ruinie.
Edytowane przez fubowa Czas edycji: 2014-08-24 o 09:19 Powód: dopiska |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Zdaję sobie sprawę, że zabrzmiało to nieco dramatycznie, ale taka już jestem i emocjonalnie na wszystko reaguję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
nie od razu Rzym zbudowano! Powoli rób swoje. Masz przecież swój cel! Uszy do góry. Ile wody dziennie wypijasz? Jak z regularnością Twoich posiłków?
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Piję około 3 litrów płynów- woda mineralna i zielona herbata z cytryną. Posiłki też o stałych porach. Spadki są w korpusie, coś te moje kończyny słabo schodzą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Workout5- bardzo męczący, ale do zrobienia bez przerw ;-) koszulkę można było wyciskać z potu :-D moje tricepsy jutro będą umierać! Dołożyłam do tego 8minute buns bo miałam niedosyt ;-) Teraz masaż antycellulitowy i uciekam spać. Myślę, czy nie zacząć pić pokrzywy- ponoć pomaga zmniejszyć zatrzymywanie wody
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pokrzywę warto pić, bo wzmacnia też włosy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Kupiłam pokrzywę z trawą cytrynową- nawet znośny smak :-D
Jak narazie sprawdza się zależność- parzyste workouty są łatwiejsze ;-) ale przysiady na jednej nodze z ciężarkami wymagają sporej poprawy ;-) obcięłam trochę kalorii, walczymy dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Odkąd w niedzielę ćwiczyłam z fitness blender zamiast zrobić rest mam straszne zakwasy. Dziś pierwsze spotkanie z cardio2- cardio to mój słaby punkt i nie inaczej było dzisiaj. Z cardio1 nawet po miesiącu nie umiałam sobie idealnie poradzić, nie ma się co dziwić że nie chudnę :-/ musiałam zrobić kilka przerw bo tak mnie zatykało w klatce że brakowało mi powietrza i dusiłam się :-( do tego miałam nogi jak z waty przez te wakacje, przy tych skokach były takie omdlałe i jakby nie moje :-( muszę dodać bieganie żeby wzmocnić kondycję, ale to od poniedziałku bo w pracy będzie większy luz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie miewam zakwasów ![]() Głowa do góry, mniej marudzenia, więcej uśmiechu i powoli, małymi krokami dotrzesz do celu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Wiem, że maruda ze mnie, jakby nie patrzeć waga wzrosła w ostatnich dwóch tygodniach ;-) Tż już nie może tego słuchać dlatego wylewam moje żale tutaj ;-)
Podziwiam za HIITY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
HIITy polubiłam od pierwszego spotkania z M. Bender, ale potem postanowiłam robić nieco lżejsze z fitness blendera, zwłaszcza te ze skokami, bo lubię skakać
![]() Co do siłowni- 5/6 lat temu chodziłam jakieś 5-6 miesięcy. Trening ułożył mi wtedy trener mojego brata w zamian za złocisty izotonik ze słodem jęczmiennym ![]() ![]() W tamtym roku chodziłam 2 miesiące w listopadzie, bez planu treningowego, robiłam głównie nogi (pod kątem roweru) i na maszynach, bo cokolwiek z rękami odpadało. Byłam po złamaniu obojczyka (w maju złamałam, a ćwiczyłam listopad / grudzień). Na ręce robiłam z małymi obciążeniami wtedy, na maszynach, żeby je wzmocnić po gipsie (ortopeda zalecał pływanie, jednak po wypadku nie mogłam pływać, bo do grudnia babrały mi się blizny po oparzeniach i otwierały się co chwila nowe rany). Co ciekawe, niespełna miesiąc po zdjęciu gipsu byłam w stanie zrobić pompkę ![]() W ogóle mam wrażenie, że mój organizm dosyć szybko się regenruje. Rok temu, przed wypadkiem, jednego dnia przejechałam 130 km na rowerze z pełnymi, ciężkimi sakwami, na koniec złapał nas deszcz, weszłam do pokoju i padła. Chwilę później przyszli chłopaki, powiedzieli, że jadą do sklepu i jeśli my dziewczyny coś chcemy, to jedna z nas musi pojechać z nimi (na rowerze). Nie miałam najmniejszego problemu, po tych 5 minutach leżenia dosłownie na podłodze wstałam i pojechałam, czując się jakbym była po spacerze a nie po takim dystansie. Wiem, że na dłuższą metę to tak nie działa i nawet jeśli nie widzę zmęczenia fizyczne, to i tak muszę zrobić dzień lub dwa odpoczynku. Do wszystkiego zatem można dojść, bo dodam, że rok wcześniej moja dzienna życiówka na rowerze wynosiła jakieś niespełna 50 km ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Gośka- Ty to jesteś prawdziwym wojownikiem, a ja tak narzekam, aż zrobiło mi się wstyd!
Nie pisałam bo urwanie głowy w pracy, ale żadnego treningu nie odpuściłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
I było lepiej! :-D strasznie dużo zależy od głowy i samego nastawienia, oczywiście umierałam, ale zrobiłam tylko jedną krótką przerwę ;-) zasłużyłam na budyń z kaszy jaglanej ;-) jutro rest day, ale pewnie pójdę z Tż na rower bo pogoda przepiękna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
W ramach rest day zrobiłam dwa zestawy Fitness Blender- Pilates na nogi i pośladki oraz pilates na brzuch
![]() ![]() Powiedzcie mi proszę jak to jest- gdy w tygodniu na śniadanie z powodu braku czasu zjadam szybko 2/3 kromki pieczywa chrupkiego Wasa z wędliną i warzywami nie jestem głodna przez długi czas, w weekendy natomiast lubię zjeść owsiankę na mleku najczęściej z bananem, wydaje mi się że jest to duża porcja i powinna być sycąca- a po godzinie już czuję głód ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
W owsiance pewnie masz mniej białka, a już na pewno więcej węgli, w tym proste, które mogą potęgować głód. No i dodatkowo może brak warzyw - zależy, ile ich tam zjadasz
![]() Wasę jeszcze lepiej zamień na chleb żytni na zakwasie, bo jest dosyć przetworzona. Sprawdź też skład. I co to za wędlina? Nie myślałaś o pieczeniu mięsa na kilka dni i jedzeniu go na kanapce?
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie powoli i do przodu, dzisiaj dostałam @, miałam apetyt na słodkie więc zjadłam śliwki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Katalonkaaa Czas edycji: 2014-09-02 o 15:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to fajne uczucie (zrobić męską pompkę) ja też cieszyłam się jakbym maraton wygrała.
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Pozytywne myślenie znowu odchodzi... Ale jak tu myśleć pozytywnie jeśli nie robię żadnych postępów. Dziś znowu cardio2 i kolejna porażka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nawet gdy nie będzie spadków w niedzielę, warto ćwiczyć dalej. i dalej. i dalej. dla zdrowia.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
To wszystko pewnie przez @. I słabsza forma, i nastrój :-P dzisiaj workout5 po raz ostatni- i dobrze bo trzeci obwód mnie zabija za każdym razem :-D Szybko ten czas leci, już prawie połowa za mną ;-) Dziękuję fubowa za każde Twoje słowo, podczytuję Cię też w wątku o Jill, jesteś nieoceniona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
6 tygodni za mną
Waga- 76/73,6/74,5/74 Ramię- 39/36/36,5/35 Biust 98/98/97/97 Pod biustem 85/82/84/83 Talia 78/76/73/74 Biodra 102/98/96/94 Udo 66/65/66/65 Łydka 42/42/42/42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
gratulacje!!! a co planujesz za 6 tygodni? może Fitness Blender’s 8-Week Fat Loss Program
![]()
![]() |
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Trzymaj tak dalej, nie poddawaj się, z każdym treningiem wzmacniasz organizm i każdy kolejny pójdzie lepiej! ![]() Trzymam za Ciebie mocno kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj nowy trening- workout7 - zakochałam się ![]() ![]() ![]() Cieszę się bo ani razu nie złamałam diety chociaż torty i pizze leżały dosłownie przede mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Łaaaał, spadki imponujące
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.