![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Niebezpieczne rejony Krakowa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
Teraz rozumiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Mieszkałam przez kilkanaście lat w różnych dzielnicach Krakowa (Stary Kleparz, Wzgórza Krzesławickie, os. Oświecenia, Zabłocie, Wieczysta i Miasteczko Studenckie) i nie kojarzę, żeby kiedykolwiek spotkała mnie niebezpieczna sytuacja. Najbardziej nieprzyjemne były okolice Starego Kleparza. Zabłocie teraz fajnie się rozwija, dobry dojazd w każdą część Krakowa, blisko na Rynek i Kazimierz, dużo nowych inwestycji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Wizażanki, odświeżam wątek.
Przeczytałam wszystkie posty i nie znalazłam ani słowa o Małym Płaszowie, chodzi mi o okolice ulicy Rzebika, przy pętli Mały Płaszów. Wie ktoś, jak się tam mieszka? Czy okolica jest spoko? Z tego, co widziałam, jest Lid, Biedronka, dwa tramwaje, w tym jeden prosto na rynek, drugi prosto na Dworzec, blisko Bagry. Czy chodzi tam w miarę dużo ludzi? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
Moja przyjaciółka mieszka dokładnie w tym rejonie. Ponoć jest raczej w porządku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-19 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;79765286]Moja przyjaciółka mieszka dokładnie w tym rejonie. Ponoć jest raczej w porządku.[/QUOTE]
O, super! A czy mogłabyś ją poprosić o jakieś bardziej szczegółowe info? Przydałaby mi się każda informacja, niedługo się wprowadzam tam. Jak to w każdym Lidlu. ![]() Na szczęście nie przepadam za promocjami w takich sklepach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Najgorszy jest Prokocim, co chwilę jakieś bójki kiboli, pełno dresów z nożami, od czasu do czasu znajduję się tam kawałki ciała, nawet wczoraj jakiegoś chłopaczka pocięli maczetami, nożami i siekierą :O Zaraz obok jest Bieżanów Nowy, chodziłam tam do szkoły, razem z chłopakiem, który dostał nożem w oko BO TAK
![]() Kurdwanów, Borek Fałęcki, Kliny, Kozłówek, Kleparz, Kazimierz to też niezbyt ciekawe miejsca. Podobno jeszcze Mistrzejowice i Dębniki, ale za bardzo nie bywałam w tych okolicach, więc się nie wypowiadam. Najbezpieczniejsze jest chyba os Podwawelskie, Wola Duchacka, ul Wrocławska, i samo centrum. Huta była niebezpieczna kilkanaście lat temu, teraz cała ta patologia siedzi w więzieniach, wyjechała do UK na zmywak, albo pozabijali się nawzajem.
Wystarczająco dorosła, żeby wiedzieć jak powinno się postępować Jednocześnie wystarczająco młoda, żeby i tak robić wszystko po swojemu... ![]() Edytowane przez yvonnedea Czas edycji: 2018-02-01 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
poniosła cię fantazja.
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Poczytaj sobie co znajdywali w parku Jerzmanowskich kilka lat temu
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.