![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.36
Ma ktoś może Zegarek Time With A Twist ? Jak prezentuje się na żywo ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe, Avon Luck już dostępna w sprzedaży w Polsce??? Ale jak?
Znalazłam w jednym sklepie online za 65 zł. edit: ok doczytałam, że brak w magazynie. Ale przynajmniej cenę znamy. Edytowane przez angelikaw Czas edycji: 2014-08-01 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
ja myślę że będą w cenie podobnej do tych femme jak były w katalogu albo premiere luxe
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tak nadal jest możliwość zwrotów na Słowiczej tyle tylko, że najpierw wypelniasz formularz e-zwrotu i jak będziesz miała nadany numerek e-zwrotu to do zwracanych produktów dokładasz kartkę z tym numerem. Ja jeszcze wpisuje swoje dane i nr personalny na tej kartce,ale nie wiem czy to jest niezbędne. Na pewno nr e-zwrotu musi być ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aha,to super ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
A czemu nie? Ja też chce tego samsunga zdobyć to i klientki znajdę
![]() Ten program z luck będzie połączeniem programu z tabletem i torbą barona, na pierwsze trzeba było perfumy a na drugie kremy anew. Sprawdzają nasze możliwości ![]() No ale najpierw przed nami torba wittchen ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
mam paczkę
![]() ![]()
#69 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Wszystko o Avonie - cz.36
Wciąż się łudzę, że pojawią się nowe kolory linerów SE
![]() Czy tylko ja je lubię? Użyłam olejku Acai, po prysznicu posmarowalam jeszcze mokre nogi i niestety trochę mnie swędziały łydki, hmm. Po kwadransie przeszło ale jednak. Zapach fajny, utrzymuje się na skórze, właściwości pielęgnacyjnych póki co nie zauważyłam. Zamówiłam w demo żel Senses z Acai i porzeczką, powinno współgrać zapachowo ![]() Pisałyście, że nowy olejek w sprayu jest taki sam jak dawniej dwufazowy zielony - ja ten zielony niedawno wydobyłam z zapasów i nawet z przyjemnością używałam ale po tygodniu zaczęła mi się łuszczyć skóra na ramionach, pewnie przez alkohol w składzie. Szkoda, bo praktyczny w użyciu jest i na lato odpowiedni, gdy omijam wszelkie mazidla z daleka. |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiam. Szczerze ![]() Ja mam takie K., że mimo napisanej daty zbierania zamówień milczą. SMS/priv FB - milczą. Dopiero telefon motywuje. Choć ostatnio zam. po 20-30 zł. W tej chwili mam samą drobnicę na...... 82,95 zł ;/Reszta nic nie chce. ![]() ![]() ![]() Ale nie ma się co dziwić. Same konsultantki wokół. Nawet promocje nie przyciągają. Chyba czas to rzucić w kąt........ Po raz trzeci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Ekspert ds. fantastyki
|
Dziewczyny, myślicie, że jak napiszę do nich maila, to mogą się zgodzić na zamówienie z opóżnioną datą wysłania? Nie ma mnie teraz w domu, a zależy mi na tym 45% upuście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Fajny program z tym telefonem,ale nie sprzedam tyle wód,ani kremów ![]() A jakie są teraz prezent dla T w kat 13 ? Dzięki za odp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Amicitia_
Bardzo szczerze wątpię, według mnie nie ma takiej możliwości. |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
na poczcie jesli wybierzesz odbior to paczka bedzie czekala 2 tyg na odbiór Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
vel Turkusoowa :)
|
tak jak ja się łudzę że pojawią się wreszcie błyszczyki Extralasting-w ukraińskich są od kilku katalogów,u nas nie...uwielbiałam je,najtrwalsze błyszczyki,musiałam sobie na all zamówić
![]() Cytat:
![]() ![]() Przeglądając ukraińską 14 nic mi specjalnie w oko nie wpadło...czekam na naszą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Fajnie że teraz dają demo na początku nowego katalogu a nie pod sam koniec
![]() Zestaw natychmiastowa regeneracja bardzo fajny miałam okazje przetestować na moich poniszczonych włosach ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I do tej pory minimalne też miałam. Teraz mi zależy na zestawie Incandessence i na kilku rzeczach koleżanki. Gdyby nie to, też bym olała. I pewnie sama bym coś zamówiła, ale mam taaakie zapasy kosmetyków ![]() Mam koleżankę w Avonie, ale ona składa zamówienia w 1 dniu składania, a drugiego nie składa, bo nie zawraca sobie już tym głowy. U innej zasady chore, bo muszę zapłacić przy odbiorze paczki. A nie zawsze mam gotówkę na założenie. Kiedyś działałam na tej zasadzie, że zamawiałam u KR, upust większy (i stały!), ale pracowałam niedaleko niej, a teraz musiałabym autem nadrabiać sporo km, co mi się nie opłaca. no nic, postaram się jeszcze zwerbować kilka nowych klientek.... Po prostu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Ekspert ds. fantastyki
|
Cytat:
O, nie wiedziałam, ze tak długo czekają <3 dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Mam pytanie odnośnie nowości Anew w katalogu 13. A mianowicie chodzi o Głęboko regenerujący krem-maska do twarzy czy jego można stosować od określonego wieku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś mi może powiedzieć czy jak jestem konsultantką avonu mogę zamówić w sklepie?Chodzi o to,że tam coś jest napisane,że wtedy odezwie się jakaś konsultantka,ale ja nie chcę,bo niby po co?Chcę zamówić jednorazowo i tyle,bo jest tam coś czego już w naszych katalogach nie ma.
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś też szukałam czegoś, czego nie bylo w kat., a było online. Namówiłam mamę do założenia konta. Zamówiła w sklepie (przypisała mnie, jako KK), a to przyszło potem na moje konto, ja jednak jako KK zamówić nie mogłam, bo było niedostępne. Bo zamawiając w sklepie, zamawiasz tak naprawdę u konsultantki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- BTW myślałam, że trzeba zamowic tylko 33 EDP Luck i jest tel, a nie, że jeszcze kremy Anew. No tak i znowu nie doczytałam, faktycznie jeszcze kremy Anew, eee to niech się bujają ![]() ![]() Edytowane przez SzalonaDziewczyna Czas edycji: 2014-08-02 o 19:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() ![]() -opaska lilian brązowa idealnie pasuje do moich włosów farbowanych kolorem 5.5 ![]() ![]() -biżuteria sparkle surprise bardzo ładna, nie przepadam za złotem ale te zielone kamienie mnie skusiły ![]() -biżuteria dionne śliczna ![]() -torba Kiera bardzo mi się podoba ![]() ![]() -paletki cieni bardzo ładne ![]() ![]() -płyn do kąpieli wanilia i figa cudowny ![]() -żel pod prysznic z demo tez fajny, bardzo delikatny ![]() -avon luck jakieś ziołowe ![]() -far away gold- jestem zachwycona, chyba wezmę całą flaszkę ![]() ![]() fajny jest program dla kk w focusie, tym razem ze spa ![]() w demo kolejne poczwórne paletki, tym razem te z karty kolorów, fajny komin, nowe incadessence flame(różowy pieprz, złota gardenia, kremowe piżmo) nowa seria do stóp z orzechami makadamia FW i nowe kremy anew w katalogu avon luck damskie i męskie po 75 zł plus balsam i dezodorant, są błyszczyki EXTRALASTING ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie moge sie doczekac fotek ![]() Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
no to czekamy
![]() Cytat:
A sam telefon nie jest pewnie tyle wart, by inwestować aż tyle kasy w zapachy i kremy, które nie wiadomo, kiedy się sprzedadzą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Ooo, błyszczole SE, to może i linery się wkrótce pojawią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeszcze nie złożyłam zamówienia z 11, a musso już mnie napaliła na k14 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.